2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de bugün apar topar gittim dr a sabahtan beri hareket etmiyor, etse de hissedemiyorum pek diye Kalp atışımız var ve nst ye de bağladılar. Az da olsa hareket etti nst de. Eve geldik akşam yemeği sonrasını saydık yine, 10 tane hareket bulduk. Ama ömrümüzdn ömür gidiyor, büyük stres. Paranoyak olduk iyice
Şimdi de sol omzum ve boynum tutuldu ve çok kötüyüm, gözümde yaş yatamıyorum ne soluma ne sağıma ne sırt üstü
Çok kötüyüm cidden

Rabbim sağ salim ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize ...

Bu tip rahatsızlıklarınız olduğunda bence hemen dr a başvurun, ne olsa enfeksiyon. Ben 4 kere grip geçirdim hamileliğimin başından beri. Dr ilaç verdi, antibiyotik bile kullandım 4 kere mecburen, dr ilaç enfeksiyondan daha az zarar verdiği müddetçe kullanırız dedi. Mutlaka bir kulak burun boğaz ya da göğüs hastalıkları dr una görün derim. Geçmiş olsun

Amin canim insallah..ya hani karnimizi boyle kasiyo gibi bi saga bazen sola felan kaydiriyo onlarr hareket dimi..

Son düzenleme:
Herkese gunaydin arkadaslar bebegini kaybeden bi arkadas olmus sanirim allah sabir versin ona ve ailesine inanilmaz uzuldum allah kimseye yasatmasin boyle bi aciyi
ben 2 gun sonra bebegime kavusuyorum allah nasip ederse ama benim bi sorum var sizlere ve aramizdaki deneyimli annelere, benim gogsumden sut falan gelmedi henuz acaba bu sutum olmayacagi anlamina mi geliyo

Bebegini kaybeden arkadasin nicki ne

Bu arada benimde ilk gebeligimde hic sutum gelmemisti ama dogumdan sonra bebek emdikce sutum bir guzel gelmeye basladi sikinti yok yani

kızlar bende hiç ağrı sancı olmuyo yalancı sancı falan olurmuş bende ufacık bile ağrı sızı olmuyo valla oğlum hareket etmese bazen hamile olduğumu unutuyorum varmı benim gibi olan ne zaman gelicek acaba bu sancılar

Hadi gozunaydin canim..kacinci haftandasin...cnm bnm bi ark.dogum yapmisti sezeryan.dogumundan sonra geldi sutu..hemen gelmedi
Bebek sutu gelmesede emmeye calisti hep oyle oyle geldi..kirkinci haftaasini doldurmustu
Normal olmayinca sezeryan oldu

dumadumadum arkadaşımız başın sağolsun allah sabırlar versin o seni beklicek annesi ahirette günahların için af diliycek rabbimizden meleğin inşallah bidahakine güzel bi hamilelik geçirir sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu

Sanırım sezeryan olacaksın. Benim de doğumdan 3 gün sonra normal sütüm gelmeye başladı doğru düzgün. Emziremedim oğlum küvözde diye. 3 saatte bir sağdım 10 gün boyunca. Sorunsuz bir şekilde emziriyorum hala. 2013 Haziran annesiyim. Annemin beni doğurmadan önce gelmiş sütü ama 6 ay emzirebilmiş. Kadından kadına değişir. Belki doğumdan hemen sonra gelir senin sütün.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bende hiç ağrı sancı olmuyo yalancı sancı falan olurmuş bende ufacık bile ağrı sızı olmuyo valla oğlum hareket etmese bazen hamile olduğumu unutuyorum varmı benim gibi olan ne zaman gelicek acaba bu sancılar

Offf burası yine bomboşşşş..Face grubuna göz gezdiriyorum ama burayı daha çok seviyorum ben..Neyse... Sancısı olanlar, kendini kötü hissedenler var aramızda artık sonlara yaklaştıkça sıkıntılar artmaya başladı bunun yanında tuhaf bir heyecan..Ben içimdeki heyecanı kesinlikle tarif edemiyorum yaa..Mutluyum evet ama endişeliyim de,anlatamıyorum neyse...Yazdıkça zırvalıyorum sanki dimi

Canım aramızda 1 gün var bendede pek sancı olmuyor ama nst ye girdiğimde doktor sancılar başlamış ama bunlar normal dedi ama ben bişe hissetmiyorum sadece arada bi batma oluyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…