2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

en azından bunuda atlatmışsınız canım şükür...Allah artık hep sağlıklı olarak evinizde kalmayı büyümeyi nasip etsin

evet canım doğum hikayeleri topiğimizde var ayrıca...
Linki :
www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702241

Dün kontrolümüz vardı kızlarr... benim tosuncuk 6 haziranda gelecekti doktorumuz önce öyle diyodu ama o kadar bekliycegini sanmıyorum dedi doktorumuz...muhtemelen 2 haziranda alırız kizimizi dedi...beklerse tabi haftaya persembe son kontrolümüz ondan sonra sezeryan gunumuz netlesecek Allahimm halbuki beklediğimizden 4 gun önce ama hepimizi bi heyecan aldı :))

bakalım seninki acele edecek mi yoksa söz dinleyip bekleyecek mi

O topigi nasil bulucaz pufff?

www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702241

öncelıkle geçmiş olsun bebiş çok şükür sağlığına kavuşmuş.
Allah bır daha sağlık sorunu yaşatmasın.
gözün aydın cnm

ben de uyuyamıyorum artık yatakta dönmekten tavana bakmaktan sinirim bozuluyor artık normaldir canım stres var ister istemez uykumuzu etkılıyor.
annen destek olur sana toparlarsın kendını. kayınvalıde konusuna da çok takılııp üzme kendini canım gereksiz trip yapmış size ama yapacak bişey yok madem gelecek zehır etme kendne son zamanlarını. hiç kafaya takma elınden geldığınce pozitif olmaya çalış. sen şimdi sinir olmuşsun bılıyorum kı kolay kolay birşey yokmuş gibi yapamazsın ama elınden geldığınce sakın olmaya çalış kımsenın lafını da kafaya takma. ağlama da bebeğin üzülür annesi. eşine de kızma kendince orta yol bulmaya çalışmış erkekler bazen kaş yapayım derken göz çıkarabılıyor. ayrıca kafa şişirmek falan ne demek burada herkes birbirine destek olmak için sevincini sıkıntısını paylaşmak için var.

canım nasıl oldun devam edıyor mu lekelenme.

herkeze merhabaaa
kızlar salı günü doğuma gidiorum zorunlu sezeryan olarak tansiyonum cok yüksek bana dua edin 36 haftalıkken dua edin kuveze alınmadan evımıze cıkalım:26:

hayıırlı ve kolay bir doğum olur sağlıklı bir şekilde doğar bebeğin inşallah.

hayırlı doğumlar cnm.
sezeryan olanlar genelde spinal oldu canım.
buradakı paylaşımlar genelde o yönde.
benim bir tecrübem yok o yüzden birşey diyemeyeceğim.

bekler inşallah bebiş aceleci çıkmaz.
hayırlı doğumlar.

Canım benim ilk doğumum ama daha önce spinal anesteziyle rahim içi bir ameliyat geçirdim ve tavsiye ediyorum çok çok rahat

canim allah yardimcin olsun benimde sezaryen olacak ilk dogumum tup bebek oldugu icin sezaryen demisti ama nabzim da yuksek cikmaya baslamisti oda eklenince kesin sezaryen dedi doktorumuz benim belden uyusturulacak spinal denilen sanirim bebek dogar dogmaz gormek istiyorum ilk neden bu sonra genel anestezi de ayilma safhasini yasamak istemiyorum bi de genel anestezi de olan gaz sorunu digerinde olmuyo dedi ebe ve hemsire ile konustum simdiye kadar hic bi sorun yasamadik dediler bende bu nedenlerle.belden uyusmayi kabul ettim bakalim hakkimizda hayirlisi olsun sende aklina gonlune hangisi daha iyi geliyosa onu yap

Reactions: bbe
Banada kesain önümüzdeki c.tesi 38 bitince işte yapalım der

herkeze merhabaaa
kızlar salı günü doğuma gidiorum zorunlu sezeryan olarak tansiyonum cok yüksek bana dua edin 36 haftalıkken dua edin kuveze alınmadan evımıze cıkalım:26:

Canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Sütün inşallah çabuk gelir ve bol bol emzirirsin. Hatta şimdiden süt yapan çaylara başlayabilirsin.

Genelde ilk sezaryenda dikiş vs. çabuk oluyormuş. Ama ikinci doğumda aynı yerden kesildiği için dikiş vs. biraz daha uzun oluyormuş. Doktoruna tahmini süreyi sor. Sana göre süre kısaysa sipinal, uzunsa genel anestezili daha iyi olur.

ay inanmıyorum ya Allahım ikinizide korumuş şükür bununla geçmiş olsun canım benim hemde tebrik ediyorum bebişine kavuşmuşsun..inşallah hiç bir sorun yaşamazsınız mübarek kandil gününde tüm dualarım sizinle..

Iyi gunler bacilarimmm
Yavas yavas dogurmaya basladik haydi hayirlisi
Rabb'im saglicakla dogurmanizi nasip etsin
Kizlar anne olmak gercwktwn mukemmel otesi bir duygu ♥♥♥
Biz Ali Yasin imle 21 gunu devirmis bulunmaktayiz...
Cok hizla buyuyorlar inanin ki...
Dolaptaa buyuk gelir diye sakladigim elbiseler meger artik oluyormus
Cok sukur bu duyguyu tadanlardan olduk ve olacagiz....
E_M_A bacim bebegin hayirli olsun
Bol bol emzir ne kadar cok diski yaparsa bebegin o kadar cabuk toparlanir...
Ins. Bir daha bilirubin degeri artmaz...
Rabb'im ikinizide nazarlardan sakinsin...
Yine dogum yapanla arkadaslarimiz var mi bakamadim ....
Rabb'im saglicakla buyutmelerini nasip etsin ♥
Dogum yapacak arkadaslarim agrisiz acisiz atlatirsiniz ins.
Oglum su an uyuyorken bende yatayim...
Malumunuz geceleri uyuyamiyoruz
Opuyoruz sizleri

Ay azerii ya 21 gun mu olmus? Masallah subhanallah.. Darisi agiz tadiyla hayirlisiyla hepimize nasip olur insallah..

Kızlar heyecanınızı yüreğimde oğlumu doğurduğum gün ki gibi hissediyorum 1sene olucak ama sizlerden farkım yok rabbim sağlıkla kucağınıza versin 😊

herkesemerhaba çokuzun zamanoldu çoğu kişi doğurmuş çook sevindimkurtulanların adına doğumyapan herkese geçmş olsun diyorumAllah analı babalıbüyütsün sağlıksıhhat versin bebişlere ve annelere ne güzelkavuşmak nasipetmiş Rabbim sizebende bekleyenlerdenim benimkızımın hiç gelesi yok sanırım daha hiç sancı hissetmiyorum çünkü

Kızlar heyecanınızı yüreğimde oğlumu doğurduğum gün ki gibi hissediyorum 1sene olucak ama sizlerden farkım yok rabbim sağlıkla kucağınıza versin 😊

sağolasın çok teşekkürler..seninde bebeğin hayırlı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…