bizde bugün kontrole gittik. 2400 gr kilosu 10 gün geridesezeryan olacağı kesinleşti. makat geliş hala dönmedi. veee 6.6.2014 inşallah doğum tarihimiz
merhaba canım mesaj atmıssın cevap yazdım ama senden yanıt gelmemişti herşeyin yolunda olmasına sevındım.
Hosgeldin canim ozlettin kendini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaay canım ne kadar güzel ve içten yazmışsın öyle..çok samimi
Benım 38+2oluyor artık perşmbe doğuma gıdıcem bende 15 kilo aldım görenler hiç kilo almamısın dıyolar 15 dıyınce nerene aldın dıyolar kollarda bacaklarda bişey yok sadece karın tipik erkek bebek son iki haftada yüzüm şişti biraz kiloları takma bence verırsın ama şu ateş basması geçsin yeter aynen anlattıgın gıbı gece sureklı ayaklarım yanıyo açık yatıyorum terlıyorum tutuluyorum bikaç gun kaldı üşütüp hasta olmakta
istemiyorum
Bitkisel şeylere inanırmısın bilmiyorum ama İbrahim saraçoğlu nun söylediği bişey vardı yanlış hatırlamıyorsam hardal tohumuydu internetten bi bak istersen huzursuz bacak sendromu için canım...
Sağol yaa iyi hatırlattın, geçen annem de söyledi bunu, pek kulak asmamıştım ama demek var bir şeyvalla inanayım inanmayım denemekten başka çarem yok gbi, zaten ilaçlar da bitkilerden elde edilmiyor mu ama umarım işe yarar, ben yurtdışındayım burada bulabilir miyim bilmiyorum bir araştırayım o zaman, ayy ne kadar iyi olur derdime çare olsa cidden bu rahatsızlığı olmayan anlayamaz ne pislik bir şey olduğunu, kimsenin başına özellikle de benim yüzümden bebeğimin başına gelmesin bu hastalık
Sağol yaa iyi hatırlattın, geçen annem de söyledi bunu, pek kulak asmamıştım ama demek var bir şeyvalla inanayım inanmayım denemekten başka çarem yok gbi, zaten ilaçlar da bitkilerden elde edilmiyor mu ama umarım işe yarar, ben yurtdışındayım burada bulabilir miyim bilmiyorum bir araştırayım o zaman, ayy ne kadar iyi olur derdime çare olsa cidden bu rahatsızlığı olmayan anlayamaz ne pislik bir şey olduğunu, kimsenin başına özellikle de benim yüzümden bebeğimin başına gelmesin bu hastalık
Taze hardal tohumu bulursun bence canım ama gebelikte kullanılırmı onuda bi araştır istersen çünkü çoğu bitkinin yan etkisi olabiliyor...
evet kontrollerin her hafta olması iyi oldu...
ama ben uyumaya korkar oldum,gece 4'ten sonra vc'ye kalktığımda ve sabah 6-7 gibi çok acı çekiyorum ellerimden bileklerimden..😔
Eki Görüntüle 1122678
Eki Görüntüle 1122679
Kızımın teyzesi ( küçük teyzesi) şekerlerimizi yaptı bir de plastik kadeh de almış ablam lohusa şerbeti için. Ben hala kararsızım şerbeti hastaneye mi yapsam 40 mevlutüne mi ?
Kapı süsümüzü de hazır almış teyzemiz :) bir tek pembe tülü bağlayıp üstüne süsümüzü koyacağız ama kapı süsünü eve yapacağım hastane kendi veriyor zaten. Oralarda kirlenmesin süsümüz :)
Hepsi çok cici olmuş canım....
Bu arada babamız hala aklındaki ismi söylemediğinden isim yazamadık ...
İlle ki doğsun sonra herkes öğrenecek diyor, yahu ademoğlu bana bile söylemiyor iyi mi ? Bozuluyorum ama artık :)
oda hoşmuş.... sen dokuz ay taşı ismi herkesle birlikte öğren olmadı bence... Neysem sen bana bakma....:)
Eki Görüntüle 1122678 Eki Görüntüle 1122679
Eki Görüntüle 1122682 Eki Görüntüle 1122683
Kızımın teyzesi ( küçük teyzesi) şekerlerimizi yaptı bir de plastik kadeh de almış ablam lohusa şerbeti için. Ben hala kararsızım şerbeti hastaneye mi yapsam 40 mevlutüne mi ?
Kapı süsümüzü de hazır almış teyzemiz :) bir tek pembe tülü bağlayıp üstüne süsümüzü koyacağız ama kapı süsünü eve yapacağım hastane kendi veriyor zaten. Oralarda kirlenmesin süsümüz :)
Taze hardal tohumu bulursun bence canım ama gebelikte kullanılırmı onuda bi araştır istersen çünkü çoğu bitkinin yan etkisi olabiliyor...
netten kontrol ettim ama hamilelikte kullanılıp kullanılmayacağı hakkında bir bilgi yok, çokta önemli değil zaten doğuma şurda 20 gün falan kaldı ozamana kadar bulursam elime ancak geçer zaten, uygulama süreside maximum 1 aymış bir deneyelim bakalım inşallah işe yarar çok heyecanlandım
Merhaba, anlamadım nasıl yani , o ismi koyacak sen beğenmezsen ne olacak yinede eşinin dediğimi olacak.Yok bence de olmadı zatenben söylediği bir iki isme başka bulsak bunlara ısınamadım dedim diye sana da söylemeyeceğim artık dedi :) Ama ısınamadığımı da mı söylemeyeyim yaaani
aynen, tamamiyle benzer durumlarımızben de sıcağı zaten çok severim genelde üşüyen bir tipimdir hatta eşim ev de yanarken ben üşürdüm şimdi eşimi bile geçtim tarzan gibi dolaşıyorum evde sürekli duş alıyorum geceleri ayak ve bacaklarım yanıyor kendi tenime temas etmek istemiyorum, bir kaç kez kalkıp gece soğuk duş aldım sanırım o yuzden sol tarafım tutuldu günlerdir onun ağrısını çekiyorum ve ne kadar pişsem de kendimi sıcak tutuyorum ayrıca ben de 15 kilo aldım 35+4. haftadayım, peki sen? belimin arka taraflarında çatlaklar oluştu, eşimde doğumdan 1 ay sonra spora başlamak zorundasın deyince dün canım sıkıldı demek baya belli oluyor kilolar özellikle bacaklardan
Eki Görüntüle 1122678 Eki Görüntüle 1122679
Eki Görüntüle 1122682 Eki Görüntüle 1122683
allah'ım bir an bu yazıyı ben mi yazdım acaba dedimne kadar çok benziyormuşuz senle öyle hihihihihihi..mesela bende normalde çok üşüyen biriydim,hatta çorap + patikle beraber bile yatardım kışın 😃 şimdi yorgan örtmüyorum ve aynı dediğin gibi kendi tenim bile değsin istemiyorum...18 kilo aldım ve benim eşimde "doğumdan sonra spor" mevzusunu açmaya başladı
işte biz bizi anlarız da yanıyorummmm diye başladım mı eşimin bakışları tuhaflaşıyor eski halimi bildiği için aynen ben de çorap patiklerle yatardımbebeğin adı da Ateş olacak ailem özellikle babam hiç istemiyor, sıcaklamamdan bahsedince ''ohh işte sana çocuk adını taşırmış şimdiden yakmaya başladı seni'' diyor o da ayrı bir yaklaşım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?