2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Dumadumadum:-(
Arkadasim rabbim sana sabir versin basin sag olsun canim ne denir bilmiyorum acini azaltamayiz ama yanindayiz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sütüm hala gelmedi derken anlamadım? bnm de gelmiyor ztn şimdi. sezeryanda geç gelebiliyormuş normale göre diye ben tedbir amaçlı içiyorum zarar gelmz yani. yoksa sütüm gelir mi gelmz mi bilmiyorm ben de daha..doktoruma sormadım da eczacım önerdi.2.kutuya başladım ben günde 2 bardak içiyorum.ona da doktoru önermiş 9.aya girince başlatmış. 2 yaşında kızı var şimdi.sezeryan olmş ama ilk günden gelmiş sütü.şimdiden stres etme bence.bide büyük küçük göğüs meselesine takılma cnm. herkesin bünyesine bağlıdır.

Nolmus arkadaslar dumadumaduma ? İnanmak istemiyorum yazilanlara

37.haftasındayken hareketleri hissetmiyorum diye doktora gitmiş..kalbi atıyormuş ama bebek hareket etmiyormuş acil sezeryana alınmış ve sağlıklı doğmuş..ama kan değerleri düşük diye yoğun bakıma tedaviye almışlar,akşama haber gelmiş durum iyi düzeldi annesi yarın görebilir diye ama o gece tekrar kan değerleri düşmüş ve vefat etmiş, bildiğimiz bu malesef canım 😪 dumadumadum facede bu kadar yazıp çıkmış..

face de gördüm arkadaşın durumunu dün gece çok üzüldüm içim acıdı. Allahım sabırlar versın dıyecek bırşey bulamıyorum.

Canim ne kadar dogru bilemem ama bi arkadasim bana tavsiye etmisti bende cok sık olmasada uyguladim ve bebegimin kilosu gayet iyi gidiyor...Yoğurtlu soğuk çorba vardır ya hani Arpa bugdayi (yani bildigimiz yarma), nohut, fasulyeyi haslayıp yoğurtla karıstirip hergün iç bu corba bebegi cok guzel beslermis...umarim faydasını gorursun

Cok uzuldum. Allah sabir versin. İnsan soyleyecek birsey bulamiyor boyle durumlarda. Cok zor...Cepten takip ediyorum burayi elimden geldigince ama yazamiyorum cok zor oluyor.
pufpuff face grubunun tam adini yazabilir misin ozelden?ya da musait olan bi arkadas paylassin lutfen ben bulamadim cunku..

bacılarım bende 2 gündür fenayım içim çekiliyor karnım kasılacağı zaman aynı anda sanki göğsümden başıma birşey çıkıyor kulaklarım hava basıncı yapar gibi anlayamadım ne olduğunu yaşayan var mı...çevremdekiler panik yapıyorsun diyorlar ama başımda ağrıyor tansiyonum şekerim normal şükür?

Kizlar bisey soracam.. Mantar olmusum yanma ve kasintim var ve 36. Haftamdayim daha once basina gelen var mi? Varsa nasil cozdunuz?

Canim benim de oldu 2 kere ihmal etme fitilsiz grçmiyor doktoruna git söyle doğuma kadar iyileşmesi iyi olur krem de veriri belki onu da kullan geçmiş olsun

canım benım de kasılmam olduğu zaman içim çekılır gibi oluyor bazen ama diğer dediklerini yaşamadım. kontrolünde dr una sor mutlaka

Allahim dumadumadum arkadasimiza sabirlar versin... Sozun bittgi durum bu iste... Ne diyecegimi bilmiyorum basin saolsun canim arkadasım

Oglum simdi kucagimda

Slm arkadaslarr
Bende haziran annesi olacaktim oglum birazerken davrandi.2 kizim oldugu icin buraya yazamiyordum ama takip etmeye calisiyodum.cok mutluyum ve mutlulugumu sizinle paylasmak istedim

İnanilmaz coktum ben arkadasimizin allah sabrini artirsin kan degerinin dusme gerekcesi neyden kaynaklaniyo acaba facede ben yokum. Hepimizden taziye dilekleri sun pufpufcum

Oglum simdi kucagimda

Slm arkadaslarr
Bende haziran annesi olacaktim oglum birazerken davrandi.2 kizim oldugu icin buraya yazamiyordum ama takip etmeye calisiyodum.cok mutluyum ve mutlulugumu sizinle paylasmak istedim

gözün aydın canım..... sağlıcakla büyüt bebişini... allah sağlıklı ömürler versin sizlere...

Oglum simdi kucagimda

Slm arkadaslarr

gözün aydın canım.
Allah analı babalı büyütsün

kızlar ya ben de çok korktum neden kalbi durmuş belli mi . benim aklım da sezaryene kaymaya başlıyor. gerçi olacağı varsa her zaman olur ama. dumadumadumm arkadaşımızın bı sıkıntısı var mıydı. çok üzüldüm Allah sabır versin

Aynen canm ben de otrdm doğım hikayeleri okuyrm netten sağlıkla sıhhatle kucagımza alsak da bi oh çeksek hem mutluluk hem endişe var:18::18:

aynen canım yaa... gelecekler artık, mis kokuları burnumuzda uyumasakta olur, yeterki sağ salim kavuşalım

ahaa al benden de o kadar...
gerçi benim uyku sorunum,el ve bileklerimin acısı ağrısı ve uyuşma..kendiliğinden kaçan uyku sorunu olmasını tercih ederdim

çok şükür bende uyuşma az ama ansızın giren kramplar mahvediyor, bugün yataktan kalkarken ayağım havada kaldı aynı bayrak direği gibi

benimde bebişim küçük hemde 2 hafta geriden geliyo sigara kullanımı varmıydı sende canım? sigaraiçenlerde gebelikte içmese bile en az 500 gr düşük oluyomuş. gebelik düşünmeden 6 ay önce bırakmak lazımmış ama malesef ben yapamadım

aktarlarda kakao yağı var sabun gibi bişey, onun faydalı olduğunu biliyorum, eşim kullandı ama doktora sormadan kullanmamak lazım bebişe zararı olurmu bilmiyorum

DUMADUMADUM arkadaşımızın da başı sağolsun Allah sabır versin, çok zor olmalı ve Rabbim hiç birimize yaşatmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…