2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Hem de nasil paikolojiler nirmalde bugune kadar hep guleryuzluydum hic alinganligim duygusalligim olmadi dun durup dururken suratsizlik benim bile farkettigim sebepsiz ama neden ben de bilmiyorum. Degisik duygu inis cikislari oldu ben bile sasirdim 😄 cunku bu zamana kadar kendime de sastim hic hamilelik psikolojisi yasamadin diye kendime nazar degdirdim
 

Oy maşallah prensine Allah analı babalı büyütsün bi ara giremedim topiğe o yüzden görmedim hayırlı olsun canım
 

Aynen canım hatta ben lohusalık dönemini o psikolojiyi falan saçma bulurdum ama şimdi korkmaya başladım valla insanın elinde olmayan şeyler..Hormonlarımız bize oyun oynuyor..
 

Canım Allah analı-babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunu. Doğum hikayeni de büyük merakla okudum. İnşallah bizlerde yazarız buralara. Ama bundan sonra bebeklerimizi büyütürken de desteğe, yardıma ihtiyacımız olacak, buradan ayrılabileceğimizi çok düşünemiyorum.

Yok tabii ki benim de beğendiğim bir isim olacak ama hevesini kırıyorum diye son ana kadar düşündüğü isimleri söylemeyecekmişti.
Kızımızın ismi Cansu oldu :)

Doğumunu yapmışsın canım. Allah analı-babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Adı da güzelmiş kızının, öpüyorum elma yanaklarından.


Ben lansioh aldım. 2 ay önce kullanmaya başlayanlar varmış ama doğumu tetikler vs. diye 1 hafta önce kullanmaya başlayacağım.


Hamilelik ve lohusalık psikolojiyi çok değiştiriyormuş. Tüm bu yaşadıkların normal. Bi bakmışsın bebeğin sağlıkla kucağında sana gülümsüyor, bi bakmışsın ortalıkta koşturuyor, Poyrazlar da Efe ler gibi hareketli oluyor tanıdığım kadarıyla :) İçini ferah tut. Doktorlar sorumluluk almamak için mi, kendilerini önemsetmek için mi bilmiyorum annelerin endişeli haline yenisini eklemeyi seviyorlar. Allah hayırlı, sağlıklı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
 

eşinle bunu açıkça konuşmalısın canım.tabiiki yanında annen şart insan kayınvalidesiyle rahat edemez.ikisi birden gelebilir dicem ama pek araları yok sanırım.eşin anlayış göstermek zorunda bu durumda.hastaneden çıkınca da evde kayınvaliden olur yanında
 
Kızlar size birşey sormak istiyorum.

Ben hamileliğim boyunca fazla bir bel ağrısı falan yaşamadım ama bugün belim fena ağrıyor. Bazen de bacaklarıma vuruyor ağrısı. Normalde yarın 37. haftam bitiyor fakat ultrasona göre 38+5 im. Bu doğumla ilgili bir belirti olabilir mi?
 

olabilir canım benim ilk kızımda bel ağrısı ile geldi... sancılarını kontrol et.. herkeste aynı şekilde olmuyor... bu haftalardan sonra artık yalancısıyla beraber gerçek sancıları yaşayacağız....
 
kızlar bugün kontrolüm vardı 38e girdim doktor çatı muanesi yaptı canım çok ama çok yandı kendimi kasdım ve kötü oldum herkeste böyle mi oluyo bide evdeyim 2 saat oldu hala yanıyo acıyo lütfen çatı muanesi olan paylaşsın
 



bu sorunun cevabını bende merak ediyorum gerçekten benımde 37. haftada var muayenem ve nedense korkuorum
 
Burda ilk hamilelik haftalarindan sona kadar cati muaynesi yapiliyor canim .bende kasiyorum kendimi vajinismus nedeniyle ama öyle acili olmuyor aslinda sonrasindada hic aci hissetmedim o bence biraz dr la alkali. Benim ilk dr uma ben hic muayne olamadim panikten dolayi ama o israrla denemeye devam etti ve muayne edemedigi halfe zorlama yuzunden agrim ve hafif kanamam olmustu ilk aylarda. Sonra dr degistim ve sakin yavas davraniyor ne agri ne sizi hic birsey yasamiyorum tabikide o sirada tahammülü zor oluyor kasmadan duramiyor insan kendini. Dr belki sen kastigin halde biraz zorladigi icin su an aci duyuyor olabilirsin.


Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
 

Burda ilk hamilelik haftalarindan sona kadar cati muaynesi yapiliyor canim .bende kasiyorum kendimi vajinismus nedeniyle ama öyle acili olmuyor aslinda sonrasindada hic aci hissetmedim o bence biraz dr la alkali. Benim ilk dr uma ben hic muayne olamadim panikten dolayi ama o israrla denemeye devam etti ve muayne edemedigi halfe zorlama yuzunden agrim ve hafif kanamam olmustu ilk aylarda. Sonra dr degistim ve sakin yavas davraniyor ne agri ne sizi hic birsey yasamiyorum tabikide o sirada tahammülü zor oluyor kasmadan duramiyor insan kendini. Dr belki sen kastigin halde biraz zorladigi icin su an aci duyuyor olabilirsin.


Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
 

Ay benm de yarın cok korkuyodm zaten tam oldu şimdi:18:
 
Korkmayin ;-) korkcak bise yok bi anlik zaten.korkutan sadece o öcü sandalya ama derin derin nefes alin dr yavas davranmasini söyleyin rahat gecer;-)


Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

bu muayane herkese yapılıyormu yaaa:18::18::18::18::18:

birde tam nasıl oluyorr bak şimdi panikledim ben ilk 5 haftalıkken alttan baktı dr ama bu farklı bişey sanırsam
 
 


canım öncelikle gözün aydın yavruna sağsalim kavuşmuşsun Allah analı babalı büyütsün.
senınle aynı sıkıntıyı yaşıyorum o yüzden bıraz daha dikkatli okudum.
36+0 da geçen perşembe günü doktor suyumun azaldığını söyledi ve 37+0 yanı bu perşembe tekrar kontrolum var acaba benı de mı doğuma alacalar
çünkü doktor bana son haftalar da su zaten azalır doğum yaklaştıkça dedi. Yanı bu hafta daha da azalmış olacak ozaman.
hazırlıklı gitmek lazım ya da 1 gün daha müsade edermi acaba bilemiyorum stres yaptım şimdi.
 

Detaylı ultrasyon derken bende kafama akılan birşeyi sorucaktım.Ben gecen sene hamileliğimde ikili tarama testinde yaştan dolayı risk çıkınca karnımdan su aldırmıştım ve su kaybı yüzünden 5,5 aylık bebeğimi kaybetmiştim belki anlatmıştım daha önce bilmiyorum.
Ardından 3 ay sonra ALLAHIMA ŞÜKÜR hamile kaldım fakat bu sefer 2'li tarama testi yaptırmadım aynı şeyleri yaşamak istemediğim için.
Detaylı ultrasyona girdim herşey normal çıktı fakat halen endişeliyim. Birşey olsaydı detaylı ultrasyonda belli olurmuydu. Çok kafam karışık benim acaba birşey varmıdır çoçukta diye DR 'larda kesin birşey demiyorlarki soruyorum ultrasyonda belli olurmuydu diye. Hİç bir tarama testi kesin sonuç değildir .diyorlar.
benimde sezaryanla doğumuma 3 hafta kaldı ve acayip kafaya takıyorum herşeyi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…