2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydinlar

Arkadaslar 36. haftadayim ve karnimdan kasikgima dogru yanma asagiya dogru igne batmalari hissediyorum. Dogumum yaklasiyormu ne? Böyle olaniniz varmi acaba aranizda. Acilma oluyorda onumi hissediyorum acaba?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Uyku mu oda ne)) kizlar biri bana soylesin nolur deli gibi kusuyorumm ne yersem biri daha var mi bnm gbi kusan

allah yardımcı olsun canim yediklerini iyi bi takip etsen acaba ondan mi kaynakli diye

Bennn... Son aylarda olabiliyormus hem istah kesintisi hem kusma ben bide kan ilacina basladim oda kusturabiliyormus. Özellikle sabahlari fenayim.

bana dr ilkkan ilaci versiginde eczanwde ac karnina derler.sakin oyle yapma demisti kahvaltidan bi kac saat sonra ic ki midende agri filan yapmasin sen nasil iciyosun hapi ac karnina mi?

Evet dr iki kez gunde dedi eczane sadece sabahlari bi tane mutlivitamin icecegiyle ic dedi ve iki saat sut urunu yemem yasak. Bende bi tane sabahlari mutltivitamin icecegiyle iciyorum öyle fazla carpmiyor ama iki saat sonra biseyler yiyince özellikle su icince bulantim oluyor kusuyorum.midemde agri yapmiyor ama yemekten sonra bulanti oluyor sanki ilk uc aydaymisim gibi. Aksamlari icmiyorum bende cunku kakao ve süt peynir olmadan saat geciremiyorumki nasil sut urunu tuketmeden durim;-)

Gunaydin bayanlar.son ay hepimizin hafif kasik agrilari bel agrisi olmasi normal bu konuda çok tedirgin olmayin hayirlisiyla su 37 yi bir dolduralim yeter.giderek artan siddette ve düzenliyse dogum sancisi .ama ara ara gelip giden hafif adet sancisiysa bunlarin hepsi hazirlik.Geceler de problem bu gece tam 4 kez bir se sabah erkenden olmak uzere 5 kez tuvalete yattim.KArnim yatirmadi. Bunlar olagan seyler. Doguma hazirlikta minik sinyaller

Zaman yaklastikca belirtiler arttikca ben korkmaya basladim;-( tedirginlik var ustumde nasil olcak nasil gecicek o an nasil dayancam olup bitcekmi hemen hatta bir gun hamile kalip bunu dusunecegimin bile aklima gelmedigini dusunuyorum. Sonra amannnn herkes nasil yapmis bak sende yaparsin diyorum ama yinede bir korku bir heyecan ve tedirginlik aldi basini gidiyor bende. Allah hepimizin yardimcisi olsun.rüya olsa keske uysam uyansam ve bitmis olsa offffd

günaydın hanımlar herkes gebelik şikayetleri hariç iyi gözüküyor bizde iyiyiz kızoşumla yalnız dün gece tansiyonum 14/10 çıkınca çok korktum iyiyim ama hayatımda hiç bukadar yükselmemişti bugün kontrolümüz var bakalım doktorumuza sorucam çatı muaynesi yaparmı bilmiorum ama tırsmıo değilim:18:bakalım artık şu günlerde bi geçsede alsak kucağımıza

Bennn... Son aylarda olabiliyormus hem istah kesintisi hem kusma ben bide kan ilacina basladim oda kusturabiliyormus. Özellikle sabahlari fenayim.

bnmde midem bulanıyor sabahları kusmaya basladım bi bak ishal oluyrm bi kabız anlam vermeedım

Canim ishal mi var sende de bende de varda buna mi bagliyayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

axigirl canım merhaba nasılsın gittin mi muayeneye bir daha

nasıl geçiyor hamilelik ve muayeneler, herşey yolunda mı :)

Canım benim çok sağol merak edip te yazman inanılmaz mutlu etti , Çok iyiyim herşey yolunda Allaha şükür.. Facede gruptan çıktım burayıda çok fazla takip etmiyorum , Son zamanlarda ufacık bir üzücü olay bile beni derinden etkiliyor.. Sabahlara kadar ağlıyorum, kalbim çarpıyor hızlı hızlı!! uyku yok bişey yok Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin , Bebeğini kaybeden arkadaşımıza Sabırlar diliyorum , Kimselere yaşatmasın Rabbim bu acıyı. Bi süre uzak kalmam gerekli oğlum için .. Doğumdan sonra görüşmek dileği ile , Hakkınızı helal edin

günaydın annecikleeeeeeeeer...

nasılsınız bakalım?aslında nasıl olduğumuz belli değilmi... heyecanlı, meraklı,ağır, yorgun,ve meraklıyız değimi ben öyleyim şahsen...ikinci çocuğum

olmasına rağmen sezeryandan kaygılıyım.. Her şey normal görünüyor ama başıma kötü bir şey gelir mi diye düşünmeden edemiyorum..bir de nezleyim

burnum tıkalı acaba genel anestesiye böyle girsem alırlarmı?????

kızlar günaydın..nasılsınız?ben sabahtan beri inanılmaz kötüyüm felaket başım dönüyor yan yan gidiyorum resmen..ayağa kaltığımda düştüm hatta Allahtan yataktan destek alabildimde karnımın üzerine düşmedim evdede yalnızım tutuna tutuna kendime birşeyler hazırladım açlıktandır belki diye yedim ama düzelen bir şey yok..şimdi eşimi bekliyorum..inanılmaz bi mide bulantım var tansiyonum falanda normal ama anlamadım..

Alıntı wsra kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Uyku mu oda ne)) kizlar biri bana soylesin nolur deli gibi kusuyorumm ne yersem biri daha var mi bnm gbi kusan

bence mutlaka tansiyonunu takip et allah korusun tansiyon yüksekliğide mide bulantısı yapabiliyor...

Aaa ben de medikalparka gidiyorum canım mehmet ahmet canbaza..Benim konuşmama gerek yok canım çünkü ben spinal istiyorum.Daha önce tecrübeliyim bu konuda ve ben spinali çok rahat buldum ameliyathaneden de korkmuyorum oldukça rahatım bu konuda..Ama bence sen ısrar edersen genel yapabilir.Zorla mı canım onaneymiş bak sinirlendim şimdi.

Uyku muu bu gece kimse uyuyamamis anlasilan 4.30 ta sızmışım hic bu kadar hareket etmezdi zilli çıkışı arıyor heralde :) 6.30da kalktım tekrar malum wc yine aynı 7.30tu son saate baktığımda şimdide annem uyandırdı kuaföre gitcektik fön cektiriyim değişiklik olsun demistim ama ayilamadim bile :)

benim bir akrabam da aynenn sezeryan için gün almıştı bebek o tarihi beklemeyince normal doğum yaptı her zaman derim hepimizin hakkında hayırlısı :)

katılıyorum canım normal doğumu normallikten çıkardılar artık

herkes böyle söylüyor bakalım öyle olcak mı gerçekten...ama ya bebiş emmezse?sonuçta emmeyen ve mecbur mama yiyende oluyor...kader şans artık bakalım...
emzirmek konusunda da konuştuk emmiyor diye emzirmeyi sakın bırakma dedi eskiler süt atta gitti gelecek derlermiş gerçektende gelirmiş sakın emzirmekten vazgeçme dedi normal doğan bebeklere göre emmesi çok daha önemliymiş çünkü normal doğan bebekler doğarken bi sıvı yutuyorlarmış oda bağışıklık sistemini daha da güçlendiriyormuş ama sezeryanda ancak anne sütü fayda ediyormuş muş diyorum bende onun yalancısıyım:) ben zaten emzirmenin anneyle bebeğin arasındaki bağı dahada güçlendirdiğine şahit olanlardanım oyüzden elimden ne geliyorsa yapıcam inşallah..sağlıklı sıhhatli olsunda..

canım merhaba,

öncelikle bebişine maşallah diyim :)

valla ben gündüz olursa bekleyebildiğim kadar bekliycm sezeryan imkanım varsa yine de sezeryanı tercih edicem.

ve kimseyi korkutmak için değil doktorumla konuşmamdan sonra aldığım kararı ve gerekçesini açıklamak istedim sadece.. yoksa ben ne normal doğum yapanın yanında kaldım ne de sezeryan yapanın.. o yüzden yaşayıp görcz herşeyi :)

evet en önemlisi sağlık.. bu arada bebeğinin maşallahı var ne güzel :) rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…