kızlar sızlerınde ayakları sısıyormuu ?
benım ayaklarım ozellıkle bıleklerımın orası cok sısıyor, sabah kalktıgımda bıle agrıyor ve sısık, nerdeyse yuruyemıyorum bıle.
sızdede oluyor mu ole, ne yapıyorsunuz ??
Allah yardımcın olsun canım... Fırsatın olunca yazarsın...Kizlar yarin suni sanciyla normal dogumum olcak.duaniza ihtiyacim var.saglicakla alirim bebegimi insaallah, bende sizler icin dua edicem dogum aninda . allah hepimizi iyi bir sekilde bebeklerimizi almayi nasip etsin insaallah.
kızlar dünden beri hafif kasılmalarım vardı. öğleden sonra şiddetlendi. sancıyla beraber ağrı var.
akşam üzeri nişan dedikleri hafif pembemsi akıntım gelmeye başladı ve sancılarım da var. sanırım doğum çok yakın. doğum olursa diye son rutuşlarımı yapıyordum.
uzandığımda 7 dk bir eğer ayaktaysam 4- dk geliyor sancılar. şimdi işlerimi bitirip uzanıcam ve kontrol edicem sancı aralığını. ama sancılar her zamankinden çok daha şiddetli sanırım doğum çok yakın. dualarınızı bekliyorum.
Allah hayırlısıyla sağlık sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin...
Kizlar yarin suni sanciyla normal dogumum olcak.duaniza ihtiyacim var.saglicakla alirim bebegimi insaallah, bende sizler icin dua edicem dogum aninda . allah hepimizi iyi bir sekilde bebeklerimizi almayi nasip etsin insaallah.
Hayirli gunler bacilarim ...
Baya oldu yazmayali kusuruma bakmayin...
Malumunuz Ali Yasin im ikinci kere yogun bakim unitesinde yatti ....
Benim icin oldukca gecilmez gunlerdi....
Rabb'ime sukurler olsun ki ciktik oglumun bilirubin seviyesi dusmeye basladi....
20 lere yakin olan degerimiz dun itibariyle 10 laara inmis bulunmakta...
Geceleri gunduzleri hep takipteyim surekli beslemeye calisiyorum daha iyi olsun diye...
Memeyi tutmuyo benim sipa...
Sagip veriyorum simdilik ama makine fazla sut cikartmiyo arada bir mamaya mecbur kaliyorum...
Tam bu sorun bitti ohh derken simdide taburcu olmadan once yapilan bir takim tetkiklerde sag bobreginde buyume oldugu farkedildi....
Yarin genis capli muayenemiz var....
Rabb'im daha beterinden sakinsin tabi ama...
Ins. Oyle bir sorunumuz olmaz...
Sagligi yerinde olarak cikariz o hastaneden ve epey bir vakit Rabb'im hastane yoluna dusurmez bizleri....
normal dogumda oje yasakmmi cnim
Kizlar bende acayip korku basladi ayni zamanda kararsizlik gebelik sekerim ve tansiyon dusuklugum var sizce normal dogumu denemelimiyim yoksa riske atmayip direk sezeryanmi olayim inanin bi snye aklimdan cikmiyo napsam diye ayin 26sinda doktor bakcak bebek hala dogum kanalina girmediyse 30 una filan sezeryanla alcak napmaliyim sizce ilk gebeligim çok tecrubesizim :-( yardimmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Normal düşünen annişler epidural yaptircakmisiniz
Bende onu düşünüyorum kac gündür
Bende normal doğum istiyorum ama epidural istemiyorum
Benimde şişiyor bişey yapmıyorum ben ama buz iyi geliyo ben üşendigim için yapmiyorum :) bugünlerde iyi durumda ama dogurunca geçer ınş
benım son 1 haftadır kotu oldu cok, bugun bende tuzlu ılık suyla yarım saat beklettım, bıraz rahatlattı. cok kotu:26:
Bence kontrolünü bir bekle bakalım, dr ne diyecekse ona göre şekillenir kafanda doğumşimdiden stres olma. Az kaldı 26 sına da zaten
Kizlar hergun kasilmalarim agrilarim artiyor kasiklarimdan dizlerime kadar ole sanciyoki yataktan zor kalkiyorum ah su dogumun sabit bir belirtisi olsa...
Cankatrecim elimde olmuyo artik dusunmeden duramiyorum surekli ya o kadar sanciciyi cektikten sonra beceremezsem bebege zarar verirsem diye beynimi kemiriyorum suandada hafif hafif kasiklarimda batma gibi bise var acaba yerlesiyomu bebek yoksa sanci mi onu bile bilmiyorum :-\
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?