Canım ben de pilise arkadaşımdan duymuştum. O da sana cevap vermiş. BAşka bir yerde de 45 cm bezi 3 e katlayıp yani 15 cm olacak şekilde sardıklarını okudum. Ama 1 metreyi 3 e katlamak göbek deliğini içine aldığı için pilise nin tarifi daha iyi görünüyor.
Yapılacak işlemi biliyorum. Maalesef daha önce video izleme hatası yaptım. O nedenle bilincim yerindeyken istemiyorum. En temizi genel anestezi. Bebeğimi hemen görmek gibi bi düşüncem de yok. 9 ay beklemişim 2 saat geç uyanır görürüm yine.
KuzumDışarıda biraz işlerimiz vardı onları hallettik geldik kızlar... Neyse hastane faslımız şöyle bebişimiz iyi çok şükür 3118 boyumuzda 48 olmuş fakat kafamız kemiklerimiz yine iki hafta önde nasıl doğacak bilmiyorum... :18: Doktorun söylediğine göre kanala girmişiz... Nst de hafif sancılarım çıktı alttan muayene etti açılma yok çatı müsait vs. bu ara çokta acımadı... Bi de iğne kullanıyorum kan sulandırıcı onuda bi hafta daha kullanıp bırakacakmışım... Doğum öncesi hareketler diye bi liste verdi günde yarım saat bir saat gibi de yürüyüşümüz var... Yeni doğan sünnetini sordum aklımdayken kesinlikle tavsiye ettiğini söyledi oda içimi rahatlattı baya... Haftaya çarşamba yine gideceğiz bakalım... :97:
Artık doğurmak istiyorummmmmmmm :))
olur mu canım öyle şey?niye yapılmıyor olsun? 😳 ilk defa duydum şu an senden...
sonuçta sezeryan çeşitleride hastanın tercih hakkına bağlı,en az normal doğum kadar seçenek var...
valla kumas sanki tela gibi pamuk mudur bilmiyorum ki yaz oldugu icin korse giyemem gibi geldi ilk başta bunu kullacam doktora sordum sen bilirsin dedi korsede olur sarsan da olur dediKorsemi daha iyi yoksa böyle bezmi? Bez pamukmu yoksa carsaf gibi kumasmi? Ben annem izindeyken ona bi korse aldirdim sadece karin
Bölgedi icin kendin sikip ayarliyorsun onu kullanmayi dusunuyorum.kardesim 35 kilo almisti yarim dünya gibiydi simdi hic karni kalmadi dümdüz ve hic sarmadi
Ebe ona yuz ustu uyu ve gun icinde 20 ser dakika firsat buldukca yüzüstü yat demis oda öyle yapmis sonuc düz bir karin;-)
Ben 36 haftadayim ama pek bi karnim yok simdi neyle sarsam bilemedim burda zaten normal dogumdada sezeryandada sarmak yada korse yasak gizlice yapcam bende;-)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Beni de aradilar doğumdan 5 gün sonra topuktan kan almaları gerekiyormus
valla kumas sanki tela gibi pamuk mudur bilmiyorum ki yaz oldugu icin korse giyemem gibi geldi ilk başta bunu kullacam doktora sordum sen bilirsin dedi korsede olur sarsan da olur dedi
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini sağlığı yerinde olsunda kilosunu boşver.annesi onu besler tombiş bebek olur o.doğum tarihimiz de aynı seninle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
üzülme annesi doğuma kadar biraz dha kilo alır bebişin. hayırlı olsun tarihte belli kesin gün sayımın başladı artık. hayırlı ve kolay bı doğum olması dıleğıyle cnm.
benıde saglık ocagındakı hemsıre aradı, ılk ıgneyı hastanede dogunca yapıyorlar zaten dedı, ıkıncısı ıcın topukatn kan alma dogumdan 10 gun sonra gel dedı bana, yoksa benmı yanlıs anladım sımdı suphe ettım kendımden ???
Uyumak istiyorum yaaa kaç saat oldu uyanali hala uyuyamadim
Ben de uyku nedir unuttuk artik dogum yapip sadece yarim saat bi saat de olsa kesintisiz yuzustu uyumayi cok ozledim 😔
Uyumak istiyorum yaaa kaç saat oldu uyanali hala uyuyamadim
Ben de uyku nedir unuttuk artik dogum yapip sadece yarim saat bi saat de olsa kesintisiz yuzustu uyumayi cok ozledim 😔
gunaydin , aynen uyumayi ozledim ozgurcebi de yan yatinca bebek daha cok hareket ediyor sanki sag tarafim bi yer surekli agriyo
Kuzum
biraz anlatsana nasıl bir süreç bu çatı muayenesi bende bu c.tesi olacağım. Hareketleri de bizimle paylaşırsan çok sevinirim :)
Korsemi daha iyi yoksa böyle bezmi? Bez pamukmu yoksa carsaf gibi kumasmi? Ben annem izindeyken ona bi korse aldirdim sadece karin
Bölgedi icin kendin sikip ayarliyorsun onu kullanmayi dusunuyorum.kardesim 35 kilo almisti yarim dünya gibiydi simdi hic karni kalmadi dümdüz ve hic sarmadi
Ebe ona yuz ustu uyu ve gun icinde 20 ser dakika firsat buldukca yüzüstü yat demis oda öyle yapmis sonuc düz bir karin;-)
Ben 36 haftadayim ama pek bi karnim yok simdi neyle sarsam bilemedim burda zaten normal dogumdada sezeryandada sarmak yada korse yasak gizlice yapcam bende;-)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Uyku mu oda ne)) kizlar biri bana soylesin nolur deli gibi kusuyorumm ne yersem biri daha var mi bnm gbi kusan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?