bir bilgim yok bu konuda canım ama madem geçmedi o zaman tekrar doktorunu arayıp sorsana ya da git bidaha...
aaaay hepimizde farklı sorunlar...bende el uyuşmalarım ve bilek,kol ağrılarınla uğraşıyorum çok fena durumdayım...
ne kremi kullanıyosun bilmiyorum ama benim geçenlerde küçük vardı evde madecassol diye bi krem var ondan kullandım iyi geldi istersen bi dene hamilelik döneminde kullanılabilir yazıyor içinde doktora sormadım zaten ulaşamıyorum kendisine hiç bi zaman tlf vermiyolar hastaneyede 5 ten sonra tel kabul ediyor
[sıze=3]
selam canım..sezeryan benimkide evetSon kontrolde sata göre 34 ultrasona göre 35.haftadaydık (benimki önde gidiyor) o zaman 2700 gr'dı..sen niye korkuysun ki?kaç kilosu?[/sıze]
Benim canim popomfa resmen. Herseyi uykusuzlugu gectim ben bu kdr agriya sanciya 6 cocuk dogurmustum. Birine beddua etmek istiyosaniz basurun olsun insallah deyin 😄 mahvoldum hala agri cekiyorum ve dr yapcak bisey yok azcik krem sur dedi elimde kalicak haberi yok ..
Benim canim popomfa resmen. Herseyi uykusuzlugu gectim ben bu kdr agriya sanciya 6 cocuk dogurmustum. Birine beddua etmek istiyosaniz basurun olsun insallah deyin 😄 mahvoldum hala agri cekiyorum ve dr yapcak bisey yok azcik krem sur dedi elimde kalicak haberi yok ..
ben 34+4 'de gittim doktora 2330 gr' dedi baksana yarım kilo zayıf.zayıf diye tedirginim
Kızlar ben geldim Dr dan bZm oğlan büyümüş cok şükür ancak uzun zamandr bas aşağı durup sıkışmış yavrum alnı kırısmış kasları da catık dedi ee artık çıkmak istiyor:) çatı muayenesi haftaya yapcam dedi doğumu tetiklemesin diye ben de dedim siz diyemezsiniz mm şimdi ama ben normalden korkuyrm sezeryan istyrm o zman kendisi gelmezse Haziran'ın ilk haftası alırız annen karnında ne kadar durursa kardır dedi kısacası bZm oğlan harekete gecmeZse son gün 5 Haziran Perşembe kızlar benm için de
öyle malesef pufpuffcum gün yaklaştıkça vücut artık iyice dengesini kaybediyor sanırım, bacaklarımız kollarımız iflas etmiş durumda ağırlıktan falaninşallah doğurunca her şey geçer tabii sen de ben de sezaryenciyiz umarım doğum sonrasını da çabuk atlatırız bu çarşamba yine kontrolüm var, artık her hafta allahtan, 2 gün daha sabredeyim diyorum kontrolde sorucam eğer hala geçmezse yani 2-3 dedikleri bir hafta olmuş olacak bu ne yaa
benimkinin de niyeti yok heralde sevdi içeriyi
ağrı diyonuz sancı diyonuz bende tık yok 38 e gircez nazlı çıktı kızım
erken geliyorlar istemiyoruz (sağlık sorunu olur diye,küvezde kalıyor diye)
geç geliyorlar olmuyor (sabırsızlanıyoruz)
bebişlerde napacağını şaşırdı
cnm bende perşembe sabah giricem sezeryana.allah yardımcımız olsun inşallah.valla ben korkmuyor değilim açıkçası..:18:
sezaryen olan arkadaşlar neden sezaryen oluyorsunuz merak ettim kendi isteğinizle mi mecburi mi
Benım zorunlu canım iri bebek
Canım nasılsın?ben iyice ağırlaşmaya başladım kilodan değil de işte artık son zamanlar ya.uykusuzluk bebişimin sert hareketleri vs. vs.Günleri sayıyorum çok heyecanlıyım.3-5 gün sonra doğumum var diyenlere seviniyorum onlar doğursunda sıra bizlere gelsin diye.
en son kac haftalıkken kaç kıloydu.benim 34+1 2650 kilo idi şuan 3 kıloyu geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?