2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Doğru dikkatetmek lazım canım.... Bebişini bizim yerimizede sev..:) böbreklerinin durumu iyi sonuçlanır umarım...

Merhaba kızlar,
Yarın yine kontrol var bakalım kızoşum kaç kilo olmuş,suyu nasıl, doğum ne zaman ?
Bu arada dün bugün aşağıya baskı ve batma hissi arttı. Sanki dr bana çok uzak tarih vermeyecek gibi. Hayırlısı diyeyim, sağlıkla gelsin bebişim, hepimizin bebişleri sağlıkla ve hayırlısıyla gelsin inşallah

güzel haberler almaya,bizlerede umut olmasına çok ihtiyacımız var...
ve sizdende güzel haberler var harika

Eee artık darısıda sırayla bizlerin başına

o zaman hem güzel haberlerini hemde tarih almış olarak gelmeni dört gözle bekliyor olacağım

aynen, tamamiyle benzer durumlarımız ben de sıcağı zaten çok severim genelde üşüyen bir tipimdir hatta eşim ev de yanarken ben üşürdüm şimdi eşimi bile geçtim tarzan gibi dolaşıyorum evde sürekli duş alıyorum geceleri ayak ve bacaklarım yanıyor kendi tenime temas etmek istemiyorum, bir kaç kez kalkıp gece soğuk duş aldım sanırım o yuzden sol tarafım tutuldu günlerdir onun ağrısını çekiyorum ve ne kadar pişsem de kendimi sıcak tutuyorum ayrıca ben de 15 kilo aldım 35+4. haftadayım, peki sen? belimin arka taraflarında çatlaklar oluştu, eşimde doğumdan 1 ay sonra spora başlamak zorundasın deyince dün canım sıkıldı demek baya belli oluyor kilolar özellikle bacaklardan

Kızlar ben doğum yaptım.Cok sükür oğlumda bende iyiyiz.Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımdaydı oğlum.Bugün ikimizde cıktık hastaneden.Ayrıntıları yazacam daha sonra.Hepinizi öpüyoruz.
ayyy sende kurtuldun gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
darısı başımıza

Son düzenleme:

Benım 38+2oluyor artık perşmbe doğuma gıdıcem bende 15 kilo aldım görenler hiç kilo almamısın dıyolar 15 dıyınce nerene aldın dıyolar kollarda bacaklarda bişey yok sadece karın tipik erkek bebek son iki haftada yüzüm şişti biraz kiloları takma bence verırsın ama şu ateş basması geçsin yeter aynen anlattıgın gıbı gece sureklı ayaklarım yanıyo açık yatıyorum terlıyorum tutuluyorum bikaç gun kaldı üşütüp hasta olmakta istemiyorum

bizde bugün kontrole gittik. 2400 gr kilosu 10 gün geride sezeryan olacağı kesinleşti. makat geliş hala dönmedi. veee 6.6.2014 inşallah doğum tarihimiz

forumu takip etmeye calışıyorum kısa sureler girip bakabiliyorum ancak. yazmaya pek fırsat bulamadım. simdi yazabiliyorum. Azerikızı gelişmelere cok sevındım mutluluğunuz daim olsun. dumadumadum Allah sabır versın sızlere ne söylesem bos zaman en iyi ilac galiba baska caresi yok Allah tekrar yaşatmasın bundan sonra yuzunuz gulsun insallah. Ema dogum yapmıssın hayırlı olsun.cok sevındım. gereği düşünüldüden hala haber yok sanırım. :44: yoksa varda benım mı haberım yok? dogum zamanı yaklasan arkadaslar var sanırım insallah hersey yolunda gider. benım de yarın kontrolum var bakalım gelişme olursa paylasırım saglıcakla kalın...

merhaba canım mesaj atmıssın cevap yazdım ama senden yanıt gelmemişti herşeyin yolunda olmasına sevındım.

Hosgeldin canim ozlettin kendini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben doğum yaptım.Cok sükür oğlumda bende iyiyiz.Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımdaydı oğlum.Bugün ikimizde cıktık hastaneden.Ayrıntıları yazacam daha sonra.Hepinizi öpüyoruz.

Gozunaydin canim allah anali babali buyutmeni nasip etsin darisida bize olsunnn :sly: en kisa zamanda dogum hikayeni bekliyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…