2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Amin Canım
ben de kızım kucağımda uyurken yazıyorum bu satırları :)
Miniğini kokla benim için :)

Cankatre senin doğumun erken olmuş herhalde sanırım kusura bakmayın ben takip edemiyorum çok fazla eskiye dönüpte.
Neyse bebeğin kollarında ya önemli olan bu.

Birşey sorucaktım sana Seninde 2. çocuğun galiba , bebeğin olduktan sonra ilkinin tepkisi ne oldu.
Benimde 6 yaşında kızım var ve kıskanır, üzülür diye çok korkuyorum.
Benim kızım zaten doğduğundan beri babasıyla aşk yaşıyor resmen .
Şİmdi iyicene benden uzaklaşır diye korkuyorum. 4 ay'lık doğum iznimi iyi değerlendirmem lazım.

artık bu saatten sonra Allah'a dua etmekten ve hayırlısını sağlıklısını dilemekten başka bişey gelmez elden..ama dedikleride doğru,o 2'li 3'lü testlerin sonuçları hiç %100 doğru değil ki..
peki bişey sorcam?ilk hamileliğinde aldırdığın sudan sonuç ne çıktı canım?yani o riske girmene değdi mi? 😳

Tabiiki temiz çıktı buna çok üzüldüm zaten.
Ama tek suçlu doktordu yaştan dolayı risk var ben olsam su aldırırım dedi.
Sularda boğulasıca
Neyse ALLAH'Tan hemen hamile kaldımda üzüntüm çok uzun sürmedi.

canım yanında anneni istemek en doğal hakkın olması gerekende o bence kayınvalıdeler de durmak istiyolar ben de onun annesiyim diyolar ama kendı annen gibi olmaz netice de. önce eşine söyle o annesine söylesin. söyleyemezse sen güzel bir dille kayınvalıdene söyle.

canım hakkında hayırlısı olsun öncelıkle riske atmak istemiyosun anladığım kadarıyla bence de mantıklı korkular artıyor çünkü. inşallah istediğin gibi olur. bu arada epidural fazla geldı bana da benım gittiğim hastane de 250 tl

canım ben hep bel ağrısı çektim 2 aylıktan beri hem de öle hafif değil şiddetli bel ağrıları çektim.
doğum sancıları belden de başlayabılırmış bı belırtı olabılır belkı çünkü hıç bel ağrın olmamış.
benım sancım belden girerse anlayamam çünkü hep yaşadığım bişey. suyum gelmeden emın olamıcam:)
iyi habrlerini bekliyoruz.

al işte bak 😡 hey Allah'ım yaaa..geçmiş olsun,Allah tekrarını yaşatmasın inşallah..🙏

al işte bak 😡 hey Allah'ım yaaa..geçmiş olsun,Allah tekrarını yaşatmasın inşallah..🙏

Teşekkürederim. Amin ALLAH kimseyi evlatla sınamasın,
Evlat acısı çok acı birşeydir eminim ben daha doğmadan acısını halen yaşıyorum. yaşasaydı şu 9 aylık olurdu falan diye konuşuyorum.
ALLAH hiçbirimize kötü yazılar yazmasın .

Kızlar herkese merhabalar,

Aylardır yazacak vaktim oluyordu ama hep okuyarak takip ettim. Hepiniz 40 yıllık arkadaşım gibi geliyorsunuz :) Ben bu Cuma artık izne ayrılıyorum. Bebişimizin hazırlıklarını bitirdik artık izne çıkıp oğlumu beklemek kaldı geriye. İzne başladığımda yavaş yavaş fotoğraflarını çekip size oğlumun cicilerini de göstermeye başlarız teyzeleri :) Bu arada herkes sezeryan için gün almaya başladı ben daha çatı muayenesi bile olmadım Doktorum epidural normal doğumda çok ısrarcı bu nedenle hamileliğimin başından beri ne bana ne de bebeğe fazla kilo aldırtmedı. Kısaca henüz bakılmayan çatı muayenesi hariç her şey normal doğum için uygun gidiyor. Bakalım 9 Haziran tarihindeki kontrolümüzde bizde de her şey netleşmiş olacak. Heyecanla bekliyoruz. Bizlerden önce doğum yapan arkadaşlarımız, sizlerde hikayelerinizi yazarak bizlere güç vermeye çalışın nolur size şu an çok ihtiyacımız var. Minnaklardan vakit bulunca bizleri de unutmayın. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Doğum yapan tüm arkadaşlarımızındaminnakları hayırlı olsun, analı babalı büyüsünler :)

Pardon yazacak vaktim olmuyordu işten dolayı demek istemiştim

canim ben hic bi testi yaptirmadim 2li filan tarzi doktor hep dediki bi sorun oldugunu doktorda az cok anlayabilir nasil dersen allah korusun ense kalinligi artar burun kemigi olusmaz bende hep doktoruma guvendim insallah hepimizin evlatlari saglikli sihhatli olurlar hakkimizda hayirlisi bu arada detaylida sorun yok dendi bana orda da tek tek butun organlari inceliyolar

ben geçen hafta oldum, üstelik 9 aylık kabusumdu bu çatı muayenesi, kastım rahat olamadım ama doktorum rahatlattı. bana biraz zaman verin rahatlayayım biraz öyle yapın dedim tamam dedi. ama o esnada bi bakim rahim yumuşamış mı dedi tamam olur dedim. tamam ben rahatladım hadi yapın dediğimde doktorun cevabı neyi yapacam bitti ki oldu :) hiç acımadı, korktugum gibi olmadı. boşuna stres yapmışım 9 ay boyunca...

bu muayane herkese yapılıyormu yaaa:18::18::18::18::18:

birde tam nasıl oluyorr bak şimdi panikledim ben ilk 5 haftalıkken alttan baktı dr ama bu farklı bişey sanırsam

Farkli oldugunu dusunme sonucta ayni sey ayni kapiya variyordue benim her muaynede vajinal ultrason ve parmakla rahim agzina bakilip ölcüm yapiliyor. Ben kasiyorum kendimi tabikide ama agridan sizidan degil sadece garip bi his oldugundan. Derin nefes almak rahatlatiyor o an ve dr yavas davranirsa sorun degil. Normal dogumda cok kez olcak bu kontroller;-)) biraz önce bende anestezi uzmanindaydim imz attim epudiral istemiyorum diye sonra dogumhaneye gidip kagitlarimi verdim önceden kayit yaptim ebelerin isine gelmedi epudirale itiraz etmem ebe keske itiraz etmeseydin felan dedi.ben mesela epudiral yapamam gunku igne fobim var rahat duramam ani bi harekette cok seye maal olabiliyor. Benim yani genelleme bi kasma sorunum var ne igne ne cati muaynesi hic biri aslind agri aci yaratmiyor. Dedigim gibi derin derin nefes alin iki saniyede bitiyor cati muaynesi zaten.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

İnsallah canim yaa..yapilirsa uygulucam.nefes alma islemini...tesekkur ederim..

amin canım inşallah..şu az kalan sürecide hayırlısıyla bi atlatsak..

Bugun birsey ögrendim arkadaslar hastanede ebelerle randevumda. Ebe karnemde magnezyum kullandigimi gördu ve birakmami söyledi megerse magnezyum sanci geciktiriyormus haliylr dogumda gecikiyormus son bi kac hafta birakmak gerekiyormus. Ben her sabah kullaniyordum agrilarim olur genelde sabahlari icince geciyordu o yuzden geciyormus.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba arkadaşlar 38+3 olduk ama bebegim hızlı kilo alıyo yani haftada 400 gr falan. Bugünkü kontrolde 3500 dedi dr. Sizce bu normal mi? Normal Doğum istiyorum ama bu şekilde büyürse normal olmayabilir. Bir de bu durum bebeğimin sağlığı ile ilgili bir olumsuzluk habercisi olabilir mi? Korkuyorum yardimci olun lütfen

senin doğumun ne zmn oldu cnm hayırlısı olsun sen de aldın bebeişini kucağına desene :) ben de merak ediyorum artk ama bize daha gün veren bile yok gelmeye niyeti yok sanırım bizimkinin daha..kaçıncı haftanda doğmuş oldu? birde sen de kilosuna zayıf diyordun sanırım doktorun ultrasonda son ölçtüğü kadar mı doğdu daha mı az oldu?

Minnoslar biz de kontroldeydik bugun 36+2 de 49 cm 2900 gr olmusuz benim balli lokma kizim elhamdulillah. Herseyimiz normal gorunuyor su anda. Sekerim kontrollu oldugu icin bir engel yokmus kormal doguma 😄 cok sevindim hundan sonra dogsa bile korkucak biseyimiz yok dedi dr amcamiz. 10-20 haziran arasi hanimefendiyi bekleyebiliriz aksi bir durum olmadikca. Rabbime sukurler olsunnnn.

hayırlısı olsun canım inşallah bende iznimi bekliyorum paylaşımlar için bişey sorcam 24 nisanda çalışabilir almıştım üzerine 5 hafta sayıp çalışamaz raporu alıcam tam 37. haftanın dolması şartı filan var mı ben 32ye girince çalışabilir aldım 37ye girince de çalışamaz almayı düşünuodum haftayı doldurma şartı filan varmı ki:26:

Hayir canim oyle sartlar yok. 32 den sonra na zaman istersen o zaman doktoruna soyluyorsun ve calisabilir raporunu bozup calisamaz veriyor. Burada tercih tamamen sana kaliyor ister 37 bitince alirsin ister 32 te ister 33 te... burada onemli olan su; 37 ye girince alirsan bebegin ile 1 hafta daha az gecirirsin hepsi o kadar. Ben son tarih olan 37. Haftanin sonuna kadar direnip oglumu daha uzun koklamak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…