2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
evet sezeryan olacak hatta kumaslarimi yikamistim bugun utuledim dogum cantamada koycam doktor hemen sarabilirsiniz derse hemen sardircam ablam iki sezeryan ikisinde de sarildi benim hamile kalmadan onceki gobegim kadar gobegi yok su anda

canım nasıl bir kumaş bu bilgi verir misin?ebatı,türü vs nedir?

canım nasıl bir kumaş bu bilgi verir misin?ebatı,türü vs nedir?

canim en ince amerikan bez 2 metre aldim eni genis en kismindan 2 ye boldum 2 metrelik iki tane bez oldu yani onu 3 filan katlayip uzunlamasina karnina sikica sariyolar hatta simdi sordum ablama hemen mi baglicaz diye dogumdan 2-3 saat sonra sarariz dogum cantana koy dedi hareket etmen kolaylasacak dedi sonra da korse kullanmaya devam ederim diye dusunuyorum

yemek yemeyi çok seviyorum...mutlu oluyorum yani,garip bi şekilde
Allah benide böyle yaratmış napiyim...
ama senin yine iyi az var fazlalık,belki doğumda gider bile...ben 18 şu ana dek aldım + öncesindede en az 10-15 fazlalığım var...oyyyy başıma gelenler

Korsemi daha iyi yoksa böyle bezmi? Bez pamukmu yoksa carsaf gibi kumasmi? Ben annem izindeyken ona bi korse aldirdim sadece karin
Bölgedi icin kendin sikip ayarliyorsun onu kullanmayi dusunuyorum.kardesim 35 kilo almisti yarim dünya gibiydi simdi hic karni kalmadi dümdüz ve hic sarmadi
Ebe ona yuz ustu uyu ve gun icinde 20 ser dakika firsat buldukca yüzüstü yat demis oda öyle yapmis sonuc düz bir karin;-)
Ben 36 haftadayim ama pek bi karnim yok simdi neyle sarsam bilemedim burda zaten normal dogumdada sezeryandada sarmak yada korse yasak gizlice yapcam bende;-)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kızlar burada sürekli sezeryen konuşması geçiyor gerçi benimki de sezeyan ama benim bilgiğim kadarıyla genel anastezi artık hiç bir yerde yapılmıyor bende öyle istiyordum samsunda kaç yere sordum hem spinal anastezi diyorlar

dün pc mi götürdüler giremedim baya ilerlemiş sayfalar ama okudum genelini

Kızlar ben doğum yaptım.Cok sükür oğlumda bende iyiyiz.Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımdaydı oğlum.Bugün ikimizde cıktık hastaneden.Ayrıntıları yazacam daha sonra.Hepinizi öpüyoruz.

canım gözün aydın Allah bağışlasın. mis kokuluna nazar değmesin

ben eşimi ve annemi istiyorum inşallah istediğim gibi olur. 2 işi kabul ederler mi bilmiyorum sorun olmaz gibi geliyor olursa da eşim arabada yatar artık

sıcak su sakıncalı diyorlar hep ama bilemiyorum ben banyomu sıcak yapıyorum açıkçası aşırı değil ama sıcak yine de. en başından beri de böyle bi aksilik olmadı çok şükür. ama eşimle termale gitmiştik giremedım ben ona cesaret edemedim ne olur ne olmaz diye. yüzmek aksine çok faydalı derler.
herkes birşey söylüyor aslında çok net olmayanlar dışında bazı şeylere kulak asmamak lazım.

bizde bugün kontrole gittik. 2400 gr kilosu 10 gün geride sezeryan olacağı kesinleşti. makat geliş hala dönmedi. veee 6.6.2014 inşallah doğum tarihimiz
üzülme annesi doğuma kadar biraz dha kilo alır bebişin. hayırlı olsun tarihte belli kesin gün sayımın başladı artık. hayırlı ve kolay bı doğum olması dıleğıyle cnm.

bayıldımm çok cici hepsi harika

Bu arada babamız hala aklındaki ismi söylemediğinden isim yazamadık ...
İlle ki doğsun sonra herkes öğrenecek diyor, yahu ademoğlu bana bile söylemiyor iyi mi ? Bozuluyorum ama artık :)

sana söylemeli bence yaaa ben kafayı yerdim.
inşallah içine sinen bir isim olur canım. belki seninde istediğin bir isim koyacaktır sürpriz yapacaktır sana.

pufpuff sezeryan o kadar istiyorsun ki inşallah istediğin gibi olur cnm. herkesin tercihi neticede. kımseyı tercihinden dondurmeye gerek yok. zorunluluk olursa orasını bılemeyız ben de normal olsun istiyorum en az senın sezeryan istediğin kadar çünkü ben de sezeryandan korkuyorum. ama normal diye gidip sezeryan olanları da çok gördük okuduk. Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısı ne ise onu versin demek en doğrusu sanırım

selam kızlar nasılsınız bakalım.benim ameliyat tarihim belli oldu dün :) 3 haziranda allah kısmet ederse bebeğime kavuşuyorum kızlar çok heyecanlıyım var mı benle aynı gün sezeryanı olan başka ?
senin de gözün aydın canım günün belli olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

maşallah kuzuna canım. çok güzel bir şekilde doğar Allahın izniyle hiç merak etme.

yalnız değilsin cnm
benım de 9 kilo fazlam vardı zaten evlendıkten sonra yedım içtim yattım.
15 kilo da hamilelikte almışım.. heyy yavrum heyy yani.
çok dertleniyorum düşündükçe çünkü benım basen iyice genişledi nasıl erir bilmiyorum.
kendimi toplar toplamaz kilo vermeye çalışıcam.

olur mu canım öyle şey?niye yapılmıyor olsun? 😳 ilk defa duydum şu an senden...
sonuçta sezeryan çeşitleride hastanın tercih hakkına bağlı,en az normal doğum kadar seçenek var...

benım şu an normal gözüküyor ama zorunlu sezeryan olursam genel olmalı kesınlıkle benı tamamen uyutsunlar çünkü ben öle bakıp benı kesmelerını falan izleyemem sakin de duramam ağlarım sinirim bozulur bana gıcık olurlar. ordakıler içinde iyi olmaz yanı.
genel neden olmuyormuş kı acaba.
inşallah istediğin şekilde olur canım.

öncelikle hayırlısı sonrada nasıl gönlünden geçiyorsa öyle olsun canımcım..herkes için geçerli bu

hey hey heeeeyyyy her yerden aldık kiloları her yer genişledi Allah'ımmmm doğumdan sonrada hamile pantolonu giycem diye korkuyorum

Canım ben de Samsun'da olacağım sezeryan.Haftaya perşembeye gün verdi doktorum.Ben en başından beri spinal istiyordum ve doktorum da spinal taraftarı.Ama illa genel anestezi isteseydim hayır demezdi biliyorum..Yani bu senin tercihin.Ama ben spinal anesteziyi tercih ederim gerçekten çok rahat.Ben geçen yıl mart ayında spinal anesteziyle miyom ameliyatı oldum ve çok çok memnun kaldım.Herkese de tavsiye ediyorum..Bu arada kime gidiyorsun Samsun'da..

Ben medikal parkta Nağihan Yılmaza gidiyorum canım.Açıkçası benim doktor yapmıyor .Çok ısrar etmedim ama bir arkadaşımın kardeşi onda doğum yaptı hatta sakat çocuk doğuracağını bile bile onu spinal yaptılar kadının psikolojisi bozulmuştu zaten bir de öyle olunca hepten kötü oldum kadıncağız.Ben de genel istiyorum aslında.En iyisi siz bu konuyu doktorlarınızla konuşun.Ben de konuşacam.
Sen kime gidiyorsun Samsunda canım.

olur mu canım öyle şey?niye yapılmıyor olsun? 😳 ilk defa duydum şu an senden...
sonuçta sezeryan çeşitleride hastanın tercih hakkına bağlı,en az normal doğum kadar seçenek var...

İnşallah öyledir bende spinaldan korkuyorum çünkü

merhaba
daha önce de muhabeti oldu şu bele bez bağlama meselesi nedir nasıl yapılacak ne zaman ve ne kadarlık bir bez lazım?

Canım ben de pilise arkadaşımdan duymuştum. O da sana cevap vermiş. BAşka bir yerde de 45 cm bezi 3 e katlayıp yani 15 cm olacak şekilde sardıklarını okudum. Ama 1 metreyi 3 e katlamak göbek deliğini içine aldığı için pilise nin tarifi daha iyi görünüyor.

Yapılacak işlemi biliyorum. Maalesef daha önce video izleme hatası yaptım. O nedenle bilincim yerindeyken istemiyorum. En temizi genel anestezi. Bebeğimi hemen görmek gibi bi düşüncem de yok. 9 ay beklemişim 2 saat geç uyanır görürüm yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…