2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar benm de yarın 10 da randevum var check up a giricm aç
Gel dedi Dr bakalm sezeryan tarihi
Mi vercek çatıya mı bakcak napcak cok heyecanlıym:18:

en az sen kadar merakla dönüşünü bekliyor olacağım iyi haberlerle gel inşallah...

Benim bildiğim kadarıyla çatı muayenesine sezeryanda gerek olmuyor...

e yani..mantıken olmamalı yani

Hayirli gunler bacilarim ...
Baya oldu yazmayali kusuruma bakmayin...
Malumunuz Ali Yasin im ikinci kere yogun bakim unitesinde yatti ....
Benim icin oldukca gecilmez gunlerdi....
Rabb'ime sukurler olsun ki ciktik oglumun bilirubin seviyesi dusmeye basladi....
20 lere yakin olan degerimiz dun itibariyle 10 laara inmis bulunmakta...
Geceleri gunduzleri hep takipteyim surekli beslemeye calisiyorum daha iyi olsun diye...
Memeyi tutmuyo benim sipa...
Sagip veriyorum simdilik ama makine fazla sut cikartmiyo arada bir mamaya mecbur kaliyorum...
Tam bu sorun bitti ohh derken simdide taburcu olmadan once yapilan bir takim tetkiklerde sag bobreginde buyume oldugu farkedildi....
Yarin genis capli muayenemiz var....
Rabb'im daha beterinden sakinsin tabi ama...
Ins. Oyle bir sorunumuz olmaz...
Sagligi yerinde olarak cikariz o hastaneden ve epey bir vakit Rabb'im hastane yoluna dusurmez bizleri....

duşumu ve abdestimi almadan gitmek istemiyorum ben de nasıp olursa benım için en önemlisi bu.
makyaj yaparım dıyorum ama yapmasam da olur zaten benm normal makyajım bı kalem bı ruj ama doğumdan sonra kesın yaparım sırf fotolar için.

en güzeli emin olup eşine haber verırsın daha iyi cnm.
ben de haber vermek istemiyorum kımseye doğuma girene kadar kımse olmasın eşimin olması yeterlı.
ama anneciğimi ararım çünkü o istanbul da ben bursa da anca gelır. doğum sonrası kım gelırse gelsın ama doğum öncesı ınan kımsenın benı sancılar içinde görmesını ıstemıyorum bir de ister istemez direktifler verecekler şöyle yap böle yap Allah korusun o sancıyla bırıne ters bırşey söylerımde kalbını kırarım dıye korkuyorum. zıt bir insan değilim ama bazen tahammülüm azalıyor doğum psikolojisini de bilemiyorum ilk kez yaşayacağım.
eşinin soğuk kanlı olması çok güzel senı sakınleştirir. benım eşim de benı sakınleştirir ama çok stres yapar bılıyorum korkuyo bıraz doğumu normal yapmamı istemiyor sancıları çekmemı ıstemıyor.inşallah paniklemez.

inşallah en yakın zamanda bebeğin sağlığına kavuşur canım.

Yanimizda olsun eslerimizyetiyor eslerde panik olcani sanmiyorum Allah onlara o sabri veriyordur eminim. valla ben aslinda esimin girmesini istemiyordum ama bende vajinismus sorunu var ve o an sanciyla kesin cok kalp kirarim halimdende bi esim anlar burda ebeler aliskin degil bu soruna esim ortami sakinlestirse yeticek bana annem resmen seni cekemem ben giremem dedi;-) vajinismus oldugu halde esimle ortak kararimiz normal dogum olmasi o basaracagaima inaniyor bende öyle inaniyorun ama esim disinda herkes aYyy bunun dogumu fena olur cekilmez diyo;-) benim annem cok yakin oldugundan herkes her an haber bekliyor ama dedim onlarada cok beklersiniz diye;-))) kardeslerimde bekliyor ama bi gun kardesimle dr gittim burnumdan geldi cati muaynesi olcaktim ilk kez guya beni sakinletrcek inan o konusurken saninlestirmek icin ben daha cok bunaldim. Annem zaten panikli biri annemi birak dogumhaneyi dogumhane kapisinda bile düsüneniyorum;-) en güzeli dogumu yapcaksin bir iki saat dinlenip kendine geldikten sonra kim geliyorsa gelsin. Insallah bir avazda dogururuz hepimiz hayirlisiyla;-)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

o çok güçlü bir çocuk olcak annesi,baksana doğduğundan beri neler atlattı bunuda atlatıp artık sağlıklı olarak gelcek yanınıza..korkma,duanı eksik etme sen..bizlerde duacınız

Canim allah yardimciniz olsun tez zmanda bebegin sagligina kavusur insaallah

normal dogumda oje yasakmmi cnim

Kizlar yarin suni sanciyla normal dogumum olcak.duaniza ihtiyacim var.saglicakla alirim bebegimi insaallah, bende sizler icin dua edicem dogum aninda . allah hepimizi iyi bir sekilde bebeklerimizi almayi nasip etsin insaallah.

Kizlar yarin suni sanciyla normal dogumum olcak.duaniza ihtiyacim var.saglicakla alirim bebegimi insaallah, bende sizler icin dua edicem dogum aninda . allah hepimizi iyi bir sekilde bebeklerimizi almayi nasip etsin insaallah.

canım dualarımız seninle, rahat bir doğum olur inşallah... hayırlı haberlerini bekliyoruz...
İngiltere'deydin sanırım, epidural alacak mısın?

kötü şeyler düşünme öyle, bundan sonra oğluşunla çok güzel günleriniz olacak inşallah... dualarımız seninle...

allah yar ve yardımcın olsun canım.. sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah.......

canım Allah kolaylıklar versin.
inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

ne güzel kavuşma günü yarın demek...çok heyecanlı...Allah yardımcın olsun ve çok rahat,kolay olsun inşallah...ayrıca kendini iyi hissedince detayları paylaş mutlaka,hatta "doğum hikayeleri" ne yazılsın artık
bizler içinde "sağlıklı olsun" diye dua etmen en makbulu sanırım...

o değilde benim sezeryanla 17'si diyor doktorum..Acaba şu takvimimi 17'sine göre mi ayarlasam?zaman daha çabuk geçse

azerikız allah yardımcın olsun,kolaylıklar versin sana.. dualarımız seninle..........

kızlar dünden beri hafif kasılmalarım vardı. öğleden sonra şiddetlendi. sancıyla beraber ağrı var.
akşam üzeri nişan dedikleri hafif pembemsi akıntım gelmeye başladı ve sancılarım da var. sanırım doğum çok yakın. doğum olursa diye son rutuşlarımı yapıyordum.
uzandığımda 7 dk bir eğer ayaktaysam 4- dk geliyor sancılar. şimdi işlerimi bitirip uzanıcam ve kontrol edicem sancı aralığını. ama sancılar her zamankinden çok daha şiddetli sanırım doğum çok yakın. dualarınızı bekliyorum.
Allah hayırlısıyla sağlık sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin...

Allah yardımcın olsun canım, bebeğiniz şimdiden hayırlı olsun. Bizim yerimize de kokla bebişini.

Canin kacinci haftadasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah'tan sezeryan istiyorum da şu çatı muayenesine gerek yok doğru biliyorum di mi,yok?? 😳 :18:

Allah sabir versin arkadasimiza. Bende iki aylikken kaybettim bebegimi. Bundan iki sene önce.

Bendede yok canin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcın olsun inşallah , sağlıcakla bebeğini alırsın kucağına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…