- 11 Şubat 2014
- 187
- 37
- 118
- 35
2993 gr 48.5 cm ve 36.hafta ile karşınızdayız ...
Ama bu kez resim,poz falan yok (Bugünkü kontrol randevusuydu,ücret ödemedik ya ondan heralde) 😁
Nst tahmin ettiğim gibi sıkıcı 20 dk kadar sürdü,annem ve eşimle gittiydik ... İdrarda protein var mı diye artık her hafta bakıyor, idrar tahlili temiz ... Nst güzel,sancı yok bebek hareketleri iyi ...
Veeee 17 HAZİRAN olarak sezeryan için gün verildi,doktorda kendi bilgilerine yazdı artık kesinleşmiş oldu 😉
Yani şafak 24 😍
ssagol canim dogumum oldu cok sukur.guzel gecti aldim minigimi elime cok mmutluyim darisi herkesin basina insaallah.
eheheh maşallah köfteye
haberler süper gün de alınmış artık şafak belli
çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına.
MaşAllah canım koftene ohh gununde belli şafak dustu otomatikmen daridi bizlere :)))
Merhaba kizlar ben 36+4 gnluk hamileyim bugn cati muayenesine gittm kan geldi muayene sirasinda ve 6 saat oldu eve geleli smdide akinti seklinde kahverengi geliyo. 2 cmde acilmam varmis. Dogummu yaklasti acaba ????
Kizima kavusuyorummmm
Merhaba kizlar ben 36+4 gnluk hamileyim bugn cati muayenesine gittm kan geldi muayene sirasinda ve 6 saat oldu eve geleli smdide akinti seklinde kahverengi geliyo. 2 cmde acilmam varmis. Dogummu yaklasti acaba ????
Kizima kavusuyorummmm
Kizima kavusuyorummmm
dün bebişin kıyafetlerini yıkıyayım dedim. aboooovvv 3 makina yıkandı. battanyesinden yorganına çarşafına patiğine alt değiştirme minderine çantasına kadar attım yıkadım. abarttım galiba. şimdide dağ gibi ütü oldu diye dert yanıyorum...
afedersiniz ama günde 3 defa büyüğe en az 100 defa küüçüğe tuvalete koşuyorum. ortalama 1-2 defa da kusmaya gidiyorum, hayat wc.de geçiyo.
Hahahaaaa... hayirlisiyla olur insallah canim.Sorma cannnnım keyfi yeirnde sancı bile yok nst de herseyi de hazır ama küstü garibim bu sefer de millet diyor daha doğmadı mı inadına otryo bzmki
Ben boyle uzun sure ritmik hareketleri ilk kez gozlemledim. Cok ilginc geldi bana.ben de aynı şeyi yaşıyorum canım sürekli hareket ediyo ve karnım dalgalanıyor
Ama bu kez resim,poz falan yok (Bugünkü kontrol randevusuydu,ücret ödemedik ya ondan heralde) 😁
Nst tahmin ettiğim gibi sıkıcı 20 dk kadar sürdü,annem ve eşimle gittiydik ... İdrarda protein var mı diye artık her hafta bakıyor, idrar tahlili temiz ... Nst güzel,sancı yok bebek hareketleri iyi ...
Veeee 17 HAZİRAN olarak sezeryan için gün verildi,doktorda kendi bilgilerine yazdı artık kesinleşmiş oldu 😉
Yani şafak 24 😍
ayyyyyyyy
amanin booooo....... :) bizde bugün dr. daydık. 3000 gr. 49 cm. 3400-3500 bulur en fazla dedi dr. ve en fazla 51 cm uzar dedi. herşeyi iyi kalp atışları, karın içi sıvı, benim tansiyon israr temiz. NST de sancı namına eser yok.... Bakalım bugün çatı muayenesi olurum sitresiyle gittim ama daha erkenmiş son hafta yapacak sanırım.
SEnin haberlerinde çok iyi canım maşallah köftene ve sana
ben de kaç makıne yıkamıştım hatırlamıyorum. kolay gelsin valla ütülemesi var bir de
sürekli wc deyım ben de genelde küçüksu içsem soluğu orda alıyorum. baskı yapıyor artık tutamıyorum da anında gitmezsem kaçar valla
ssagol canim dogumum oldu cok sukur.guzel gecti aldim minigimi elime cok mmutluyim darisi herkesin basina insaallah.
ciddi şiddette bir deprem olmuş Türkiyede, benim ailem eskişehirde onlar bile hissetmiş baya sert bir şekilde, allahım neler oluyor Türkiyede bu günlerdehepinize tekrar geçmiş olsun ve allah bir daha göstermesin...
Ama bu kez resim,poz falan yok (Bugünkü kontrol randevusuydu,ücret ödemedik ya ondan heralde) ��
Veeee 17 HAZİRAN olarak sezeryan için gün verildi,doktorda kendi bilgilerine yazdı artık kesinleşmiş oldu ��
Yani şafak 24 ��
ayyyyyyyy
amanin booooo....... :) bizde bugün dr. daydık. 3000 gr. 49 cm. 3400-3500 bulur en fazla dedi dr. ve en fazla 51 cm uzar dedi. herşeyi iyi kalp atışları, karın içi sıvı, benim tansiyon israr temiz. NST de sancı namına eser yok.... Bakalım bugün çatı muayenesi olurum sitresiyle gittim ama daha erkenmiş son hafta yapacak sanırım.
SEnin haberlerinde çok iyi canım maşallah köftene ve sana
Öyle gözüküyor canım sonuçta açılman var... Doktor bi tahminde bulunmadı mı...Merhaba kizlar ben 36+4 gnluk hamileyim bugn cati muayenesine gittm kan geldi muayene sirasinda ve 6 saat oldu eve geleli smdide akinti seklinde kahverengi geliyo. 2 cmde acilmam varmis. Dogummu yaklasti acaba ????
Kizima kavusuyorummmm
maşallah canım2993 gr 48.5 cm ve 36.hafta ile karşınızdayız ...
Yani şafak 24 😍
e ben hep kullandım. 1 haftadır kullanmıyoeum o da izine ayrıldım evdeim rahat rahat ohhhhh ne süs ne püs hiç biri yok
Kizima kavusuyorummmm
dün bebişin kıyafetlerini yıkıyayım dedim. aboooovvv 3 makina yıkandı. battanyesinden yorganına çarşafına patiğine alt değiştirme minderine çantasına kadar attım yıkadım. abarttım galiba. şimdide dağ gibi ütü oldu diye dert yanıyorum...
afedersiniz ama günde 3 defa büyüğe en az 100 defa küüçüğe tuvalete koşuyorum. ortalama 1-2 defa da kusmaya gidiyorum, hayat wc.de geçiyo.
ben çok net anlayamıyorum karnım inmiş mi falan ama dün nedense banada biraz inmiş gibi geldiydi,36.haftadayım daha...Allah'tan bugün kontrolüm var bakalım Efe bey nasıllar? ☺️
çok güzel çokta mumtazam olmuş canımcım 👏 sağlıkla mutlulukla dağıtmak nasip olsun inş
oooyyyy haziranın ilk haftasına verilen tarihler daha bi heyecanlı yaaaaa zaman çok yakın ne güzel..maşallah
Evet canm ben de evde yalnzdm herkes beni aradı iyimiyim diye iyiki hissetmedim bi de en üst kattaym korkudan naparcm bilmem artık neyseki yaralı ölü yok hasarsz atlatılmstr ymarm
Yani şafak 24 😍
çatı muayenesi olanlar lekelenmenın devam ettığını söylüyolardı hep ama açılman da varmış doğumun yaklaşmış olabılır canım.
ne olur ne olmaz diye son işlerini hallet bekle bakalım prensesi ne zman merhaba diyecek
güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.
maşallah canım
ilk bebeğin mi eğer 2.bebekse sezeryan için tarih geç değil mi? kaçıncı hafta oluyor
maşallah yaa ne güzelkilosu falan gayet iyi benim sanırım 34. haftadaydı 1900 gr.dı ve bana çok zayıf gelmişti bu hafta bir daha öğrenicez bakalım 3 kiloyu geçsin istiyorum yaa, 36+5 olacak bi dahaki kontrolde bakalım doktor ne diyecek benim sezaryen tarihini benim doğum günüme almıştık ama hastanemi değiştirdim son anda bakalım öbür hastane için o tarih yani 13 haziran uygun olacak mı, inşallah olur, az kaldı şafaklarımıza hadi bakalım hayırlısı sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?