2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ben 1 aylık hamileyken öğrendim hamile olduğumu 5-6 yıldır falan kullanıyordum, direk bıraktım o zamandan beri de hiç kullanmıyorum. Ama böyle bir şey olduğunu hiç duymamıştım yani bıraksan bile etkilediğini.

Son düzenleme:
Herkese merhaba, ben 36. haftanın içindeyim. 5 gündür de boğazımda tahriş ve iltihap var. Kulağıma vurdu, kulağımdan akıntı geliyor. Soğuk algınlığı yaşıyorum. Ama asıl beni düşündüren son günlerdeki öksürük... Öksürürken rahmimin kasıldığını ve taşlaştığını hissediyorum. Bu şekilde uyanmak bir işkence. Uyanıyorum 1 saat öksürük nöbetinden sonra zar zor uyumaya çalışıyorum. Hamilelik ağrıları var zaten uyurken. Doktor kontrolüme 1 hafta var. Benim durumumda olan var mı, öksürük, soğuk algınlığı ya d agrip geçiren var mı aranızda? Bebeğime zarar gelmez inşallah

ben yaklaşık 5 yıldır içiyordum 6 haftalık hamileyken ilk kontrolüme gittiğimde doktorum ilk bunu söyledi. şuan bıraksan bile en az 500 gr eksik doğacak dedi,

canım bende 2 hafta önce aynı durumdaydım. tuzlu suyla gargara yaptım rahatlattı birde bolca sıcak ballı limonlu tarçınlı su içtim

ben yaklaşık 5 yıldır içiyordum 6 haftalık hamileyken ilk kontrolüme gittiğimde doktorum ilk bunu söyledi. şuan bıraksan bile en az 500 gr eksik doğacak dedi,

Planlı bir hamilelik olsaydı ve bunu bilseydim kesin öncesinde bırakırdım ama sürpriz bir bebek benim oğlum hiç gelecek planımızda bile yoktu o yüzden çok hazırlıksız yakalandım.

Hiç o tarz şeyler yemiyorum aslında çok teşekkür ederim bir deneyeyim.

Çevremdeki herkes sütün geldi mi, gelmiş olması lazım vs dediği için öyle demişim istemsiz. Bir arkadaşım erken doğumu tetikliyor sakın içme sen demişti içerken ondan aklıma bile gelmemişti. Olmadı doktoruma pazartesi ulaşıp sorayım ya da eczaneye en azından içmek benim için motivasyon olur.

öksürüükkk aahhh yarabbim ben uzun zamandır yaşıyorum canımm ama benım kı soğuk algınlığı falan değil
sadece yattığım zaman başlıyor uykuya geçene kadar öksürüyorum. ve öksürdükçe karnım kasılıyor bebiş toplaşıyor çok üzülüyorum. sanki sıkışıyor gibi.
bir de öksürdükçe miniğimi aaşağı itcem de doğurcam diye korkuyorum.
yorulunca 2 dk uzanayım desem yok anacım öksürük tutuyor yattığım gibi nedenını bılemıyorum ve aylardır da doktora söylemedım. geçen hafta söyledim bı göğüs hastalıkları uzmanına soralım dedı ama sormadım ne yalan söyleyeyım.
Allah acil şifalar versin canm ama dediğin gibi grip falansan onu ihmal etme enfeksiyon sonuçta tehlikeli görün bi doktora

Oglum simdi kucagimda

Slm arkadaslarr
Bende haziran annesi olacaktim oglum birazerken davrandi.2 kizim oldugu icin buraya yazamiyordum ama takip etmeye calisiyodum.cok mutluyum ve mutlulugumu sizinle paylasmak istedim

Allah mutluluğunu daim etsin, hayırlı olsun, evlatlarını analı-babalı büyütsün inşallah.

seninki de değişikmiş, nedenini merak etmedin mi? Ben de senin yaşadığın korkuyu yaşıyorum. Umarım bebişlerimiz sıkılıp da erken çıkmaya kalkmaz Ne zaman hasta olsam böyle seyrediyor zaten. Birkaç ay önce de oldu. Kbb doktoru antibiyotik verdi, kullanmamıştım. Doktor da gerek kalmamış demişti. Ağırlaşmazsam kullanmayı düşünmüyorum.. Bebeğim strese girmesin de.. ah ah...:44:

bi ara fenalaştım acile kaldırıldım antibiyotik dayadılar önce kullanmadım sonra hem kendı dktoruma hem doktor bı arkadşm var ona sordum kullanmalısın dedıler. kullandım ama ne dualarla içtim o ilaçları anlatamam hiç sevmem normalde bile ilaç içmeyi korkarım ki hamılelıkte asla kullanamam diyodum. mecburiyet sadece. devamlı ilaç dayayıp duruyolar film çekmeleri gerekiyor kı şu durumda imkansız. sırtımı dinleyip verdiği ilaçları da içmek istemiyorum bılmıyorum yaa şu doğumu yapayımda bakıma aldırcam kendımı
bir ara ciğerlerimden rahatsızlık geçirdim ondan korkuyorum aslında tekrar mı edecek diye Allah korusun o günlere dönmek istemiyorum.
yanı şu an hiçbirşey yapmama sebebim o ilaçları içmek istememem cnm.

rabbim sabir versin insallah cok buyuk aci kimseye yasatmasin allahim cok üzüldüm

Gercekten bişey söylemek cok ama cok zor, allah sabır versin

Merhaba sinemisss biz de kızımıza sinemis adını koymaya karar verdik :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba sinemisss biz de kızımıza sinemis adını koymaya karar verdik :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Açıkcası adım sinemis olmasaydı bende kızım olduğunda bu ismi kullanmak isterdim, gerçekten çok nadir bulunan ve insanların hemen benimsediği bir isim. Hiç de zorluk yaşamadım şu ana kadar, ismiyle yaşar umarım. ^^

Uzun bir aradan sonra merhaba kizlar ve guzel yavrulari. Kayinbiraderimin dugun telasi vs derken tam 2 haftadir giremiyorum foruma. facebooktan birkac haber aliyordum o kadar. uzucu haberlerimiz var maalesef ve aklimdan hic cikmiyor :-( rabbim sabirlar verain dumadumadum arkadasimiza. erken dogum yapan arkadaslarima da sagsaglim yavrularina kavusmalarini biran once kucaklarina almalarini nasip etsin insaallah. biz bu hafta surekli sancili kasilmali gunler geciriyoruz kizimla. sali gunu kontrolumuz var. guzel haberlerle geliriz insaallah teyzeleri. agrilardan dolayi bir kere acillik olduk ama sanci cikmadi sadece dogum hazirliklari baslamis denildi ve salak ebe tansiyonumun dusmesine neden olacak bebegin kalp atisi yok deyisiyle canimi bir hayli sıktı. megerki nst cihazi bozukmus. simdilik bizden bu kadar. artik gunluk yazismalarla yine haberlesiriz. sizleri cok seviyoruz kizimla opuyoruz ;-)

Basi saolsun rabbim acisina yardim etsin kimseyi sinamasin boyle bir uzuntuyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…