Hayirli aksamlar bacilarim...
Amannn forumdan bu kadar kopabilecegim hic aklima gelmezdi
Oglumu bugun goturduk cok sukur gayet iyi bobrek icin iki hafta donra gidecegiz ama korkulacak bir durum soz konusu degil gibi gorunuyor
Idrar biriktiginde de oyle buyuk gorunebilirmis ...
Ki bizimle birlikte yogun bakimdan cikan ailelerin bebeklerine de ayni teshisi koymuslar o nedenle artik icim oldukca rahat...
Su an oglum yanimda uyuyor ve ben onu izliyorum
En buyuk ask o benim icin
Sizlere de cok tesekkur ederim dualarinizla yalniz birakmadiniz
E_M_A
Bacim Rabb'im anali babali buyutmeyi nasip etsin
Carcabucak toparlanmaniz dilegiyle
DumaDumaDum
Basin sagolsun bacim ....
Sunuda unutma ki cennette seni bekleyenin var ....
Rabb'im sabir versin esinle sana ...
Bacilatim gozden kacirdiklarim var ise affola...
Dogum yapmis bacilarima yavrulariyla birlikte bir omur gecirmelerini diliyorum....
Geri sayimda olan arkadaslarima ise gel teskere bitsin bu hasret
Hasta olan bacilarim var gecmis olsun canlarim carcabucak toparlanin ins.
Yalniz idrarla ilgili bir sikinti sezdiginiz an beklemeden doktorunuza gidin derim...
Enfeksiyona dikkat
Erken dogum yapma sebebim ve suyumun aniden bitme nedeni enfeksiyon kapmis olmamdi cunku...
Sezeryandan sonra onca igne olmamin sebebide
Ali Yasin imle opuyoruz sizleri
Hayirli aksamlar bacilarim...
Amannn forumdan bu kadar kopabilecegim hic aklima gelmezdi
Oglumu bugun goturduk cok sukur gayet iyi bobrek icin iki hafta donra gidecegiz ama korkulacak bir durum soz konusu degil gibi gorunuyor
Idrar biriktiginde de oyle buyuk gorunebilirmis ...
Ki bizimle birlikte yogun bakimdan cikan ailelerin bebeklerine de ayni teshisi koymuslar o nedenle artik icim oldukca rahat...
Su an oglum yanimda uyuyor ve ben onu izliyorum
En buyuk ask o benim icin
Sizlere de cok tesekkur ederim dualarinizla yalniz birakmadiniz
E_M_A
Bacim Rabb'im anali babali buyutmeyi nasip etsin
Carcabucak toparlanmaniz dilegiyle
DumaDumaDum
Basin sagolsun bacim ....
Sunuda unutma ki cennette seni bekleyenin var ....
Rabb'im sabir versin esinle sana ...
Bacilatim gozden kacirdiklarim var ise affola...
Dogum yapmis bacilarima yavrulariyla birlikte bir omur gecirmelerini diliyorum....
Geri sayimda olan arkadaslarima ise gel teskere bitsin bu hasret
Hasta olan bacilarim var gecmis olsun canlarim carcabucak toparlanin ins.
Yalniz idrarla ilgili bir sikinti sezdiginiz an beklemeden doktorunuza gidin derim...
Enfeksiyona dikkat
Erken dogum yapma sebebim ve suyumun aniden bitme nedeni enfeksiyon kapmis olmamdi cunku...
Sezeryandan sonra onca igne olmamin sebebide
Ali Yasin imle opuyoruz sizleri
Merhaba kızlar,
Yarın yine kontrol var bakalım kızoşum kaç kilo olmuş,suyu nasıl, doğum ne zaman ?
Bu arada dün bugün aşağıya baskı ve batma hissi arttı. Sanki dr bana çok uzak tarih vermeyecek gibi. Hayırlısı diyeyim, sağlıkla gelsin bebişim, hepimizin bebişleri sağlıkla ve hayırlısıyla gelsin inşallah
Kızlar allahtan temmuz agustos sıcaklarına kalmıyoruz siz nasılsınız bılmıyorum ama bana acayip sıcak geliyo dayanamıyorum gece gunduz yıkanıyorum ustumu basımı değiştiriyorum normalde de sıcagı seven bırıyımdır uşurum çok toplamda 15 kilo aldım ama çok sıcak geliyoooo
Geçmiş olsun canım... doğrusu bilemiyorum sebebi nedir ama mide yanması için gerekli olduğunda Gaviscon kullanıyorum çok iyi geliyor... Magnezyum da bacaklarıma çok iyi geldi...
teşekkür ederim önerilerin için oetgsl, midem için doktor bi hap verdi bakalım işe yarar gibi sanırım benim ne zaman ne yiyip içtiğime dikkat etmem lazım ama bacaklarım için doğumdan kaynaklanan bir rahatsızlık olduğunu söyleyemem, hamilelik öncesinde de varolan bir rahatsızlıktı bu ilacım vardı ama hamilelik döneminde alınması zararlı olduğu için doktotrum bıraktırdı o yüzden şimdi özellikle son ay daha da azdı malesef emzirme döneminde de kullanamıcam ve alternatif bi ilacı da yokmuş katlanıcaz çaresiz
ayyy sende kurtuldun gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinKızlar ben doğum yaptım.Cok sükür oğlumda bende iyiyiz.Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımdaydı oğlum.Bugün ikimizde cıktık hastaneden.Ayrıntıları yazacam daha sonra.Hepinizi öpüyoruz.
o zaman hem güzel haberlerini hemde tarih almış olarak gelmeni dört gözle bekliyor olacağım
Geçmiş olsun canım... doğrusu bilemiyorum sebebi nedir ama mide yanması için gerekli olduğunda Gaviscon kullanıyorum çok iyi geliyor... Magnezyum da bacaklarıma çok iyi geldi...
teşekkür ederim önerilerin için oetgsl, midem için doktor bi hap verdi bakalım işe yarar gibi sanırım benim ne zaman ne yiyip içtiğime dikkat etmem lazım ama bacaklarım için doğumdan kaynaklanan bir rahatsızlık olduğunu söyleyemem, hamilelik öncesinde de varolan bir rahatsızlıktı bu ilacım vardı ama hamilelik döneminde alınması zararlı olduğu için doktotrum bıraktırdı o yüzden şimdi özellikle son ay daha da azdı malesef emzirme döneminde de kullanamıcam ve alternatif bi ilacı da yokmuş katlanıcaz çaresiz
Bitkisel şeylere inanırmısın bilmiyorum ama İbrahim saraçoğlu nun söylediği bişey vardı yanlış hatırlamıyorsam hardal tohumuydu internetten bi bak istersen huzursuz bacak sendromu için canım...
aynen, tamamiyle benzer durumlarımızben de sıcağı zaten çok severim genelde üşüyen bir tipimdir hatta eşim ev de yanarken ben üşürdüm şimdi eşimi bile geçtim tarzan gibi dolaşıyorum evde sürekli duş alıyorum geceleri ayak ve bacaklarım yanıyor kendi tenime temas etmek istemiyorum, bir kaç kez kalkıp gece soğuk duş aldım sanırım o yuzden sol tarafım tutuldu günlerdir onun ağrısını çekiyorum ve ne kadar pişsem de kendimi sıcak tutuyorum ayrıca ben de 15 kilo aldım 35+4. haftadayım, peki sen? belimin arka taraflarında çatlaklar oluştu, eşimde doğumdan 1 ay sonra spora başlamak zorundasın deyince dün canım sıkıldı demek baya belli oluyor kilolar özellikle bacaklardan
canım sen çalışıyordun değil mi doğum iznine çıktın mı
kızlar cümleten merhaba diyorum tekrardan.. Doğuranlarımız umarım bebişler iyidir sağlıklıdır habersiz bırakmayın bizi.. Doğurmayanlar inşallah hayırlı doğumlar nasip eder Allah bize.. burayı bayaca bi ihmal ettim iş öğretme safhasında artıkın tekrar bilgisayar benim geri döndüm sahalara..
bizi tanımayanlar için kızım Zeynoşum Alyam ve ben kısacık kendimizi tanıtalım34+3'üz en son 34+0'da gittiğimizde 47cm 2.350 gramdık.. azıcık uzunuz ve gövdemiz (göğüs çapımız) küçük ama kafa çapımız ve bacak boyumuz hep önde.. tombalak yanaklı minnak burunlu bi hatunuz
anası da ondan kalır yanı yok tombalak ötesi bişey olduk.. zaten 86 kilo ile hamile kalmıştık 101 kere maşallah oldukilk 7. haftamızda kanama 31 haftamızda da kasılma ile doktordan rapor alıp yattık evde ama hala çalışıyoruz.. arada sancılarımız gelip gidiyor kızım 31. haftadan beri aşağı dönük ve aşağıya baskı yaptığı için ama doktorum düzeni sıklaşmadıkça gelmene gerek yok dedi.. biz de iş yerinden doğuma tüm iş yerini birbirine katarak gideceğimiz günü bekliyoruz
Bizden bu kadar teyzeleri. Hepinizi saygıyla selamlar öpücüklerimizi sunarız
kızlar cümleten merhaba diyorum tekrardan.. Doğuranlarımız umarım bebişler iyidir sağlıklıdır habersiz bırakmayın bizi.. Doğurmayanlar inşallah hayırlı doğumlar nasip eder Allah bize.. burayı bayaca bi ihmal ettim iş öğretme safhasında artıkın tekrar bilgisayar benim geri döndüm sahalara..
bizi tanımayanlar için kızım Zeynoşum Alyam ve ben kısacık kendimizi tanıtalım34+3'üz en son 34+0'da gittiğimizde 47cm 2.350 gramdık.. azıcık uzunuz ve gövdemiz (göğüs çapımız) küçük ama kafa çapımız ve bacak boyumuz hep önde.. tombalak yanaklı minnak burunlu bi hatunuz
anası da ondan kalır yanı yok tombalak ötesi bişey olduk.. zaten 86 kilo ile hamile kalmıştık 101 kere maşallah oldukilk 7. haftamızda kanama 31 haftamızda da kasılma ile doktordan rapor alıp yattık evde ama hala çalışıyoruz.. arada sancılarımız gelip gidiyor kızım 31. haftadan beri aşağı dönük ve aşağıya baskı yaptığı için ama doktorum düzeni sıklaşmadıkça gelmene gerek yok dedi.. biz de iş yerinden doğuma tüm iş yerini birbirine katarak gideceğimiz günü bekliyoruz
Bizden bu kadar teyzeleri. Hepinizi saygıyla selamlar öpücüklerimizi sunarız
Kızlar ben doğum yaptım.Cok sükür oğlumda bende iyiyiz.Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımdaydı oğlum.Bugün ikimizde cıktık hastaneden.Ayrıntıları yazacam daha sonra.Hepinizi öpüyoruz.
bizde bugün kontrole gittik. 2400 gr kilosu 10 gün geridesezeryan olacağı kesinleşti. makat geliş hala dönmedi. veee 6.6.2014 inşallah doğum tarihimiz
bizde bugün kontrole gittik. 2400 gr kilosu 10 gün geridesezeryan olacağı kesinleşti. makat geliş hala dönmedi. veee 6.6.2014 inşallah doğum tarihimiz
Kızlar ben doğum yaptım.Cok sükür oğlumda bende iyiyiz.Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımdaydı oğlum.Bugün ikimizde cıktık hastaneden.Ayrıntıları yazacam daha sonra.Hepinizi öpüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?