2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Herkese günaydınlar.... Biz yine hastanede sıra bekliyoruz... herkesin nst ye gireceği varmış anlaşılan önümde 8 kişi var iki saat burdayım...

bizde bugün kontrole gittik. 2400 gr kilosu 10 gün geride sezeryan olacağı kesinleşti. makat geliş hala dönmedi. veee 6.6.2014 inşallah doğum tarihimiz

Doğum tarihimizde pek havalıymış... Hayırlı olsun canım şimdiden....:)

merhaba canım mesaj atmıssın cevap yazdım ama senden yanıt gelmemişti herşeyin yolunda olmasına sevındım.

canım baya sana bi cevap yazcam diye uğraştım ama o gün senin mesaj kutun dolu olduğundan iletilemedi diye uyarı verip durdu.. sonra da gene müsait olamadığımdan yazamadım canım dün de unutmuşum sen de iyisin di miii??

Hosgeldin canim ozlettin kendini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşbulduk canım vallahi ben de özledim buraları..

Beni de gören öyle diyor ama kıyafetler kamufle ediyor bi şekilde aynenın karşına geçtim mi diyorum 1 sene de anca gider bu kilolar neyse bebekler sağlıkla doğsunlar ve bolca emsinler de biz de varsın olsun 1 senede verelim ayrıca aman deyim sakın benim yaptığım gibi yanıyorum deyip soğuk suya falan girme cidden 1 haftam burnmdan geldi, nihayaet bugün daha iyiyim, sırtımdan bıcak saplanması gibi girdi ağrı her derin nefes alışımda...dikkat et kendine cidden!

evet kontrollerin her hafta olması iyi oldu...
ama ben uyumaya korkar oldum,gece 4'ten sonra vc'ye kalktığımda ve sabah 6-7 gibi çok acı çekiyorum ellerimden bileklerimden..😔

bende de suyum gelcek paranoyası başladı, eşim işten sabah 6-7 gibi geliyor eve, o yokken böyle bir şey olacak diye çok korkuyorum ama allahtan 3 kat üstümüzde kayınpederim yaşıyor o biraz korkumu azaltıyor, el ayak şişmesi bende de var yürürken ayaklarım patlıcakmış gibi oluyor ama diğer problemlerim bu durumu bastırıyor. Bir de ben kendim de özellikle bugün çok iyi farkına vardım geçenlerde de arkadaşlarım dedi, karnım baya aşağı inmiş bu da doğuma yakın oluyormuş, günler yaklaştıkça fiziksel ve psikolojik olarak çok karmakarışığım aslında bugün baya korkmuş ve depresiftim umarım sürekli bir hal almaz bu durumum. Annelik duygusu nedir ancak bebeği kucağıma alınca anlayacağım sanırım ben lakin suan pek çok anne adayı gibi sevgi kelebeği durumlarım yok yani fiziksel bir bağ daha çok bendeki duygusal bağ doğunca olacak sanırım, dediğim gibi çok garip duygular içindeyim hayırlısı olsun, sağlıklı olsun bebeklerimiz gerisi gelicek zaten...

Kızımın teyzesi ( küçük teyzesi) şekerlerimizi yaptı bir de plastik kadeh de almış ablam lohusa şerbeti için. Ben hala kararsızım şerbeti hastaneye mi yapsam 40 mevlutüne mi ?
Kapı süsümüzü de hazır almış teyzemiz :) bir tek pembe tülü bağlayıp üstüne süsümüzü koyacağız ama kapı süsünü eve yapacağım hastane kendi veriyor zaten. Oralarda kirlenmesin süsümüz :)

Son düzenleme:
Bu arada babamız hala aklındaki ismi söylemediğinden isim yazamadık ...
İlle ki doğsun sonra herkes öğrenecek diyor, yahu ademoğlu bana bile söylemiyor iyi mi ? Bozuluyorum ama artık :)

Son düzenleme:

Hepsi çok cici olmuş canım....

Bu arada babamız hala aklındaki ismi söylemediğinden isim yazamadık ...
İlle ki doğsun sonra herkes öğrenecek diyor, yahu ademoğlu bana bile söylemiyor iyi mi ? Bozuluyorum ama artık :)

oda hoşmuş.... sen dokuz ay taşı ismi herkesle birlikte öğren olmadı bence... Neysem sen bana bakma....:)

oda hoşmuş.... sen dokuz ay taşı ismi herkesle birlikte öğren olmadı bence... Neysem sen bana bakma....:)

Yok bence de olmadı zaten ben söylediği bir iki isme başka bulsak bunlara ısınamadım dedim diye sana da söylemeyeceğim artık dedi :) Ama ısınamadığımı da mı söylemeyeyim yaaani

Çok güzel olmuş sağlıkla mutlulukla kullanin inşallah

Yok bence de olmadı zaten ben söylediği bir iki isme başka bulsak bunlara ısınamadım dedim diye sana da söylemeyeceğim artık dedi :) Ama ısınamadığımı da mı söylemeyeyim yaaani
Merhaba, anlamadım nasıl yani , o ismi koyacak sen beğenmezsen ne olacak yinede eşinin dediğimi olacak.
İlk kızımın ismini ben koydum ( İKLİMA ) ikincisinide eşim secti ( İKRA ) ama ortak karardı.

allah'ım bir an bu yazıyı ben mi yazdım acaba dedim ne kadar çok benziyormuşuz senle öyle hihihihihihi..mesela bende normalde çok üşüyen biriydim,hatta çorap + patikle beraber bile yatardım kışın 😃 şimdi yorgan örtmüyorum ve aynı dediğin gibi kendi tenim bile değsin istemiyorum...18 kilo aldım ve benim eşimde "doğumdan sonra spor" mevzusunu açmaya başladı

kızzzzz renkler desen şekil herşey çok güzel olmuşşşş ay bayıldımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…