kızlar bende hiç ağrı sancı olmuyo yalancı sancı falan olurmuş bende ufacık bile ağrı sızı olmuyo valla oğlum hareket etmese bazen hamile olduğumu unutuyorum varmı benim gibi olan ne zaman gelicek acaba bu sancılar
Kızlar bışey sorucam planlı doğum yapıcak arkadaşlar doğuma gıderken makyaj yapmayı düşünüyomusunuz oje yasak ama makyajla ilgili bi problem var mı bılgısı olan var mı
Kizlar sanirim kizim su çiçeği çıkarıyor. Ben de küçükken çıkarmışım ama karnimdaki bebegim için endişeleniyorum. Belki deneyimli yada bilgisi olan annelerimiz vardır. Boyle bir durumda ne yapmak gerekir ki ? Etkilenir mi bebeğim?
Merhaba kızlar; bugün doktor kontrolüm vardı ve çatı muayenesi oldum acı verici bişeydi. Ama uzun sürmedi allahtan. Çatı müsait sıkıntı yok çok şükür ama daha kızım kanala girmemiş. bol bol yürüyüş yapmamı söyledi. Bu arada birde tansiyon problemim var. Daha yüksek olursa haberim olsun dedi. Duruma göre alabilirmiş bebeği. İçimde tarif edemediğim bi his var hem korkuyorum hem sabırsızlanıyorum biran önce bebeğimi kucağıma almak için. Allah herkese hayırlısını nasip etsin inş. Perşembe günü bir daha çağırdı bu arada nst de sancılarım da çıktı. Sanırım sona geldim artık. Allahım sen herkese kolaylıklar nasip etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım olabılıyor öyle hissetmeme durumu. ya da belki kasılmaların hafıf oluyordur o yüzden anlam veremıyor olabılırsın.
arkadaşım nisanda doğum yaptı 100 ün üzerinde sancıları vardı gr hissetmiyordu sancılarını.
nst ye girdin mi hiç çıkıyor mu sancı.
Merhaba kızlar; bugün doktor kontrolüm vardı ve çatı muayenesi oldum acı verici bişeydi. Ama uzun sürmedi allahtan. Çatı müsait sıkıntı yok çok şükür ama daha kızım kanala girmemiş. bol bol yürüyüş yapmamı söyledi. Bu arada birde tansiyon problemim var. Daha yüksek olursa haberim olsun dedi. Duruma göre alabilirmiş bebeği. İçimde tarif edemediğim bi his var hem korkuyorum hem sabırsızlanıyorum biran önce bebeğimi kucağıma almak için. Allah herkese hayırlısını nasip etsin inş. Perşembe günü bir daha çağırdı bu arada nst de sancılarım da çıktı. Sanırım sona geldim artık. Allahım sen herkese kolaylıklar nasip etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay o çatı muayenesi benı benden alıyor daha olmadım ama çok utanıyorumm yaa bir de doktorun odasında o malum koltuğu gördüm önünde lamba da var onla mı bakıyo yaa :26::26:
tansiyon takıbını düzenli yap canım ne olur ne olmaz.
hepimiz artık aynı hıslerı yaşıyoruz korku heyecan panik mutluluk hepsi bir arada
Allah kolay bir doğum nasip etsin canım.
geçen hafta benımde sancılarım çıktı 35. haftamdı ama bu haftada müdahale etmem dedi. perşembe benimde kontrolum var inşallah sancı çıkmaz yine.
bu arada sen bursadan mıydın.
canım benim doğum normal gözüküyor şimdilik. sancılarım başlayınca duşumu falan alıp kremlenip makyajımı da yapıp gitmeyi planlıyorum.doğumdan çıkınca ruh gibi olmak istemiyorum. sezeryan da nasıl olur bilemiyorum ama makyajla girenler vardı sanırım. hafıf bır makyajın sakıncası olmaz sanırım
çok geçmiş olsun canım su çiçeği geçirmiş olsan da kan tahlili yaptırıp bağışıklığına baktırman gerekiyor bence ihmal etme.
bunun ciddi sonuçları olabılıyor.
arkadaşlar birşey sormak istiyorum bilgisi olan cevaplarsa sevinirm..gögüs kalkanı ve slikon göğüs uçları var ya, ikisini de almaya gerek var mı yani birinden alsak yeterli mi?
O malum koltuktan;-) korkuyorsan canim sedyede yaptirmayi deneyebilirsin ben ilk bi iki kez sedyede yaptirdim öyle alistirdim kendimi. Utancak bise yok öyle dikkatli bakilmiyor sadece hissetmeye calisiyor dr. Kendini kasma rahat ol yeter. Tabi hic kasmadan olmuyor tabiki ama kendini rahatlat o sirada dr kafanda olan sorulardan sor mesela. Ben ilk aylarda cati muaynesi olurken genelde Allahim yardim et diye dua ede ede gider sukur ede ede cikardim. Ama alismak lazim sonucta dogumda basimiza cok gelcek;-)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
O sirada makyaj gelcekmi acaba aklimiza ?? Havalar guzellesti ben biraz guneslenip bronzlassam yeter heralde makyaj niyetine;-)) guya makyaj yapmayi dusunuyordum hatta kardesimi cagirip dogumdan sonra fön cektircektim saclarima ama halimin olcani sanmiyorim canim cok tatli;-) uc gun hastanede kaldiktan sonra artik bitmis bi haldemi cikarim yoksa toparlaniptami bakalim ama sanirim makyajla ugrasamam;-)))
el mahkum yapılacak kaçarı yok. dediğin gibi doğumda çok bakılcak. inşallah kasmam kendımı.
valla aklıma gelır mı gelmez mi bılmıyorum o an yapmasam da yanımda bışeyler götürürüm çünkü mutlaka fotoğraf çekılecek o fotolarda bitkin ve ruh gibi gözükmek istemiyorum açıkçası. saçımı da saçlarımı kuruturken fönlerım 2 dk daşu an böyle planlıyorum ama olaylar nasıl gelişir bilemiyorum tabıkı :)
Kızlar bışey sorucam planlı doğum yapıcak arkadaşlar doğuma gıderken makyaj yapmayı düşünüyomusunuz oje yasak ama makyajla ilgili bi problem var mı bılgısı olan var mı
Ben simdi oturuyorum bahcede gunesleniyorum bol bol dogal makyaj olsun diye dedigin gibi fotolarda ruh gibi cikmamak lazim. Makyaj yapamazsamda bari biraz ucundan kurtarim pacayi;-).. Ilk dogum olcak benim icin bilmiyorum insan nasil olur ama benim halim kalmaz heralde dikislerimi hayal ettikce;-))) acisindan cok dusuncesi mahfeder beni valla dogum sancisindan korkmuyorum su kesim dikim isinden korktugum kadar.
Bebegini kaybeden arkadasin nicki ne
Bu arada benimde ilk gebeligimde hic sutum gelmemisti ama dogumdan sonra bebek emdikce sutum bir guzel gelmeye basladisikinti yok yani
Allah'tan sezeryan istiyorum da şu çatı muayenesine gerek yokdoğru biliyorum di mi,yok?? 😳 :18:
canım benim doğum normal gözüküyor şimdilik. sancılarım başlayınca duşumu falan alıp kremlenip makyajımı da yapıp gitmeyi planlıyorum.doğumdan çıkınca ruh gibi olmak istemiyorum. sezeryan da nasıl olur bilemiyorum ama makyajla girenler vardı sanırım. hafıf bır makyajın sakıncası olmaz sanırım
çok geçmiş olsun canım su çiçeği geçirmiş olsan da kan tahlili yaptırıp bağışıklığına baktırman gerekiyor bence ihmal etme.
bunun ciddi sonuçları olabılıyor.
inşallah çok panik yapmayız ve herşey güzel olur.
ohh güneşlen bakalım keyifli keyifli.
benımde ilk doğum ama çok paniklemiyorum ben ya ilk sancılarımı yanı o hafif sancılarımı evde geçiricem hemen hastaneye gitmeyi düşünmüyorum. bütün işlerimi halledip eşime de öyle haber verıcem çünkü eşim biraz panik benı strese sokar oben onun kadar korkmuyorum diyebılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?