2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar allahtan temmuz agustos sıcaklarına kalmıyoruz siz nasılsınız bılmıyorum ama bana acayip sıcak geliyo dayanamıyorum gece gunduz yıkanıyorum ustumu basımı değiştiriyorum normalde de sıcagı seven bırıyımdır uşurum çok toplamda 15 kilo aldım ama çok sıcak geliyoooo

çok üzüldüm ya Rabbim sabırlar versin bizlere de hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım inşallah başka sorun çıkmadan gelirsiniz dualarımız sizinle

Sevgili hamişler bi önerim var topikte kuran okumayi bilenler haziran sonuna kadar her gün inşirah ve inşikak okuyalim birbirimize dua edelim kader ortağiyiz birbirimize yaptiğimiz dualar kabul olur inşallah
olur tatlım bende okurum

arkadaşım ben de birkaç gün önce foruma yazmıştım aynı sorun ben dede var...bugün daha iyiyim...sana tavsiyem şu ...
1)protolog kremini kullan...
2)o bölgeyi dayanabileceğin kadar sıcak suya tut 10 dakika kadar.sık sık bunu tekrarla....
3)bende mermer bir taş vardı ocakta ısıtıp üzerine oturdum sürekli....gece yatarkende popomun altına koydum,zaten hemen rahatlamış hissedeceksin kendini ..bölgenin sıcak tutulması gerekiyor çift iç çamaşırı giydim..
bügün yürüyebiliyorum allahıma bin şükür...öyle çok ağrıyorduki ağladım... allahım beni kurtar diye.. bugün sadaka vereceğim inşallah .. cumartesi günü başlamıştı şu an iyiyim..
bu dediklerimi yaparsan benim gibi iyileşirsin mutlaka

Aynen canm şimdi de inat ediyor Dr da artık doğabilir risk kalmadı yürüyüş falan yap progestan içme de görelim güzl suratı dedi:)))

oooh ne güzel..o kötü bikaç tecrübesen sonra bunları duymak çok güzel olsa gerek maşallah..hadi bakalım o zaman bekliyoruz miniği

Su snda seninle ayni durumdayiz o zaman deterjanim. Bende agirlastim agrilar sizilar... ve benimde bir ay var daha

bu son ay hepimizi vurdu galiba zaman bi an evvel gecsin istiyorum mayis annelerini okuyunca depresyina giriyorum valla ne guzel gunleri gelmis sirayla doguruyolar bizede nasip olsun insallah

Canım benım 37+1de 3400 du 38+3 doğum yapıcam ortamana 3700 falan doğar dedı doktor ama kafamız buyuk bıraz 2 hafta önden gıdıyo

masallah bebegine bizede tombik olacak diyo doktor 3500 dan asagida olmicak dedi bakalim 4 kilo bi kiz dogurcam galiba

Yapmaz olur muyum canim cok sagol ya iyi ki varsinizzz

kızlar cümleten merhaba diyorum tekrardan.. Doğuranlarımız umarım bebişler iyidir sağlıklıdır habersiz bırakmayın bizi.. Doğurmayanlar inşallah hayırlı doğumlar nasip eder Allah bize.. burayı bayaca bi ihmal ettim iş öğretme safhasında artıkın tekrar bilgisayar benim geri döndüm sahalara..

bizi tanımayanlar için kızım Zeynoşum Alyam ve ben kısacık kendimizi tanıtalım 34+3'üz en son 34+0'da gittiğimizde 47cm 2.350 gramdık.. azıcık uzunuz ve gövdemiz (göğüs çapımız) küçük ama kafa çapımız ve bacak boyumuz hep önde.. tombalak yanaklı minnak burunlu bi hatunuz

anası da ondan kalır yanı yok tombalak ötesi bişey olduk.. zaten 86 kilo ile hamile kalmıştık 101 kere maşallah olduk ilk 7. haftamızda kanama 31 haftamızda da kasılma ile doktordan rapor alıp yattık evde ama hala çalışıyoruz.. arada sancılarımız gelip gidiyor kızım 31. haftadan beri aşağı dönük ve aşağıya baskı yaptığı için ama doktorum düzeni sıklaşmadıkça gelmene gerek yok dedi.. biz de iş yerinden doğuma tüm iş yerini birbirine katarak gideceğimiz günü bekliyoruz

Bizden bu kadar teyzeleri. Hepinizi saygıyla selamlar öpücüklerimizi sunarız

Kızlar ben doğum yaptım.Cok sükür oğlumda bende iyiyiz.Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımdaydı oğlum.Bugün ikimizde cıktık hastaneden.Ayrıntıları yazacam daha sonra.Hepinizi öpüyoruz.

Merhaba cnm nasilsin, benden birsey rica etmistin. Daha oncede yazmistim ama gormedin galiba. Tlfndan girdigim icin alinti yapilan sayfayi bulmam imkansiz gibi birsey. Bana kacinci sayfada oldugunu soylersen soylediklerini uygulayacagim

bu son ay hepimizi vurdu galiba zaman bi an evvel gecsin istiyorum mayis annelerini okuyunca depresyina giriyorum valla ne guzel gunleri gelmis sirayla doguruyolar bizede nasip olsun insallah
Evet ya bir de benim kiz cicek cikarmis doktor fazla yaklasma dedi. O da bensiz uyumaz dun gece aglaya sizlaya uyudu bakalim bu gece napcaz.

Hahahaaa ne guzel anlatmissiniz kendinizi. Bizdende saygilar efenim

Kızlar ben doğum yaptım.Cok sükür oğlumda bende iyiyiz.Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımdaydı oğlum.Bugün ikimizde cıktık hastaneden.Ayrıntıları yazacam daha sonra.Hepinizi öpüyoruz.

Ooo emacim sende kavustun yani oglusuna ne guzel, iyi olmaniza cok sevindim. Rabbim sana bagislasin yavrunu. Ayrintilari ve dogum hikayeni bekliyoruz guzel arkadasim

canım ni dimek bayadır olmayınca insanlar unutmuştur hem de yeni gelenlere tanıtmak lazım kızına da geçmiş olsun.. su çiçeği değil mi off kaşınır durur yavrum.. sen de çok yaklaşma canım aman diyim..

canım ne güzel haberler Allah uzun ömürler versin kavuştun bebişine ne kadar güzel darısı bizlere inşallah

Geçmiş olsun canım... doğrusu bilemiyorum sebebi nedir ama mide yanması için gerekli olduğunda Gaviscon kullanıyorum çok iyi geliyor... Magnezyum da bacaklarıma çok iyi geldi...

Hayırlısı olsun canım ikiniz içinde hangisi iyi olacaksa öyle gelsin bebişin...

Şimdi biraz komik olacak ama ben pişik kremi kullanıyorum çinko içeriği fazla olanlardan bana iyi geldi...

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün... darısı başımıza artık...:)

aaay canım ne kadar güzel ve içten yazmışsın öyle..çok samimi

anaaaam EMA'cım ortadan 1-2 gün kayboldun doğurup mu geldin kızzz aaaay hem şaşırdım birden hemde çok sevindim canım yaaaa..tebrikler hastaneden bile çıkmışsınız ne güzel 💛 detayları sabırsızlıkla bekliyorum..doğum hikayesi topiğide bekliyor 😉

dumadumadum arkadaşımızın acı tecrübesini okuduğumdan beri çok mu etkilendim ne, sanki 2 gündür benim köfte çok hareketli değil gibi geliyo bana..ellerimin bileklerimin acısı uyuşukluğuda cabası..aaah bu son ay nasıl geçicek 😔 tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…