- 11 Şubat 2014
- 187
- 37
- 118
- 35
Kızlar oglumdan hepinize slm getirdim :)) pazartesi sezeryanla bebeğimi kucağıma aldım hamdolsun. Anlatılmaz mükemmel bir duygu... ikimizde iyiyiz çok sukur. Hala bebeğini bekleyen hamisler sizde en güzel şekilde inş bebisinizi kucaginiza alırsınız. Müsait olunca diğer başlığa anlatırım hikâyemizi
Canim ankaradaysan cankaya nisantasinda var cikrikcilar yokusundada varmis ama oradan emin degilim.... İstanbuldaysanda tabiki eminonunde... Ama dikkatimi cekti bazi buyuk tuhafiyelerdede var ... Yada internet sitelerinden bakcaksin canim siparis verince geliyo
1 yumurta , 250 gr tereyağı , 125 gr pudra şekeri , 1 çay bardağı mısır nişasta , 1 paket vanilya , 4 su bardağı un
YAPILIŞI : Hepsi oda sıcaklığında olacak ve ölçülere uyulmak şart... Yoksa tutmuyo
Yumurta ve pudra şekeri iyice karışıcak daha donra tereyagı eklenip iyice karışıcak . Nişasta yavaş yavaş eklenicek karıştırılacak homojen bi karışım olunca vanilya eklenecek un da yavaş yavas eklenecek. 4. Bardagi eklerken yavaş ekleyinki bardagin buyuklugune gore olcu tutmaz. Hamur ele yapismayacak sekilde ne asiri sert ne de cok yumusak olacak . Sonra yspilan hamuru 1 saat buzdolabina kaldirin daha fazla kalirsada olur. Daha sonra hamuru cikarip yagli kagit uzerinde sekillendirin. Hamurun dumduz olmasina dikkat edinki catlamasin. 175 derecede 15 dakika firinin en ust rafinin 1 altinda pişirin fanliysa alt ust fanida calistirin. Ara ara kontrol edin . Pismemisse sureyi uzatip kontrole devam. Cikarinca sogumaya birakin. İyice soguduktan sonra şeker hamuruyla sekillendirin . Seker hamurlarini kurabiyeye yapistirirken ya bal yada sekerli su kullanin .....
Canim kurabiyeleri serin ve kuru yerde 4 haftaya kadar muhafaza edebiliosun hic bisey olmuyo bu yenmesi icin olan sure ....
2 3 yil bile saklanir ama dedigim gibi 4 haftaya kadar yenilir onun icin zamaninda yaptim :)))
Anladim istanbuldayim ama eminönüne gitmek benim icin cok zor agirlastim artik bigun oraya giderken dogurcam :) ama hic ordan almak aklima gelmemisti en iyisi int siparisi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok guzeller ellrrine saglik bende yapmak istiyorum kizim icin mickey mouse kalibi alfim kac kez denedim neden beceremedim
kizlar,acikogretim sinavlarina girecek var mi yada girebilecek?
7-8 haziran az kaldi sinavada dogumada
Çok guseller seninkide canim . Benimde ilk denememdi ama degdi valla .. Aradan cikti sen hastaneye neler yapcaksinki .. Fikrine ihtiyacim var sanirsam . Gerci bana kalsa icecekte dusunuyorumda hastaneyi piknik alanina cevirmiyim bide kac kisi gelir ya da kac gun kalirim o da net degil.. :)) bi turlu netlesemedim :)
Dogum hikayelerinin yazildigi basligin linkini bize de atar misiniz?
Yok öyle demeyin benimde arkadaşım kordon dolanmasından doğuma bir hafta kala bebeğini kaybetti. ÇOk önemli birşey önemli olmazmı doktor zaten neden hareketlerini sürekli dinleyin diyor bu haftalarda olabilecek en kötü şey kordon dolanması. Özürdilerim seni korkutmak istemedim ama ben birebir yaşadığım için anlatıyorum. Bence sürekli tetikte ol hatta bebek doğduğunda kuveze girmeden yaşar diyorsa doktor bence erken bile doğum yap derim ben sana.
O zamandan beri kordon dolanmasından çok korkmuşumdur. Allah yardımcın olsun
Çok guseller seninkide canim . Benimde ilk denememdi ama degdi valla .. Aradan cikti sen hastaneye neler yapcaksinki .. Fikrine ihtiyacim var sanirsam . Gerci bana kalsa icecekte dusunuyorumda hastaneyi piknik alanina cevirmiyim bide kac kisi gelir ya da kac gun kalirim o da net degil.. :)) bi turlu netlesemedim :)
kontrole gittiğimde görüyorum pijamayla,sabahlıkla, terlikle falan çıkanları da bana hiç hoş görünmüyor... hastaneye gittiğim kıyafetle çıkarım diye düşünüyorum... eşofman altı, tshirt,spor ayakkabı en uygunu bence
nisan ayında paylaşmıştım o yüzden çok geriye gitmedi iletiler bulamadım..bak canım,senin için hastane ve eve geliceklere dağıtacağım süslemeleri bidaha paylaşıyorum
Eki Görüntüle 1134543 Eki Görüntüle 1134537 Eki Görüntüle 1134538 Eki Görüntüle 1134539 Eki Görüntüle 1134540 Eki Görüntüle 1134541 Eki Görüntüle 1134542
Bana da o mantıklı geliyor canm saol
nisan ayında paylaşmıştım o yüzden çok geriye gitmedi iletiler bulamadım..bak canım,senin için hastane ve eve geliceklere dağıtacağım süslemeleri bidaha paylaşıyorum
Eki Görüntüle 1134543 Eki Görüntüle 1134537 Eki Görüntüle 1134538 Eki Görüntüle 1134539 Eki Görüntüle 1134540 Eki Görüntüle 1134541 Eki Görüntüle 1134542
Napmissin cnm sen bir sürü olmus cok harikalar o badem kutusuna bayildim nerden aldin int falanmi
Tesekkur ederim canim benim bende kucuk biberonlardan aldim onlari goturcem kurabiyeleri bide diorum icecekmi gotursem gelenlere ikramlik buzdolabi susleri falanda yaptim ama onlari mevlute saklim dedim kararsizim :)))) bide kotu taraf bebegin isminde netlesemedikki magnetlere falan isim yazim kurabiyelere de hosgeldin bebek yazdik hepsine oule yazmak istemiyorum :)))
hehehehe ben onu beğen bunu beğen derken aldım yaptım bisürükutuyu internetten aldım canım evet,gittigidiyor'dan...
tabi canım isimlide olsun bence,hatta ben olsam isimli yazı yapardım hepsine..
Anladım, Tabiiki ederim ALLAH SİZE SABIR VERSİN.
Dua etmezmiyim ALLAH herkesin yardımcısı olsun.
Merhaba kizlar uzun zamandır takip ediyordum ama yazamiyordum allah nasip ederse bende haziran annesi olacagim 34aylik bir oğlum var bu bebisimizde oğlan olacak. 36+3 teyim ama acilmam var doktor istirahat verdi bebek her an dogabilir
Kacinci haftadasin canim benimde muhtemelen onunuzdeki hadta bakar. Cok mu oleei sokuyor parmagini
geçmiş ilgin canım...
ben de senin gibi 2. oğluşuma hamileyim...
dr unu dinle bolca dinlen biliyorsun doğduktan sonra hiç dinlenme fısatımız olmayacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?