evet sezeryan olacak hatta kumaslarimi yikamistim bugun utuledim dogum cantamada koycam doktor hemen sarabilirsiniz derse hemen sardircam ablam iki sezeryan ikisinde de sarildi benim hamile kalmadan onceki gobegim kadar gobegi yok su anda
canım nasıl bir kumaş bu bilgi verir misin?ebatı,türü vs nedir?
Of pufpufum ya bu adamlara kolay tabi ((( bnde korkuyom valla ole bir basen varki hamile pantolonunu giyiyorum utanip ustune uzun hirka giyiyorum pufff (( 10 kilo hamilelik bide oncesi 5 kilo vala bnde biliyorum 30 gun gecince yuzumuze bakcaklar zayifla die kilo al dogur bide zayifla ne kolay.. ins kolay zayiflariz..
canim en ince amerikan bez 2 metre aldim eni genis en kismindan 2 ye boldum 2 metrelik iki tane bez oldu yani onu 3 filan katlayip uzunlamasina karnina sikica sariyolar hatta simdi sordum ablama hemen mi baglicaz diye dogumdan 2-3 saat sonra sarariz dogum cantana koy dedi hareket etmen kolaylasacak dedi sonra da korse kullanmaya devam ederim diye dusunuyorum
Kızlar ben doğum yaptım.Cok sükür oğlumda bende iyiyiz.Yaklaşık 3 gündür yoğun bakımdaydı oğlum.Bugün ikimizde cıktık hastaneden.Ayrıntıları yazacam daha sonra.Hepinizi öpüyoruz.
bugün kafama takılan sorular günü sanırım doğum yaklaştıkça değişik duygulara giriyorum
gece hastanede kimle kalcaksınız öyle sorayım önce
eşim kalmak isticek haklı olarak bende istiyorum yanımda olmasını annemi de istiyorum ama bi de kayınvalide gibi bi sorunum var iyi insan bişey diyemem ama çok konuşuyo ve karışıyo herşeye gece o da kalmak isticek eşimde sinir olcak dün aklıma düştü bu da işte çok sıkıyo canımı bu durum
Arkadaslar bise sorcam. Ben hamileligimin basindan beri sick banyo almamaya dikkat ediyorum ama bazen canim cekiyor 10 dakka bi yariyorum suda. Kan dolasimini yavaslsttigini biliyorumda kimisi diyorki sanci geciktirir kimisi acilma yapar kimisi dogum sancisini baslatir simdi benim kafam karisti sancimi yapar yoksa yapmazmi acilmamo yapar yoksa yapmazmi. Yüzmeyr gitcektik esimle aman gitme acilma olur dediler dr gidebilirsin diyor cevrem suda oturma bile acilma olur diyo bazilarida sancin gecikir dogumun baslamaz bi turlu diyo. Hangisine inanayim;-)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
üzülme annesi doğuma kadar biraz dha kilo alır bebişin. hayırlı olsun tarihte belli kesin gün sayımın başladı artık. hayırlı ve kolay bı doğum olması dıleğıyle cnm.bizde bugün kontrole gittik. 2400 gr kilosu 10 gün geridesezeryan olacağı kesinleşti. makat geliş hala dönmedi. veee 6.6.2014 inşallah doğum tarihimiz
bayıldımm çok cici hepsi harikaEki Görüntüle 1122678 Eki Görüntüle 1122679
Eki Görüntüle 1122682 Eki Görüntüle 1122683
Kızımın teyzesi ( küçük teyzesi) şekerlerimizi yaptı bir de plastik kadeh de almış ablam lohusa şerbeti için. Ben hala kararsızım şerbeti hastaneye mi yapsam 40 mevlutüne mi ?
Kapı süsümüzü de hazır almış teyzemiz :) bir tek pembe tülü bağlayıp üstüne süsümüzü koyacağız ama kapı süsünü eve yapacağım hastane kendi veriyor zaten. Oralarda kirlenmesin süsümüz :)
Bu arada babamız hala aklındaki ismi söylemediğinden isim yazamadık ...
İlle ki doğsun sonra herkes öğrenecek diyor, yahu ademoğlu bana bile söylemiyor iyi mi ? Bozuluyorum ama artık :)
normal doğum hiç düşünmedim zaten ama şu söylediklerini okuyunca bile kasıldımbaşından beri biliyorum,bana göre değil zaten..en güzeli genel anestezi sezeryan ooohhh missss bi uyancam aaaaa köftem gelmiş (İnşallah yani) sonuna dek arkandayım,yürü beeee arkadaşım
senin de gözün aydın canım günün belli olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinselam kızlar nasılsınız bakalım.benim ameliyat tarihim belli oldu dün :) 3 haziranda allah kısmet ederse bebeğime kavuşuyorum kızlar çok heyecanlıyım var mı benle aynı gün sezeryanı olan başka ?
Dışarıda biraz işlerimiz vardı onları hallettik geldik kızlar... Neyse hastane faslımız şöyle bebişimiz iyi çok şükür 3118 boyumuzda 48 olmuş fakat kafamız kemiklerimiz yine iki hafta önde nasıl doğacak bilmiyorum... :18: Doktorun söylediğine göre kanala girmişiz... Nst de hafif sancılarım çıktı alttan muayene etti açılma yok çatı müsait vs. bu ara çokta acımadı... Bi de iğne kullanıyorum kan sulandırıcı onuda bi hafta daha kullanıp bırakacakmışım... Doğum öncesi hareketler diye bi liste verdi günde yarım saat bir saat gibi de yürüyüşümüz var... Yeni doğan sünnetini sordum aklımdayken kesinlikle tavsiye ettiğini söyledi oda içimi rahatlattı baya... Haftaya çarşamba yine gideceğiz bakalım... :97:
yemek yemeyi çok seviyorum...mutlu oluyorum yani,garip bi şekilde
Allah benide böyle yaratmış napiyim...
ama senin yine iyi az var fazlalık,belki doğumda gider bile...ben 18 şu ana dek aldım + öncesindede en az 10-15 fazlalığım var...oyyyy başıma gelenler
Kızlar burada sürekli sezeryen konuşması geçiyor gerçi benimki de sezeyan ama benim bilgiğim kadarıyla genel anastezi artık hiç bir yerde yapılmıyor bende öyle istiyordum samsunda kaç yere sordum hem spinal anastezi diyorlar
Kızlar burada sürekli sezeryen konuşması geçiyor gerçi benimki de sezeyan ama benim bilgiğim kadarıyla genel anastezi artık hiç bir yerde yapılmıyor bende öyle istiyordum samsunda kaç yere sordum hem spinal anastezi diyorlar
pufpuff sezeryan o kadar istiyorsun ki inşallah istediğin gibi olur cnm. herkesin tercihi neticede. kımseyı tercihinden dondurmeye gerek yok. zorunluluk olursa orasını bılemeyız ben de normal olsun istiyorum en az senın sezeryan istediğin kadar çünkü ben de sezeryandan korkuyorum. ama normal diye gidip sezeryan olanları da çok gördük okuduk. Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısı ne ise onu versin demek en doğrusu sanırım.
yalnız değilsin cnm
benım de 9 kilo fazlam vardı zaten evlendıkten sonra yedım içtim yattım.
15 kilo da hamilelikte almışım.. heyy yavrum heyy yani.
çok dertleniyorum düşündükçe çünkü benım basen iyice genişledi nasıl erir bilmiyorum.
kendimi toplar toplamaz kilo vermeye çalışıcam.
yemek yemeyi çok seviyorum...mutlu oluyorum yani,garip bi şekilde
Allah benide böyle yaratmış napiyim...
ama senin yine iyi az var fazlalık,belki doğumda gider bile...ben 18 şu ana dek aldım + öncesindede en az 10-15 fazlalığım
Aman napcak be pufpufum ya zayiflicaz yada yemeye devam)))
ayyinşallah canım yaa ağzından bal damlıyor benimkisi de 2900 olur mu acaba doğana kadar :)
Artık doğurmak istiyorummmmmmmm :))
Artık doğurmak istiyorummmmmmmm :))
Canım ben de Samsun'da olacağım sezeryan.Haftaya perşembeye gün verdi doktorum.Ben en başından beri spinal istiyordum ve doktorum da spinal taraftarı.Ama illa genel anestezi isteseydim hayır demezdi biliyorum..Yani bu senin tercihin.Ama ben spinal anesteziyi tercih ederim gerçekten çok rahat.Ben geçen yıl mart ayında spinal anesteziyle miyom ameliyatı oldum ve çok çok memnun kaldım.Herkese de tavsiye ediyorum..Bu arada kime gidiyorsun Samsun'da..
olur mu canım öyle şey?niye yapılmıyor olsun? 😳 ilk defa duydum şu an senden...
sonuçta sezeryan çeşitleride hastanın tercih hakkına bağlı,en az normal doğum kadar seçenek var...
merhaba
daha önce de muhabeti oldu şu bele bez bağlama meselesi nedir nasıl yapılacak ne zaman ve ne kadarlık bir bez lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?