2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canlarrr guzel kuzularin guzel anneleri doguran anneler bekleyen anne adaylari hepinize gunaydinnnn. Dun 16.00 da kendiliginden dusen tansiyonumu bir turlu yukseltmeyi beceremedik naptimsa yukselmedi en son sizmisim. Sabah 4 ten beri ayaktayimm uyku haram malum. 4 lerde cok manidar olmus 4 4 luk hatunum masallah 😄 bugun gorus gunumuz insallah bebisim kg almistir bir aydir gormuyorum cok ozledim cok. 36+ lardayim bakalim ne olacak ne diyecek drum. Guzel gunumuz olsun insallahhh.

çok güzel anlatmışsin canim hayirli. olsun bebisin darisi basimiza

senin isteğini dikkate alarak bu dengeyi eşinin kurması gerek bence...

uuuyyyyy içim bi fena oldu sondayı okuyunca canım tüm ayrıntılı detayları bana müsait olunca yaz mutlaka ya burdan yada özelden
bebişinde hayırlı olsun canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ama burayıda öyle çok ihmal etme..doğum bitti şimdi yeni ni dönem var başlayan,daha haberleşeceğimiz çokkkkkkkkk şey olcak

Son düzenleme:

Maşallah :)
Aynen ben de doğum yaptım hikayemizi ayrıca yazacağım ama şu aralar beyeğı yoruluyoruz kızımla :)
Bu arada benim de kaçırdığım doğumları güzel haberleri tebrik ederim :)
Herkese Rabbim gönlündekini versin ve yardımcımız olsun... Herkese kucak dolusu sevgiler :)
Kızım teyzelerinin ellerinden öper :)

günaydın güzel anneler doğum yapanlara hayırlı olsun tek tek okuyamadım bizimde son haftamız perşembe günü izne ayrılıyoruz inşallah ağrılar ağırlıklar devam beşiğimiz bitti hazırladık ama fotosunu ekleyemedim daha bu hafta en yogun haftamız olacak iş devrediyoruz oğluşumla sonrası prensimi bekleme rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
not bi göğüs kreminden bahsedilmşti önceleri adı neydi hatırlatırmısınız sanırım baslamam gerekecek

Benim kız 2800 gr olarak dünyaya geldi, hastaneden çıkarken 2660 a kadar düşmüştü, bugün akşamüstü kontrolümüz var bakalım sarılığımız ve kilomuz kaç olmuş.
benim şişlikler ve kilolar hala yerinde sayılır. Toplam 5-5,5 kilo gitmiş sadece. Hemşirenin demesi ise biz de burada size serum verdik hep dolayısı ile 10 gün sonra daha iner ödeminiz de var tabi dedi. Bence de haklılar çünkü benim bacaklarım hamileyken bile bu kadar şiş değillerdi vallahi.. Kısmet iinşallah 40 ımıza kadar daha fit oluruz kızımla :)

Amin Canım
ben de kızım kucağımda uyurken yazıyorum bu satırları :)
Miniğini kokla benim için :)

Rezene ve bol su ic derler baska ne lazimki sik sik emzir azda gelse (
Bacim sik sik emzirmeye calisiyorum ama yavrum emzik gibi kullaniyor resmen...
Baslarda sutum varddi oglum emmiyordu simdi ise emiyor ama gelen giden yok

Bacim kv de basimda daha ne kadar buyuk sikinti olabilir ki
Herseyde kendi dogurdugu cocuklariyla kiyasliyo...
Bende o senin cocuklarin buda benim swnin cocuklarin gibi olacak doye birsey yok diyorum ama ....
Anlamuyor ki her defasinda kiyas....
Gwceleri uyuyamiyoeum sabah yatayim diyorum pat odaya giriyo en ufak seste irkilerek kalkarim hep...
Oda biliyor ses cikaracak illa....
Dinlenememekte etkilermis ama dinlenmeye firsatim yok...
Oglu gelince yardim eder normalde kendi isimi kendim gorurum...
Birde gecen oglum agliyordu yoksa sutun mu gelmiyo ...
Bak gordun mu ac kaldi torunum diye yukses sesle sitem etmez mi deli oldum resmen....
Gecer odaya acar yuksek ses tv izler...
Ke di evide tam karsimda bu arada
Bende kafa rahat olmaz sanmiyorum....
Cok sagol bacim deneyecegim dediklerini....
Ayrica makinem var lansinoh marka...
Bebegim zaten olani cekiyo hemencecik kalan birsey yok ki....
Sagiyorum birka damla daha geliyor o kadar

canım ben de duyduklarımı paylaşayım, inşallah işe yarar...
kabuk tarçın,börülce, mercimek,soğan,ısırgan otu...
ve besinlerin dışında sütünün yeteceğine inan, ısrarcı ol diyorlar
Bu aralar tam tersi bacim yavruma annelik yapamiyorum diye depresyondayim aglayip duruyorum...
Bir yandan da kv de yemezsen sut olmaz tabi yok bilmem ne...
Ulan sanki onun hlgibi yemek zorundayim kadim 100 kiloyu asmis tek oturusta dunyayi yiyiyo....
Dediklerini deneyecegim cok sagol

Ooo kız sen ne ara doğdun benim niye haberim yok hayırlı olsun canım inşallah sütün artar
O oooo cipsim bugun 22. Gunumuz bizim basa formun abilerinden
Masaallah bacim Rabb'im anali babali buyutmeyi nasip etsin ins.
Bende 2530 gr. Ve 49 cm. Ile dogum yapmistim ama direkt yagun bakima girmisti masaallah size cok eevindim hemen kucagina almana
Darisi topikcanlarima :18:

o stresler bizde de var aendişe etme. Senin valizinde eksikler varmış benim daha valiz ortalarda yok ne temzilik ne hastane çantası hiç bişey yapmadım. Bebeğin tek bir kıyafeti dahi yıkanmadı. Bu hafta da çalışıp doğum iznine ayrılcam o zaman yapıcam inşallah

Bu aralar tam tersi bacim yavruma annelik yapamiyorum diye depresyondayim aglayip duruyorum...
Bir yandan da kv de yemezsen sut olmaz tabi yok bilmem ne...
Ulan sanki onun hlgibi yemek zorundayim kadim 100 kiloyu asmis tek oturusta dunyayi yiyiyo....
Dediklerini deneyecegim cok sagol

Azericim öncelikle Allah analı babalı güzel ömürler versin Ali yasin'e :)

Süt için kendini kasma çünkü süt birazda psikolojik bi durummuş. Annemden edindiğim bilgiler doğrultusunda bişeyler paylaşayım.
Bulgur, soğan hoşaf süt yaparmış. Özellikle soğan ve bulgur pialvı yaz gününde iyi gider zaten bi de ayran yaparsın hergün yemeye çalı onları.
Humananın çayları varmış eczanede onu bi dene.
Ağlamak sütü keser haberin olsun...
Sen bebeğe memeyi her verdiğinde bikaç damla da ola süt alıyor merak etme, emzik gibi kullansa bile emme refleksini güçlendiriyor sonuçta.
Emzirirken bebeğin üstüne eğilme arkana yastık koyup dik dur bebeği kendine çek.
Annemin bi tavsiyesi daha var, ılık bi bezi emzirmeden önce göğüslerine koy, süt indirirmiş.

Allah inek damızlık inekelr gibi süt versin hepimize inşallah

Kadrajcimmm amiiiinn son yazdiginaa cok guldum kizzz:))))))

kızlar ben de kendi kendime karar verdim bu karardan doktorun haberi pek de umursamıyorlar zaten de . kendi kendime doğum tarihimi belirledim.
38+ 0 ya da 38+1 38+2 de bebeğimi kendi sancımı beklemeden doğurmaya karar verdım hiçbir sıkıntı da yok sadece şekerden dolayı beklemek istemıyorum. doğum şekli olarak da mecburen suni sancı verilecek ve epidurale karar verdim. normal doğum ücreti 1000 liraymış artı epiıdural de 750 tl miş yani 1750 tl epidural biraz pahalı geldi ama yapacak bişey yok o sancı için değer yani.

Cancanlar artık sona geldik ve doğuran doğurana maşallah bize Perşembe günü Poyraz kuşuma kavuşacağım inşallah Ben çok heyecanlıyım hele eşim benden daha da beter,Gece oğlumuzla yatıp sabah onunla kalkıyoruz son günler geçmek bilmiyor.Bir de pek fazla dillendirmedim burada ama bizim üçlü taramamızda spina bfida (omurilikte açıklık daha da açığı bacakların tutmaması,felç) ihtimalimiz çıkmıştı.Sonrasında ayrıntılı ultrasonlar ve testin tekrarlanması sonucu öyle birşeyin olmadığını söyledi doktorum ki olsa bile görünmediğine göre doğum sonrası cerrahi müdahale ile düzelebilecek birşey olduğunu söyledi.O zaman içim biraz olsun rahatlamıştı ama doğum yaklaştıkça son 2 haftadır kabuslar görüyorum.Dün gece yine rüyamda bebeğim doğmuştu ve ben ilk bacaklarına bakıyorum oynatabiliyor mu diye...3 günümüz kaldı ve endişem hiç olmadığı kadar fazla şu an..Allah'ımdan tek isteğim oğlum sağlıkla doğsun başka hiçbirşey istemiyorum ben Allah'ım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize...

canım merak etme oyle bışey olsa ultrasonda kesin çıkardı ultrasonda onu görmemek mumkun değil

canım merak etme oyle bışey olsa ultrasonda kesin çıkardı ultrasonda onu görmemek mumkun değil

Öyle canım benim de içim oldukça rahattı zaten bu konuda ama nedendir bilmem doğum yaklaştıkça ilk zamanlarda korkmadığım kadar korkmaya başladım..Psikolojim çok değişti neden bilmiyorum...

Kesin birsey olmadan bayiliyorlar korkutmaya. Hic korkma benim arkadasima da neler neler dediler masallah turp gibi ve cok zeki bir oglu var kiz depresyona girmisti iki ay cocuguna bakamadi oyle bozulmustu psikolojisi. Sakin aklina getirme. Onu oraya koyan can veren mevlam onun icin en iyisini bilir sen hic derrtlenme tasalanma. Bana da kalbinde beyaz parlaklik goruyorum yok efendim down sendromu olabilir falan filan dedi allah onu bildigi gibi etsin tek basina hicbir anlam ifade etmiyormus o parlaklik.

böyle şeylerin aklına gelmesi ve kafana takılması doğal..haklısın da..ama mümkün olduğunca bunu düşünmemeye çalış,Allah'a inan güven ve duanıda eksik etme canım,inşallah Allah'ın izniyle sapasağlam doğacak..

İnşallah kızlar inşallah...Bu zamana kadar hep inandım ama dediğim gibi sona yaklaştıkça farklı psikolojilere girebiliyor insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…