2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
slm kızlar bugün kontrolüm vardı 34+5 teyim bebeğim hala dönmedi, dr önce kafasını ölçtü daha sonra karın çevresini ölçtü kafası haftasıyla uyumlu ama karın çevresi 1 hafta gerideymiş.Gelişmesi geri olabilir, kan dolaşımı yavaş olabilir riskli bir durumu farketmiş olabilirim dedi açıkçası beni çok korkuttu çok üzüldüm kilosuda 2300 müş düşük geldi bana, kan ve idrar tahlili istedi sonra nst'ye girdim bi sıkıntı çıkmadı tahlillerede bişey demedi perşembeye tekrar çağırdı aranızda böyle olan varmı tedirgin olmamak elde değil

merhaba kızlar.
buraya yazmıstım 21 mayısta kontrolum var dıye. işte kontrole giderken bı trafik kazası gecırdım. kaldırımda esımın arabayla gelıp benı almasını beklerken arkamda duran taksi geri vitese alıp bana arkamdan carptı. karnımın üzerine siddetli düştüm . hemen ambulansla kendı hastaneme kaldırıldım. tum gece agrı ve kasılmalar devam ettı. doktorum riske atamadı ve 34+6 da yanı 22 mayısta 2350gr olarak dogdu oglum .Allaha sukur kı sımdılık ıkımızde ıyıyız bı sorun yok görünüyo. Yıne de dularınızı eksık etmeyın ınsallah ılerleyen gunlerde de bı sorun yasamayız. doğum yapacaklara tüm iyi dileklerimi sunuyorum.bı sure giremem sanırım sevgiyle kalın...

Cok büyük gecmis olsun. Allah korumus ikinizide insallah en kisa zamanda toparlanirsiniz cok üzüldüm kanim dondu okurken. Allah bebeginede sanada saglikli sihhatli ömürler nasip etsin insallah böyle bir talihsizlikle karsilasmazsinih bir daha

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Evet bacim adanadayim ve simdiden cok sicak. Hastane yakin annem kayinvalidem yakin acil bir durum olsa bile o canta hemencik hazirlanir diye rahatim galiba ben.

Bende halilari hallettim. Temizligide hafta ici yaptiracagim insallah. Daha fazla bekleyemeyecegim.

ay bende cantami yarim yamalak hazirladim ama trmizlik duruyo evim cok fena hazirani bekliyorum Temizlik icin,
ates oyle bi geliyoki ay menopoza girmis gibiyim diyip guluyorum az kaldi hakkimizda hayirlisi

aaay cok gecmis olsun neyseki iyiymissiniz allaha sukur evladinla beraber saglikli sihhatli omurler dilerim

Haziran anneleri bebisleriniz ya erken gelirse elinizi cabuk tutun biraz bn herseyimi hazirladim evimi temizledim bekliyorum tedbirli olmakta fayda var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım SAT a göre doğumumuz aynıydı. Doğumun hiç bu şekilde başlayacağı aklımın ucundan geçmez. Dışarı çıkınca çok dikkat etmek lazım. HAtta artık yalnız dışarı çıkmamak lazım. Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, analı-babalı büyütsün. Siz de sevgiyle kalın.

ooooovvvvv 😳😳😳
Allah korumuş resmen..Canım çok geçmiş olsun + bebişinde hayırlı uğurlu olsun...Allah'ın izniyle bi sorun olmaz inşallah...Her geçen gün hızla daha iyiye gidip büyüsün inşallah...
ama neden girmiyorsun ki? 😔

heeeeh olduuu şimdi canım...güzel olmuş ayrıca eline emeğine sağlık bende deneme yapmıştım ilk defa sonra baktım yapabiliyorum güzel oldu,başka bi organizasyona sakladım hakkımı..o zaman kullancam

Canim benimde 35 hafta 3 gunluk kizim. Ve kilosu sali gunku kontrolde 1840 gram cikti. yani seninkinden daha dusuk. doktor her seferinde bebegikizi biraz zayif olacak ama bu sorun degil deyip duruyor. bende babasida 2200 gr civarinda dogmusum. o yuzden genetik olabilir dedi. Tek istegim doguma kadar 2500 gram kadar olmasi.

Bende camlarimi halilarimi sildirdim ne olur ne olmaz diye. Cantamda 20. haftadan beri hazir bekliyor ama sadece dogum amacli degil bi ara uc gun hastanede yattim ve hazirliksiz yakalandim esimde ne getirecegini bilemedi bi turlu bende cikar cikmaz cantami hazirlayip koydum heran her turlu rahatsizlik olabilir diye.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Cok gec kalmamiaim demekki

büyük geçmiş olsun canım ya Allah korumuş sizi.
çok şükür ki ikinizde iyisiniz.
Allah analı babalı büyütsün.

iyi akşamlar arkadaşlar ....

benim de bugün kontrolüm vardı...37+1 deyim...
bebeğin kilosu 3025 gr..
suyu normal..
tansiyon ve nst de normalll
dr haziranın 3 ü gibi alırız dedi. ben de 6 sı olmazmı dedim.(mubarek cuma olsun diyee) hani nekadar çok karnımda durursa kuzum o kadar iyi olur diye...
tamam dedi en geç 6 sı olur dedi ..zaten tam 39. hafta oluyor...
umarım bebiş o zamana kadar sabreder....

bende haberler böyle işteee

canım ben 37+5 teyim benimde bebiş haftasına göre hep 1 hafta 10 gün geri 37+0 da 2650 idi. benim doktorda kan ve idrar tahlili yaptırıyo sürekli iyi diyo gelişimi boyu, herşeyi güzel kafa aşağı normal doğum pozisyonunda su iyi vesselam ama bir tek karın çevresi 1 hafta geriden geliyo kilosuda düşük çıkıyo

walla maşallah seninkinin kilosu çok iyi sezeryan mı düşünüyosun

bnm de 32.haftadan sonra karın çevresinin geride kaldığını söylemeye başladı doktorumuz. bugun kontrolümüz vardı 36+3 teyiz 2400 gr kızım. gelişme geriliği bu saatten sonra problem olmaz cnm merk etme. kilo alımı yavaş da olsa devam eder ve ettiği sürece içerde kalır bebek. biz de şu an karın çevresine göre 2 hafta gerideyiz. aradaki fark zamanla artıyor yavaş yavaş.ama sadece kiloyla değerlendirmiyorlar durumu.ben bi kaç tane ayrı doktora gittim özelde aynı şeyleri söylediler.bebeğin kordonundaki kan akışına yani dopplere, suyuna ve kalp atımlarına bakıp karar veriyorlar.onlar iyiyse tek başına karın çevresinin geri olması sadece minyon bir bebek olmasına sebep oluyor.ben de ilk duyduğumda çok kötü birşey sanmış çok çok üzülmüştüm. ama önemli olan içerde haftasını tamamlayıp ciğerlerinin gelişmesi emin ol.bizimkine de 2600 civarı doğar dedi.bn de küçük doğmuşum ztn genetik de olabiliyor.inşallah bizimkiler de doğduktan sonra emerler de öyle büyütürürz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…