merhaba kızlar.
buraya yazmıstım 21 mayısta kontrolum var dıye. işte kontrole giderken bı trafik kazası gecırdım. kaldırımda esımın arabayla gelıp benı almasını beklerken arkamda duran taksi geri vitese alıp bana arkamdan carptı. karnımın üzerine siddetli düştüm . hemen ambulansla kendı hastaneme kaldırıldım. tum gece agrı ve kasılmalar devam ettı. doktorum riske atamadı ve 34+6 da yanı 22 mayısta 2350gr olarak dogdu oglum .Allaha sukur kı sımdılık ıkımızde ıyıyız bı sorun yok görünüyo. Yıne de dularınızı eksık etmeyın ınsallah ılerleyen gunlerde de bı sorun yasamayız. doğum yapacaklara tüm iyi dileklerimi sunuyorum.bı sure giremem sanırım sevgiyle kalın...
Evet bacim adanadayim ve simdiden cok sicak. Hastane yakin annem kayinvalidem yakin acil bir durum olsa bile o canta hemencik hazirlanir diye rahatim galiba ben.Canim bendede bi hazirlik yok henuz.ama en azindan cantayi hazirlamamiz lazim.adanadamiydin sen cok sicak oralar neyseki agustos falan deil dogumlarimiz.kiz dus alipta camlari acma tutulur kalirsin.bende yaniyorum ates basiyo.az kaldi sabir cannn sabir
al benden de o kadar. haftaya doğum iznim başlıyor o zaman hazırlamayı düşünüyorum. zaten ilk doğumumda da son hafta hazırlamış 2-3 gün sonra doğuma gitmiştimama üniversite hastanesi olduğundan çoğu şeyi verdiler ve çantadaki biçok şeyi kullanmama gerek kalmamıştı. şimdi özelde düşünüyorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar ayarlamam gerekecek.
Ben ilk sezaryenimi ozelde yapmistim. Bunu da ayni yerde yapacagim insallah. Hic birsey vermemislerdi. Igneden iplige herseyi kendimiz goturmustuk.
dondurmanın üstüne 1-2 bardak çok soğuk olmayan su içiyorum ben. o zaman bişey olmuyor. ama zaten şişeceği varsa şişmiştir. taze limon suyu yemeklerden sonra temiz ağza bir kaşık falan içince dezenfekte ediyor boğazı. çabuk iyileştiriyor. çok geçmiş olsun.
Benimde temizlik işi halloşmadı daha ama bilerek bekliyorum hazirana bi girelimde birek halıları verdim yıkamayabu arada sonucun harikaymış hahahhaha deli yaaaa güldüm kendi kendime
FL'ydi galiba F ile başlayan bi değer var onu 7 ile çarpıcan canım
nst'yi bana verir misiniz? Süper olmuşhahhaahhaha
Kizkar ben henuz evi temizletmedim ve bebisimin cantasi bile hazir degil. Dogum hikayelerini de okudukca sabirsizlaniyorum. Gec mi kaliyorum neonumuzdeki hafta ici yardimci alicam. Temizlikten sonrada cantami hazirlarim diyorum. Su anda kalkip yemek yapasim bile yok. Sicaklarda geldi iyice, bunaliyorum resmen. Aksam dus alip pencereleri acip uyudum sonuç:
merhaba kızlar.
buraya yazmıstım 21 mayısta kontrolum var dıye. işte kontrole giderken bı trafik kazası gecırdım. kaldırımda esımın arabayla gelıp benı almasını beklerken arkamda duran taksi geri vitese alıp bana arkamdan carptı. karnımın üzerine siddetli düştüm . hemen ambulansla kendı hastaneme kaldırıldım. tum gece agrı ve kasılmalar devam ettı. doktorum riske atamadı ve 34+6 da yanı 22 mayısta 2350gr olarak dogdu oglum .Allaha sukur kı sımdılık ıkımızde ıyıyız bı sorun yok görünüyo. Yıne de dularınızı eksık etmeyın ınsallah ılerleyen gunlerde de bı sorun yasamayız. doğum yapacaklara tüm iyi dileklerimi sunuyorum.bı sure giremem sanırım sevgiyle kalın...
merhaba kızlar.
ayşe nazım çok sağol canım benim bilgi verdiğin için allah hayırlı doğumlar versin inşallah
merhaba kızlar.
heeeeh olduuu şimdi canım...güzel olmuş ayrıca eline emeğine sağlıkbende deneme yapmıştım ilk defa sonra baktım yapabiliyorum güzel oldu,başka bi organizasyona sakladım hakkımı..o zaman kullancam
Emegine saglik canim cok guzel gozukuyo..
cok guzel olmuslar mevluut icin bende denicem Inşallah
teşekkür ederim arkadaşlar sagolun.burada ben 37+1 deyim ve 4 haziran sezeryan tarihim.ama gören kerkes karnın inmiş diyor ve buda beni çok korkutuyor gününden önce suyum gelecek diye.sizde durum nedir acaba?
slm kızlar bugün kontrolüm vardı 34+5 teyim bebeğim hala dönmedi, dr önce kafasını ölçtü daha sonra karın çevresini ölçtü kafası haftasıyla uyumlu ama karın çevresi 1 hafta gerideymiş.Gelişmesi geri olabilir, kan dolaşımı yavaş olabilir riskli bir durumu farketmiş olabilirim dedi açıkçası beni çok korkuttu çok üzüldüm kilosuda 2300 müş düşük geldi bana, kan ve idrar tahlili istedi sonra nst'ye girdim bi sıkıntı çıkmadı tahlillerede bişey demedi perşembeye tekrar çağırdı aranızda böyle olan varmı tedirgin olmamak elde değil
ay bende cantami yarim yamalak hazirladim ama trmizlik duruyo evim cok fena hazirani bekliyorum Temizlik icin,
ates oyle bi geliyoki ay menopoza girmis gibiyim diyip guluyorum az kaldi hakkimizda hayirlisi
aaay cok gecmis olsun neyseki iyiymissiniz allaha sukur evladinla beraber saglikli sihhatli omurler dilerim
merhaba kızlar.
slm kızlar bugün kontrolüm vardı 34+5 teyim bebeğim hala dönmedi, dr önce kafasını ölçtü daha sonra karın çevresini ölçtü kafası haftasıyla uyumlu ama karın çevresi 1 hafta gerideymiş.Gelişmesi geri olabilir, kan dolaşımı yavaş olabilir riskli bir durumu farketmiş olabilirim dedi açıkçası beni çok korkuttu çok üzüldüm kilosuda 2300 müş düşük geldi bana, kan ve idrar tahlili istedi sonra nst'ye girdim bi sıkıntı çıkmadı tahlillerede bişey demedi perşembeye tekrar çağırdı aranızda böyle olan varmı tedirgin olmamak elde değil
iyi akşamlar arkadaşlar ....
benim de bugün kontrolüm vardı...37+1 deyim...
bebeğin kilosu 3025 gr..
suyu normal..
tansiyon ve nst de normalll
dr haziranın 3 ü gibi alırız dedi. ben de 6 sı olmazmı dedim.(mubarek cuma olsun diyee) hani nekadar çok karnımda durursa kuzum o kadar iyi olur diye...
tamam dedi en geç 6 sı olur dedi ..zaten tam 39. hafta oluyor...
umarım bebiş o zamana kadar sabreder....
bende haberler böyle işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?