2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ciddi şiddette bir deprem olmuş Türkiyede, benim ailem eskişehirde onlar bile hissetmiş baya sert bir şekilde, allahım neler oluyor Türkiyede bu günlerde hepinize tekrar geçmiş olsun ve allah bir daha göstermesin...

Sanki bu yaziyi ben yazmisim ben de dün konttoldeydim biz de 34+6yiz karin çevremiz zayif biraz ama önemli değil dedi doktorum endişelenme canim bizim kilomuz sizden de düşük 2000 gr iz daha nst benim de normal çikti çok şükür Allah hepimize hayirli doğumlar nasip etsin inş.

Evet canm ben de evde yalnzdm herkes beni aradı iyimiyim diye iyiki hissetmedim bi de en üst kattaym korkudan naparcm bilmem artık neyseki yaralı ölü yok hasarsz atlatılmstr ymarm

Evet canm ben de evde yalnzdm herkes beni aradı iyimiyim diye iyiki hissetmedim bi de en üst kattaym korkudan naparcm bilmem artık neyseki yaralı ölü yok hasarsz atlatılmstr ymarm

Kiz feyza senin bebis gelmiyomu.. küstürdün cocugu valla

Yok cnm benimki yan duruyormuş başı aşağıda ama tam kanala yerleşmemiş işte o yüzden bol bol yürüyüş verdi. Bakalım inş. İşe yarar :)

maşallah canım inşallah sağlıkla alalım kucağımıza içime su serpiyosunuz okuyunca nadir görülen bişey değil demekki ilk gebelik olunca panik oluyo insan

aynen canım benimde ilk gebeliğim bende bu konuda panik oluyorum doktor sürekli karın çevresi geride diyo kilosu düşük deyip duruyo ancak şöyle bir durumda var ultrason cihazları ne kadar güvenilir her zaman %10 yanılma payı vardır. geçen pazartesi kontrole giitiğimde benden sonrada arkadaşım sevim girdi o da 35 haftalıktı ona da dedi bebeğin herşeyi ancak karın çevresi 1 hafta geri dedi.neticede ultrasonda yer alan verilere göre hareket ediyorlar

bnm de 9 ayda 9 ayrı doktor görmüş kızımı geçen gün aklıma geldi saydım da :) inşallah iyi şeyler söyler cnm.bizim de 10 günde bir bakıyor doktor. ilk duyduğumdakii doktor da çok korkutmuştu beni gelişmesi durmuş olabilir fln dedi. ben de memlekette değildim ertesi gün uçağım vardı.uçaktan iner inmez daha iyi bir doktora göründüm boşuna yüreğimi hoplatmış benim 2 gün boyunca :) 1 ayı geçti bak hala duruyoruz şükür yavaş büyüyoruz sadece annesi gibi minyon olacak sanırım babaya çekmeyecek :)

çok geçmiş olsun tatlım çok şükür ikinizde iyiymişsiniz Rabbim bir daha böyle sıkıntılar göstermesin....

canım bence bekleme git dr ne olur olmaz Allah korusun erken önlem her zaman iyidir

doğum yapacağımız tarihlerde aynı sanırım genetik bende doğduğumda zayıf bi bebekmişim bugüne kadar sormak aklıma bile gelmemişti annem sende çok zayıf doğdun dedi amin canım hayırlısıyla bi doğursak :)

2993 gr 48.5 cm ve 36.hafta ile karşınızdayız ...
Ama bu kez resim,poz falan yok (Bugünkü kontrol randevusuydu,ücret ödemedik ya ondan heralde) 😁
Nst tahmin ettiğim gibi sıkıcı 20 dk kadar sürdü,annem ve eşimle gittiydik ... İdrarda protein var mı diye artık her hafta bakıyor, idrar tahlili temiz ... Nst güzel,sancı yok bebek hareketleri iyi ...
Veeee 17 HAZİRAN olarak sezeryan için gün verildi,doktorda kendi bilgilerine yazdı artık kesinleşmiş oldu 😉
Yani şafak 24 😍

maşallah sağlıkla alırsın kucağına inşallah :)

ayyyyyyyy

amanin booooo....... :) bizde bugün dr. daydık. 3000 gr. 49 cm. 3400-3500 bulur en fazla dedi dr. ve en fazla 51 cm uzar dedi. herşeyi iyi kalp atışları, karın içi sıvı, benim tansiyon israr temiz. NST de sancı namına eser yok .... Bakalım bugün çatı muayenesi olurum sitresiyle gittim ama daha erkenmiş son hafta yapacak sanırım.
SEnin haberlerinde çok iyi canım maşallah köftene ve sana

Maşallah canm hadi bakalm bugünleri de gördük ya cok şükür benm de salı günü tam tarih belli olcak cok heyecanlıym

e ben hep kullandım. 1 haftadır kullanmıyoeum o da izine ayrıldım evdeim rahat rahat ohhhhh ne süs ne püs hiç biri yok

maşallah sağlıkla alırsın kucağına inşallah :)

sağol cnm teşekkürler

kontroller artık haftada 1 çok güzel..hehehehe sizede maşallah canımcım

Maşallah canm hadi bakalm bugünleri de gördük ya cok şükür benm de salı günü tam tarih belli olcak cok heyecanlıym

artık belli olsun seninkide..o kadar gelcek dendi stresle beklendi şimdi de gelmiyor seninki

eheheh maşallah köfteye
haberler süper gün de alınmış artık şafak belli
çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…