2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ben önemli bişeymi kaçırdım...

cok uzuldum ya Allah sabır versin Allah hic kimseye bu acıyı yasatmasın

amin Berna'cım dediğin gibi söylücek hiçbir söz bulamıyoruz..
bilmeyen arkadaşlar için ; Dumadumadum arkdaşımız çarşamba günü bebeğin hareketlerini hissetmeyince doktora gitmiş ve sezeryanla hemen almışlar bebeğini..sağ doğmuş fakat kan değerleri çok düşükmüş bi ara düzeldi yarın görürsünüz demişler ama gece yine düşmüş ve vefat etmiş..büyük bir acı..Rabbim kimseye yaşatmasın

Ayyy.... yani kan değerleri düştüğü için mi nakil filan yapılamazmıydı bu kadar kolaymı yaaa.... Allah sabır versin bidaha evlat acısı yaşatmasın...

Aynen ben de dünden beri kendimde deilim sürekli harekete ediyor mu şüphesi yiyip bitirecek beni hiç birşeyin garantisi yok allahım sabır versin arkadsımza kelimeler boş anlamsız

Allah sabır versin arkadaşımıza. Doğum tarihine baktım 5 haziran görünüyor. 37.-38. haftasındaymış tahminen. Çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın. Tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı ve analı-babalı büyütmeyi nasip etsin.

okuyunca çok üzüldüm ne denir bilemiyorum gerçekten rabbim yrdımcısı olsun sabırlar versin .gerçekten cok zor ama herşey imtihan yapıcak birşey yok (

Dumadum arkadasimiz okur mu bilmiyorum ama allah sabir versin bebegine de allah rahmet eylesin cok aci bi durum allah korusun herkesin bebegini.com uzuldum...

Kizlar bisey soracam.. Mantar olmusum yanma ve kasintim var ve 36. Haftamdayim daha once basina gelen var mi? Varsa nasil cozdunuz?

Allah sabir versin cok zor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nolmus arkadaslar dumadumaduma ? İnanmak istemiyorum yazilanlara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…