2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yok canim anlatamadigini ya da zirvaladigini dusunme inan buyuk bi cogunlugumuz aynidir bende de ayni seyler hem doğum yaklassin artik bebegimizi kucagimiza alalim diyorum hemde korkuyorum bisey olaacak diye
bu arada hastaneden aradilar beni egitim icin anne bebek egitimi varmis ona bile gun sayarken sanki doguma gidecek gibi heyecan yaptim

Günaydın annişler ve bebisler
Haftasonu evi topladik cok yoruldum nerdeyse hic bişey yapmadim ama tasinma stresi yetiyor
Dumadumadum allah sabir versin gercekten çok zor
Az kaldi artık hepimizde bir heyecan daha kontrole cok var cuma günü

O tarifsiz duygu bende de var evde dursam duramiyorum ciksam niye ciktim keske cikmasaydim oluyorum garip bi telas hem bir an once dogsun seviyim cok seviyim istiyorum hem de bu hayatim bi daha hic olmiycak canin istedimi gecenin bi yarisi bile elkni kolunu sallayarak gezmeler tatiller yok artik. Bunu da dusununce stres oluyorum. Bir omur boyunca benden ayrilmiycak bir sorumluluk cok agir geliyo dusununce ama cok seviyom yine dee

Gunaydin
yaaa inanamiyorum dumadumadum arkadasimizin bebisi vefat etmis.
Suan soka girdim.
Rabbim sabir versin.veren allah alan allah insallah tekrar dener bebek yapmayi ve saglikli dogurur.
Benim kontrolde haftaya sali tabi ogune kadar dogurmazsam....

Kızlar bışey sorucam planlı doğum yapıcak arkadaşlar doğuma gıderken makyaj yapmayı düşünüyomusunuz oje yasak ama makyajla ilgili bi problem var mı bılgısı olan var mı

üüüf evet yaaa cidden paranoyak olduk 😔 Allah'ım şu haziran gelse de sağlıkla alsak kucaklarımıza

Kizlar sanirim kizim su çiçeği çıkarıyor. Ben de küçükken çıkarmışım ama karnimdaki bebegim için endişeleniyorum. Belki deneyimli yada bilgisi olan annelerimiz vardır. Boyle bir durumda ne yapmak gerekir ki ? Etkilenir mi bebeğim?

Kızlar bışey sorucam planlı doğum yapıcak arkadaşlar doğuma gıderken makyaj yapmayı düşünüyomusunuz oje yasak ama makyajla ilgili bi problem var mı bılgısı olan var mı

Benim gününden once gelmezse hafif bi makyaj yapmak istiyorum kendimi kalemsiz rimelsiz kötü hissesiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üüüf evet yaaa cidden paranoyak olduk 😔 Allah'ım şu haziran gelse de sağlıkla alsak kucaklarımıza

Amin ins bende dumadum arkadasimizi duyunca cok korkar oldum Allah saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

Aaaaa canim hic duymamistim.2aylik hamileykenmi yoksa dogmusmudu?
Seninde basin saolsun canim.cok zor acilar bunlar

Yok canim iki aylik hamileydim. Kalbi durmustu bebegimin kurtaj olmustum. Sagol canim.
Rabbim dumadumadum arkadasimiza da sabirlar versin cok üzüldüm.

Endişe, heyecan , korku, mutluluk, kaygı hepsini bir arada yaşıyoruz. ben de çok korkuyorum bişey olacak dıye. dumadumadumm a çok üzüldüm. bir an önce doğsun istiyorum. bi önlem de alamıyoruz.

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

Yok canim iki aylik hamileydim. Kalbi durmustu bebegimin kurtaj olmustum. Sagol canim.
Rabbim dumadumadum arkadasimiza da sabirlar versin cok üzüldüm.

Bende 2 aylik hamileyken bebegimin kalbi durmustu ama dogduktan sonra ölmesi cok aci insan cildirir ama Allahtan sabir dilemekten baska elden birsey gelmez (

Canim benim kizim 7 yasinda hala cikarmadi.anne karninda etkilencegini dusunmuyorum.
Sen cikarmadiysan o ayri ama cikarmissin.
Simdi hafif atlatiliyo asilar sayesinde cok gecmis olsun

Amin canim insallah..ya hani karnimizi boyle kasiyo gibi bi saga bazen sola felan kaydiriyo onlarr hareket dimi..

bazen kasılma bazen hareket oluyor onlar. ben hemen seviyor ovalıyorum o gergin bölgeyi eğer hareketse yumuşuyor ya da yer değiştiriyor sıpam kasılmaysa fayda etmiyor anca kendi geçiyor.
ama herkeste aynı mıdır? bileme ..

canım öncelikle geçmiş olsun. anne karnında etkileneceğini sanmıyorum, sen atlatmışsın zamanında zaten ama yine de dr una bir danış istersen, belki alınması gereken önlemler vardır ..

sütün olmayacağı anlamına gelmiyor canım bu son haftalarda sütü gelenler de var gelmeyen de benımde gelmedı bunu kafaya takmaya pek gerek yok bence. çünkü bebeğin emmeye başladığında süt üretimin başlayacaktır zaten Allahın izniyle. hem gelmemesı iyi sanırım çünkü ilk gelen sütü bebeğin emmesi çok yararlı diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…