sağol canım yavaş yavaş ütülerim artık....
bide her defasında acaba suyummu geldi acaba nişanmı geldi diyerek çamaşır ve klozet incelemesi de cabasıilk haftalar zor diyolardı masal gibiymiş meğer. artık zaman gıdım gıdım gidiyo valla..
Benim dr. Bu hafta yapacakti ama bisey demedi bende hatirlatmadim :))) haftsya bakar olmadi son hafta bakar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar bugün bizde dr daydıkgüne kötü başladım ama çok şükür iyiyim depremde evde tektim ve bizim apartmanda raylı olduğundan ve 6. Katta olduğumuzdan o kadar çok sallandıkki anlatamam bütün dıvarlardan ve mobilyalardan ses geldi ;( çok korktum bebeğim içimde myle hareket ettiki ;? Bir de sancım başladı ama çok şükür geçti bugün Allah tan dr randevum vardu nst de bebeğim çok hareketli ifi sanırım kalp ayışlarıda biraz hıLıydı tansiyonum yüksek çıktı dr 3 günde bir görmek istyr beni ;( ve doğumu erkne alalım dedi ;( bir terslik çıkmazsa 4 haziran inşaallah doğumumuz ama oğluşum iyi kilo almış teyzeleri bugün 36+5 idik ve 3300 gr oğluşum sanırım doğuma kadar ; e yaklsşçk hala ev sallanıyr gibi geliyr ;( sanırım psikolojim bozuldu ;(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlarrrr ben bisey sorcambenim bebis hep sagimdaydi o yuzden hep soluma yattim ama simdi soluma gecmis ama sagima yatamiyorum acaip bi agri oluyo bude sol taraftaki kaburgalarim agriyo sizce napim soluma yatmaya devam etsem acaba bebege bi zarari olurmu ...
Canım depremde yalnız olmak benimde bebeğimin bugün çok hareketli olmasına sebep oldu. Hissediyorlar korkumuzu. Ama apartmanın raylı olması güzelmiş, nerde oturuyorsun merak ettim. Bina ne zaman yapılmış ... Bebeğine de maşallah, kilosu gayet güzel. İnşallah korkuların ve dolayısyla bebeğinin kalp atışı- hareketi normale döner, bebeğin biraz daha seninle kalır...
Bildiğim kadarıyşa sol tarafa yatmak bebeğin gelişimi annenin de vücut şilşliğinin engeli açısından önemli canım. Bn sol tarafıma yatmaya çalışıyorum. Arada kaçamak sağ yatışlar da olmuyo değil :)
sagol canim insaallah.ben ingilteredeyim ve esimle basbasa bebek buyutuoz.3 gundur hastahanede kaldik falN.dogru duzgun vakttim olupda bakamadim.bu arada dogum hikayeleri die bir bolummu var canim .yalniz anne olmak masekatli dogum yapmak zor da olsa deger bu minikle ugrasmak cok guzelmis.allah tum bekleyenlere kucagina almayi nasip etsin mutlu olun hepiniz insaallah
ne güzel kavuşma günü yarın demek...çok heyecanlı...Allah yardımcın olsun ve çok rahat,kolay olsun inşallah...ayrıca kendini iyi hissedince detayları paylaş mutlaka,hatta "doğum hikayeleri" ne yazılsın artık
bizler içinde "sağlıklı olsun" diye dua etmen en makbulu sanırım...
Evet ya bir de benim kiz cicek cikarmis doktor fazla yaklasma dedi. O da bensiz uyumaz dun gece aglaya sizlaya uyudu bakalim bu gece napcaz.
Hahahaaa ne guzel anlatmissiniz kendinizi. Bizdende saygilar efenim
Ooo emacim sende kavustun yani oglusuna ne guzel, iyi olmaniza cok sevindim. Rabbim sana bagislasin yavrunu. Ayrintilari ve dogum hikayeni bekliyoruz guzel arkadasim
Canimmm hayirli olsunnn insallahh...ikinizde iyisinizdir insallah
canım ni dimek bayadır olmayınca insanlar unutmuştur hem de yeni gelenlere tanıtmak lazımkızına da geçmiş olsun.. su çiçeği değil mi off kaşınır durur yavrum.. sen de çok yaklaşma canım aman diyim..
canım ne güzel haberler Allah uzun ömürler versin kavuştun bebişine ne kadar güzel darısı bizlere inşallah
Geçmiş olsun canım... doğrusu bilemiyorum sebebi nedir ama mide yanması için gerekli olduğunda Gaviscon kullanıyorum çok iyi geliyor... Magnezyum da bacaklarıma çok iyi geldi...
Hayırlısı olsun canım ikiniz içinde hangisi iyi olacaksa öyle gelsin bebişin...
Şimdi biraz komik olacak ama ben pişik kremi kullanıyorum çinko içeriği fazla olanlardan bana iyi geldi...
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün...darısı başımıza artık...:)
aaay canım ne kadar güzel ve içten yazmışsın öyle..çok samimi
anaaaam EMA'cım ortadan 1-2 gün kayboldun doğurup mu geldin kızzz aaaay hem şaşırdım birden hemde çok sevindim canım yaaaa..tebrikler hastaneden bile çıkmışsınız ne güzel 💛 detayları sabırsızlıkla bekliyorum..doğum hikayesi topiğide bekliyor 😉
Canim Rabbim sağlıkla anali babalı buyutsun
Aaa gozun aydin canim masallahh rabbim size bagislasin
masallah size canim ne guzel eve de cikmissiniz merakla dogum hikayeni bekliyoruz
kisa zamanda iyilesir insallah kizinda cok gecmis olsun
Oh oh massallah, hayırlı ugurlu olsun evladın, darısı basımıza... Hikayeni bekliyoruz
ayyy sende kurtuldun gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
darısı başımıza
Gozunaydin canim allah anali babali buyutmeni nasip etsin darisida bize olsunnn :sly: en kisa zamanda dogum hikayeni bekliyoruz
hayırlı olsun canımm rabbim uzun sağlıklı ömürler versin darısı bizlere
dün pc mi götürdüler giremedim baya ilerlemiş sayfalar ama okudum genelini
canım gözün aydın Allah bağışlasın. mis kokuluna nazar değmesin
ben eşimi ve annemi istiyorum inşallah istediğim gibi olur. 2 işi kabul ederler mi bilmiyorum sorun olmaz gibi geliyor olursa da eşim arabada yatar artık
sıcak su sakıncalı diyorlar hep ama bilemiyorum ben banyomu sıcak yapıyorum açıkçası aşırı değil ama sıcak yine de. en başından beri de böyle bi aksilik olmadı çok şükür. ama eşimle termale gitmiştik giremedım ben ona cesaret edemedim ne olur ne olmaz diye. yüzmek aksine çok faydalı derler.
herkes birşey söylüyor aslında çok net olmayanlar dışında bazı şeylere kulak asmamak lazım.
üzülme annesi doğuma kadar biraz dha kilo alır bebişin. hayırlı olsun tarihte belli kesin gün sayımın başladı artık. hayırlı ve kolay bı doğum olması dıleğıyle cnm.
bayıldımm çok cici hepsi harika
sana söylemeli bence yaaa ben kafayı yerdim.
inşallah içine sinen bir isim olur canım. belki seninde istediğin bir isim koyacaktır sürpriz yapacaktır sana.
pufpuff sezeryan o kadar istiyorsun ki inşallah istediğin gibi olur cnm. herkesin tercihi neticede. kımseyı tercihinden dondurmeye gerek yok. zorunluluk olursa orasını bılemeyız ben de normal olsun istiyorum en az senın sezeryan istediğin kadar çünkü ben de sezeryandan korkuyorum. ama normal diye gidip sezeryan olanları da çok gördük okuduk. Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısı ne ise onu versin demek en doğrusu sanırım
senin de gözün aydın canım günün belli olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
maşallah kuzuna canım. çok güzel bir şekilde doğar Allahın izniyle hiç merak etme.
canım dualarımız seninle, rahat bir doğum olur inşallah... hayırlı haberlerini bekliyoruz...
İngiltere'deydin sanırım, epidural alacak mısın?
canim duan icin sago0.insaallh senin dogumunda kolay ve guzel gecer.ben dogumumu yaptim.saglicakla aldim yavrumu kucagima dun geldik eve.3 gun hastahanedeydik.evet ingilteredeyim canim.apidural almadim istemedim canim canim olasi yan etkilerinden cekindim.agri hafifletme amacli gas and air kullandim.yani oksijen ve gaz karisimi insana sarhosluk veren bir havaydi.agrini bi nebze olsun hafifleten bisey.turkiyede var mi bilmiom ama kesinlikle harika bisey.yan etkisiz sadece havayi cektigin surece kafayi buluyosun geciyo.dogumum bittikten sonra elimde gaz simsiki tutmusum eve goturceeem diyodumebe good byeeee good bye demelisin artik diyodu.her dogum gibi cok zor du yinede tabiki ama gazin etkisiyle sacmaladiklarim komikti :1
yok canım Allah nasip ederse ilk olucak...birinciyi bi sağlıkla aliyimde kucağıma kısmetse 2.yi de çok bekletmicem zaten
ben olsam herkesin özel günü ayrı olsun isterdim aynı gün olmasını istemezdim..kutlamalar falan o gün o kişiye özel olsun yani
sagol canim insaallah.ben ingilteredeyim ve esimle basbasa bebek buyutuoz.3 gundur hastahanede kaldik falN.dogru duzgun vakttim olupda bakamadim.bu arada dogum hikayeleri die bir bolummu var canim .yalniz anne olmak masekatli dogum yapmak zor da olsa deger bu minikle ugrasmak cok guzelmis.allah tum bekleyenlere kucagina almayi nasip etsin mutlu olun hepiniz insaallah
Gunaydin kizlar. Fena sekilde psikolojik destege ihtiyacim var. 😢😢.
Kac gundur uyuyamiyorum zaten ama dun geceden beride sinirden uyku girmedi gozume.
Artik son gunler diye annem geliyor bugun. Sevinemiyorum bile. Gecenlerde grip oldugumda geldi. Neden k.valideye haber vermemis annem gelicegini o da gelirmis sanki annem gezmeye geldi bana. Bi ton sorun yaratti esime. Simdide geliyo diye esim onuda cagirmis yine sorun cikmasin diyeymis. Ooooof yeminle kafayi yedircek bunlar bana yaa. K.valideyle bi cok sorun yasadik yapmadigim halde bi cok iftira atti ki ben onu kovmusum bile is bu raddeye gelmisti zamaninda. Kovsam icim gam yemicek onuda grctim kovuldugun eve senelerdir nasil gelip gidiyosun resmen sizofren yaa. Nefret ediyorum ondan hic tahammulum yok sirf esim hatrina goz yumdum hep. Ama simdi esimin yaptigida fena sinir etti beni. Bu zamanda beni dusunecegi yerde annesinin uzulmemesini onun kaprisiyle hiic ugrasamicani soledi. Kendi bile tahammul edemezken benden nasil bole bisi bekliyor anlamis degilim. Sinirden geberdim midem agriyor surekli bebegimede zarar vermekten kirkuyorum ama dusuncelerdende kurtulamiyorum. Ooof ne yapicam cikar yolum yok hic bunaldim agla agla icim sisti resmen 😢😢😢😢😢 sizinde kafanizi sisirdim kusura bakmayin kizlar.
herkeze merhabaaa
kızlar salı günü doğuma gidiorum zorunlu sezeryan olarak tansiyonum cok yüksek bana dua edin 36 haftalıkken dua edin kuveze alınmadan evımıze cıkalım:26:
herkeze merhabaaa
kızlar salı günü doğuma gidiorum zorunlu sezeryan olarak tansiyonum cok yüksek bana dua edin 36 haftalıkken dua edin kuveze alınmadan evımıze cıkalım:26:
Canım bursada oturuyrm bina yapılalı 4 yıl olmuş daha ...güzel dileklerin için çoookkk teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?