yok canim anlatamadigini ya da zirvaladigini dusunme inan buyuk bi cogunlugumuz aynidir bende de ayni seyler hem doğum yaklassin artik bebegimizi kucagimiza alalim diyorum hemde korkuyorum bisey olaacak diyeOfff burası yine bomboşşşş..Face grubuna göz gezdiriyorum ama burayı daha çok seviyorum ben..Neyse... Sancısı olanlar, kendini kötü hissedenler var aramızda artık sonlara yaklaştıkça sıkıntılar artmaya başladı bunun yanında tuhaf bir heyecan..Ben içimdeki heyecanı kesinlikle tarif edemiyorum yaa..Mutluyum evet ama endişeliyim de,anlatamıyorum neyse...Yazdıkça zırvalıyorum sanki dimi
Günaydın annişler ve bebisler
Haftasonu evi topladik cok yoruldum nerdeyse hic bişey yapmadim ama tasinma stresi yetiyor
Dumadumadum allah sabir versin gercekten çok zor
Az kaldi artık hepimizde bir heyecan daha kontrole cok var cuma günü
Cnm Dumadumadum nicki
Allahim buyuk sabir versin insallah
Ben de bugün apar topar gittim dr a sabahtan beri hareket etmiyor, etse de hissedemiyorum pek diyeKalp atışımız var ve nst ye de bağladılar. Az da olsa hareket etti nst de. Eve geldik akşam yemeği sonrasını saydık yine, 10 tane hareket bulduk. Ama ömrümüzdn ömür gidiyor, büyük stres. Paranoyak olduk iyice
Şimdi de sol omzum ve boynum tutuldu ve çok kötüyüm, gözümde yaş yatamıyorum ne soluma ne sağıma ne sırt üstü
Çok kötüyüm cidden
Rabbim sağ salim ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize ...
Allah sabir versin arkadasimiza. Bende iki aylikken kaybettim bebegimi. Bundan iki sene önce.
Kızlar bışey sorucam planlı doğum yapıcak arkadaşlar doğuma gıderken makyaj yapmayı düşünüyomusunuz oje yasak ama makyajla ilgili bi problem var mı bılgısı olan var mı
üüüf evet yaaa cidden paranoyak olduk 😔 Allah'ım şu haziran gelse de sağlıkla alsak kucaklarımıza
Aaaaa canim hic duymamistim.2aylik hamileykenmi yoksa dogmusmudu?
Seninde basin saolsun canim.cok zor acilar bunlar
Yok canim iki aylik hamileydim. Kalbi durmustu bebegimin kurtaj olmustum. Sagol canim.
Rabbim dumadumadum arkadasimiza da sabirlar versin cok üzüldüm.
Kizlar sanirim kizim su çiçeği çıkarıyor. Ben de küçükken çıkarmışım ama karnimdaki bebegim için endişeleniyorum. Belki deneyimli yada bilgisi olan annelerimiz vardır. Boyle bir durumda ne yapmak gerekir ki ? Etkilenir mi bebeğim?
Amin canim insallah..ya hani karnimizi boyle kasiyo gibi bi saga bazen sola felan kaydiriyo onlarr hareket dimi..
üüüf evet yaaa cidden paranoyak olduk 😔 Allah'ım şu haziran gelse de sağlıkla alsak kucaklarımıza
Kizlar sanirim kizim su çiçeği çıkarıyor. Ben de küçükken çıkarmışım ama karnimdaki bebegim için endişeleniyorum. Belki deneyimli yada bilgisi olan annelerimiz vardır. Boyle bir durumda ne yapmak gerekir ki ? Etkilenir mi bebeğim?
Herkese gunaydin arkadaslar bebegini kaybeden bi arkadas olmus sanirim allah sabir versin ona ve ailesine inanilmaz uzuldum allah kimseye yasatmasin boyle bi aciyi
ben 2 gun sonra bebegime kavusuyorum allah nasip ederse ama benim bi sorum var sizlere ve aramizdaki deneyimli annelere, benim gogsumden sut falan gelmedi henuz acaba bu sutum olmayacagi anlamina mi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?