erken gelcek diye diye galiba küstü senin ufaklık gelmicem diyomaşallah durdu baya üzmedi annesini
çok üzüldüm ya Rabbim sabırlar versin bizlere de hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
37.haftasındayken hareketleri hissetmiyorum diye doktora gitmiş..kalbi atıyormuş ama bebek hareket etmiyormuş acil sezeryana alınmış ve sağlıklı doğmuş..ama kan değerleri düşük diye yoğun bakıma tedaviye almışlar,akşama haber gelmiş durum iyi düzeldi annesi yarın görebilir diye ama o gece tekrar kan değerleri düşmüş ve vefat etmiş, bildiğimiz bu malesef canım 😪 dumadumadum facede bu kadar yazıp çıkmış..
canım inşallah başka sorun çıkmadan gelirsiniz dualarımız sizinleHayirli gunler bacilarim ...
Baya oldu yazmayali kusuruma bakmayin...
Malumunuz Ali Yasin im ikinci kere yogun bakim unitesinde yatti ....
Benim icin oldukca gecilmez gunlerdi....
Rabb'ime sukurler olsun ki ciktik oglumun bilirubin seviyesi dusmeye basladi....
20 lere yakin olan degerimiz dun itibariyle 10 laara inmis bulunmakta...
Geceleri gunduzleri hep takipteyim surekli beslemeye calisiyorum daha iyi olsun diye...
Memeyi tutmuyo benim sipa...
Sagip veriyorum simdilik ama makine fazla sut cikartmiyo arada bir mamaya mecbur kaliyorum...
Tam bu sorun bitti ohh derken simdide taburcu olmadan once yapilan bir takim tetkiklerde sag bobreginde buyume oldugu farkedildi....
Yarin genis capli muayenemiz var....
Rabb'im daha beterinden sakinsin tabi ama...
Ins. Oyle bir sorunumuz olmaz...
Sagligi yerinde olarak cikariz o hastaneden ve epey bir vakit Rabb'im hastane yoluna dusurmez bizleri....
olur tatlım bende okurumSevgili hamişler bi önerim var topikte kuran okumayi bilenler haziran sonuna kadar her gün inşirah ve inşikak okuyalim birbirimize dua edelim kader ortağiyiz birbirimize yaptiğimiz dualar kabul olur inşallah
Benim canim popomfa resmen. Herseyi uykusuzlugu gectim ben bu kdr agriya sanciya 6 cocuk dogurmustum. Birine beddua etmek istiyosaniz basurun olsun insallah deyin 😄 mahvoldum hala agri cekiyorum ve dr yapcak bisey yok azcik krem sur dedi elimde kalicak haberi yok ..
Aynen canm şimdi de inat ediyor Dr da artık doğabilir risk kalmadı yürüyüş falan yap progestan içme de görelim güzl suratı dedi:)))
Su snda seninle ayni durumdayiz o zaman deterjanim. Bende agirlastim agrilar sizilar... ve benimde bir ay var daha
Canım benım 37+1de 3400 du 38+3 doğum yapıcam ortamana 3700 falan doğar dedı doktor ama kafamız buyuk bıraz 2 hafta önden gıdıyo
arkadaşım ben de birkaç gün önce foruma yazmıştım aynı sorun ben dede var...bugün daha iyiyim...sana tavsiyem şu ...
1)protolog kremini kullan...
2)o bölgeyi dayanabileceğin kadar sıcak suya tut 10 dakika kadar.sık sık bunu tekrarla....
3)bende mermer bir taş vardı ocakta ısıtıp üzerine oturdum sürekli....gece yatarkende popomun altına koydum,zaten hemen rahatlamış hissedeceksin kendini ..bölgenin sıcak tutulması gerekiyor çift iç çamaşırı giydim..
bügün yürüyebiliyorum allahıma bin şükür...öyle çok ağrıyorduki ağladım... allahım beni kurtar diye.. bugün sadaka vereceğim inşallah .. cumartesi günü başlamıştı şu an iyiyim..
bu dediklerimi yaparsan benim gibi iyileşirsin mutlaka
Evet ya bir de benim kiz cicek cikarmis doktor fazla yaklasma dedi. O da bensiz uyumaz dun gece aglaya sizlaya uyudu bakalim bu gece napcaz.bu son ay hepimizi vurdu galiba zaman bi an evvel gecsin istiyorum mayis annelerini okuyunca depresyina giriyorum valla ne guzel gunleri gelmis sirayla doguruyolar bizede nasip olsun insallah
Hahahaaa ne guzel anlatmissiniz kendinizi. Bizdende saygilar efenimkızlar cümleten merhaba diyorum tekrardan.. Doğuranlarımız umarım bebişler iyidir sağlıklıdır habersiz bırakmayın bizi.. Doğurmayanlar inşallah hayırlı doğumlar nasip eder Allah bize.. burayı bayaca bi ihmal ettim iş öğretme safhasında artıkın tekrar bilgisayar benim geri döndüm sahalara..
bizi tanımayanlar için kızım Zeynoşum Alyam ve ben kısacık kendimizi tanıtalım34+3'üz en son 34+0'da gittiğimizde 47cm 2.350 gramdık.. azıcık uzunuz ve gövdemiz (göğüs çapımız) küçük ama kafa çapımız ve bacak boyumuz hep önde.. tombalak yanaklı minnak burunlu bi hatunuz
anası da ondan kalır yanı yok tombalak ötesi bişey olduk.. zaten 86 kilo ile hamile kalmıştık 101 kere maşallah oldukilk 7. haftamızda kanama 31 haftamızda da kasılma ile doktordan rapor alıp yattık evde ama hala çalışıyoruz.. arada sancılarımız gelip gidiyor kızım 31. haftadan beri aşağı dönük ve aşağıya baskı yaptığı için ama doktorum düzeni sıklaşmadıkça gelmene gerek yok dedi.. biz de iş yerinden doğuma tüm iş yerini birbirine katarak gideceğimiz günü bekliyoruz
Bizden bu kadar teyzeleri. Hepinizi saygıyla selamlar öpücüklerimizi sunarız
Kızlar ben doğum yaptım.Cok sükür oğlumda bende iyiyiz.Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımdaydı oğlum.Bugün ikimizde cıktık hastaneden.Ayrıntıları yazacam daha sonra.Hepinizi öpüyoruz.
Canimmm hayirli olsunnn insallahh...ikinizde iyisinizdir insallahKızlar ben doğum yaptım.Cok sükür oğlumda bende iyiyiz.Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımdaydı oğlum.Bugün ikimizde cıktık hastaneden.Ayrıntıları yazacam daha sonra.Hepinizi öpüyoruz.
Evet ya bir de benim kiz cicek cikarmis doktor fazla yaklasma dedi. O da bensiz uyumaz dun gece aglaya sizlaya uyudu bakalim bu gece napcaz.
Hahahaaa ne guzel anlatmissiniz kendinizi. Bizdende saygilar efenim
Ooo emacim sende kavustun yani oglusuna ne guzel, iyi olmaniza cok sevindim. Rabbim sana bagislasin yavrunu. Ayrintilari ve dogum hikayeni bekliyoruz guzel arkadasim
Kızlar ben doğum yaptım.Cok sükür oğlumda bende iyiyiz.Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımdaydı oğlum.Bugün ikimizde cıktık hastaneden.Ayrıntıları yazacam daha sonra.Hepinizi öpüyoruz.
ne zamandır bakamıyordum geçmişi okuyayım dedim ama çok olmuş her şeyi okuyamadım ama doğum yapan arkadaşlar olmuş tebrik ederim ve sağlık sıhhat dilerimben ayın 14'ünde sol tarafımda bıçak saplanması gibi bir ağrıyla uyandım ve sol kolum, göğsüm ve sırtım iptal haldeydi. nefes alırken kalbim sıkışıyordu, dedim galiba sol tarafıma çok yattım ama eşim kalp krizi diye çok korktu hemen beni hastaneye götürdü, hamilelikten dolayı yapabilecekleri kadar test ya da kontrol neyse yaptılar allah şükür kalple alakalı bir durum yoktu, ama tam olarakta bir teşhis koyamadılar agrı kesici yazıp 10 saat sonra evime yolladılar:26: ertesi gün kendi doktorumuzla kontrolümüz vardı ona anlattım, muhtemeln cereyanda kaldın ya da bir şekilde üşüttün sol tarafın tutuldu ılık kompres yap 2 3 güne geçer dedi. Bugün 6. gün ve ben hala acı çekiyorum, sol tarafıma yatamıyorum bıçak gibi ağrı giriyor ve hla derin nefes aldığımda kalbime de ağrı giriyor, kompres yapmadım ama sık sık ılık suyla duş alıyorum evim de sıcak her 4 saatte ağrı kesici alıyorum ama geçmiyor çok rahatsızım, hem midem yanıyor hem huzursuz bacak sendromu hastalığım hem de bu göğüs ve sırt ağrısı kaç gündür canıma okudu...böyle bir durumla karşılaşan var mı_ ne yapabilirim bu acı için?
Kızlar ben geldim Dr dan bZm oğlan büyümüş cok şükür ancak uzun zamandr bas aşağı durup sıkışmış yavrum alnı kırısmış kasları da catık dedi ee artık çıkmak istiyor:) çatı muayenesi haftaya yapcam dedi doğumu tetiklemesin diye ben de dedim siz diyemezsiniz mm şimdi ama ben normalden korkuyrm sezeryan istyrm o zman kendisi gelmezse Haziran'ın ilk haftası alırız annen karnında ne kadar durursa kardır dedi kısacası bZm oğlan harekete gecmeZse son gün 5 Haziran Perşembe kızlar benm için de
Canim anestol kullaniyodum. Simdi esim aradi cerrah izin verdi daflon kullanmana dedi. 2 gun sabah aksam 2 ser tane icebilirsin dedi. Dayanamiyosan al dedi. Simdi kadindogumcumu ariyorum tekrar ulasabilirsem icicem hemen. Bole sizim sizim sizlayan bir agriya dayanamiyorum daha fazla. Sekerimi simdi olcssem acidan stresten 500 vikar valla
kızlar cümleten merhaba diyorum tekrardan.. Doğuranlarımız umarım bebişler iyidir sağlıklıdır habersiz bırakmayın bizi.. Doğurmayanlar inşallah hayırlı doğumlar nasip eder Allah bize.. burayı bayaca bi ihmal ettim iş öğretme safhasında artıkın tekrar bilgisayar benim geri döndüm sahalara..
bizi tanımayanlar için kızım Zeynoşum Alyam ve ben kısacık kendimizi tanıtalım34+3'üz en son 34+0'da gittiğimizde 47cm 2.350 gramdık.. azıcık uzunuz ve gövdemiz (göğüs çapımız) küçük ama kafa çapımız ve bacak boyumuz hep önde.. tombalak yanaklı minnak burunlu bi hatunuz
anası da ondan kalır yanı yok tombalak ötesi bişey olduk.. zaten 86 kilo ile hamile kalmıştık 101 kere maşallah oldukilk 7. haftamızda kanama 31 haftamızda da kasılma ile doktordan rapor alıp yattık evde ama hala çalışıyoruz.. arada sancılarımız gelip gidiyor kızım 31. haftadan beri aşağı dönük ve aşağıya baskı yaptığı için ama doktorum düzeni sıklaşmadıkça gelmene gerek yok dedi.. biz de iş yerinden doğuma tüm iş yerini birbirine katarak gideceğimiz günü bekliyoruz
Bizden bu kadar teyzeleri. Hepinizi saygıyla selamlar öpücüklerimizi sunarız
güzel anneler herkes iyidir umarım
karemine den haber var mı ? bu gün doğuma girecekti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?