- 6 Kasım 2013
- 31
- 0
- 16
- 35
benimde bebişim küçük hemde 2 hafta geriden geliyosigara kullanımı varmıydı sende canım? sigaraiçenlerde gebelikte içmese bile en az 500 gr düşük oluyomuş. gebelik düşünmeden 6 ay önce bırakmak lazımmış ama malesef ben yapamadım
Ben 1 aylık hamileyken öğrendim hamile olduğumu 5-6 yıldır falan kullanıyordum, direk bıraktım o zamandan beri de hiç kullanmıyorum. Ama böyle bir şey olduğunu hiç duymamıştım yani bıraksan bile etkilediğini.
Herkese merhaba, ben 36. haftanın içindeyim. 5 gündür de boğazımda tahriş ve iltihap var. Kulağıma vurdu, kulağımdan akıntı geliyor. Soğuk algınlığı yaşıyorum. Ama asıl beni düşündüren son günlerdeki öksürük... Öksürürken rahmimin kasıldığını ve taşlaştığını hissediyorum. Bu şekilde uyanmak bir işkence. Uyanıyorum 1 saat öksürük nöbetinden sonra zar zor uyumaya çalışıyorum. Hamilelik ağrıları var zaten uyurken.Doktor kontrolüme 1 hafta var. Benim durumumda olan var mı, öksürük, soğuk algınlığı ya d agrip geçiren var mı aranızda? Bebeğime zarar gelmez inşallah
Amin canim insallah sanada hayirli dogumlar bir avazda kurtulmayi nasip etsin rabbim
ben yaklaşık 5 yıldır içiyordum 6 haftalık hamileyken ilk kontrolüme gittiğimde doktorum ilk bunu söyledi. şuan bıraksan bile en az 500 gr eksik doğacak dedi,
Canim ne kadar dogru bilemem ama bi arkadasim bana tavsiye etmisti bende cok sık olmasada uyguladim ve bebegimin kilosu gayet iyi gidiyor...Yoğurtlu soğuk çorba vardır ya hani Arpa bugdayi (yani bildigimiz yarma), nohut, fasulyeyi haslayıp yoğurtla karıstirip hergün iç bu corba bebegi cok guzel beslermis...umarim faydasını gorursun
sütüm hala gelmedi derken anlamadım? bnm de gelmiyor ztn şimdi. sezeryanda geç gelebiliyormuş normale göre diye ben tedbir amaçlı içiyorum zarar gelmz yani. yoksa sütüm gelir mi gelmz mi bilmiyorm ben de daha..doktoruma sormadım da eczacım önerdi.2.kutuya başladım ben günde 2 bardak içiyorum.ona da doktoru önermiş 9.aya girince başlatmış. 2 yaşında kızı var şimdi.sezeryan olmş ama ilk günden gelmiş sütü.şimdiden stres etme bence.bide büyük küçük göğüs meselesine takılma cnm. herkesin bünyesine bağlıdır.
Herkese merhaba, ben 36. haftanın içindeyim. 5 gündür de boğazımda tahriş ve iltihap var. Kulağıma vurdu, kulağımdan akıntı geliyor. Soğuk algınlığı yaşıyorum. Ama asıl beni düşündüren son günlerdeki öksürük... Öksürürken rahmimin kasıldığını ve taşlaştığını hissediyorum. Bu şekilde uyanmak bir işkence. Uyanıyorum 1 saat öksürük nöbetinden sonra zar zor uyumaya çalışıyorum. Hamilelik ağrıları var zaten uyurken.Doktor kontrolüme 1 hafta var. Benim durumumda olan var mı, öksürük, soğuk algınlığı ya d agrip geçiren var mı aranızda? Bebeğime zarar gelmez inşallah
Oglum simdi kucagimda
Slm arkadaslarr
Bende haziran annesi olacaktim oglum birazerken davrandi.2 kizim oldugu icin buraya yazamiyordum ama takip etmeye calisiyodum.cok mutluyum ve mutlulugumu sizinle paylasmak istedim
öksürüükkk aahhh yarabbim ben uzun zamandır yaşıyorum canımm ama benım kı soğuk algınlığı falan değil
sadece yattığım zaman başlıyor uykuya geçene kadar öksürüyorum. ve öksürdükçe karnım kasılıyor bebiş toplaşıyor çok üzülüyorum. sanki sıkışıyor gibi.
bir de öksürdükçe miniğimi aaşağı itcem de doğurcam diye korkuyorum.
yorulunca 2 dk uzanayım desem yok anacım öksürük tutuyor yattığım gibi nedenını bılemıyorum ve aylardır da doktora söylemedım. geçen hafta söyledim bı göğüs hastalıkları uzmanına soralım dedı ama sormadım ne yalan söyleyeyım.
Allah acil şifalar versin canm ama dediğin gibi grip falansan onu ihmal etme enfeksiyon sonuçta tehlikeli görün bi doktora
seninki de değişikmiş, nedenini merak etmedin mi? Ben de senin yaşadığın korkuyu yaşıyorum. Umarım bebişlerimiz sıkılıp da erken çıkmaya kalkmazNe zaman hasta olsam böyle seyrediyor zaten. Birkaç ay önce de oldu. Kbb doktoru antibiyotik verdi, kullanmamıştım. Doktor da gerek kalmamış demişti. Ağırlaşmazsam kullanmayı düşünmüyorum.. Bebeğim strese girmesin de.. ah ah...:44:
37.haftasındayken hareketleri hissetmiyorum diye doktora gitmiş..kalbi atıyormuş ama bebek hareket etmiyormuş acil sezeryana alınmış ve sağlıklı doğmuş..ama kan değerleri düşük diye yoğun bakıma tedaviye almışlar,akşama haber gelmiş durum iyi düzeldi annesi yarın görebilir diye ama o gece tekrar kan değerleri düşmüş ve vefat etmiş, bildiğimiz bu malesef canım 😪 dumadumadum facede bu kadar yazıp çıkmış..
canım arkadaşım Dumadumadum! bir daha bu topiğe girecekmisin bunu okuyabilcekmisin bilmiyorum ama dün akşam haberini aldığımdan beri aklımda sen varsın..seni görmeyi yanında olmayı sana sarılmayı acını paylaşmayı o kadar çok isterdimki..burda seninle çok şey paylaştık..hatta en son bebeklerimizin harektlerinin azaldığından konuşmuşuz bana teselli vermişsin..ama ben sana teselli vericek cümleleri kelimleri toparlayamıyorum beynimde..biliyoruzki ahirette seni bekleyen ve inşallah şefaatçi olacak bir kızın var..Rabbim seni en yakın zamanda hayırlısıyla tekrar anne yapsın..seni görmesemde tanımasamda çok sevdiğimizi bil..Allah'a emanet ol...
sizlerde dua adin kızlar onun için nolur...
Ben 1 aylık hamileyken öğrendim hamile olduğumu 5-6 yıldır falan kullanıyordum, direk bıraktım o zamandan beri de hiç kullanmıyorum. Ama böyle bir şey olduğunu hiç duymamıştım yani bıraksan bile etkilediğini.
Merhaba sinemisss biz de kızımıza sinemis adını koymaya karar verdik :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin Berna'cım dediğin gibi söylücek hiçbir söz bulamıyoruz..
bilmeyen arkadaşlar için ; Dumadumadum arkdaşımız çarşamba günü bebeğin hareketlerini hissetmeyince doktora gitmiş ve sezeryanla hemen almışlar bebeğini..sağ doğmuş fakat kan değerleri çok düşükmüş bi ara düzeldi yarın görürsünüz demişler ama gece yine düşmüş ve vefat etmiş..büyük bir acı..Rabbim kimseye yaşatmasın
Son haftakar artık gunlerde gecmek bilmiyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?