2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Hayirli olsun canim darisi bize inşAllah kokla bizim yerimizede minnagi :))

Anladim istanbuldayim ama eminönüne gitmek benim icin cok zor agirlastim artik bigun oraya giderken dogurcam :) ama hic ordan almak aklima gelmemisti en iyisi int siparisi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok tesekkur ederim canim ya en kisa zamanda yapacagim insallah

sayfaları şöyle bir okudum arkadaşlar..CANKARTE ve kepk arkadaşlarım tebrik ediyorum.. bebişlerine kavuşmuşlar maaşallahh.

sağlıcakla büyütsünler yavrularını.....

Bide anadolu yakasinda maltepe tarafinda altintepede var internetten bakta canim oldugun yerdede illaki vardir

Cok guzeller ellrrine saglik bende yapmak istiyorum kizim icin mickey mouse kalibi alfim kac kez denedim neden beceremedim

valla canım bilmem ki yanlış yaptığın biyer oldu belkide :26:

kizlar,acikogretim sinavlarina girecek var mi yada girebilecek?
7-8 haziran az kaldi sinavada dogumada

benim sezeryan tarihim 17 haziran.ben sınava girmeyi düşünüyorum canım..

ben yaptığım gün paylaşmıştım detayları canım..belki görmemişsindir..dur bulmaya çalışayım geçmişten

Dogum hikayelerinin yazildigi basligin linkini bize de atar misiniz?

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702241

Allah korusun böyle bi derdim endişem yok şükür yanlış alıntı yaptın kız aaay korktum bi an...

nisan ayında paylaşmıştım o yüzden çok geriye gitmedi iletiler bulamadım..bak canım,senin için hastane ve eve geliceklere dağıtacağım süslemeleri bidaha paylaşıyorum

Bana da o mantıklı geliyor canm saol

Napmissin cnm sen bir sürü olmus cok harikalar o badem kutusuna bayildim nerden aldin int falanmi

Tesekkur ederim canim benim bende kucuk biberonlardan aldim onlari goturcem kurabiyeleri bide diorum icecekmi gotursem gelenlere ikramlik buzdolabi susleri falanda yaptim ama onlari mevlute saklim dedim kararsizim :)))) bide kotu taraf bebegin isminde netlesemedikki magnetlere falan isim yazim kurabiyelere de hosgeldin bebek yazdik hepsine oule yazmak istemiyorum :)))

Napmissin cnm sen bir sürü olmus cok harikalar o badem kutusuna bayildim nerden aldin int falanmi

hehehehe ben onu beğen bunu beğen derken aldım yaptım bisürü kutuyu internetten aldım canım evet,gittigidiyor'dan...

tabi canım isimlide olsun bence,hatta ben olsam isimli yazı yapardım hepsine..

hehehehe ben onu beğen bunu beğen derken aldım yaptım bisürü kutuyu internetten aldım canım evet,gittigidiyor'dan...

tabi canım isimlide olsun bence,hatta ben olsam isimli yazı yapardım hepsine..

İsim konusunda hala net degiliz sanirsam dogunca netlesicez :)

Merhaba kizlar uzun zamandır takip ediyordum ama yazamiyordum allah nasip ederse bende haziran annesi olacagim 34aylik bir oğlum var bu bebisimizde oğlan olacak. 36+3 teyim ama acilmam var doktor istirahat verdi bebek her an dogabilir

Merhaba kizlar uzun zamandır takip ediyordum ama yazamiyordum allah nasip ederse bende haziran annesi olacagim 34aylik bir oğlum var bu bebisimizde oğlan olacak. 36+3 teyim ama acilmam var doktor istirahat verdi bebek her an dogabilir

geçmiş olsun canım...
ben de senin gibi 2. oğluşuma hamileyim...
dr unu dinle bolca dinlen biliyorsun doğduktan sonra hiç dinlenme fısatımız olmayacak....

Kacinci haftadasin canim benimde muhtemelen onunuzdeki hadta bakar. Cok mu oleei sokuyor parmagini

36+4'te baktı doktorum mecburiyetten. normalde 37 dolunca yapıyo. yok cnm anlamıyosun bile, bazıları aşırı acıdı agrıdı falan diyodu ben de aşırı korkuyodum ama korkulacak bişi değilmiş...rahim yumuşadıysa anlamıyosun bile parmagını soktugunu. endişelenme rahat ol, kasmazsan daha da rahat geçer...

geçmiş ilgin canım...
ben de senin gibi 2. oğluşuma hamileyim...
dr unu dinle bolca dinlen biliyorsun doğduktan sonra hiç dinlenme fısatımız olmayacak....

Benim oğlum çok kiskaniyor nasil ilgi cekecegini bilmiyor numaradan kekeliyor falan...
İlki normal dogumdu doğum olacagi sirada çok fazla muayene edildiği içi alistim sanirim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…