2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar sızlerınde ayakları sısıyormuu ?
benım ayaklarım ozellıkle bıleklerımın orası cok sısıyor, sabah kalktıgımda bıle agrıyor ve sısık, nerdeyse yuruyemıyorum bıle.
sızdede oluyor mu ole, ne yapıyorsunuz ??

Benimde şişiyor bişey yapmıyorum ben ama buz iyi geliyo ben üşendigim için yapmiyorum :) bugünlerde iyi durumda ama dogurunca geçer ınş

Kizlar yarin suni sanciyla normal dogumum olcak.duaniza ihtiyacim var.saglicakla alirim bebegimi insaallah, bende sizler icin dua edicem dogum aninda . allah hepimizi iyi bir sekilde bebeklerimizi almayi nasip etsin insaallah.
Allah yardımcın olsun canım... Fırsatın olunca yazarsın...

4 dakikada bir geliyorsa doktora gitmen gerekmezmi canım... gerçi sen bunu yazalı baya olmuş umarım herşey yolundadır...

Kizlar yarin suni sanciyla normal dogumum olcak.duaniza ihtiyacim var.saglicakla alirim bebegimi insaallah, bende sizler icin dua edicem dogum aninda . allah hepimizi iyi bir sekilde bebeklerimizi almayi nasip etsin insaallah.

Allah yardimcin olsun canim guzel haberlerini bekloyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım tekrar geçmişler olsun, inşallah yarın güzel haberler alır sağlıkla taburcu olursunuz inşallah

Kizlar bende acayip korku basladi ayni zamanda kararsizlik gebelik sekerim ve tansiyon dusuklugum var sizce normal dogumu denemelimiyim yoksa riske atmayip direk sezeryanmi olayim inanin bi snye aklimdan cikmiyo napsam diye ayin 26sinda doktor bakcak bebek hala dogum kanalina girmediyse 30 una filan sezeryanla alcak napmaliyim sizce ilk gebeligim çok tecrubesizim :-( yardimmmmm

normal dogumda oje yasakmmi cnim

Normal doğumu bilmiyorum doğrusu ama sürmemekte fayda var, normal diye gidilip sezeryana dönen çok oluyor. Ya da başka bir aksilik olsa Allah korusun, o zaman ojeler çıkması gerekir onunla mı uğraşacaksınız. Ben yasak olmasa da sürmezdim herhalde.

Bence kontrolünü bir bekle bakalım, dr ne diyecekse ona göre şekillenir kafanda doğum şimdiden stres olma. Az kaldı 26 sına da zaten

Normal düşünen annişler epidural yaptircakmisiniz
Bende onu düşünüyorum kac gündür

Bende normal doğum istiyorum ama epidural istemiyorum

Bana hastanede verilen fiyat öyleydi ondan hic düşünmemiştim yeni aklıma takıldı zaman gelince zaten 5 cm den sonra yapılıyormuş bende gerek yok diye düşünüyorum zaten hemen hastaneye kosmucam evde beklicem gereksiz geldi bana

Benimde şişiyor bişey yapmıyorum ben ama buz iyi geliyo ben üşendigim için yapmiyorum :) bugünlerde iyi durumda ama dogurunca geçer ınş

benım son 1 haftadır kotu oldu cok, bugun bende tuzlu ılık suyla yarım saat beklettım, bıraz rahatlattı. cok kotu:26:

Bence kontrolünü bir bekle bakalım, dr ne diyecekse ona göre şekillenir kafanda doğum şimdiden stres olma. Az kaldı 26 sına da zaten

Cankatrecim elimde olmuyo artik dusunmeden duramiyorum surekli ya o kadar sanciciyi cektikten sonra beceremezsem bebege zarar verirsem diye beynimi kemiriyorum suandada hafif hafif kasiklarimda batma gibi bise var acaba yerlesiyomu bebek yoksa sanci mi onu bile bilmiyorum :-\

Kizlar hergun kasilmalarim agrilarim artiyor kasiklarimdan dizlerime kadar ole sanciyoki yataktan zor kalkiyorum ah su dogumun sabit bir belirtisi olsa...

Kizlar hergun kasilmalarim agrilarim artiyor kasiklarimdan dizlerime kadar ole sanciyoki yataktan zor kalkiyorum ah su dogumun sabit bir belirtisi olsa...

Aynen o durumda oluyorum bende ard sirada bunlar hep dogum belirtisi canim. Yavas yavas bebek asagi iniyor ve rahimagzi yumusamasi gerceklestiginden oluyor bu sancilar dogumlar yaklasiyor;-))) Allah kurtarsin hepimizi. Agri siddeti artarsa bi muayne ol acilma olabilir benim ayni o agrilardan acilmam oldu.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

O kasıklardaki hafif batmalar bende de oluyor ara ara Canım. Merak etme dr lar bebeğe zarar gelmemsi için gereken önlemi sezeryan gerekiyorsa hemen sezeryana alarak alıyorlar
Bazen ben de diyorum acaba bu sancı mı? , herhalde çatım açılıyor mu ?, bebek kafasını yerleştirmişti acaba kendini mi itiyor? Gibi gibi... Ama kemdimizi stres etmenin dışına çıkamamış oluyoruz malesef
Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla ve vaktiyle gelsinler diye dua etmekten başka yapacak bişey yok Güzel haberlerle müjdeleyelim inşallah hepimiz birbirimizi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…