- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
Muhtelemelen doğum yapmışsındır. Bende 5 haziranda doğum yapacakken oğlum 21 mayısta niyeti bozup 22 mayısın ilk saatinde dünyaya gelmişti. Evde sancılarım 6 dk da bire düştüğünde nişanım gelmişti benimde. ☺️
Şimdi yaşımız geldi hey gidi günler...
hayırlısıyla sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah
Kızlar yarın bır normal bırde sezeryan doğum yapıcak arkadaşlarımız var sanırım benımki perşembe gun geçmiyor nerdeyse saatleri hesaplamaya başlıycamçok heycanlıyım bıran önce hayırlısıyla sağlıklı bır şekilde bebegımı kucagıma almak istiyorum
Canım bende de gebelik şekeri ve tansiyon düşüklüğü var.Benim bildiğim insülin kullanıyorsan 40. haftaya kadar gidebildiği ve normal doğum yapabildiğin ama diyetle şekerin kontrol altındaysa doktorlar riske atmadan 38. haftada sezeryanla bebeği alıyorlar.Ben kararı tamamen doktora bıraktım sezeryan derse sezeryan normal derse normal doğururum çünkü bebeğin durumunu en iyi onlar bilir.
Artık son düzlüğe girdik sanırım.2 gündür kızımın hareketleri çok sert ve canımı acıtıyor.Bunun öncesinde karnımın bir tarafını sertleştiriyordu benim nefes almam zorlaşınca anlıyodum.Bir de 2 gündür vajinamda ara ara hafif ağrılar ve hafif kasık batlamalarım var demekki bebek yerleşiyor.Sizlerde durumlar nasıl?
Kızlar yarın bır normal bırde sezeryan doğum yapıcak arkadaşlarımız var sanırım benımki perşembe gun geçmiyor nerdeyse saatleri hesaplamaya başlıycamçok heycanlıyım bıran önce hayırlısıyla sağlıklı bır şekilde bebegımı kucagıma almak istiyorum
cnm bende perşembe sabah giricem sezeryana.allah yardımcımız olsun inşallah.valla ben korkmuyor değilim açıkçası..:18:
Herkese günaydınlar...yine uyku problemimiz var uyuyamadık bi türlü bi sağ bi sola dönmekten... :111:
Ahh ben kendi durumumu bilebilsem... doktora bıraktım artık...
..
canım bende de gebelik şekeri var.doktorun hangisini uygun görüuor.sezaryen mı normak doğum mu.ben de şekerden dolayı korkuyorum ve sezarye olmak ıstıyorum.ama doktor herhangi birşey demiyor. doğru dzgün açıklama yapmıyor.bu perşembe gittiğimde tekrar soracağım
Son 1 hafta bilre hızla kilo alabiliyor bebişler olabilir. Ama bu kadar takıntılı olma kilo konuusnda 2,500 gr. bir bebeğin küvezssiz yaşayabileceği bir kilomerhaba , bendede aynı sorunlar var. Sabah kalktığımda dinlenmiş olacağıma daha yorgun kalkıyorum yataktan.
Allahım az kaldı 1 aydan bile az kaldı benim. Ben sezaryan yapıcam allah nasip ederse, o yüzden artık ay değil gün saymaya başlıyorum.26 günüm kaldı allahımın izni ile . Ama şuan bebeğim 2,400 gr daha azmı acaba kızlar 3 kilo olurmu sizce.herşeyide yiyiyorum içiyorum.
Süt , yumurta yarayan herşeyi yiyorum ama daha 2,500 bile olmamış
Günaydın
Ayyy o karışık duygulardan bendede var
sezaryen olan arkadaşlar neden sezaryen oluyorsunuz merak ettim kendi isteğinizle mi mecburi mi
canım geçmiş olsun öncelikle. bence doktorundan başka kımsenın lafına bakma bu durumda çünkü bizler risklerini bilemeyiz. Doktorun en doğrusunu yapacaktır. sor bakalım eğer normal yapman mümkün derse yaparsın ama sezeryan ol derse bence normal için ısrar etme cnm. Hakkında hayırlısı oldun inşalla.
ne zamandır bakamıyordum geçmişi okuyayım dedim ama çok olmuş her şeyi okuyamadım ama doğum yapan arkadaşlar olmuş tebrik ederim ve sağlık sıhhat dilerimben ayın 14'ünde sol tarafımda bıçak saplanması gibi bir ağrıyla uyandım ve sol kolum, göğsüm ve sırtım iptal haldeydi. nefes alırken kalbim sıkışıyordu, dedim galiba sol tarafıma çok yattım ama eşim kalp krizi diye çok korktu hemen beni hastaneye götürdü, hamilelikten dolayı yapabilecekleri kadar test ya da kontrol neyse yaptılar allah şükür kalple alakalı bir durum yoktu, ama tam olarakta bir teşhis koyamadılar agrı kesici yazıp 10 saat sonra evime yolladılar:26: ertesi gün kendi doktorumuzla kontrolümüz vardı ona anlattım, muhtemeln cereyanda kaldın ya da bir şekilde üşüttün sol tarafın tutuldu ılık kompres yap 2 3 güne geçer dedi. Bugün 6. gün ve ben hala acı çekiyorum, sol tarafıma yatamıyorum bıçak gibi ağrı giriyor ve hla derin nefes aldığımda kalbime de ağrı giriyor, kompres yapmadım ama sık sık ılık suyla duş alıyorum evim de sıcak her 4 saatte ağrı kesici alıyorum ama geçmiyor çok rahatsızım, hem midem yanıyor hem huzursuz bacak sendromu hastalığım hem de bu göğüs ve sırt ağrısı kaç gündür canıma okudu...böyle bir durumla karşılaşan var mı_ ne yapabilirim bu acı için?
Sevgili hamişler bi önerim var topikte kuran okumayi bilenler haziran sonuna kadar her gün inşirah ve inşikak okuyalim birbirimize dua edelim kader ortağiyiz birbirimize yaptiğimiz dualar kabul olur inşallah
Benim canim popomfa resmen. Herseyi uykusuzlugu gectim ben bu kdr agriya sanciya 6 cocuk dogurmustum. Birine beddua etmek istiyosaniz basurun olsun insallah deyin 😄 mahvoldum hala agri cekiyorum ve dr yapcak bisey yok azcik krem sur dedi elimde kalicak haberi yok ..
Ben insulin kullanmadim canim diyetle kontrol altina almaya calistim ama gecenlerde 180 leri bile gordum nolur bilmiyorum bide duyduguma gore gebelik sekeri olanlarda normal dogumda stresten seker yukselebileceginden ani kalp durmasi olabiliyormus bebekte nette okumustum doktorun sana bu konuda bise dedimi bana demedi bende doktoruma biraktim kendimi 26sinda 38+0 oluyorum ozaman gel dedi duruma bakicam ve karar vericem sezeryanmi normal olacagina dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?