2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Çookkk geçmiş olsun canım neyseki ikinizde iyisiniz... bebişinde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün...

tavsiye mi istedim senden kusum.benim muslumanligimin derecesini nerden biliuon yada kendini cok mu yuksek mertebelerde goruyon anlamadim da neyse ne diyim allah yardim etsin sana

dogru tatlim.biz bayanlar iste illaki susumuzu dusuncez :)aklimdan gecmisti oyle konusu olmusta forumda, zaten yapmadan girdim dogumuma simdide minigimle ilgileniyorum .allah yardimcimiz oldu guzelce ciktik dogumdan sukurler olsun.allah herkese dogumunda yardim etsin insaallah

çok güzel ama yaaa cok güzel anlatmışsın gözün aydın olsun oğlunla bir ömür boyu mutlu günleriniz olsun, darısı da bizim başımıza

Allah yardimcin olsun canim guzel haberlerini bekloyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ssagol canim dogumum oldu cok sukur.guzel gecti aldim minigimi elime cok mmutluyim darisi herkesin basina insaallah.

oyyy çok çok geçmiş olsun, nasıl öyle sıradan bir şey olmuş gibi yazmışsın içim kalktı burda hemen aklıma aynanın klibi geldi, çok üzer beni o klip, hayy allahım yaaa allah korumuş sizleri, kıyamam karnının üstüne düşmüşsün bir de, taksicinin de ömründen ömür gitmiştir zaten her şeye rağmen tebrikler ve mutluluklar dilerim, allah bundan sonra size sağlık ve huzur versin en kısa zamanda da toparlanın ve evinize gidin inşallah, maşşallah bebeğine de sana da allah bir daha böyle bir şey göstermesin inşallah sevgiler...

inşallah sağlıkla alırız kucağımıza canım doktordan doktora değişiyor işte bu yüzden kaç doktor değiştirdim hala kafama göre doktor bulamadım evde doğurcam ben bu gidişle :18:

maşallah canım inşallah sağlıkla alalım kucağımıza içime su serpiyosunuz okuyunca nadir görülen bişey değil demekki ilk gebelik olunca panik oluyo insan

inşallah canım benim emerlerde hem biz hem bebişlerimiz rahat eder, doktrorum ilk defa bu hafta böyle bişey söyledi 2'li 3'lü taramalarını detaylı ultrasonunu ne olur ne olmaz erken farkedelim bi sıkıntı varsa diye yaptırdım ozaman hiç bir sıkıntı yoktu, herşey bu zamana kadar normaldi bianda böyle duyunca şaşırdım bu kaçıncı doktor yinemi değiştirsem diye bile düşündüm sağolun cvp verdiğiniz için :) perşembe tekrar gidince bi bakalım ne dicek merak ediyorum

oyoyoyo o zaman canımcım yavaş yavaş bir gün bi zıbınını bir gün senin geceliği koymak suretiyle bi çanta hazırla yavaştan.. ben dün akşam artık sancıları adam akıllı hissetmeye başladım düzensiz tabi ama baya etkiliydi.. Allah yardımcımız olsun bir avazda kuzuşlar gelsin inşallah

Cok gecmis olsun arkadasim. Nasil bir aksilik. Cok sukur ki iyisiniz. Hayirli olsun bebegin Allah anali babali saglikli sihhatli büyütsün.

amin ben daha 3 hafta var diye sallıyorum işte kendimce ama bu hafta ben de hazırlarım artık, sanki çok zor bir şey de erteleyip duruyorum benim de arada adet ağrısı gibi bi gelip gidiyor. nst ye de girdim bu hafta ilk kez her şey normal ama bana kalsa 38. haftada girerim sezaryene 1 hafta bile gözümde çok büyüyor artık hamilelik durumundan çıkmak istiyorum hem de bebeğim nasıl olacak diye meraklar içindeyim, 3d ultrasona hiç girmedim normal ultrasonda da bebek cok tuhaf görünüyor diyorum çirkin bi oğlumuz olacak herhalde sağlıklı olsun da tabii ki gerisi işin şakası ama yinede çok merak ediyorum oğlumu hemen geçsin su 3 hafta yaa

teşekkür ederim arkadaşlar sagolun.burada ben 37+1 deyim ve 4 haziran sezeryan tarihim.ama gören kerkes karnın inmiş diyor ve buda beni çok korkutuyor gününden önce suyum gelecek diye.sizde durum nedir acaba?

ben çok net anlayamıyorum karnım inmiş mi falan ama dün nedense banada biraz inmiş gibi geldiydi,36.haftadayım daha...Allah'tan bugün kontrolüm var bakalım Efe bey nasıllar? ☺️

çok güzel çokta mumtazam olmuş canımcım 👏 sağlıkla mutlulukla dağıtmak nasip olsun inş

oooyyyy haziranın ilk haftasına verilen tarihler daha bi heyecanlı yaaaaa zaman çok yakın ne güzel..maşallah

Son düzenleme:
Kizlar bebegim yaklasik 6-7 dk ritmik hareket ediyor. Saga sola dalgalaniyor. Var mi boyle birsey yasayan:44:

Canım bence haftasına göre çok çok az değil bebeğinin kilosu ki usg cihazı da bu konuda yanılabiliyor.Ayrıca doktorun da dopplere falan sokabilir öyle bir şüphesi varsa.Bu doktorları anlamıyorum hiç...Neyse canım sen takmamaya çalış çünkü gelişimi hiç te geride değil verdiğin değerlere göre..

Amannnn Allah korumuş seni de bebişini de..Çok çok geçmiş olsun Allah bundan sonra kazasız belasız sağlıklı hayat nasip etsin bebeğinle birlikte..Bu arada gözün aydın

Aaaa seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı ama ben önümüzdeki perşembe (29 mayıs) sezeryan için gün aldım daha doğrusu doktorum verdi..Bana da erken gibi geliyordu ama geçenlerde nst.de sancım çıktı ve 2 doktorda bu çocuk olmuş her an gelebilr diyince gözüm korktu valla o yüzden perşembe doğru bir karar diye düşündüm..Umarım beklediğimiz zamanda ve sağlıkla doğar bebeiklerimiz

ayayayayay hemşerim, canım geçmiş olsun hem de hayırlı uğurlu olsun ayy canım şimcik gördüm Allah'ım korumuş ikinizi de.. hemencik iyileşin büyüyün de gelin hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. öpüyoruz kızımla oğluşunu ve senii

Arkadaslar merhaba, benin bebegim kismetse haziran sonunda gelecek. Bende heyecanliyim. Ama hala bavulumda eksikler var. Ev detayli temizlenmedi. Ayrica korkular sardi. Nefessiz geceler, sicaklar, hamilelikten bikmalar, herkesin aldigim kilolarla sok olmasi, psikolojimde alt ust, kimsesizlik de var tabii. Cok zor Allahim coook.

Kizlar bulantidan dolayi 3 4 gundur icimde tek lokma durmadi cok kotu haldeyim doktora gittim cati muayenesi yaptilar ve kan geldi et parcasi gibi agrilarim var (( dusen nişansa az vakte sanirim dogururum (( baska carem yok hastaneye gitsem daha kotu yine cati muayenesi ((( bebegimin hareketleri azaldi ama hareket ediyor sancilarim az azda olsa geliyor ne yapsam bilmiyorum (

Hic bekleme hemen hastaneye git cati muaynesi yapcaklar mecbur duruma bakmak icin.hem cati muaynesi acilmaya yardimci olur. Benim bildigim
Nisan hafif kanama olur sen et parcasi diyorsun. Hic bekleme bence madem bebegin hareketleride azaldi riske girmeyin ikinizde. Allah bir avazda bebegini kucagina almayi nasip etsin sag saglim insallah

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…