2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Merhaba arkadaslar haziran anesi derken mayis annesi oldum😃36+4te ayin 22sinde kontrole gittigimde tansiyonum 17\11cikti buray hep yAzmistim en korktugum sey basima geldi ve preeklampsi tanisi kondu apar topar beni ambulansla bulundugum sehirde egitim arastirma has.sevk edildim ve gece 22:40ta ameliyata girdim o sate kadar tansiyonumu dusurmeye calistilar ve bebisimi optugumde saat22:50ydi spinal anestesi oldum ameliyatin her evresini duydum kolay deildi onu soleyim ama o aglama sesi dunyanin en guzel sesi asla unutamam simsi evimizdeyiz bebisimi doyurup bol bol kaka temizliorum😃hayatta yaptigim en guzel sey diorum bu zmana kadar bos yasamisim allaha sukurler olsun bana bu duyguyu tattirdigi icin buarada toplam 20kilo almistim 10kilosu gitti hepinizi opuorum hayirli dogumlar hep giremesemde takip etmeye caliscam😚😚😚😚

Canım sana geçmiş olsun, bebeğin hayırlı olsun, Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Küveze girmemiş bebeğin ne güzel. Şimdi bol bol emzirme zamanı. Hem bebeğin için hem de emzirdikçe daha çok kilo gidiyormuş.

Valla harikasin canim herseyi dusunmussun.ve super gozukuyo hersey.ben daha hastane cantami bile hazirlamadim.

Merhaba kizlar uzun zamandır takip ediyordum ama yazamiyordum allah nasip ederse bende haziran annesi olacagim 34aylik bir oğlum var bu bebisimizde oğlan olacak. 36+3 teyim ama acilmam var doktor istirahat verdi bebek her an dogabilir
Allah bagislasin canim ogullarini...doktorunu dinle canim 38i doldursa bari..

yarın kontrol günümüz
geçen hafta suyun azalmış demişti doktor
ne durumdayız çok merak ediyorum

Canim benimde kontrol gunum yarin saat 3te.
Allah hakkimizda hayirlisini versin ins.

büyük geçmiş olsun canım ya Allah korumuş sizi.
çok şükür ki ikinizde iyisiniz.
Allah analı babalı büyütsün.

Çookkk geçmiş olsun canım neyseki ikinizde iyisiniz... bebişinde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün...

Cok gecmis olsun arkadasim. Nasil bir aksilik. Cok sukur ki iyisiniz. Hayirli olsun bebegin Allah anali babali saglikli sihhatli büyütsün.

çok geçmiş olsun tatlım çok şükür ikinizde iyiymişsiniz Rabbim bir daha böyle sıkıntılar göstermesin....

canım bence bekleme git dr ne olur olmaz Allah korusun erken önlem her zaman iyidir

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. şimdilik iyiyiz. sarılık atlattık yanı hala kontrol edıyoruz. onun dısında ıyıyız. emzirme cabaları falan günler geçiyor yanı pufpuf foruma girmem demedım giremeyebiilirim demek istedim bebişiin gelince anlayacaksın acaip yogunluk oluyo. onunla ilgilenmek istiyorsun gelen gıden vs. zaman nasıl gecıyo anlamıyorsun. tabıkı giricem foruma ama sanırım eskısı kadar sık olmayor dodokusu tabıkı sıradan bır olay gibi yasamadım ve yazmadım. sadece zamanım cok kısıtlıydı ve olanları özet gectim. ayrıca bebişim saglıklı dogduya tehlıkelerı atlattık ya gözüm baska bısı görmedı. kazadada kendı acım için değil bebeğime bişey oldumu dıye soka gırdım zaten kendımle ılgılı hıcbısey hatırlamıyorum ınan Allah kımseye vermesın.
Yıne de sükür sükür sükür Allah saglıklı sıhhatlı bagışladı bıze. kandıl gunu adınıda okuduk kulagına. Allah hepinize yasatsın cok guzel bır duygu mıs kokulu onlar mis mis

uykum yok !!!
off sinir bastı

Ben artik alistim uyumamaya da uyuyamiyorum diye sinirlenmemeye de .. Evin icinde elimde yastugum bir oraya bir buraya yuvarlaniyorum 😄 kahpe bizans filminde sumer tilmac sirtinda kapiyla gidiyodubya herbyere ben de elimde yastikla heryere gidiyorum cifte tabanca basima ve ayamin altina koymaya cocuk gibi 😄😄 az kaldi arkadasm az skalim disimizi insallah sonu guzel..

Süper benzetme al benden de o kadar :))

ne güzel arkadaşım sayılı gün kala kavuşmuşsun hatta eve bile çıkmışsınız süper...
Allah sağlık mutlulukla bağışlasın inş...aaaay 10 kilo gitti demişsin yaaaa en çok o kısmı sevdim bende şu ana dek 20 kilo aldım,inş bendende öyle çabuk gider...
yakın zamanda ilk fırsatta detaylı doğum hikayenide "doğum topiğine" bekliyoruz artık...

Dogum topiginin linkini verirmisiniz pufpufcummm. Hayir dogurucam da yazamicam diye korkuyorum 😄😄

Canim ben yorganida gezdiriyom,ama rahat ettim gece yerde yorganin ustunde uykuyu buldum.
Daha uyurdum esim uykumu kacirdi.
Erken dogum riskim vardi 30.haftalarda hastanede cok yattik bide nidilat igne falan kullandim
sancilar kesilsin diye bu aralarda yalanci sancilar vurmasi lazim ama tik yok ,bu seferde doguramican diyo benim koca bana.
Kizimda 41. Hafta dogmustu

günaydın canlar bugun işyerinde son günümüz doktora gidecektik hem çalışamaz raporu için hemde muayene için bugun çalışmıomus baska doktora gidicem rapor için inşallah bi arıza çıkarmazlar başkasının hastassısın die

Cnm güle güle büyüt bebeğini, darısı bize inşallah... :)

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün oh keyf te sana Rabbim bizlerede hayırlısıyla sağ salim kavuşmayı nasip etsin

Kızlar ben hemoroid olmuşum üstelik nerdeyse hiç kabız olmadım diyebilirim en fazla 2 kere olmuşumdur, hamilelik öncesinde bile daha çok olurdum.
Tesadüfen gördüm kanama filan yok kaşınıyordu bi baktım şok oldum. İlk defa başıma geliyor ne yapsam bilemedim

Gunaydin sekerler..
Ben dun tekrar baska bir doktora gittim. Kordon dolanmasi dogruymus ve gunde en az on hareket saymam gerekiyormuş. Bu hareket isini cozemedim. Attigi her tekmeyi mi sayip 10 tamamliyoruz yoksa gun icinde farkli zamanlarda oynadigini mi 10 tamamlamaliyiz.

sağlıklı olsun da tek isteğim bu canım

Kaclarda sekerin canim? Seker normal doguma engel bir durum mu? Doktoruna sordun mu? Ben sordum kontrollu oldugu surece bir sorun olmaz dedi.

canım şekerime daha dikkat edıyorum yuksekse hemen yuruyuşe çıkıyorum 160 ı geçirmemeye çalışıyorum. benım doktorum zaten engel değil diyor ama ddikkat etmezsem bebeğin ani kalp durma riskı oluyormus benim korkum bu zaten

saat 5i geçiyordu yattığımda 10 da kalktım aynen az kaldı sabır yarabbim sabır.

Canım bana günde 20 hareket demişti. 2 saatte bir hareket ediyor mu dedi. Ama benimki gece ve öğleden sonra hareketsiz gibi, akşam yemek sonrasından uyuyana kadar ve sabah hareketli. Ben gün içinde ve gece hareket etmezse korkmamayı kendi kendime aştım. Her bebeğin bir ritmi oluyor sanıyorum. Cankatre ye de doktorları akşam yemeğinden sonra 1 saatte 10 hareket demiş. Daha önceden bebeğinin hareketlerini biliyorsundur. Ona göre saymaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…