canım arkadaşım Dumadumadum! bir daha bu topiğe girecekmisin bunu okuyabilcekmisin bilmiyorum ama dün akşam haberini aldığımdan beri aklımda sen varsın..seni görmeyi yanında olmayı sana sarılmayı acını paylaşmayı o kadar çok isterdimki..burda seninle çok şey paylaştık..hatta en son bebeklerimizin harektlerinin azaldığından konuşmuşuz bana teselli vermişsin..ama ben sana teselli vericek cümleleri kelimleri toparlayamıyorum beynimde..biliyoruzki ahirette seni bekleyen ve inşallah şefaatçi olacak bir kızın var..Rabbim seni en yakın zamanda hayırlısıyla tekrar anne yapsın..seni görmesemde tanımasamda çok sevdiğimizi bil..Allah'a emanet ol...
sizlerde dua adin kızlar onun için nolur...
canım arkadaşım Dumadumadum! bir daha bu topiğe girecekmisin bunu okuyabilcekmisin bilmiyorum ama dün akşam haberini aldığımdan beri aklımda sen varsın..seni görmeyi yanında olmayı sana sarılmayı acını paylaşmayı o kadar çok isterdimki..burda seninle çok şey paylaştık..hatta en son bebeklerimizin harektlerinin azaldığından konuşmuşuz bana teselli vermişsin..ama ben sana teselli vericek cümleleri kelimleri toparlayamıyorum beynimde..biliyoruzki ahirette seni bekleyen ve inşallah şefaatçi olacak bir kızın var..Rabbim seni en yakın zamanda hayırlısıyla tekrar anne yapsın..seni görmesemde tanımasamda çok sevdiğimizi bil..Allah'a emanet ol...
amin Berna'cım dediğin gibi söylücek hiçbir söz bulamıyoruz..
bilmeyen arkadaşlar için ; Dumadumadum arkdaşımız çarşamba günü bebeğin hareketlerini hissetmeyince doktora gitmiş ve sezeryanla hemen almışlar bebeğini..sağ doğmuş fakat kan değerleri çok düşükmüş bi ara düzeldi yarın görürsünüz demişler ama gece yine düşmüş ve vefat etmiş..büyük bir acı..Rabbim kimseye yaşatmasın
Dumadum arkadasimiz okur mu bilmiyorum ama allah sabir versin bebegine de allah rahmet eylesin cok aci bi durumallah korusun herkesin bebegini.com uzuldum...
resmen şok oldum face'de durumu okuyunca ve kaynar sular döküldü başımdan aşağıya...
çok üzüldüm..yıkıldım..tarifi bile yok..mümkün de değil..
tıkanıyor kelimelerim,toparlayamıyorum cümleleri..ne denmeli ne denir bilemiyorum..
"Hayırlısı böyle" demek bile gelmiyor içimden,Allah'ım affet..
ama hayırlısı böyleymiş bu da onun sınavıymış demek..
umarım çabuk toparlar kendini ve bu kutsal şeyi birkez daha yaşamak için çaba göstermekten vazgeçmez..umarım tekrar benzer azıcık acı bile yaşamaz..
tüm kalbimle dilerim...🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?