2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

öyle malesef pufpuffcum gün yaklaştıkça vücut artık iyice dengesini kaybediyor sanırım, bacaklarımız kollarımız iflas etmiş durumda ağırlıktan falan inşallah doğurunca her şey geçer tabii sen de ben de sezaryenciyiz umarım doğum sonrasını da çabuk atlatırız bu çarşamba yine kontrolüm var, artık her hafta allahtan, 2 gün daha sabredeyim diyorum kontrolde sorucam eğer hala geçmezse yani 2-3 dedikleri bir hafta olmuş olacak bu ne yaa

Kızlar ben geldim Dr dan bZm oğlan büyümüş cok şükür ancak uzun zamandr bas aşağı durup sıkışmış yavrum alnı kırısmış kasları da catık dedi ee artık çıkmak istiyor:) çatı muayenesi haftaya yapcam dedi doğumu tetiklemesin diye ben de dedim siz diyemezsiniz mm şimdi ama ben normalden korkuyrm sezeryan istyrm o zman kendisi gelmezse Haziran'ın ilk haftası alırız annen karnında ne kadar durursa kardır dedi kısacası bZm oğlan harekete gecmeZse son gün 5 Haziran Perşembe kızlar benm için de

Canim anestol kullaniyodum. Simdi esim aradi cerrah izin verdi daflon kullanmana dedi. 2 gun sabah aksam 2 ser tane icebilirsin dedi. Dayanamiyosan al dedi. Simdi kadindogumcumu ariyorum tekrar ulasabilirsem icicem hemen. Bole sizim sizim sizlayan bir agriya dayanamiyorum daha fazla. Sekerimi simdi olcssem acidan stresten 500 vikar valla

Bi kac gundur de bu sorun benim aklimdaydi sekeri olanlar gebelik sekeri olanlar tabiki normal dogum yaparken yukselir mi bir tehlikesi olur mu acaba diye kontrolum haftaya bugun o zaman sorcam doktora da siz konusunca gozlerim fal tasi gibi acildi

Merhaba kizlar..
Dugun dernek hazirlik derken siki takip edemedim son gunlerde. Goz atip ciktim. Nasilsiniz bakalim dogum yapan arkadaslarimiz var mi. Azerinin bebegi cikmis cok sevindim. Allah hepimize hayirli kolay dogumlar nasip etsin

Canım nasılsın?ben iyice ağırlaşmaya başladım kilodan değil de işte artık son zamanlar ya.uykusuzluk bebişimin sert hareketleri vs. vs.Günleri sayıyorum çok heyecanlıyım.3-5 gün sonra doğumum var diyenlere seviniyorum onlar doğursunda sıra bizlere gelsin diye.

Benim öncedende vardi hamilelikte daha beter oldu. Arada bebekyagi sürüyorum günde bi kac kez iyi geliyor daha cok azdiginda eczaneden krem aldim onu sürdüm iki güne biraz düzelince bebekyagina devam ettim sonucta ilac kullanmaya uzun spre devam etmek istemedim.eczaneden hamilelere uygun bi krem almistim. Ve ilk kullanmadan önce sicak suya oturdum sonra kremi kullandim gunde iki kez yaptim bunu ve iyi geldi. Tabiki sislik gitmiyor onu kabul etcez artik ama agcisi diniyor..

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

ayy çok geçmiş olsun yaa ben bir kere kabız olmuştum da bayaa da kanamam olmuştu ödüm kopmuştu hemoroid olucam diye, allah şifa versin, pufpuffunda dediği gibi hergün bir yerimize bir şey oluyor benimde sol tarafım göğsüm, omzum, sırtım mahvolmuş durumda...aynen senin gibi sıkıntısı olan bir arkadaşım vazelin kullanıyordu yumuşatması için az da olsaa işe yarıyordu sanırım.

erken gelcek diye diye galiba küstü senin ufaklık gelmicem diyo maşallah durdu baya üzmedi annesini

evet kontrollerin her hafta olması iyi oldu...
ama ben uyumaya korkar oldum,gece 4'ten sonra vc'ye kalktığımda ve sabah 6-7 gibi çok acı çekiyorum ellerimden bileklerimden..😔

benimkinin de niyeti yok heralde sevdi içeriyi
ağrı diyonuz sancı diyonuz bende tık yok 38 e gircez nazlı çıktı kızım

benimkinin de niyeti yok heralde sevdi içeriyi
ağrı diyonuz sancı diyonuz bende tık yok 38 e gircez nazlı çıktı kızım

erken geliyorlar istemiyoruz (sağlık sorunu olur diye,küvezde kalıyor diye)
geç geliyorlar olmuyor (sabırsızlanıyoruz)
bebişlerde napacağını şaşırdı

erken geliyorlar istemiyoruz (sağlık sorunu olur diye,küvezde kalıyor diye)
geç geliyorlar olmuyor (sabırsızlanıyoruz)
bebişlerde napacağını şaşırdı

aynen :)
postayı koyuyolar ama senin istediğin olmaz benim istediğim olur diye daha şimdiden isyankarlar ilerde napcaz bilmem keyfini bekliyoz baksana

cnm bende perşembe sabah giricem sezeryana.allah yardımcımız olsun inşallah.valla ben korkmuyor değilim açıkçası..:18:

Bende korku yokta heycan çok içim içime sıgmıyor bebegımı gorucem tabıı kafamda bısuru sorular var nasıl olcak nasıl geçicek ama doktoruma çok güvenıyorum içim rahat bebegımı gormenın heycanı var çok sağolsun arkdaşlarımda sürekli arıyolr nasılsın dogum kaçta dıye kalabalık bı kadroyla doguma gırıcem

Su snda seninle ayni durumdayiz o zaman deterjanim. Bende agirlastim agrilar sizilar... ve benimde bir ay var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…