2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Sanırım hepimiz öyleyiz... İnsan düşününce bi fena oluyor... Bebek hareketleri son aylarda azalıyormuş aslında ama ben yinede sayıyorum doktorum da söylemişti zaten...

Komik ne demek yterki birbirimize faydasi olsun kadin dogumcum ben hic kullandirmadim bilmiyorum dedi ben de cesaret edemedim hap kullanmaya lokal yontemlerle ve suyla devam ediyorum ama bi degisiklik yok simdilik. Eger su anda sancim tutsa kesinlikle normal doguramam ins normal dogum zamanina kdr gecer

Selam anneler doğum yapan arkadaşları kutluyorum allah sağlıkla huzurla mutlu bir şekilde büyütmek nasip etsin.Bizim de 6 haziran nasipse şafak sayıyoruz az kaldı

bugün kafama takılan sorular günü sanırım doğum yaklaştıkça değişik duygulara giriyorum

gece hastanede kimle kalcaksınız öyle sorayım önce
eşim kalmak isticek haklı olarak bende istiyorum yanımda olmasını annemi de istiyorum ama bi de kayınvalide gibi bi sorunum var iyi insan bişey diyemem ama çok konuşuyo ve karışıyo herşeye gece o da kalmak isticek eşimde sinir olcak dün aklıma düştü bu da işte çok sıkıyo canımı bu durum

İnsallah pskikoljiktir tatlimm..bendee aynen oyle hissediyorum hatta anneme dedim yarin dr.gidincr insallah soylicem dedim oyle hissetmeye basladim..etkilendik galiba..oyledir umarim.Allahim arkadasimiza sabir versin..bizlerede hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin..

Doğru aslında... ben antibiyotikli kremleri kullanmaya cesaret edemedim o yüzden kefir içiyorum bide yoğun çavdarlı ekmek kullanıyorum ki çok güzel tuvalete çıkıyorsunuz bide çok temiz bakıp pişik kremi kullanıyorum şu anda iyiyim ama tabi mevcudiyetlerini koruyorlar en azından şiş değil yada ağrı olmuyor....

canim benimdr ilk aylarda olmustu cok fena geceleri aglaya aglaya uyuyodum kortos adinda krem ve fitil kullandim biraz rahatlatiyodu doktor vermisti daflon iyi geliyo ben kullanmadim da internette gormustum hamileyken kullananlar da var annem ameliyat oldu ayni sorundan o bana maydanozu kaynat sicakken yaprakli kismi agriyan yere koy demisti bi kac kere yaptim o an rahatlatiyo belki ise yarar bi dene

benim acilde risklide yattığım zzamanlarda eşim kalmıştı annem çok ısrar etmişti aama eşim daha baskın geldi :) çok da güzel baktı bana Allah razı olsun
doğumda annem kalır büyük ihtimal çünki bebekde olacak bilmediğimiz çok şey var anneler daha tecrübeli
annenle eşin kalsın canım kv kibar bi dille söyleyin çok kalabalık izin vermiolar die

Kızlar ben doğum yaptım.Cok sükür oğlumda bende iyiyiz.Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımdaydı oğlum.Bugün ikimizde cıktık hastaneden.Ayrıntıları yazacam daha sonra.Hepinizi öpüyoruz.
masallah size canim ne guzel eve de cikmissiniz merakla dogum hikayeni bekliyoruz

kisa zamanda iyilesir insallah kizinda cok gecmis olsun

vala bende öyle istiyorum bakalım nolcak :44:

gereğidüşünüldü den haber yok hala di mi :44:

Yok valla yaaaa 😔😳

bende merak ediyorum kim kalcak hiç konuşulmadı..bende hem eşim hem annem kalsın isterdim aslında

Bende kimse kalmicak aile odasi tuttuk rahat olmam icin fazladan yatak yemek felan olcak ama kimse kalmicak gibi gorunuyor isterse esim kalir ama kalmicak diye biliyorum burda hastanede cocuk bakimiyla ilgili cok yardimci oluyoöar ve hastaneden ciktiktan sonra eve 10 gün ebe gönderiyolar bakima yardimci olsun ve bilmediklerimizi ögretmek icin;-) ev islerine felanda yardim ediliyor Kimse kalmasa olur yani;-) uc gun tatil yaparim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Kızlar ben doğum yaptım.Cok sükür oğlumda bende iyiyiz.Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımdaydı oğlum.Bugün ikimizde cıktık hastaneden.Ayrıntıları yazacam daha sonra.Hepinizi öpüyoruz.

Oh oh massallah, hayırlı ugurlu olsun evladın, darısı basımıza... Hikayeni bekliyoruz

Arkadaslar bise sorcam. Ben hamileligimin basindan beri sick banyo almamaya dikkat ediyorum ama bazen canim cekiyor 10 dakka bi yariyorum suda. Kan dolasimini yavaslsttigini biliyorumda kimisi diyorki sanci geciktirir kimisi acilma yapar kimisi dogum sancisini baslatir simdi benim kafam karisti sancimi yapar yoksa yapmazmi acilmamo yapar yoksa yapmazmi. Yüzmeyr gitcektik esimle aman gitme acilma olur dediler dr gidebilirsin diyor cevrem suda oturma bile acilma olur diyo bazilarida sancin gecikir dogumun baslamaz bi turlu diyo. Hangisine inanayim;-)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Hayirli aksamlar bacilarim...
Amannn forumdan bu kadar kopabilecegim hic aklima gelmezdi
Oglumu bugun goturduk cok sukur gayet iyi bobrek icin iki hafta donra gidecegiz ama korkulacak bir durum soz konusu degil gibi gorunuyor
Idrar biriktiginde de oyle buyuk gorunebilirmis ...
Ki bizimle birlikte yogun bakimdan cikan ailelerin bebeklerine de ayni teshisi koymuslar o nedenle artik icim oldukca rahat...
Su an oglum yanimda uyuyor ve ben onu izliyorum
En buyuk ask o benim icin
Sizlere de cok tesekkur ederim dualarinizla yalniz birakmadiniz

E_M_A
Bacim Rabb'im anali babali buyutmeyi nasip etsin
Carcabucak toparlanmaniz dilegiyle

DumaDumaDum
Basin sagolsun bacim ....
Sunuda unutma ki cennette seni bekleyenin var ....
Rabb'im sabir versin esinle sana ...

Bacilatim gozden kacirdiklarim var ise affola...
Dogum yapmis bacilarima yavrulariyla birlikte bir omur gecirmelerini diliyorum....
Geri sayimda olan arkadaslarima ise gel teskere bitsin bu hasret
Hasta olan bacilarim var gecmis olsun canlarim carcabucak toparlanin ins.
Yalniz idrarla ilgili bir sikinti sezdiginiz an beklemeden doktorunuza gidin derim...
Enfeksiyona dikkat
Erken dogum yapma sebebim ve suyumun aniden bitme nedeni enfeksiyon kapmis olmamdi cunku...
Sezeryandan sonra onca igne olmamin sebebide
Ali Yasin imle opuyoruz sizleri

Aşırı sıcak su bebegin vucut ısısını etkilediği için tehlikeli... ama yüzmek gebelikte çok yararlı özellikle senin için canım doktorunda onayladığına göre endişe edilecek bi şey yok bence...

Canim benim

Darisi basimiza..bizde optuk bebisinle seni...

Bisey sormak istiyorum idrar la ilgili nasil bisey olursa yani..akinti gibimi..bilgi verebilirsen cook mutlu oluruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…