2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

eveeeeettttt o arkadaş normal doğum yaptı dün gece.
Allah analı babalı büyütsün

cnm bende perşembe sabah giricem sezeryana.allah yardımcımız olsun inşallah.valla ben korkmuyor değilim açıkçası..:18:

Ben insulin kullanmadim canim diyetle kontrol altina almaya calistim ama gecenlerde 180 leri bile gordum nolur bilmiyorum bide duyduguma gore gebelik sekeri olanlarda normal dogumda stresten seker yukselebileceginden ani kalp durmasi olabiliyormus bebekte nette okumustum doktorun sana bu konuda bise dedimi bana demedi bende doktoruma biraktim kendimi 26sinda 38+0 oluyorum ozaman gel dedi duruma bakicam ve karar vericem sezeryanmi normal olacagina dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayni durumdayim canim kasiklarim batmalarim oluyo suan karnim kaskati dogum belirtileri artik sanirim canim

cnm bende perşembe sabah giricem sezeryana.allah yardımcımız olsun inşallah.valla ben korkmuyor değilim açıkçası..:18:

sezaryen olan arkadaşlar neden sezaryen oluyorsunuz merak ettim kendi isteğinizle mi mecburi mi

Herkese günaydınlar... yine uyku problemimiz var uyuyamadık bi türlü bi sağ bi sola dönmekten... :111:

Ahh ben kendi durumumu bilebilsem... doktora bıraktım artık...
..

Geceleri uykularim kaciyo canim artik bir bilebilsek gercekten

Canim pztsi gitcem iste ozaman soylicem dedi doktor dogum sekline durumuna bakicam dedi bende bebegimi riske atmak istemiyorum aslinda cati muayenesi bile olmadim aslinda ozaman olucam

Son 1 hafta bilre hızla kilo alabiliyor bebişler olabilir. Ama bu kadar takıntılı olma kilo konuusnda 2,500 gr. bir bebeğin küvezssiz yaşayabileceği bir kilo

Günaydın
Ayyy o karışık duygulardan bendede var

Canim epidurali sormuşsun bence çok riskli omuriliğe müdahale yani direkt anestezi uzmanina güvenemem ben şahsen hem o ağriyla telaşla kipirdamadan durmak kolay değil anlik bi hata Allah muhafaza felce sebep olabilir.ben en doğal haliyle olmasindan yanayim hatta elimde olsa eve ebe getirtesim var:))ama doğum sirasinda bi komplikasyon olursa doktor mudahale edebilsin diye hastaneye gidiyorum

sezaryen olan arkadaşlar neden sezaryen oluyorsunuz merak ettim kendi isteğinizle mi mecburi mi

ben kendi isteğimle oluyorum cnm.tüp bebekle hamile kaldım ben.bebeği en risksiz bi şekilde dünyaya o şekilde getirebileceğimi düşündüm öyle karar verdik.açıkçası böyle bende daha kolay doğum yapabileceğimi düşünüyorum bakalım hayırlısı inşallah..

Saol canim ben enine boyuna konusucam doktorumla zaten riske atamam bebegimi ama belirsizlik uyku kaciriyo artik sonlara yaklastikca

ne zamandır bakamıyordum geçmişi okuyayım dedim ama çok olmuş her şeyi okuyamadım ama doğum yapan arkadaşlar olmuş tebrik ederim ve sağlık sıhhat dilerim ben ayın 14'ünde sol tarafımda bıçak saplanması gibi bir ağrıyla uyandım ve sol kolum, göğsüm ve sırtım iptal haldeydi. nefes alırken kalbim sıkışıyordu, dedim galiba sol tarafıma çok yattım ama eşim kalp krizi diye çok korktu hemen beni hastaneye götürdü, hamilelikten dolayı yapabilecekleri kadar test ya da kontrol neyse yaptılar allah şükür kalple alakalı bir durum yoktu, ama tam olarakta bir teşhis koyamadılar agrı kesici yazıp 10 saat sonra evime yolladılar:26: ertesi gün kendi doktorumuzla kontrolümüz vardı ona anlattım, muhtemeln cereyanda kaldın ya da bir şekilde üşüttün sol tarafın tutuldu ılık kompres yap 2 3 güne geçer dedi. Bugün 6. gün ve ben hala acı çekiyorum, sol tarafıma yatamıyorum bıçak gibi ağrı giriyor ve hla derin nefes aldığımda kalbime de ağrı giriyor, kompres yapmadım ama sık sık ılık suyla duş alıyorum evim de sıcak her 4 saatte ağrı kesici alıyorum ama geçmiyor çok rahatsızım, hem midem yanıyor hem huzursuz bacak sendromu hastalığım hem de bu göğüs ve sırt ağrısı kaç gündür canıma okudu...böyle bir durumla karşılaşan var mı_ ne yapabilirim bu acı için?

Sevgili hamişler bi önerim var topikte kuran okumayi bilenler haziran sonuna kadar her gün inşirah ve inşikak okuyalim birbirimize dua edelim kader ortağiyiz birbirimize yaptiğimiz dualar kabul olur inşallah

bir bilgim yok bu konuda canım ama madem geçmedi o zaman tekrar doktorunu arayıp sorsana ya da git bidaha...
aaaay hepimizde farklı sorunlar...bende el uyuşmalarım ve bilek,kol ağrılarınla uğraşıyorum çok fena durumdayım...

Sevgili hamişler bi önerim var topikte kuran okumayi bilenler haziran sonuna kadar her gün inşirah ve inşikak okuyalim birbirimize dua edelim kader ortağiyiz birbirimize yaptiğimiz dualar kabul olur inşallah

olur canım ben okurum.meryem suresini okumaya çalışıyorum inşallah. inşikak suresini de okumak gerekıyor

Benim canim popomfa resmen. Herseyi uykusuzlugu gectim ben bu kdr agriya sanciya 6 cocuk dogurmustum. Birine beddua etmek istiyosaniz basurun olsun insallah deyin 😄 mahvoldum hala agri cekiyorum ve dr yapcak bisey yok azcik krem sur dedi elimde kalicak haberi yok ..

ne kremi kullanıyosun bilmiyorum ama benim geçenlerde küçük vardı evde madecassol diye bi krem var ondan kullandım iyi geldi istersen bi dene hamilelik döneminde kullanılabilir yazıyor içinde doktora sormadım zaten ulaşamıyorum kendisine hiç bi zaman tlf vermiyolar hastaneyede 5 ten sonra tel kabul ediyor

Evet canım dediğin doğru normal doğumda şeker yükseliyor stresten ama insülin kullandığında yükselmiyor o yüzden normal doğum olabiliyor.Ben henüz konuşmadım fakat doktorum 1 ay önce normal doğumu düşünüp düşünmediğimi sordu.Bende herşey yolundaysa olur karar sizin dedim.
Ama 11 gün hastanede yattım ve sürekli sancı odalarında sancı çekenleri gördükçe gerildim ne yalan söyleyim.Rabbimden hayırlısını diliyorum bebeğim ve benim için ama sezeryana daha sıcak bakmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…