- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
çok teşekkür ederim size ve yorum yapan diğer kişilere. doktorum çok da fark etmez dedi ama ben yinr dr başladım 2 haşlanmış yumurta sabah akiam ballo süt ceviz vs gidiyorum eşim haftada 2 defa balık alırız dedi bakalım ne fark edicek. birde benimde sütüm hala gelmedi sorun ediyorum açıkcası biraz hamilelikten önce 95 beden giyrn biriydim görümcem sürekli göğsü büyük olanın sütü çok olmaz diyor benimde sütüm hala gelmeyince gerildim. zayıf doğup birdr besleyemezsem ne yaparım bilmiyorum. humana süt çayı için bir arkadaşım erken doğumu tetikliyor demişti birde lohusa şerbeti için ama çok süt yapıyorlarmış siz doktorınuzla görüştünüz mü eğer böyle bit şey yaratmıyorsa bendr kullanmak istiyorum
Nolmus arkadaslar dumadumaduma ? İnanmak istemiyorum yazilanlara
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ne kadar dogru bilemem ama bi arkadasim bana tavsiye etmisti bende cok sık olmasada uyguladim ve bebegimin kilosu gayet iyi gidiyor...Yoğurtlu soğuk çorba vardır ya hani Arpa bugdayi (yani bildigimiz yarma), nohut, fasulyeyi haslayıp yoğurtla karıstirip hergün iç bu corba bebegi cok guzel beslermis...umarim faydasını gorursunMerhaba bayanlar,
Bebeğimle ilgili bir durum var paylaşmak istiyorum. Doktorum şu ana kadar her şey normal güzel derken bugün birden 1 hafta geri, küçük bir bebek olacak dedi. Kilosu 2.2kg çıktı ve 2.7 civarı doğar tahmini dedi. Ne yapabilirim ne yiyebilirim dedim, neler yiyeceğimi söyledi ama pek de etki etmez bazı bebekler küçük doğar genetik bir durum bu dedi. Şu an tam 35+0 günlüğüm, 31 mayısta gidicem eğer bebek gelişmemişse dışarda gelişmesi için alabiliriz hazırlıklı ol gibi bir şey söyledi. Böyle bir durum yaşayan var mı, ne gibi sıkıntılarla karşı karşıyayım, bebeğim düşük kilolu olursa bu sağlığında sorun yaratır mı?
37.haftasındayken hareketleri hissetmiyorum diye doktora gitmiş..kalbi atıyormuş ama bebek hareket etmiyormuş acil sezeryana alınmış ve sağlıklı doğmuş..ama kan değerleri düşük diye yoğun bakıma tedaviye almışlar,akşama haber gelmiş durum iyi düzeldi annesi yarın görebilir diye ama o gece tekrar kan değerleri düşmüş ve vefat etmiş, bildiğimiz bu malesef canım 😪 dumadumadum facede bu kadar yazıp çıkmış..
Kizlar bisey soracam.. Mantar olmusum yanma ve kasintim var ve 36. Haftamdayim daha once basina gelen var mi? Varsa nasil cozdunuz?
bacılarım bende 2 gündür fenayım içim çekiliyor karnım kasılacağı zaman aynı anda sanki göğsümden başıma birşey çıkıyor kulaklarım hava basıncı yapar gibi anlayamadım ne olduğunu yaşayan var mı...çevremdekiler panik yapıyorsun diyorlar ama başımda ağrıyor tansiyonum şekerim normal şükür?
37.haftasındayken hareketleri hissetmiyorum diye doktora gitmiş..kalbi atıyormuş ama bebek hareket etmiyormuş acil sezeryana alınmış ve sağlıklı doğmuş..ama kan değerleri düşük diye yoğun bakıma tedaviye almışlar,akşama haber gelmiş durum iyi düzeldi annesi yarın görebilir diye ama o gece tekrar kan değerleri düşmüş ve vefat etmiş, bildiğimiz bu malesef canım 😪 dumadumadum facede bu kadar yazıp çıkmış..
Oglum simdi kucagimda
Slm arkadaslarr
Bende haziran annesi olacaktim oglum birazerken davrandi.2 kizim oldugu icin buraya yazamiyordum ama takip etmeye calisiyodum.cok mutluyum ve mutlulugumu sizinle paylasmak istedim
Oglum simdi kucagimda
Slm arkadaslarr
Bende haziran annesi olacaktim oglum birazerken davrandi.2 kizim oldugu icin buraya yazamiyordum ama takip etmeye calisiyodum.cok mutluyum ve mutlulugumu sizinle paylasmak istedim
Aynen canm ben de otrdm doğım hikayeleri okuyrm netten sağlıkla sıhhatle kucagımza alsak da bi oh çeksek hem mutluluk hem endişe var:18::18:
ahaa al benden de o kadar...
gerçi benim uyku sorunum,el ve bileklerimin acısı ağrısı ve uyuşma..kendiliğinden kaçan uyku sorunu olmasını tercih ederdim
Merhaba bayanlar,
Bebeğimle ilgili bir durum var paylaşmak istiyorum. Doktorum şu ana kadar her şey normal güzel derken bugün birden 1 hafta geri, küçük bir bebek olacak dedi. Kilosu 2.2kg çıktı ve 2.7 civarı doğar tahmini dedi. Ne yapabilirim ne yiyebilirim dedim, neler yiyeceğimi söyledi ama pek de etki etmez bazı bebekler küçük doğar genetik bir durum bu dedi. Şu an tam 35+0 günlüğüm, 31 mayısta gidicem eğer bebek gelişmemişse dışarda gelişmesi için alabiliriz hazırlıklı ol gibi bir şey söyledi. Böyle bir durum yaşayan var mı, ne gibi sıkıntılarla karşı karşıyayım, bebeğim düşük kilolu olursa bu sağlığında sorun yaratır mı?
hemoroid sorunu....
arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum;ben feci şekilde hemoroid oldum,ne ayağa kalkabiliyorum ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum.zonklaya bir ağrım var. oturduğum yerden kalkmak ölüm gibi...prot.. diye bir krem kullanıyorum.. bir işe yaramıyor.dr hap vermedi...ne yapacağımı bilmiyorum, böyle bir sorun yaşayan varmı lütfen cevap yazsın
gözün aydın canım..... sağlıcakla büyüt bebişini... allah sağlıklı ömürler versin sizlere...
gözün aydın canım.
Allah analı babalı büyütsün
Canim benim de oldu 2 kere ihmal etme fitilsiz grçmiyor doktoruna git söyle doğuma kadar iyileşmesi iyi olur krem de veriri belki onu da kullan geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?