Merhaba arkadaslar haziran anesi derken mayis annesi oldum😃36+4te ayin 22sinde kontrole gittigimde tansiyonum 17\11cikti buray hep yAzmistim en korktugum sey basima geldi ve preeklampsi tanisi kondu apar topar beni ambulansla bulundugum sehirde egitim arastirma has.sevk edildim ve gece 22:40ta ameliyata girdim o sate kadar tansiyonumu dusurmeye calistilar ve bebisimi optugumde saat22:50ydi spinal anestesi oldum ameliyatin her evresini duydum kolay deildi onu soleyim ama o aglama sesi dunyanin en guzel sesi asla unutamam simsi evimizdeyiz bebisimi doyurup bol bol kaka temizliorum😃hayatta yaptigim en guzel sey diorum bu zmana kadar bos yasamisim allaha sukurler olsun bana bu duyguyu tattirdigi icin buarada toplam 20kilo almistim 10kilosu gitti hepinizi opuorum hayirli dogumlar hep giremesemde takip etmeye caliscam😚😚😚😚
valla canım bilmem ki yanlış yaptığın biyer oldu belkide :26:
benim sezeryan tarihim 17 haziran.ben sınava girmeyi düşünüyorum canım..
Canim bende nasip olursa girmek istiyorum.ama hic calismadim.
ben yaptığım gün paylaşmıştım detayları canım..belki görmemişsindir..dur bulmaya çalışayım geçmişten
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702241
Allah korusun böyle bi derdim endişem yok şükür yanlış alıntı yaptın kızaaay korktum bi an...
nisan ayında paylaşmıştım o yüzden çok geriye gitmedi iletiler bulamadım..bak canım,senin için hastane ve eve geliceklere dağıtacağım süslemeleri bidaha paylaşıyorum
Eki Görüntüle 1134543 Eki Görüntüle 1134537 Eki Görüntüle 1134538 Eki Görüntüle 1134539 Eki Görüntüle 1134540 Eki Görüntüle 1134541 Eki Görüntüle 1134542
Allah bagislasin canim ogullarini...doktorunu dinle canim 38i doldursa bari..Merhaba kizlar uzun zamandır takip ediyordum ama yazamiyordum allah nasip ederse bende haziran annesi olacagim 34aylik bir oğlum var bu bebisimizde oğlan olacak. 36+3 teyim ama acilmam var doktor istirahat verdi bebek her an dogabilir
yarın kontrol günümüz
geçen hafta suyun azalmış demişti doktor
ne durumdayız çok merak ediyorum
Merhaba arkadaslar haziran anesi derken mayis annesi oldum😃36+4te ayin 22sinde kontrole gittigimde tansiyonum 17\11cikti buray hep yAzmistim en korktugum sey basima geldi ve preeklampsi tanisi kondu apar topar beni ambulansla bulundugum sehirde egitim arastirma has.sevk edildim ve gece 22:40ta ameliyata girdim o sate kadar tansiyonumu dusurmeye calistilar ve bebisimi optugumde saat22:50ydi spinal anestesi oldum ameliyatin her evresini duydum kolay deildi onu soleyim ama o aglama sesi dunyanin en guzel sesi asla unutamam simsi evimizdeyiz bebisimi doyurup bol bol kaka temizliorum😃hayatta yaptigim en guzel sey diorum bu zmana kadar bos yasamisim allaha sukurler olsun bana bu duyguyu hem gecmis olsun hem allah bagislasin.tattirdigi icin
Cok gecmis olsun canim allah bagislasin..
Cok büyük gecmis olsun. Allah korumus ikinizide insallah en kisa zamanda toparlanirsiniz cok üzüldüm kanim dondu okurken. Allah bebeginede sanada saglikli sihhatli ömürler nasip etsin insallah böyle bir talihsizlikle karsilasmazsinih bir daha
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
ay bende cantami yarim yamalak hazirladim ama trmizlik duruyo evim cok fena hazirani bekliyorum Temizlik icin,
ates oyle bi geliyoki ay menopoza girmis gibiyim diyip guluyorum az kaldi hakkimizda hayirlisi
aaay cok gecmis olsun neyseki iyiymissiniz allaha sukur evladinla beraber saglikli sihhatli omurler dilerim
Canım SAT a göre doğumumuz aynıydı. Doğumun hiç bu şekilde başlayacağı aklımın ucundan geçmez. Dışarı çıkınca çok dikkat etmek lazım. HAtta artık yalnız dışarı çıkmamak lazım. Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, analı-babalı büyütsün. Siz de sevgiyle kalın.
ooooovvvvv 😳😳😳
Allah korumuş resmen..Canım çok geçmiş olsun + bebişinde hayırlı uğurlu olsun...Allah'ın izniyle bi sorun olmaz inşallah...Her geçen gün hızla daha iyiye gidip büyüsün inşallah...
ama neden girmiyorsun ki? 😔
büyük geçmiş olsun canım ya Allah korumuş sizi.
çok şükür ki ikinizde iyisiniz.
Allah analı babalı büyütsün.
Çookkk geçmiş olsun canım neyseki ikinizde iyisiniz... bebişinde hayırlı olsunAllah analı babalı büyütsün...
oyyyçok çok geçmiş olsun, nasıl öyle sıradan bir şey olmuş gibi yazmışsın içim kalktı burda hemen aklıma aynanın klibi geldi, çok üzer beni o klip, hayy allahım yaaa allah korumuş sizleri, kıyamam karnının üstüne düşmüşsün bir de, taksicinin de ömründen ömür gitmiştir zaten her şeye rağmen tebrikler ve mutluluklar dilerim, allah bundan sonra size sağlık ve huzur versin en kısa zamanda da toparlanın ve evinize gidin inşallah, maşşallah bebeğine de sana da allah bir daha böyle bir şey göstermesin inşallah sevgiler...
Cok gecmis olsun arkadasim. Nasil bir aksilik. Cok sukur ki iyisiniz. Hayirli olsun bebegin Allah anali babali saglikli sihhatli büyütsün.
Canım bence haftasına göre çok çok az değil bebeğinin kilosu ki usg cihazı da bu konuda yanılabiliyor.Ayrıca doktorun da dopplere falan sokabilir öyle bir şüphesi varsa.Bu doktorları anlamıyorum hiç...Neyse canım sen takmamaya çalış çünkü gelişimi hiç te geride değil verdiğin değerlere göre..
Amannnn Allah korumuş seni de bebişini de..Çok çok geçmiş olsun Allah bundan sonra kazasız belasız sağlıklı hayat nasip etsin bebeğinle birlikte..Bu arada gözün aydın
Aaaa seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı ama ben önümüzdeki perşembe (29 mayıs) sezeryan için gün aldım daha doğrusu doktorum verdi..Bana da erken gibi geliyordu ama geçenlerde nst.de sancım çıktı ve 2 doktorda bu çocuk olmuş her an gelebilr diyince gözüm korktu valla o yüzden perşembe doğru bir karar diye düşündüm..Umarım beklediğimiz zamanda ve sağlıkla doğar bebeiklerimiz
ayayayayay hemşerim, canım geçmiş olsun hem de hayırlı uğurlu olsun ayy canım şimcik gördüm Allah'ım korumuş ikinizi de.. hemencik iyileşin büyüyün de gelin hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. öpüyoruz kızımla oğluşunu ve senii
çok geçmiş olsun tatlım çok şükür ikinizde iyiymişsiniz Rabbim bir daha böyle sıkıntılar göstermesin....
canım bence bekleme git dr ne olur olmaz Allah korusun erken önlem her zaman iyidir
ay inanmıyorum ya Allahım ikinizide korumuş şükür bununla geçmiş olsun canım benim hemde tebrik ediyorum bebişine kavuşmuşsun..inşallah hiç bir sorun yaşamazsınız mübarek kandil gününde tüm dualarım sizinle..
uykum yok !!!
off sinir bastı
Ben artik alistim uyumamaya da uyuyamiyorum diye sinirlenmemeye de .. Evin icinde elimde yastugum bir oraya bir buraya yuvarlaniyorum 😄 kahpe bizans filminde sumer tilmac sirtinda kapiyla gidiyodubya herbyere ben de elimde yastikla heryere gidiyorum cifte tabanca basima ve ayamin altina koymaya cocuk gibi 😄😄 az kaldi arkadasm az skalim disimizi insallah sonu guzel..
Merhaba arkadaslar haziran anesi derken mayis annesi oldum😃36+4te ayin 22sinde kontrole gittigimde tansiyonum 17\11cikti buray hep yAzmistim en korktugum sey basima geldi ve preeklampsi tanisi kondu apar topar beni ambulansla bulundugum sehirde egitim arastirma has.sevk edildim ve gece 22:40ta ameliyata girdim o sate kadar tansiyonumu dusurmeye calistilar ve bebisimi optugumde saat22:50ydi spinal anestesi oldum ameliyatin her evresini duydum kolay deildi onu soleyim ama o aglama sesi dunyanin en guzel sesi asla unutamam simsi evimizdeyiz bebisimi doyurup bol bol kaka temizliorum😃hayatta yaptigim en guzel sey diorum bu zmana kadar bos yasamisim allaha sukurler olsun bana bu duyguyu tattirdigi icin buarada toplam 20kilo almistim 10kilosu gitti hepinizi opuorum hayirli dogumlar hep giremesemde takip etmeye caliscam😚😚😚😚
ne güzel arkadaşım sayılı gün kala kavuşmuşsun hatta eve bile çıkmışsınız süper...
Allah sağlık mutlulukla bağışlasın inş...aaaay 10 kilo gitti demişsin yaaaa en çok o kısmı sevdim bende şu ana dek 20 kilo aldım,inş bendende öyle çabuk gider...
yakın zamanda ilk fırsatta detaylı doğum hikayenide "doğum topiğine" bekliyoruz artık...
Ben artik alistim uyumamaya da uyuyamiyorum diye sinirlenmemeye de .. Evin icinde elimde yastugum bir oraya bir buraya yuvarlaniyorum 😄 kahpe bizans filminde sumer tilmac sirtinda kapiyla gidiyodubya herbyere ben de elimde yastikla heryere gidiyorum cifte tabanca basima ve ayamin altina koymaya cocuk gibi 😄😄 az kaldi arkadasm az skalim disimizi insallah sonu guzel..
Dogum topiginin linkini verirmisiniz pufpufcummm. Hayir dogurucam da yazamicam diye korkuyorum 😄😄
Ben de duydum ama yapmayacağım. Bebekler doğduklarında en güçlü duyuları koku almaları. Tiksinir emmez diye korkuyorum. Önemli olan doğru emzirmek, tabi başarabilirsek. Teoride çok iyi anladım ama uygulamada nasıl olacak göreceğiz :)
Senin bu işi ticarete dökme zamanın gelmiş, eş dosttan başla, oldukça da çeşit var, profosyonel olmuşsun :)
2 önceki kontrolde bebeğimin kordonu boyun ve omuz hizasındaydı, doktor ani hareketler yapma dedi, son kontrolde bebek hem ters dönmüştü hem de kordon yakınında değildi. Daha öncede kordonu dolanıp tekrar düzelen duydum, inşallah senin de öyle olur.
Allah yardımcın olsun, bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah. Doğum hikayeni de bekliyoruz.
Maşallah bebeğine, uzun boylu bir bebek olacak galiba :)
Kaclarda sekerin canim? Seker normal doguma engel bir durum mu? Doktoruna sordun mu? Ben sordum kontrollu oldugu surece bir sorun olmaz dedi.
Gunaydin sekerler..
Ben dun tekrar baska bir doktora gittim. Kordon dolanmasi dogruymus ve gunde en az on hareket saymam gerekiyormuş. Bu hareket isini cozemedim. Attigi her tekmeyi mi sayip 10 tamamliyoruz yoksa gun icinde farkli zamanlarda oynadigini mi 10 tamamlamaliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?