2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Oluyor canim olmaz mi 2 haftadir. Ayaklarimi tanimiyorum. Ellerimde keza oyle. Bileklerimde elleyince agriyir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bende de gebelik şekeri ve tansiyon düşüklüğü var.Benim bildiğim insülin kullanıyorsan 40. haftaya kadar gidebildiği ve normal doğum yapabildiğin ama diyetle şekerin kontrol altındaysa doktorlar riske atmadan 38. haftada sezeryanla bebeği alıyorlar.Ben kararı tamamen doktora bıraktım sezeryan derse sezeryan normal derse normal doğururum çünkü bebeğin durumunu en iyi onlar bilir.

Gunaydiiinnnn...:))) epidural isteyen bayanlar icin bisey soylemek istiyorum herkeste aynimidr bilmem ama yanlislik olmasin:)gecen sene ark.oyle dogum yapti agri sizi olmayinca dogru duzgun ikinamadi bebegi itemedi sonuc orasina baya kesik ve dikis atildi..detayli konusmak lazim dr.la

Artık son düzlüğe girdik sanırım.2 gündür kızımın hareketleri çok sert ve canımı acıtıyor.Bunun öncesinde karnımın bir tarafını sertleştiriyordu benim nefes almam zorlaşınca anlıyodum.Bir de 2 gündür vajinamda ara ara hafif ağrılar ve hafif kasık batlamalarım var demekki bebek yerleşiyor.Sizlerde durumlar nasıl?

#Bunekibuneki Allah kolaylık versin cnm bende çektim biliyorum ben krem ve fitil kullandım doktorum yazmıştı sende doktorun dan isteyebilirsin kendi kendine geçmesi çok zor çünkü. Tekrardan allah yardımcın olsun cnm.

Son düzenleme:

aynı canım bende son bir aydır var

oluyor canim olmaz mi 2 haftadir. Ayaklarimi tanimiyorum. Ellerimde keza oyle. Bileklerimde elleyince agriyir

merhaba , bendede aynı sorunlar var. Sabah kalktığımda dinlenmiş olacağıma daha yorgun kalkıyorum yataktan.
Allahım az kaldı 1 aydan bile az kaldı benim. Ben sezaryan yapıcam allah nasip ederse, o yüzden artık ay değil gün saymaya başlıyorum.26 günüm kaldı allahımın izni ile . Ama şuan bebeğim 2,400 gr daha azmı acaba kızlar 3 kilo olurmu sizce.herşeyide yiyiyorum içiyorum.
Süt , yumurta yarayan herşeyi yiyorum ama daha 2,500 bile olmamış

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun inş. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip eder. :) evet ben bursada yaşıyorum cnm. sen nerelisin?

Merhaba , maşallah ne kadar soğukkanlı ve cezaretlisin . ben senin yerine olsam 10 kere gitmiştim hastaneye .işlerimi bititrip uzanacım diyor vallahi hayran kaldım bende biraz karın ağrısı olsa hemen doktora gidiyorum.
ve daha sezaryanla doğumuma bile 1 ay varken.Benim artık içime öyle korku yerleşmişki heran birşey olacakmış gibi tetikte bekliyorum.

normal dogumda oje yasakmmi cnim

Merhaba , vallahi ben ilk kızımda sabah boy abdestimi aldım yasinimi okuaya okuya dualarımı ede ede girdim sezaryana, hayır oje sürünce ne oluyor normal duğumda ojeyi düşünecek halin olacakmı bakalım senin : ) BIrak ojeyide biran önce kurtul diye abdest alıp dua et bence.

Günaydın kızlar. Doğuran doğurana valla...
Bi sürü bebeğimiz oldu tabi kayıplarımız da var.

Dumadumadum bebeğini kaybetmiş maalesef. Doğmuş azıcık yaşayıp vefat etmiş prensesi...
Artık face ve kk yı kullanmayacakmış. Son bi mesaj yazıp çıkmış.
Allah yardımcısı olsun, acısını dindirsin inşallah.

Birgun ve bir gecedir yan yatiyorum yatmaya calisiyorum abcaklarim uyusyu sirtin tutuldu kurban olayim bacim ne kullandin bu hoc gececek gibi degil benimki anca krem sur diyor krem cok afedersin ama bir halta yaramadi 4 agri kesici ictim bana misin demedi kalkamiyorum mahvoldum

Herkese günaydınlar... yine uyku problemimiz var uyuyamadık bi türlü bi sağ bi sola dönmekten... :111:

Ahh ben kendi durumumu bilebilsem... doktora bıraktım artık...

Normal düşünen annişler epidural yaptircakmisiniz
Bende onu düşünüyorum kac gündür

Ben istesem de yaptıramam kan sulandırıcı kullanıyorum...

Muhtelemelen doğum yapmışsındır. Bende 5 haziranda doğum yapacakken oğlum 21 mayısta niyeti bozup 22 mayısın ilk saatinde dünyaya gelmişti. Evde sancılarım 6 dk da bire düştüğünde nişanım gelmişti benimde. ☺️
Şimdi yaşımız geldi hey gidi günler...

Bende çok kötüyüm . ilk kzıımda da aynı şeyler oluyordu ama bu sefer daha çok yoruluyorum ( gençlik işte :) ) ama şunu biliyorumki doğum olduğu gibi kuş gibi hafifliyor insan .
Yani kızlar hayırlısı ile doğumdan sonra bu acıların hepsi unutuluyor. Ondan sonra zaten acayip bir yarış başlıyor bizim için. Ben ilk kızımda çok zorlanmadım . ama Şİmdi iki çocukla ne olur bilmem kızım çok yaramaz ve babasının sayesinde çok şımarık inşallah çok problem yaşamayız.

Off ya , az kaldı kızlar inşallah bebeklerimizde , bizde sağ salim kurtuluruz inşallah.

Bebeğini kaybeden arkadaşa ALLAHIM sabır versin. En kısa zamanda tekrar hamile kalır ve sağ salim başka bir bebeği olur inşallah. onun acısı çok büyüktür şimdi.

Gunaydin kizlar, yarin sabah nasipse sezeryana giriyorum 38+3 olmus oluyorum
o kadar garip bi ruh halindeyim ki boyle olacagim aklima gelmezdi hic, heyecan korku merak telas her duyguyu yasiyorum. Allah nasip ederse bebegimi sag salim kucagima alirsam bu benim hayatimin donum noktasi olacak, bi daha eski gunlerdeki kadar rahat basina buyruk olamicam
minicik bi cani kucagima vericekler ve ben onu buyutup hayata hazirlicam butun sorumlulugunu alicam
cok guzel bi duygu oldugunu soyluyolar ben hic tatmadigim icin yasayip gorucem, benim icin dua edin ben dogumdayken hepinize dua edicem
allah hepimize sag salim saglikla dogurmayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…