2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

MaşAllah canım koftene ohh gununde belli şafak dustu otomatikmen daridi bizlere :)))

ssagol canim dogumum oldu cok sukur.guzel gecti aldim minigimi elime cok mmutluyim darisi herkesin basina insaallah.

aaaa ne zaman oldu gozun aydin canim ayrintili dogum hikayeni bekliyoruz allah minigini sana bagislasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eheheh maşallah köfteye
haberler süper gün de alınmış artık şafak belli
çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına.

MaşAllah canım koftene ohh gununde belli şafak dustu otomatikmen daridi bizlere :)))

bana zaten en başından beri 17'si diyorlardı ben o yüzden kendimi baya alıştırmıştım 17'sine başka tarih olsa kabullenemeyecektim sağolun kızlar

Merhaba kizlar ben 36+4 gnluk hamileyim bugn cati muayenesine gittm kan geldi muayene sirasinda ve 6 saat oldu eve geleli smdide akinti seklinde kahverengi geliyo. 2 cmde acilmam varmis. Dogummu yaklasti acaba ????

Kizima kavusuyorummmm

Merhaba kizlar ben 36+4 gnluk hamileyim bugn cati muayenesine gittm kan geldi muayene sirasinda ve 6 saat oldu eve geleli smdide akinti seklinde kahverengi geliyo. 2 cmde acilmam varmis. Dogummu yaklasti acaba ????

Kizima kavusuyorummmm

Büyük ihtimal öyle canm cnkü Dr um bana eger çatı muayenesi sonrası kanama olrsa doğum başlar zaten riskli dönemi de atlattk sorun olmaz demişti hayrlsı olsn canm kızn:)

Kizima kavusuyorummmm

aslında canım doktorun ellememesi gerekiyodu seni daha vakti vardı baksana doğum sürecini başlatmış

Kizima kavusuyorummmm

çatı muayenesi olanlar lekelenmenın devam ettığını söylüyolardı hep ama açılman da varmış doğumun yaklaşmış olabılır canım.
ne olur ne olmaz diye son işlerini hallet bekle bakalım prensesi ne zman merhaba diyecek
güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.

dün bebişin kıyafetlerini yıkıyayım dedim. aboooovvv 3 makina yıkandı. battanyesinden yorganına çarşafına patiğine alt değiştirme minderine çantasına kadar attım yıkadım. abarttım galiba. şimdide dağ gibi ütü oldu diye dert yanıyorum...

afedersiniz ama günde 3 defa büyüğe en az 100 defa küüçüğe tuvalete koşuyorum. ortalama 1-2 defa da kusmaya gidiyorum, hayat wc.de geçiyo.

ben de kaç makıne yıkamıştım hatırlamıyorum. kolay gelsin valla ütülemesi var bir de
sürekli wc deyım ben de genelde küçük su içsem soluğu orda alıyorum. baskı yapıyor artık tutamıyorum da anında gitmezsem kaçar valla

Sorma cannnnım keyfi yeirnde sancı bile yok nst de herseyi de hazır ama küstü garibim bu sefer de millet diyor daha doğmadı mı inadına otryo bzmki
Hahahaaaa... hayirlisiyla olur insallah canim.

ben de aynı şeyi yaşıyorum canım sürekli hareket ediyo ve karnım dalgalanıyor
Ben boyle uzun sure ritmik hareketleri ilk kez gozlemledim. Cok ilginc geldi bana.

Masallah kizlar bebislerinize

sağol canım yavaş yavaş ütülerim artık....
bide her defasında acaba suyummu geldi acaba nişanmı geldi diyerek çamaşır ve klozet incelemesi de cabası ilk haftalar zor diyolardı masal gibiymiş meğer. artık zaman gıdım gıdım gidiyo valla..

ssagol canim dogumum oldu cok sukur.guzel gecti aldim minigimi elime cok mmutluyim darisi herkesin basina insaallah.

Hayırlı olsun canım... Allah analı babalı büyütsün..:)

Amin canım... biz çok fena sallandık inş bidaha olmaz...

Maşallah bebişlerinize kızlar...

Kizima kavusuyorummmm
Öyle gözüküyor canım sonuçta açılman var... Doktor bi tahminde bulunmadı mı...

Son düzenleme:
maşallah canım
ilk bebeğin mi eğer 2.bebekse sezeryan için tarih geç değil mi? kaçıncı hafta oluyor

sagolun kizlar doktor erken bakti sanki ama kanala yaklasmis baya dedi ondan sonra yapti muayeneyi. cevremde bugn yarin olur dogumun diyo acayip korku sardi beni dua edin kizlar hicte sancm yok anlamadm gtti ben bu isi nst dede ckmadi sanci bgun. ilk hamilelik oldgu icnde pek bilgm yok yarinda devam ederse ariycm doktoru

e ben hep kullandım. 1 haftadır kullanmıyoeum o da izine ayrıldım evdeim rahat rahat ohhhhh ne süs ne püs hiç biri yok

Ben ojeyi çok severim, moral oluyor bana , doğumda sürmek isterdim ama izin yok sanırım, daha önce tüp bebek için bi operasyon sırasında çıkarttırmışlardı ellerimden, ama ayaktakilere sorun yapmadılar. Doğum yapacağım hastanede de doğum sonrasında kuaförlük ve makyaj hizmeti varmış. Fotolarda güzel görünelim :)

Kizima kavusuyorummmm

2 cm açıklıkla 2-3 hafta bekleyenler biliyorum. İnşallah suyun gelmeden ve ağrı sızın olmadan açıklığın artar ve suni sancısız bir nefeste doğumunu yaparsın. Kanamanı ve suyunu takip et, ağrı sızı yoksa ses çıkarma :) Bu arada benim de ilk gebeliğim, tecrübe yok, duyumlarımla cevap yazıyorum...

Bende de ütü devam ediyor ama aynı gün yıkamıyorum, ütü bitince yeni posta yıkıyorum. Üstüne üstlük bebek odam hala gelmedi. Evde 2 tane çamaşır askılığım vardı. Birini bebeğin ütülediğim eşyalarını asmak için kullanıyorum. Biraz sıkıntı oluyor ama mecburen bu çözümü buldum.
Tuvalet meselesinde hepimiz benzeriz ama bu haftalarda kusmanın hala olması çok zor olmalı. Ben şükür hamileliğim boyunca bir kere bile ne bulantı ne kusma gördüm.

Âmin canım inşallah

Evet canm ben de evde yalnzdm herkes beni aradı iyimiyim diye iyiki hissetmedim bi de en üst kattaym korkudan naparcm bilmem artık neyseki yaralı ölü yok hasarsz atlatılmstr ymarm

geçmiş olsun canım ben de 99 depremini hissetmemiştim zorla yatağımdan kaldırıp aşağı indirmişlerdi, daha sonraki artçılarda korkudan rengim kaçmıştı allah o yüzden bana hissettirmemiş cok fazla orkacağım için derdim hep senın de hissetmemen çok iyi. tekrar tekrar geçmiş olsun herkese, panikleyip camdan balkondan atlayanların haricinde yaralı ölü falan yokmuş sanırım aman olmasın zaten...

maşallah yaa ne güzel kilosu falan gayet iyi benim sanırım 34. haftadaydı 1900 gr.dı ve bana çok zayıf gelmişti bu hafta bir daha öğrenicez bakalım 3 kiloyu geçsin istiyorum yaa, 36+5 olacak bi dahaki kontrolde bakalım doktor ne diyecek benim sezaryen tarihini benim doğum günüme almıştık ama hastanemi değiştirdim son anda bakalım öbür hastane için o tarih yani 13 haziran uygun olacak mı, inşallah olur, az kaldı şafaklarımıza hadi bakalım hayırlısı sağlıkla

Benim dr. Bu hafta yapacakti ama bisey demedi bende hatirlatmadim :))) haftsya bakar olmadi son hafta bakar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah canım
ilk bebeğin mi eğer 2.bebekse sezeryan için tarih geç değil mi? kaçıncı hafta oluyor

yok canım Allah nasip ederse ilk olucak...birinciyi bi sağlıkla aliyimde kucağıma kısmetse 2.yi de çok bekletmicem zaten

ben olsam herkesin özel günü ayrı olsun isterdim aynı gün olmasını istemezdim..kutlamalar falan o gün o kişiye özel olsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…