kızlar sızlerınde ayakları sısıyormuu ?
benım ayaklarım ozellıkle bıleklerımın orası cok sısıyor, sabah kalktıgımda bıle agrıyor ve sısık, nerdeyse yuruyemıyorum bıle.
sızdede oluyor mu ole, ne yapıyorsunuz ??
Kizlar bende acayip korku basladi ayni zamanda kararsizlik gebelik sekerim ve tansiyon dusuklugum var sizce normal dogumu denemelimiyim yoksa riske atmayip direk sezeryanmi olayim inanin bi snye aklimdan cikmiyo napsam diye ayin 26sinda doktor bakcak bebek hala dogum kanalina girmediyse 30 una filan sezeryanla alcak napmaliyim sizce ilk gebeligim çok tecrubesizim :-( yardimmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Artık son düzlüğe girdik sanırım.2 gündür kızımın hareketleri çok sert ve canımı acıtıyor.Bunun öncesinde karnımın bir tarafını sertleştiriyordu benim nefes almam zorlaşınca anlıyodum.Bir de 2 gündür vajinamda ara ara hafif ağrılar ve hafif kasık batlamalarım var demekki bebek yerleşiyor.Sizlerde durumlar nasıl?
aynı canım bende son bir aydır var
oluyor canim olmaz mi 2 haftadir. Ayaklarimi tanimiyorum. Ellerimde keza oyle. Bileklerimde elleyince agriyir
ay o çatı muayenesi benı benden alıyor daha olmadım ama çok utanıyorumm yaa bir de doktorun odasında o malum koltuğu gördüm önünde lamba da var onla mı bakıyo yaa :26::26:
tansiyon takıbını düzenli yap canım ne olur ne olmaz.
hepimiz artık aynı hıslerı yaşıyoruz korku heyecan panik mutluluk hepsi bir arada
Allah kolay bir doğum nasip etsin canım.
geçen hafta benımde sancılarım çıktı 35. haftamdı ama bu haftada müdahale etmem dedi. perşembe benimde kontrolum var inşallah sancı çıkmaz yine.
bu arada sen bursadan mıydın.
kızlar dünden beri hafif kasılmalarım vardı. öğleden sonra şiddetlendi. sancıyla beraber ağrı var.
akşam üzeri nişan dedikleri hafif pembemsi akıntım gelmeye başladı ve sancılarım da var. sanırım doğum çok yakın. doğum olursa diye son rutuşlarımı yapıyordum.
uzandığımda 7 dk bir eğer ayaktaysam 4- dk geliyor sancılar. şimdi işlerimi bitirip uzanıcam ve kontrol edicem sancı aralığını. ama sancılar her zamankinden çok daha şiddetli sanırım doğum çok yakın. dualarınızı bekliyorum.
Allah hayırlısıyla sağlık sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin...
normal dogumda oje yasakmmi cnim
#Bunekibuneki Allah kolaylık versin cnm bende çektim biliyorum ben krem ve fitil kullandım doktorum yazmıştı sende doktorun dan isteyebilirsin kendi kendine geçmesi çok zor çünkü. Tekrardan allah yardımcın olsun cnm.
o değilde benim sezeryanla 17'si diyor doktorum..Acaba şu takvimimi 17'sine göre mi ayarlasam?zaman daha çabuk geçse[/QUOTE
Merhaba , benim içinde 16-17'si dedi doktorum. Seninde sezaryandı değilmi ? Seninkinin kilosu kaçtı ben küçük diye çok tedirginim.
Kizlar bende acayip korku basladi ayni zamanda kararsizlik gebelik sekerim ve tansiyon dusuklugum var sizce normal dogumu denemelimiyim yoksa riske atmayip direk sezeryanmi olayim inanin bi snye aklimdan cikmiyo napsam diye ayin 26sinda doktor bakcak bebek hala dogum kanalina girmediyse 30 una filan sezeryanla alcak napmaliyim sizce ilk gebeligim çok tecrubesizim :-( yardimmmmm
Normal düşünen annişler epidural yaptircakmisiniz
Bende onu düşünüyorum kac gündür
kızlar dünden beri hafif kasılmalarım vardı. öğleden sonra şiddetlendi. sancıyla beraber ağrı var.
akşam üzeri nişan dedikleri hafif pembemsi akıntım gelmeye başladı ve sancılarım da var. sanırım doğum çok yakın. doğum olursa diye son rutuşlarımı yapıyordum.
uzandığımda 7 dk bir eğer ayaktaysam 4- dk geliyor sancılar. şimdi işlerimi bitirip uzanıcam ve kontrol edicem sancı aralığını. ama sancılar her zamankinden çok daha şiddetli sanırım doğum çok yakın. dualarınızı bekliyorum.
Allah hayırlısıyla sağlık sıhhatli kucağıma almayı nasip etsin...
Ben de bugün apar topar gittim dr a sabahtan beri hareket etmiyor, etse de hissedemiyorum pek diyeKalp atışımız var ve nst ye de bağladılar. Az da olsa hareket etti nst de. Eve geldik akşam yemeği sonrasını saydık yine, 10 tane hareket bulduk. Ama ömrümüzdn ömür gidiyor, büyük stres. Paranoyak olduk iyice
Şimdi de sol omzum ve boynum tutuldu ve çok kötüyüm, gözümde yaş yatamıyorum ne soluma ne sağıma ne sırt üstü
Çok kötüyüm cidden
Rabbim sağ salim ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?