2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

canım olabılıyor öyle hissetmeme durumu. ya da belki kasılmaların hafıf oluyordur o yüzden anlam veremıyor olabılırsın.
arkadaşım nisanda doğum yaptı 100 ün üzerinde sancıları vardı gr hissetmiyordu sancılarını.
nst ye girdin mi hiç çıkıyor mu sancı.

Kızlar bışey sorucam planlı doğum yapıcak arkadaşlar doğuma gıderken makyaj yapmayı düşünüyomusunuz oje yasak ama makyajla ilgili bi problem var mı bılgısı olan var mı

canım benim doğum normal gözüküyor şimdilik. sancılarım başlayınca duşumu falan alıp kremlenip makyajımı da yapıp gitmeyi planlıyorum. doğumdan çıkınca ruh gibi olmak istemiyorum. sezeryan da nasıl olur bilemiyorum ama makyajla girenler vardı sanırım. hafıf bır makyajın sakıncası olmaz sanırım

çok geçmiş olsun canım su çiçeği geçirmiş olsan da kan tahlili yaptırıp bağışıklığına baktırman gerekiyor bence ihmal etme.
bunun ciddi sonuçları olabılıyor.

Merhaba kızlar; bugün doktor kontrolüm vardı ve çatı muayenesi oldum acı verici bişeydi. Ama uzun sürmedi allahtan. Çatı müsait sıkıntı yok çok şükür ama daha kızım kanala girmemiş. bol bol yürüyüş yapmamı söyledi. Bu arada birde tansiyon problemim var. Daha yüksek olursa haberim olsun dedi. Duruma göre alabilirmiş bebeği. İçimde tarif edemediğim bi his var hem korkuyorum hem sabırsızlanıyorum biran önce bebeğimi kucağıma almak için. Allah herkese hayırlısını nasip etsin inş. Perşembe günü bir daha çağırdı bu arada nst de sancılarım da çıktı. Sanırım sona geldim artık. Allahım sen herkese kolaylıklar nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay o çatı muayenesi benı benden alıyor daha olmadım ama çok utanıyorumm yaa bir de doktorun odasında o malum koltuğu gördüm önünde lamba da var onla mı bakıyo yaa :26::26:
tansiyon takıbını düzenli yap canım ne olur ne olmaz.
hepimiz artık aynı hıslerı yaşıyoruz korku heyecan panik mutluluk hepsi bir arada
Allah kolay bir doğum nasip etsin canım.
geçen hafta benımde sancılarım çıktı 35. haftamdı ama bu haftada müdahale etmem dedi. perşembe benimde kontrolum var inşallah sancı çıkmaz yine.
bu arada sen bursadan mıydın.

rahim ağzı kapalı sancı falanda yok zaten mecburi ve planlı sezaryen olcak ama ben sancı çekmeye bile hevesleniyorum :)

Allah'tan sezeryan istiyorum da şu çatı muayenesine gerek yok doğru biliyorum di mi,yok?? 😳 :18:

kızlar bugün akıntım Çok oluyor belim ve kasıklarım ağrıyor normal mi? Mantar için iki günün önce fitil kullandım normalde fitilden sonra daha az akıntı olur.

O malum koltuktan;-) korkuyorsan canim sedyede yaptirmayi deneyebilirsin ben ilk bi iki kez sedyede yaptirdim öyle alistirdim kendimi. Utancak bise yok öyle dikkatli bakilmiyor sadece hissetmeye calisiyor dr. Kendini kasma rahat ol yeter. Tabi hic kasmadan olmuyor tabiki ama kendini rahatlat o sirada dr kafanda olan sorulardan sor mesela. Ben ilk aylarda cati muaynesi olurken genelde Allahim yardim et diye dua ede ede gider sukur ede ede cikardim. Ama alismak lazim sonucta dogumda basimiza cok gelcek;-)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

O sirada makyaj gelcekmi acaba aklimiza ?? Havalar guzellesti ben biraz guneslenip bronzlassam yeter heralde makyaj niyetine;-)) guya makyaj yapmayi dusunuyordum hatta kardesimi cagirip dogumdan sonra fön cektircektim saclarima ama halimin olcani sanmiyorim canim cok tatli;-) uc gun hastanede kaldiktan sonra artik bitmis bi haldemi cikarim yoksa toparlaniptami bakalim ama sanirim makyajla ugrasamam;-)))

arkadaşlar birşey sormak istiyorum bilgisi olan cevaplarsa sevinirm..gögüs kalkanı ve slikon göğüs uçları var ya, ikisini de almaya gerek var mı yani birinden alsak yeterli mi?

arkadaşlar birşey sormak istiyorum bilgisi olan cevaplarsa sevinirm..gögüs kalkanı ve slikon göğüs uçları var ya, ikisini de almaya gerek var mı yani birinden alsak yeterli mi?

İşlevleri farklı. Silikon göğüs ucu bebeğin emmesi için. Kalkan ise göğüs ucu hava alsın, akan süt dolsun diye kullanılıyor. Göğüs ucu bence gereksiz. Oğlum hiç tutmadı onu çünkü. Kalkanı birkaç kez kullandım. Yalnız eğilmemek lazım. Biriken süt dökülüyor. Göğüs uçları çok acıdığında rahatlatıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

el mahkum yapılacak kaçarı yok. dediğin gibi doğumda çok bakılcak. inşallah kasmam kendımı.

valla aklıma gelır mı gelmez mi bılmıyorum o an yapmasam da yanımda bışeyler götürürüm çünkü mutlaka fotoğraf çekılecek o fotolarda bitkin ve ruh gibi gözükmek istemiyorum açıkçası. saçımı da saçlarımı kuruturken fönlerım 2 dk da şu an böyle planlıyorum ama olaylar nasıl gelişir bilemiyorum tabıkı :)

Ben simdi oturuyorum bahcede gunesleniyorum bol bol dogal makyaj olsun diye dedigin gibi fotolarda ruh gibi cikmamak lazim. Makyaj yapamazsamda bari biraz ucundan kurtarim pacayi;-).. Ilk dogum olcak benim icin bilmiyorum insan nasil olur ama benim halim kalmaz heralde dikislerimi hayal ettikce;-))) acisindan cok dusuncesi mahfeder beni valla dogum sancisindan korkmuyorum su kesim dikim isinden korktugum kadar.

Kızlar bışey sorucam planlı doğum yapıcak arkadaşlar doğuma gıderken makyaj yapmayı düşünüyomusunuz oje yasak ama makyajla ilgili bi problem var mı bılgısı olan var mı

doğuma giderken yapmayacağım ama doğum sonrası kendine gelince yapıcam biraz..eee foto çekilcek o kadar,ruh gibi çıkmak olmaz bide ben doğuma gitmeden bir gece önce saçımı evde kendim yapıcam,doğal lüle.. o kadar isimli lohusa tacı yaptırdım yani hehehehe

inşallah çok panik yapmayız ve herşey güzel olur.
ohh güneşlen bakalım keyifli keyifli.
benımde ilk doğum ama çok paniklemiyorum ben ya ilk sancılarımı yanı o hafif sancılarımı evde geçiricem hemen hastaneye gitmeyi düşünmüyorum. bütün işlerimi halledip eşime de öyle haber verıcem çünkü eşim biraz panik benı strese sokar o ben onun kadar korkmuyorum diyebılırım.

Kızlar benm de yarın 10 da randevum var check up a giricm aç
Gel dedi Dr bakalm sezeryan tarihi
Mi vercek çatıya mı bakcak napcak cok heyecanlıym:18:

Oje ve ruj yasak bildiğim kadarıyla sezeryanda. Kan dolaşımını vs kontrol etmek amaçlıydı yanlış hatırlamıyorsam. Ben makyaj düşünmüyorum ama duşumu abdestimi alarım kısmet olursa. Bir rimel bir ruj da yanıma alırım ki doğumdan çıktıktan sonra sürerim

Ben gecen hafta iki gun ilk dogum sancisini yasadim canim cok kötü degil ilk sancilar ama felc gibi oldum resmen bacaklarimo hissetmedim korkmadim hastaneyede gitmedim ertesi gun randevumda ögrendim dogum sancisi oldugunu acilmam oldugunu felan ama bi agirlik cokuyorki insana sorma. Panik olcak kadar bise degil zaten. Dikisten tirsiyorum ben)) kimisi dusunu felan bile aliyor öyle gidiyor hastaneye ama ben yapamam heralde panikten degilde bitkinlikten;-) tatli canliyim azicik;-))) ama hastaneye kendim gidicem esim isteyse inada dogum varsa haber vercem.aileme dogum bitene kadar haberde vermicem o halde herkes ususmesin basima ugrasamam kimseyle diye dusunuyorum;-)))esim olsa yeter Allah tan soguk kanli birisi;-)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…