2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

iyiiyim bi sorun yok. bugun kontrolum var bakalım neler olacak sen normal dogum beklıyosun dımı? yoksa sezeryan için tarih verdiler mi;?

sorma!!8 ay çok iyi geçti şükür derken şimdi acaip zorlanıyorum..şu an telefonu tutarken bile parmaklarımın uyuşukluğu artıyor..dayanmakta çok zorlanıyorum 😔

sorma!!8 ay çok iyi geçti şükür derken şimdi acaip zorlanıyorum..şu an telefonu tutarken bile parmaklarımın uyuşukluğu artıyor..dayanmakta çok zorlanıyorum 😔

Ah ah meger benimde oyle 8 ayim ne kolaymis bittigimi hissediyorum artik her gun belki bugun dogururum diyorum artik)))

Merhaba, anlamadım nasıl yani , o ismi koyacak sen beğenmezsen ne olacak yinede eşinin dediğimi olacak.
İlk kızımın ismini ben koydum ( İKLİMA ) ikincisinide eşim secti ( İKRA ) ama ortak karardı.

Aman kizinin ruslara isi dusmesin ikra havyar demek burda))

iyiiyim bi sorun yok. bugun kontrolum var bakalım neler olacak sen normal dogum beklıyosun dımı? yoksa sezeryan için tarih verdiler mi;?

evet canım normal bekliyoruz.. hatta yazdığım gibi çalışıyorum ben daha.. iş yerinden gidicem bu gidişle daha 2.5 haftamız var iş yerinden ayrılmamıza da.. herkes patır patır doğurunca kızım bi ara heveslendi geleyim dedi dedim dur çalışmamız lazım sen de küçüksün otur oturduğun yerde.. kızınca tamam dedi söz dinleyen kızım benim çalışmaya devam ettik biz de hayırlısını versin Allah.. inşallah hepimize kolay doğumlar nasip etsin ..

son iki saattir tuhaf bel ve karın ağrılarım var işyerinde kalkıp yürüom oturuom filan sancı mı değilmi bilemedim dayanamaz olursam gidicem bakalım iznime 1 hafta var dua edin beklesin biraz daha oğlummm

valla ben 32. haftada direk ayrıldım çok yoruluyodum artık. evdeyım yanı bayadır. hayırlısı olsun bakalım insallah hayırlı saglıklı dogumlar olur hepimizin

valla ben 32. haftada direk ayrıldım çok yoruluyodum artık. evdeyım yanı bayadır. hayırlısı olsun bakalım insallah hayırlı saglıklı dogumlar olur hepimizin

canım hayırlısı.. aslında ben de yoruluyordum, yoruluyorum hala ama evde kalırsam da kafamı komple bebeğe yönlendirip korkular yaratmaya başlayacaktım. 1 haftalık rapor süresince düşündüm (31. haftamda kasılmalardan 32. haftaya kadar rapor vermişti doktor 1 hafta bi yatmıştık) doktor rapor bitiminde komple raporunu yazayım dedi ama ben çalışmak istedim.. çalışıyorum Allah'ın izniyle de tamamlayacağız günlerimizi sağlıklıca..

Anneler ve Bebişleri herkese merhabalar :)

Öncelikle doğum yapmış olan arkadaşlarımızı tebrik ederim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş :)

Genelde telefonumdan girdiğim için çok fazla yazamıyorum foruma ama biz de kızımla 17.05.2014 akşamı gebelikte 36+6 iken, mide bulantısı idrarda yanma kaşıntı ve nezle şikayetleriyle doktordaydık . meğerse mantar enfeksiyonu olmuşum çok kötü ve sinir bozucu bir durum . doktor bana antibiyotik fitil ve travazol krem verdi. çok şükür şuanlık geçti ama hiç rahat değilim . ve hamileliğimde bu 2. kez antibiyotik kullanmam benim gibi hamileliğinde antibiyotik kullanan var mı bir zararı olmaz mı acaba *-)

ikincisi muayenede bebeğim 49 cm 2650 gr çıktı kilosu çok düşük geldi bana ben de cumartesi akşamından bu yana sıkı bir rejime girdim şu son 1 hafta 10 günde kızıma olabildiğince kilo aldırmam lazım :) sizin bebişler 36. haftalarda kaç kiloydu

3.sü doktorla doğumla alakalı konuşurken dedim ki son yıllarda doğum yapan herkese suni sancı veriyorlar kesi atıyorlar bunların neresi normal dedim. doktorum çok iyi bir doktordur ve hiç te yalanlamadı hayır yapılmıyor diye. Şunları söyledi '' suni sancı annedeki düzensiz olan sancıları düzene sokmak için kontrol altında tutmak için veriliyor. Önceden suni sancı da sezeryan imkanları da yoktu. Sen kendi sezeryan istemediğin sürece ben seni normal doğuma hazırlamakla ve normal doğurtmakla yükümlüyüm. Fakat ola ki normal doğum sırasında bir problem oluşur atıyorum 10 saat 15 saat sancı çekersin açılma olmaz bebek aşağıya inmez bebeğin kalp atışları düzensizleşir böyle durumlar oluştuğunda mecbur sezeryana alıyoruz. yani ben bu kadar sancı çektim illa normal doğurucam diye bir durum yok. '' dedi.

Sonuç olarak eşimle eve geldi sezeryan kararı aldık normal doğumu hiç denemiycm . Hepimizin hakkımızda hayırlısı . :) Bir de benim normalde bdt 09.06.2014 . benim normalde bu sezeryan kararımı doktorumla paylaşmam gerekiyor ona göre gün falan belirlenmesi gerekiyor ama ben 4-5 gün daha bekliycm bebeğim biraz daha kilo alsın.. lütfen . :)

bu arada sağlık ocağından hemşiremiz aradı bugün doğumdan bir hafta sonra bebişimle bizi çağırdı :) ikinci topuk kanını alacakmış ve aşısı varmış

Cancanlar 29 mayıs sezeryan tarihimiz ama dün nst için hastaneye gittim ve bende bildiğin düzenli sancılar çıktı.Takip eden ebe doktor seni yatırabilir falan diyince yusuf yusuf oldum çünkü benim doktorum şehir dışında ve sezeryanımı o yapacak başkasına yaptırmak istemiyorum.Hemen doktorumu aradım neyseki olağan sancılarmış çok sık olmadığı sürece endişelenme dedi.Bebeğin hareketlerini say dedi.Bi sorun yok korkma dedi.ama doktoruma ulaşana kadar ömrümden ömür gitti..ama hastanedeki doktor sancılara şaşırma olmuş bu çocuk artık doğabilir dedi.3370 gram dedi ama devlet hastanesi olduğundan ultrasonlarına pek güvenmiyorum..neyse az kaldı görecez bakalım bizim minnak tosun ne kadar olacak

o zaman senın için iyi olmus. ben se bıraz daha calışmaya devam etseydım stres olacaktım evde cok rahatım ufaktan hazırlıklarımı tamamlıyorum hem ıyı oluyor. temızlık ıslerını falan hallettım. odasını hazırladım ufak tefek seyler kaldı.

çok tatlılar çok beğendim nasıl yapmış acaba bunlarııı :) ben dışarıdan sipariş vereceğim sanırım.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…