canım baya sana bi cevap yazcam diye uğraştım ama o gün senin mesaj kutun dolu olduğundan iletilemedi diye uyarı verip durdu.. sonra da gene müsait olamadığımdan yazamadım canım dün de unutmuşumsen de iyisin di miii??
hoşbulduk canım vallahi ben de özledim buraları..
işte biz bizi anlarız da yanıyorummmm diye başladım mı eşimin bakışları tuhaflaşıyor eski halimi bildiği için aynen ben de çorap patiklerle yatardımbebeğin adı da Ateş olacak ailem özellikle babam hiç istemiyor, sıcaklamamdan bahsedince ''ohh işte sana çocuk adını taşırmış şimdiden yakmaya başladı seni'' diyor o da ayrı bir yaklaşım işte
sorma!!8 ay çok iyi geçti şükür derken şimdi acaip zorlanıyorum..şu an telefonu tutarken bile parmaklarımın uyuşukluğu artıyor..dayanmakta çok zorlanıyorum 😔
Merhaba, anlamadım nasıl yani , o ismi koyacak sen beğenmezsen ne olacak yinede eşinin dediğimi olacak.
İlk kızımın ismini ben koydum ( İKLİMA ) ikincisinide eşim secti ( İKRA ) ama ortak karardı.
allah'ım bir an bu yazıyı ben mi yazdım acaba dedimne kadar çok benziyormuşuz senle öyle hihihihihihi..mesela bende normalde çok üşüyen biriydim,hatta çorap + patikle beraber bile yatardım kışın 😃 şimdi yorgan örtmüyorum ve aynı dediğin gibi kendi tenim bile değsin istemiyorum...18 kilo aldım ve benim eşimde "doğumdan sonra spor" mevzusunu
Ah sizinki iyiymis bnmki 10 kiloda dio dogumdan sonra spor salonuna yollarim seni diye))) eskisi gibi zayif elimizden tutar sin oglumuzun dio)))) ben ne yapayimm nerelere gideyimmmm:))))
iyiiyim bi sorun yok. bugun kontrolum var bakalım neler olacaksen normal dogum beklıyosun dımı? yoksa sezeryan için tarih verdiler mi;?
ordaki anlamını bilmem ama buradaki anlamı çok büyük.
Kuranın ilk ayeti oku demek .
evet canım normal bekliyoruz.. hatta yazdığım gibi çalışıyorum ben daha.. iş yerinden gidicem bu gidişledaha 2.5 haftamız var iş yerinden ayrılmamıza da.. herkes patır patır doğurunca kızım bi ara heveslendi geleyim dedi dedim dur çalışmamız lazım sen de küçüksün otur oturduğun yerde.. kızınca tamam dedi söz dinleyen kızım benim çalışmaya devam ettik biz de hayırlısını versin Allah.. inşallah hepimize kolay doğumlar nasip etsin ..
Cok guzelmis anlami ismi gbi olsun omrude...
valla ben 32. haftada direk ayrıldım çok yoruluyodum artık. evdeyım yanı bayadır. hayırlısı olsun bakalım insallah hayırlı saglıklı dogumlar olur hepimizin
canım hayırlısı.. aslında ben de yoruluyordum, yoruluyorum hala ama evde kalırsam da kafamı komple bebeğe yönlendirip korkular yaratmaya başlayacaktım. 1 haftalık rapor süresince düşündüm (31. haftamda kasılmalardan 32. haftaya kadar rapor vermişti doktor 1 hafta bi yatmıştık) doktor rapor bitiminde komple raporunu yazayım dedi ama ben çalışmak istedim.. çalışıyorum Allah'ın izniyle de tamamlayacağız günlerimizi sağlıklıca..
Eki Görüntüle 1122678 Eki Görüntüle 1122679
Eki Görüntüle 1122682 Eki Görüntüle 1122683
Kızımın teyzesi ( küçük teyzesi) şekerlerimizi yaptı bir de plastik kadeh de almış ablam lohusa şerbeti için. Ben hala kararsızım şerbeti hastaneye mi yapsam 40 mevlutüne mi ?
Kapı süsümüzü de hazır almış teyzemiz :) bir tek pembe tülü bağlayıp üstüne süsümüzü koyacağız ama kapı süsünü eve yapacağım hastane kendi veriyor zaten. Oralarda kirlenmesin süsümüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?