Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.Size haber verdikten 1 gün sonra oğlumu hataneye yatırdık tekrar sarılık değeri 21 olmuş.Bugün çıktık çok şükür.Oğlumla beraber bende yattım hastaneye.Özel hastane tercih etmedim çünkü günde 2 defa emzirecektim sadece.Araştırdık kadın doğum ve çocuk hastanesinde annede bebekle kalıyor.Zor geçen birkaç günün ardından yine evimizdeyiz çok şükür.
Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
sagol canim insaallah.ben ingilteredeyim ve esimle basbasa bebek buyutuoz.3 gundur hastahanede kaldik falN.dogru duzgun vakttim olupda bakamadim.bu arada dogum hikayeleri die bir bolummu var canim .yalniz anne olmak masekatli dogum yapmak zor da olsa deger bu minikle ugrasmak cok guzelmis.allah tum bekleyenlere kucagina almayi nasip etsin mutlu olun hepiniz insaallah
en azından bunuda atlatmışsınız canım şükür...Allah artık hep sağlıklı olarak evinizde kalmayı büyümeyi nasip etsin
evet canım doğum hikayeleri topiğimizde var ayrıca...
Linki : www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702241
Dün kontrolümüz vardı kızlarr... benim tosuncuk 6 haziranda gelecekti doktorumuz önce öyle diyodu ama o kadar bekliycegini sanmıyorum dedi doktorumuz...muhtemelen 2 haziranda alırız kizimizi dedi...beklerse tabi haftaya persembe son kontrolümüz ondan sonra sezeryan gunumuz netlesecek Allahimm halbuki beklediğimizden 4 gun önce ama hepimizi bi heyecan aldı :))
O topigi nasil bulucaz pufff?
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.Size haber verdikten 1 gün sonra oğlumu hataneye yatırdık tekrar sarılık değeri 21 olmuş.Bugün çıktık çok şükür.Oğlumla beraber bende yattım hastaneye.Özel hastane tercih etmedim çünkü günde 2 defa emzirecektim sadece.Araştırdık kadın doğum ve çocuk hastanesinde annede bebekle kalıyor.Zor geçen birkaç günün ardından yine evimizdeyiz çok şükür.
Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Gunaydin kizlar. Fena sekilde psikolojik destege ihtiyacim var. 😢😢.
Kac gundur uyuyamiyorum zaten ama dun geceden beride sinirden uyku girmedi gozume.
Artik son gunler diye annem geliyor bugun. Sevinemiyorum bile. Gecenlerde grip oldugumda geldi. Neden k.valideye haber vermemis annem gelicegini o da gelirmis sanki annem gezmeye geldi bana. Bi ton sorun yaratti esime. Simdide geliyo diye esim onuda cagirmis yine sorun cikmasin diyeymis. Ooooof yeminle kafayi yedircek bunlar bana yaa. K.valideyle bi cok sorun yasadik yapmadigim halde bi cok iftira atti ki ben onu kovmusum bile is bu raddeye gelmisti zamaninda. Kovsam icim gam yemicek onuda grctim kovuldugun eve senelerdir nasil gelip gidiyosun resmen sizofren yaa. Nefret ediyorum ondan hic tahammulum yok sirf esim hatrina goz yumdum hep. Ama simdi esimin yaptigida fena sinir etti beni. Bu zamanda beni dusunecegi yerde annesinin uzulmemesini onun kaprisiyle hiic ugrasamicani soledi. Kendi bile tahammul edemezken benden nasil bole bisi bekliyor anlamis degilim. Sinirden geberdim midem agriyor surekli bebegimede zarar vermekten kirkuyorum ama dusuncelerdende kurtulamiyorum. Ooof ne yapicam cikar yolum yok hic bunaldim agla agla icim sisti resmen 😢😢😢😢😢 sizinde kafanizi sisirdim kusura bakmayin kizlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sagolun kizlar doktor erken bakti sanki ama kanala yaklasmis baya dedi ondan sonra yapti muayeneyi. cevremde bugn yarin olur dogumun diyo acayip korku sardi beni dua edin kizlar hicte sancm yok anlamadm gtti ben bu isi nst dede ckmadi sanci bgun. ilk hamilelik oldgu icnde pek bilgm yok yarinda devam ederse ariycm doktoru
herkeze merhabaaa
kızlar salı günü doğuma gidiorum zorunlu sezeryan olarak tansiyonum cok yüksek bana dua edin 36 haftalıkken dua edin kuveze alınmadan evımıze cıkalım:26:
selam kızlar banada doktor 10 hazirana sezaryan günü verdi .. heycanlıyım ilkide genel anestezi ile sezaryan oldum.. şimdi kararsızım belden aşağı uyuşturma mı olsam diye sizlerden sezaryan olacakların tercihlerini ve nedenlerini öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler
Dün kontrolümüz vardı kızlarr... benim tosuncuk 6 haziranda gelecekti doktorumuz önce öyle diyodu ama o kadar bekliycegini sanmıyorum dedi doktorumuz...muhtemelen 2 haziranda alırız kizimizi dedi...beklerse tabi haftaya persembe son kontrolümüz ondan sonra sezeryan gunumuz netlesecek Allahimm halbuki beklediğimizden 4 gun önce ama hepimizi bi heyecan aldı :))
selam kızlar banada doktor 10 hazirana sezaryan günü verdi .. heycanlıyım ilkide genel anestezi ile sezaryan oldum.. şimdi kararsızım belden aşağı uyuşturma mı olsam diye sizlerden sezaryan olacakların tercihlerini ve nedenlerini öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler
Banada kesain önümüzdeki c.tesi 38 bitince işte yapalım derbenım de 38. hafta bitince bakacaktı öyle dedi ama bu hafta bebeğin suyunun azaldığını söyledı perşembe günü daha da azaldıysa riske atmaz doğru doğuma o yüzden bu hafta kesın olurum o muayeneyi psikolojimi hazırlıyorum yavaş yavaş :18:
herkeze merhabaaa
kızlar salı günü doğuma gidiorum zorunlu sezeryan olarak tansiyonum cok yüksek bana dua edin 36 haftalıkken dua edin kuveze alınmadan evımıze cıkalım:26:
merhaba kızlar.
buraya yazmıstım 21 mayısta kontrolum var dıye. işte kontrole giderken bı trafik kazası gecırdım. kaldırımda esımın arabayla gelıp benı almasını beklerken arkamda duran taksi geri vitese alıp bana arkamdan carptı. karnımın üzerine siddetli düştüm . hemen ambulansla kendı hastaneme kaldırıldım. tum gece agrı ve kasılmalar devam ettı. doktorum riske atamadı ve 34+6 da yanı 22 mayısta 2350gr olarak dogdu oglum .Allaha sukur kı sımdılık ıkımızde ıyıyız bı sorun yok görünüyo. Yıne de dularınızı eksık etmeyın ınsallah ılerleyen gunlerde de bı sorun yasamayız. doğum yapacaklara tüm iyi dileklerimi sunuyorum.bı sure giremem sanırım sevgiyle kalın...
canım dualarımız seninle, rahat bir doğum olur inşallah... hayırlı haberlerini bekliyoruz...
İngiltere'deydin sanırım, epidural alacak mısın?
canim duan icin sago0.insaallh senin dogumunda kolay ve guzel gecer.ben dogumumu yaptim.saglicakla aldim yavrumu kucagima dun geldik eve.3 gun hastahanedeydik.evet ingilteredeyim canim.apidural almadim istemedim canim canim olasi yan etkilerinden cekindim.agri hafifletme amacli gas and air kullandim.yani oksijen ve gaz karisimi insana sarhosluk veren bir havaydi.agrini bi nebze olsun hafifleten bisey.turkiyede var mi bilmiom ama kesinlikle harika bisey.yan etkisiz sadece havayi cektigin surece kafayi buluyosun geciyo.dogumum bittikten sonra elimde gaz simsiki tutmusum eve goturceeem diyodumebe good byeeee good bye demelisin artik diyodu.her dogum gibi cok zor du yinede tabiki ama gazin etkisiyle sacmaladiklarim komikti :1
Canim bende ingilteredeyim uzun zamandır giremiyordum belki hatırlanmazsin ya doğumun nasıl oldu biraz bilgi verirmisin ben buraları bilmiyorum ve çok merak ediyorum. Bu arada hayırlı olsun bebeğin canım
Iyi gunler bacilarimmm
Yavas yavas dogurmaya basladik haydi hayirlisi
Rabb'im saglicakla dogurmanizi nasip etsin
Kizlar anne olmak gercwktwn mukemmel otesi bir duygu ♥♥♥
Biz Ali Yasin imle 21 gunu devirmis bulunmaktayiz...
Cok hizla buyuyorlar inanin ki...
Dolaptaa buyuk gelir diye sakladigim elbiseler meger artik oluyormus
Cok sukur bu duyguyu tadanlardan olduk ve olacagiz....
E_M_A bacim bebegin hayirli olsun
Bol bol emzir ne kadar cok diski yaparsa bebegin o kadar cabuk toparlanir...
Ins. Bir daha bilirubin degeri artmaz...
Rabb'im ikinizide nazarlardan sakinsin...
Yine dogum yapanla arkadaslarimiz var mi bakamadim ....
Rabb'im saglicakla buyutmelerini nasip etsin ♥
Dogum yapacak arkadaslarim agrisiz acisiz atlatirsiniz ins.
Oglum su an uyuyorken bende yatayim...
Malumunuz geceleri uyuyamiyoruz
Opuyoruz sizleri
herkeze merhabaaa
Kızlar heyecanınızı yüreğimde oğlumu doğurduğum gün ki gibi hissediyorum 1sene olucak ama sizlerden farkım yok rabbim sağlıkla kucağınıza versin 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?