slm kızlar bugün kontrolüm vardı 34+5 teyim bebeğim hala dönmedi, dr önce kafasını ölçtü daha sonra karın çevresini ölçtü kafası haftasıyla uyumlu ama karın çevresi 1 hafta gerideymiş.Gelişmesi geri olabilir, kan dolaşımı yavaş olabilir riskli bir durumu farketmiş olabilirim dedi açıkçası beni çok korkuttu çok üzüldüm kilosuda 2300 müş düşük geldi bana, kan ve idrar tahlili istedi sonra nst'ye girdim bi sıkıntı çıkmadı tahlillerede bişey demedi perşembeye tekrar çağırdı aranızda böyle olan varmı tedirgin olmamak elde değil
ciddi şiddette bir deprem olmuş Türkiyede, benim ailem eskişehirde onlar bile hissetmiş baya sert bir şekilde, allahım neler oluyor Türkiyede bu günlerdehepinize tekrar geçmiş olsun ve allah bir daha göstermesin...
Evet canm ben de evde yalnzdm herkes beni aradı iyimiyim diye iyiki hissetmedim bi de en üst kattaym korkudan naparcm bilmem artık neyseki yaralı ölü yok hasarsz atlatılmstr ymarm
haklısın canım, o an stres olup herşeyi unutmaktansa hazırlamakta fayda var aslında. akşam başlıyayım yıkamaya eşyalarımızı aslında biliyorum doğum korkusundan kaçtığım için erteliyorum ama nereye kadar kaçabilirimki
canım ben 36+1 de kontrolümda sezeryan günü verdi. inatla normal doğum istiyordum ama bebiş hala ters. popo aşağıda baş yukarda. doktorum artık bundan sonra dönmez dedi. kanala da bu şekilde inerse risk almış oluruz dedi.
tatlım sen elinden geleni yapta,gerisi Allah'ın işi artıkhangisi hayırlı olcaksa o şekilde olsun inşallah...
Evet cnm haklısın Rabbim nasıl yazdıysa o şekilde yaşayacağız. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Evet,face grubundan dopum yapan bi arkadaşta tam 13 kilosu gitti kendiliğinden...o zaman doğumdan sonra o tarifi 4 gözle bekliyor olacağım
maşallah canıminşallah sağlıkla alalım kucağımıza içime su serpiyosunuz okuyunca nadir görülen bişey değil demekki ilk gebelik olunca panik oluyo insan
evet canım mecbur...ilk evladım da sezeryan olduğu için yine sezeryan olacak
inşallah canım benim emerlerde hem biz hem bebişlerimiz rahat eder, doktrorum ilk defa bu hafta böyle bişey söyledi 2'li 3'lü taramalarını detaylı ultrasonunu ne olur ne olmaz erken farkedelim bi sıkıntı varsa diye yaptırdım ozaman hiç bir sıkıntı yoktu, herşey bu zamana kadar normaldi bianda böyle duyunca şaşırdım bu kaçıncı doktor yinemi değiştirsem diye bile düşündüm sağolun cvp verdiğiniz için :) perşembe tekrar gidince bi bakalım ne dicek merak ediyorum
çok geçmiş olsun tatlım çok şükür ikinizde iyiymişsiniz Rabbim bir daha böyle sıkıntılar göstermesin....merhaba kızlar.
buraya yazmıstım 21 mayısta kontrolum var dıye. işte kontrole giderken bı trafik kazası gecırdım. kaldırımda esımın arabayla gelıp benı almasını beklerken arkamda duran taksi geri vitese alıp bana arkamdan carptı. karnımın üzerine siddetli düştüm . hemen ambulansla kendı hastaneme kaldırıldım. tum gece agrı ve kasılmalar devam ettı. doktorum riske atamadı ve 34+6 da yanı 22 mayısta 2350gr olarak dogdu oglum .Allaha sukur kı sımdılık ıkımızde ıyıyız bı sorun yok görünüyo. Yıne de dularınızı eksık etmeyın ınsallah ılerleyen gunlerde de bı sorun yasamayız. doğum yapacaklara tüm iyi dileklerimi sunuyorum.bı sure giremem sanırım sevgiyle kalın...
canım bence bekleme git dr ne olur olmaz Allah korusun erken önlem her zaman iyidirKizlar bulantidan dolayi 3 4 gundur icimde tek lokma durmadi cok kotu haldeyim doktora gittim cati muayenesi yaptilar ve kan geldi et parcasi gibi agrilarim var (( dusen nişansa az vakte sanirim dogururum (( baska carem yok hastaneye gitsem daha kotu yine cati muayenesi ((( bebegimin hareketleri azaldi ama hareket ediyor sancilarim az azda olsa geliyor ne yapsam bilmiyorum (
Sanki bu yaziyi ben yazmisim ben de dün konttoldeydim biz de 34+6yiz karin çevremiz zayif biraz ama önemli değil dedi doktorum endişelenme canim bizim kilomuz sizden de düşük 2000 gr iz daha nst benim de normal çikti çok şükür Allah hepimize hayirli doğumlar nasip etsin inş.
Kiz feyza senin bebis gelmiyomu.. küstürdün cocugu valla
Kizlar bebegim yaklasik 6-7 dk ritmik hareket ediyor. Saga sola dalgalaniyor. Var mi boyle birsey yasayan:44:
2993 gr 48.5 cm ve 36.hafta ile karşınızdayız ...
Ama bu kez resim,poz falan yok (Bugünkü kontrol randevusuydu,ücret ödemedik ya ondan heralde) 😁
Nst tahmin ettiğim gibi sıkıcı 20 dk kadar sürdü,annem ve eşimle gittiydik ... İdrarda protein var mı diye artık her hafta bakıyor, idrar tahlili temiz ... Nst güzel,sancı yok bebek hareketleri iyi ...
Veeee 17 HAZİRAN olarak sezeryan için gün verildi,doktorda kendi bilgilerine yazdı artık kesinleşmiş oldu 😉
Yani şafak 24 😍
ayyyyyyyy2993 gr 48.5 cm ve 36.hafta ile karşınızdayız ...
Ama bu kez resim,poz falan yok (Bugünkü kontrol randevusuydu,ücret ödemedik ya ondan heralde) 😁
Nst tahmin ettiğim gibi sıkıcı 20 dk kadar sürdü,annem ve eşimle gittiydik ... İdrarda protein var mı diye artık her hafta bakıyor, idrar tahlili temiz ... Nst güzel,sancı yok bebek hareketleri iyi ...
Veeee 17 HAZİRAN olarak sezeryan için gün verildi,doktorda kendi bilgilerine yazdı artık kesinleşmiş oldu 😉
Yani şafak 24 😍
Yani şafak 24 😍
e ben hep kullandım. 1 haftadır kullanmıyoeum o da izine ayrıldım evdeim rahat rahat ohhhhh ne süs ne püs hiç biri yokCanım hamilelik boyunca evdeydim ve yatarak geçtiği için saç boyası, makyaj ve oje kullanmadım. Sanırım doğumdan sonra emzirme döneminde ilk altı ayda yapmayacağım. Neyseki saçımda 3-5 tel beyaz var. Birazda saçlarım güçlenir. Makyaj zaten yaz döneminde sıcaktan yapmam. Oje de biraz bekleyecek. Sanırım başladığımda evdeki tüm malzemeleri atıp yenisini alacağım :)
maşallahsağlıkla alırsın kucağına inşallah :)
ayyyyyyyy
amanin booooo....... :) bizde bugün dr. daydık. 3000 gr. 49 cm. 3400-3500 bulur en fazla dedi dr. ve en fazla 51 cm uzar dedi. herşeyi iyi kalp atışları, karın içi sıvı, benim tansiyon israr temiz. NST de sancı namına eser yok.... Bakalım bugün çatı muayenesi olurum sitresiyle gittim ama daha erkenmiş son hafta yapacak sanırım.
SEnin haberlerinde çok iyi canım maşallah köftene ve sana
Maşallah canm hadi bakalm bugünleri de gördük ya cok şükür benm de salı günü tam tarih belli olcak cok heyecanlıym
Yani şafak 24 😍
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?