2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ben korkacağımı bildiğim için hiç bir şekilde doğum videosu izlemedim zaten panik biriyim hepten paniklerim
Bebeği hemen göremkten çok genel anasteziyle sanrım bebeğe azda olsa anastezi gidiyormuş.Bilmiyorum artık ne olcak sizlerde bir sorup soruşturun .

Kuzum
biraz anlatsana nasıl bir süreç bu çatı muayenesi bende bu c.tesi olacağım. Hareketleri de bizimle paylaşırsan çok sevinirim :)

olur mu canım öyle şey?niye yapılmıyor olsun? 😳 ilk defa duydum şu an senden...
sonuçta sezeryan çeşitleride hastanın tercih hakkına bağlı,en az normal doğum kadar seçenek var...

bende zorunlu olmadikca genel anestezi yapılmıyor diye duydum dr da sezeryan belden uyusturcaz dedi ama uyur uyanik olcaksin filan dedi bende fazla kurcalamadim bebegi gormek istiyorum cunku

valla kumas sanki tela gibi pamuk mudur bilmiyorum ki yaz oldugu icin korse giyemem gibi geldi ilk başta bunu kullacam doktora sordum sen bilirsin dedi korsede olur sarsan da olur dedi

Beni de aradilar doğumdan 5 gün sonra topuktan kan almaları gerekiyormus

benıde saglık ocagındakı hemsıre aradı, ılk ıgneyı hastanede dogunca yapıyorlar zaten dedı, ıkıncısı ıcın topukatn kan alma dogumdan 10 gun sonra gel dedı bana, yoksa benmı yanlıs anladım sımdı suphe ettım kendımden ???

valla kumas sanki tela gibi pamuk mudur bilmiyorum ki yaz oldugu icin korse giyemem gibi geldi ilk başta bunu kullacam doktora sordum sen bilirsin dedi korsede olur sarsan da olur dedi

bence bez yapın pamuklu daha iyi teri çeker korse hem dikişlerinize zarar verebilir hemde hava almıyo pek ya rahatsız eder

inşallah canım sağlıklı olsunda kilosuna artık takmıyorum, doğum tarihimizin aynı olmasına sevindim. nasipse 6.6.14 de saat 10 gibi bebişim kucağımda olacak Allahın izniyle

üzülme annesi doğuma kadar biraz dha kilo alır bebişin. hayırlı olsun tarihte belli kesin gün sayımın başladı artık. hayırlı ve kolay bı doğum olması dıleğıyle cnm.

sağol canım.inşallah hepimiz kolayca doğurur sağlıkla evlerimize döneriz

benide doğumdan 5 gün sonra çağırdı, topuk kanı alınıcakmış. fenilketonüri ve hipotiroidi taraması yapılacak. Allah korusun eğer erken tespit edilmezse kalıcı zeka geriliği sebebiymiş. ihmal etmemek lazım canım. 10 gün bana biraz geç geldi sanki tekrar sor istersen

Herkese günaydın...:) yine uyuyamadık bu aralar hep böyle geçecek galiba...

Kuzum
biraz anlatsana nasıl bir süreç bu çatı muayenesi bende bu c.tesi olacağım. Hareketleri de bizimle paylaşırsan çok sevinirim :)

Doktorum tamam canım biraz rahatlayalım filan diyince aaa neden böyle konuştunuz şimdi beni hazırladığınıza göre canım çok yanıcak galiba dedim... :18: Oda yok ne kadar kendini gevşek bırakır kasmassan daha rahat geçer dedi... Neyse malum pozisyonda beklerken eline jel alıyor iki parmağını kullanarak giriş yapıyor önce şişlik yumuşama durumuna baktı sonra parmaklarını biraz daha derine ittirip baskı uyguladı ki orası rahim oluyormuş biraz acıdı ama dayanılmayacak gibi değil arkasından elini geri çekip yan tarafa doğru baskı yaptı buda kemik yapısına bakmak içinmiş bunu hiç hissetmedim desem yeridir... Baya ayrıntılı oldu galiba...

Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama sitede ki bi arkadaş külotlu çorabı kesip kullandığını söylemiş ilginç bi fikir gibi geldi... Yüz üstü yatmakta iyiymiş zaten özledim öyle uyumayı...

Son düzenleme:
Uyku mu oda ne)) kizlar biri bana soylesin nolur deli gibi kusuyorumm ne yersem biri daha var mi bnm gbi kusan

Bennn... Son aylarda olabiliyormus hem istah kesintisi hem kusma ben bide kan ilacina basladim oda kusturabiliyormus. Özellikle sabahlari fenayim.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim. biz kizimla iyiyiz ama artik agirlasiyoruz galiba. gecen gun kontrolumuz vardi. 35. Haftaya girdik artik. ama kizimin kilosu biraz daha geriden geliyor :-( 1840 gram olmus ve bende bu ay hic kilo almamisim. yavas yava ssancilar ve kasilmalar basladi bende. insaallah kizim erken gelmek icin acele etmiyordur. haziranin 19 u icin sezeryan gunu belirlemisti gecen ay doktorumuz. bu kontrolde de yine 19 olur dedi. ki zaten kizim henuz yan gelmis yatiyor dogum poisyonuna gecmemis. zaten normal dogumu dusunmedigim icin bir kaybim yokta simdilik bizden bu kadar. ogluslarinizi ve kizlarinizi opuyoruz. sizleride sevgiyle kucakliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…