Uyku mu oda ne)) kizlar biri bana soylesin nolur deli gibi kusuyorumm ne yersem biri daha var mi bnm gbi kusan
Bennn... Son aylarda olabiliyormus hem istah kesintisi hem kusma ben bide kan ilacina basladim oda kusturabiliyormus. Özellikle sabahlari fenayim.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
allah yardımcı olsun canim yediklerini iyi bi takip etsen acaba ondan mi kaynakli diye
bana dr ilkkan ilaci versiginde eczanwde ac karnina derler.sakin oyle yapma demisti kahvaltidan bi kac saat sonra ic ki midende agri filan yapmasin sen nasil iciyosun hapi ac karnina mi?
Gunaydin bayanlar.son ay hepimizin hafif kasik agrilari bel agrisi olmasi normal bu konuda çok tedirgin olmayin hayirlisiyla su 37 yi bir dolduralim yeter.giderek artan siddette ve düzenliyse dogum sancisi .ama ara ara gelip giden hafif adet sancisiysa bunlarin hepsi hazirlik.Geceler de problem bu gece tam 4 kez bir se sabah erkenden olmak uzere 5 kez tuvalete yattim.KArnim yatirmadi. Bunlar olagan seyler. Doguma hazirlikta minik sinyaller
Bennn... Son aylarda olabiliyormus hem istah kesintisi hem kusma ben bide kan ilacina basladim oda kusturabiliyormus. Özellikle sabahlari fenayim.
Gunaydin bayanlar.son ay hepimizin hafif kasik agrilari bel agrisi olmasi normal bu konuda çok tedirgin olmayin hayirlisiyla su 37 yi bir dolduralim yeter.giderek artan siddette ve düzenliyse dogum sancisi .ama ara ara gelip giden hafif adet sancisiysa bunlarin hepsi hazirlik.Geceler de problem bu gece tam 4 kez bir se sabah erkenden olmak uzere 5 kez tuvalete yattim.KArnim yatirmadi. Bunlar olagan seyler. Doguma hazirlikta minik sinyaller
axigirl canım merhaba nasılsın gittin mi muayeneye bir daha
nasıl geçiyor hamilelik ve muayeneler, herşey yolunda mı :)
Ben medikal parkta Nağihan Yılmaza gidiyorum canım.Açıkçası benim doktor yapmıyor .Çok ısrar etmedim ama bir arkadaşımın kardeşi onda doğum yaptı hatta sakat çocuk doğuracağını bile bile onu spinal yaptılar kadının psikolojisi bozulmuştu zaten bir de öyle olunca hepten kötü oldum kadıncağız.Ben de genel istiyorum aslında.En iyisi siz bu konuyu doktorlarınızla konuşun.Ben de konuşacam.
Sen kime gidiyorsun Samsunda canım.
yok yaw yanlışlıkla normal olursa zaten kolaycacık normal olmuş olurhayırlısı olsun. arkadaşım normalden korktuğu için sezaryene karar vermiş. sezaryene gideceği günden bi önceki gece sancılanmış. doktora gidene kadar zaten bebek doğum kanalına girmiş açılması yeterli düzeye gelmiş, kolayca normal doğum yapıvermiş.
hahahaha Allah iyiliğini versin yaaa güldüm baya.. Allah'ta seni güldürsün emi
Benim bi tanidigim sezeryan planlamisken bebek kanala girince ve acilmasi gayet guzel olunca normal doguruvermis;-)
Bende normal dogum isteyenlerdenim ama sezeryan olacak arkadaslara cogu yönde katiliyorum su kesme islemi gibi. Artik isler kolaylassin diye kesip bebegin öyle dogmasini sagliyorlsr yada dayiyolar igneyi önceden kesmemi vardi ignemi yapiliyordu sanki. Normal dogumda ameliyattan farksiz oldu resmen. Ben kendi adima mecbur kalmadikca sezeryan istemedim ama kesme dikme olayindan korktugum kadarda dogum sancisindan korkmuyorum niye yalan söylim. Sezeryandan Sonra bi kac sene hamile kalinmasini tavsiye etmediklerinden normal dogum diye diretiyorum aslinda ve cevremde cogu sezeryan olanda agri felan kalmis kac sene gecmis olmasina ragmen ustunden ama oda biraz bünye isi ve insandan insana degisiyor olmali. Görümcem sezeryan oldu maasallahi var ilki normaldi kilo kalmisti ikincisi sezeryan ve fistik gibi. Diger gorumcemde ayni sekilde iki normal bi sezeryan dogum yapmis gayet iyi durumda. Daha doguma gitmeden burda hastaneler imza istedi hemen önceden epidural normal gerekirse diye izin icin. Gerekmezsede atcaklarmis kagidi cöpe ee o zaman gerektiginde esimden istersiniz dedim. Su normal dogum isini dahami cok korkutucu ve zor hale getirdiler ne öyle geliyor sanki bana valla...
emzirmek konusunda da konuştuk emmiyor diye emzirmeyi sakın bırakma dedi eskiler süt atta gitti gelecek derlermiş gerçektende gelirmiş sakın emzirmekten vazgeçme dedi normal doğan bebeklere göre emmesi çok daha önemliymiş çünkü normal doğan bebekler doğarken bi sıvı yutuyorlarmış oda bağışıklık sistemini daha da güçlendiriyormuş ama sezeryanda ancak anne sütü fayda ediyormuş muş diyorum bende onun yalancısıyım:) ben zaten emzirmenin anneyle bebeğin arasındaki bağı dahada güçlendirdiğine şahit olanlardanım oyüzden elimden ne geliyorsa yapıcam inşallah..sağlıklı sıhhatli olsunda..herkes böyle söylüyor bakalım öyle olcak mı gerçekten...ama ya bebiş emmezse?sonuçta emmeyen ve mecbur mama yiyende oluyor...kader şans artık bakalım...
Çok hoşsun gerçekten...niye eziyet ediyorsun kendine gündüz olursa ne yapacaksın canım...
Tırsalım diye mi bütün bu açıklama... :18: Bende sezeryan olan o kadar çok kişi gördüm ki birinde de refakatçiydim hatta birebir şahidim yani ama anlatmıycamçünkü herkesin doğumu farklı en güzeli yaşayıp görmek...
Ben oglen aksam et tavuk yedim surekli muz elma armut baskada bisey yemedim.valla sonuc 36. Hafta 3200 gr sen bize bakma bizimki oburr bnde 1 kilo muzu 1 gunde yiyorum napim )) onemli olan bebeginin.saglikli dogmasi bebek kilo alir emin ol zayif bile dogsa dogduktan.sonra esitliyorlar.. hic dusunme ole seyleri.ne kadar dogarsa dogsun saglikli dogsunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?