2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaşlar bugün bizde dr daydık güne kötü başladım ama çok şükür iyiyim depremde evde tektim ve bizim apartmanda raylı olduğundan ve 6. Katta olduğumuzdan o kadar çok sallandıkki anlatamam bütün dıvarlardan ve mobilyalardan ses geldi ;( çok korktum bebeğim içimde myle hareket ettiki ;? Bir de sancım başladı ama çok şükür geçti bugün Allah tan dr randevum vardu nst de bebeğim çok hareketli ifi sanırım kalp ayışlarıda biraz hıLıydı tansiyonum yüksek çıktı dr 3 günde bir görmek istyr beni ;( ve doğumu erkne alalım dedi ;( bir terslik çıkmazsa 4 haziran inşaallah doğumumuz ama oğluşum iyi kilo almış teyzeleri bugün 36+5 idik ve 3300 gr oğluşum sanırım doğuma kadar ; e yaklsşçk hala ev sallanıyr gibi geliyr ;( sanırım psikolojim bozuldu ;(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay gerçektenn bende o incelemeyi yapıyorum her defasında bir de çok afedersin bu aralar akıntı problemım var hep nişan sanıyorum tetikteyim
evet ben ilk aylar böyle zorlanmadım mıde bulantım vardı ama okadar benı hayattan soğutmadı bu son ay mıde bulantısı ve kemıklerımın ağrısı benı bitiriyor dayanamıcak gıbı oluyorum bazen yıkılcam kalcam sankı sırtım çok ağrıyor. Az kaldı sağ salim soğuraydık iyiydi

Benim dr. Bu hafta yapacakti ama bisey demedi bende hatirlatmadim :))) haftsya bakar olmadi son hafta bakar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benım de 38. hafta bitince bakacaktı öyle dedi ama bu hafta bebeğin suyunun azaldığını söyledı perşembe günü daha da azaldıysa riske atmaz doğru doğuma o yüzden bu hafta kesın olurum o muayeneyi psikolojimi hazırlıyorum yavaş yavaş :18:

Canım depremde yalnız olmak benimde bebeğimin bugün çok hareketli olmasına sebep oldu. Hissediyorlar korkumuzu. Ama apartmanın raylı olması güzelmiş, nerde oturuyorsun merak ettim. Bina ne zaman yapılmış ... Bebeğine de maşallah, kilosu gayet güzel. İnşallah korkuların ve dolayısyla bebeğinin kalp atışı- hareketi normale döner, bebeğin biraz daha seninle kalır...

Kizlarrrr ben bisey sorcambenim bebis hep sagimdaydi o yuzden hep soluma yattim ama simdi soluma gecmis ama sagima yatamiyorum acaip bi agri oluyo bude sol taraftaki kaburgalarim agriyo sizce napim soluma yatmaya devam etsem acaba bebege bi zarari olurmu ...

Bildiğim kadarıyşa sol tarafa yatmak bebeğin gelişimi annenin de vücut şilşliğinin engeli açısından önemli canım. Bn sol tarafıma yatmaya çalışıyorum. Arada kaçamak sağ yatışlar da olmuyo değil :)

Canım bursada oturuyrm bina yapılalı 4 yıl olmuş daha ...güzel dileklerin için çoookkk teşekkürler canım

Evet canim onlari biliyorum ondan dolayida hamileligimden ilk zamanlarimdan beri sol tarafima yatiyorum ... Simdi tek korkum bebek solumda oldugu icin acBa yatinca bisey olurmu diye . Sag tarafima hic yatamiyorum cunku yatinca sol kaburgalarim agriyo anlamadim gitti

sagol canim insaallah.ben ingilteredeyim ve esimle basbasa bebek buyutuoz.3 gundur hastahanede kaldik falN.dogru duzgun vakttim olupda bakamadim.bu arada dogum hikayeleri die bir bolummu var canim .yalniz anne olmak masekatli dogum yapmak zor da olsa deger bu minikle ugrasmak cok guzelmis.allah tum bekleyenlere kucagina almayi nasip etsin mutlu olun hepiniz insaallah

Canimmm hayirli olsunnn insallahh...ikinizde iyisinizdir insallah

Canim Rabbim sağlıkla anali babalı buyutsun

Aaa gozun aydin canim masallahh rabbim size bagislasin

masallah size canim ne guzel eve de cikmissiniz merakla dogum hikayeni bekliyoruz

kisa zamanda iyilesir insallah kizinda cok gecmis olsun

Oh oh massallah, hayırlı ugurlu olsun evladın, darısı basımıza... Hikayeni bekliyoruz

ayyy sende kurtuldun gözün aydın canım Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
darısı başımıza

Gozunaydin canim allah anali babali buyutmeni nasip etsin darisida bize olsunnn :sly: en kisa zamanda dogum hikayeni bekliyoruz

hayırlı olsun canımm rabbim uzun sağlıklı ömürler versin darısı bizlere

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.Size haber verdikten 1 gün sonra oğlumu hataneye yatırdık tekrar sarılık değeri 21 olmuş.Bugün çıktık çok şükür.Oğlumla beraber bende yattım hastaneye.Özel hastane tercih etmedim çünkü günde 2 defa emzirecektim sadece.Araştırdık kadın doğum ve çocuk hastanesinde annede bebekle kalıyor.Zor geçen birkaç günün ardından yine evimizdeyiz çok şükür.
Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

senin dediğincde doğru ama öyle böyle zaten doğum günlerimiz yakın olacaktı birbirine, kardeşimle de yakın aramız ve benim ki zaten hep arada kaynardı kardeşiminkiyle beraber kutlardık muhtemelen oğlumla aynı gün olmasa da yine onun doğumgünün de benim ki aradan çıkardı, en azından bu kez cidden kendi doğum günümü kutlarım

Gunaydin kizlar. Fena sekilde psikolojik destege ihtiyacim var. 😢😢.
Kac gundur uyuyamiyorum zaten ama dun geceden beride sinirden uyku girmedi gozume.
Artik son gunler diye annem geliyor bugun. Sevinemiyorum bile. Gecenlerde grip oldugumda geldi. Neden k.valideye haber vermemis annem gelicegini o da gelirmis sanki annem gezmeye geldi bana. Bi ton sorun yaratti esime. Simdide geliyo diye esim onuda cagirmis yine sorun cikmasin diyeymis. Ooooof yeminle kafayi yedircek bunlar bana yaa. K.valideyle bi cok sorun yasadik yapmadigim halde bi cok iftira atti ki ben onu kovmusum bile is bu raddeye gelmisti zamaninda. Kovsam icim gam yemicek onuda grctim kovuldugun eve senelerdir nasil gelip gidiyosun resmen sizofren yaa. Nefret ediyorum ondan hic tahammulum yok sirf esim hatrina goz yumdum hep. Ama simdi esimin yaptigida fena sinir etti beni. Bu zamanda beni dusunecegi yerde annesinin uzulmemesini onun kaprisiyle hiic ugrasamicani soledi. Kendi bile tahammul edemezken benden nasil bole bisi bekliyor anlamis degilim. Sinirden geberdim midem agriyor surekli bebegimede zarar vermekten kirkuyorum ama dusuncelerdende kurtulamiyorum. Ooof ne yapicam cikar yolum yok hic bunaldim agla agla icim sisti resmen 😢😢😢😢😢 sizinde kafanizi sisirdim kusura bakmayin kizlar.

ne güzeeel maşallah bebeğin hayırlı uğurlu sağlıklı uzun ömürlü olsun, demek sen de bendensin, ben de amerikadayım ve aynen dediğin gibi eşimle başbaşa büyütücez oğlumuzu kayınpederim var ama o da yaşlı kendine anca bakıyor. benim doğumumda kimse bulunamıcak yanımda tr'den senin gelen oldu mu? içim buruk olucak bu yüzden ama yapacak bir şey de yok.:44: neyse bebişin kız mı erkek mi? tekrar tekrar tebrikler

sıkıcı bir durum olmuş ama böyle bir zamanda kendini kayınvaliden için strese sokma, yani ne denir bu durumda bilemiyorum benşm başımda kayınvalide yok yani aslında bi tane kayınvalidem var ama tanışmadım bile, eşim annesiyle senelerdir görüşmüyor ve beni istemediğini açıkca eşime sğylemiş eşimde hiç tenezzül edip annesini ikna etmeye ya da benimle tanıştırmaya yanaşmadı kafamız böyle dinç, sen en iyisi duyarsız ol yani görmezden gel, duymazdan gel, zaten bebeğini alınca gözün kendi anneni bile görmez olur da kayınvaliden seni sinir edecek özel bir davranışta bulunursa tepkini açıkca gösterirsin sonuçta lahusa olacaksın kimse üzerinde baskı uygulayamaz ama dediğim gibi en iyisi nötr olmak bi müddet kalıp gidicek onu düşün, şimdiden geçmiş olsun, son zamanların tadını çıkarmaya bak

herkeze merhabaaa
kızlar salı günü doğuma gidiorum zorunlu sezeryan olarak tansiyonum cok yüksek bana dua edin 36 haftalıkken dua edin kuveze alınmadan evımıze cıkalım:26:

selam kızlar banada doktor 10 hazirana sezaryan günü verdi .. heycanlıyım ilkide genel anestezi ile sezaryan oldum.. şimdi kararsızım belden aşağı uyuşturma mı olsam diye sizlerden sezaryan olacakların tercihlerini ve nedenlerini öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler

herkeze merhabaaa
kızlar salı günü doğuma gidiorum zorunlu sezeryan olarak tansiyonum cok yüksek bana dua edin 36 haftalıkken dua edin kuveze alınmadan evımıze cıkalım:26:

canım inşallah bir sıkıntı olmaz bugece çok dua et. genelde 36 dan sonra 2.5 kilonun altında doğmazsa küvez gerekmiyor... şayet küvezede girerse moralini yüksek tutmaya çalış sütün gelsin bol bol emzirki bir an önce küvezden çıksın rabbim gönlümüze göre versin.. herkezin kandili mübarek olsun..

herkeze merhabaaa

Cnm öncelikle allah hayırlısı ile kurtarsın. Benimde tansiyonum yüksek çıkıo senin tansiyon değrrlerin ne durumda. Doktorumda bana benzer şeyler söyledi bir önceki kontrol de salı günü bende gideceğim doktora ozaman karar verecek normal mi sezeryan mı olacak diye.

Canım bursada oturuyrm bina yapılalı 4 yıl olmuş daha ...güzel dileklerin için çoookkk teşekkürler canım

Cnm merhaba bende bursada yım hangi doktora gidiyorsun hangi hastanede doğum yapacaksın kısmetse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…