2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bugün evdeyim iznim başladı. karışık duygular içerisindeyım korkuyorum hem de mutluyum. doğumu hızlandırmak istiyorum 40 a kadar inşallah doğurururm. bir de bacaklarımda şişlik değil ama hani hamlarsınız ya öyle bir ağrı var var mı böyle ağrısı olan

slm kızlar bende dogum yaptım mayısın 21 dee allah herkese kolaylk versnn sag saglim kucana almak naisp etsinn kızım oldu şükür kucaama aldımm aklınıza takılan sorular varsa cvplayabilirim kızlar çantanıza zzemzeminn içine hurma dograyınn bebeginiz dogdunda iki çay kaşıgı verinnn hem sarılık olmuo hem gaz sorunu olmuo içni temizlio

ohh canım darısı benim iznime inşallah o ağrılar bende bir haftadır var çok yürümüş gibi vucut son demlerine ağırlık tartmada sanırım

Teşekkürler, seninde bebeğin hayırlı olsun , Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Erken geldiğine göre normal oldu sanırım. Doğum hikayeni de yazarsan büyük bir heyecanla okuruz.

Teşekkürler, seninde bebeğin hayırlı olsun , Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Erken geldiğine göre normal oldu sanırım. Doğum hikayeni de yazarsan büyük bir heyecanla okuruz.

ewt erken oldu cnm iç karnım yapışmışşş tehlikem varrdıı amin allah razıı olsun

merhaba kızlarrrrrr:) sayımız azalmaya başladı :) ben aslında yazılarınızı devamlı okuyrm ama maalesef bişey yazamıyrm :) ama hepinizi seviyrmmm :) hemde kocamanından :) dün bizde dr gittik kızlar oğlumm 3500 gr olmuş boyumuzda 50 cm mi geçmiş dün itibari ile 37+2 idik :) 4 haziranda sezeyan tarihim var cumartesi tekrar kontrola çağırdı veeee sonraaa çarşamba günü sabah 7 de doğum için çağırdı :) çok heyecanlıyım:)

Kızlar doğum yaklaştıkça aklıma takılan şeylerden biri de süt pompası olayı. Siz bununla ilgili bir hazırlık yaptınız mı? Ben henüz ne alacağıma karar veremedim :18: Doğumda pompam hazır olsun istiyorum nasıl olsa iznim bitince işe döneceğim ve zaten kullanmak şart olacak. Doğumdan sonra da tıkanıklık falan olursa elimin altında bulunmuş olur diyorum. Bana hız sağlaması açısından çift taraflı ve elektrikli bir şey olsun diyorum ama çoğu çokta pahallı. Kullanamayıp elimde kalmasından korkuyorum. Yani özetle kafam çok karışık. Siz neler düşünüyorsunuz?

canım bende doğumdan sonra işe başlıcammm maalesef 3 aylıkken işe başlamak zorundayım o yüzden bende pompa çok araştırdım hatta burda da sormuştum kullanan arkadaşlarıma danıştım ve lansinoh eektrikli süt pompası almaya karar verdim bende daha almadım ama doğumdan sonra almayı düşünüyrm hem elektrikli hem çift taraflı hemde kullananlar çok memnun olduğunu yazmış inşallah bende memnun kalırım:)

Hayırlı olsun canım çok sevindim az kalmış yavrunla kavuşmanıza. İkiniz içinde sağlıklı ve kolay doğum olur umarım. Dönüşte özellikle ben hastane ile ilgili yorumlarını bekliyorum. Bakalım sen ne akadar memnun kalacaksın. Orada doğum yapan tüm arkadaşlarım çok memnunlar ama onlar doğum yapalı 2-3 yıl oluyor. Bir de size de söylediler mi bilmiyorum doğum ücretini nakit olarak istiyorlarmış hazırlıklı olun dediler. Hadi sezeryan neysede normal olursa hastane çantasına nakit koyucam artık. Çok saçma ama napalım mecburen öyle yapıcaz. :26:

Ben de henüz almadım ama araştırınca bana da en mantıklı gelen pompa o oldu. Kullananlardan duyduğum tek sıkıntı çok gürültülü olmasıydı. Acıtmasın ve bol süt sağsında gürültüsüne o kadar da takılacağımı sanmıyorum. Sanırım kulananlar bu ürünü en çok fiyat - performans sanlamında beğeniyor.

Slm kızlar. Biliosunuz bu uygulamadaki hataları hala düzeltemedim ve kullanamıyorum malesef... fakat maille bildirim geldiğinde takip etmeye çalışıyorum.
Alıntı yapamadım ama kordon dolanmasıyla ilgili konular olmuş yazmak istedim.

Bebek anne karnına düştüğü andan itibaren kordonu sürekli dolar ve açar. Normalde kordon dolanması sıkıntı değildir. Benim kuduruk bi oğlum var habire dolayıp dolayıp açıo :)) dediğim gibi nırmalde sıkıntı değildir ve bu şekilde normal doğıum bile yapabilirsiniz. Dr'lar son haftalara kdr söylemez bile, hem normal olduğjndan hem de insanlar gereksiz korktuğundan.
Ancak bu noktada kordonun uzunluğu ve sıkması çok önemli. Eğer kısaysa ve bu dolanma kan akımını yavaşlatıosa evet tehlikeli. Ama bunu dopplerle görüyorlar. Ordan geçen kan akımı çok yüksek bir basınçla gidiyor.
Benimki bırakın 1'i 2'yi 3,5 tur dolamış dırumda ama şükür hareketleri hala kuduruk. Dr sadece 'takip et eğer hareketleirnde bi değişiklik görürsen haber ver, şu an bir sıkıntı yok' dedi.

O yüzden lütfen gereksiz bi korkuya kapılmayın. Ama tabiki takip edin ki hareketleri yavaşlamasın. Tek yapmanjz gereken dikkatli olmak. Ama stres olmak, korkmak değil.
Allah hepimize sağlıkla nasip etsin inş!

Hepinize öpücükler!!!

Hepinize öpücükler!

canım evet bizede ücret olayını peşin istediklerini söylediler .eğer kredi kartına tek çekim yada taksit olursa 2000 tl fazla vereceğimizi söylediler normal doğuma sana ne kadar dediler . birde arkadaşlarından doğum yapan varmış o hastanede bende doğumdan sonra lohusa şerbeti dağıttıklarını ve pasta kestiklerini duydum doğru mu :) son birşey daha sorayım hastaneye çarşaf yada pike takımı götrmeyi düşünüyr msn ben istemiyrm ama annem ısrar ediyr da sormak istedim:)

bu yazın tam bnm halimi anlatmş wala :) bn de elimde iki yastık gece boyunca balkonlar da dahil her odayı geziyorum :) :)

herkese merhaba..

normal dogumum 1 temmuz gorunurken ve ben sezeryanla hazıran annesı olucam derken mayıs annesı olarak karsınızdayım..

suyumun gelmesi ile başlayan bu surecte neler yasadık inanın kelımelere dökmek oyle zor ki, hele de hastaneden bebeğimi küvezde bırakıp taburcu olmak zorunda kalmak gerçek bı travmaydı.. Allah düşmanımın başına vermesin..

7 aylık olarak aceleyle dünyaya gelen meleğim şimdi yanımda uyurken yazıyorum bu satırları size, küçücük bir miniğin acemi annesiyim bir süredir.. sağlığımız cok şükür yerınde.. premature olarak dogdugumuz ıcın cesıtlı kontrollerımız var, sanırım bu süreci saglıkla atlattıktan sonra doktor fılan gormek ıstemeyecegız hiçbirimiz.. ben zaten bebeğimin yanında zaman gecırmek ıcın küvez dönemini sabah aksam hastaneye gidip gelmekle gecırdıgım ıcın o dönem ne sezeryan dikişi, agrısı ne lohusalık anlayabıldım.. kendimi unuttugum bı donemdı..

girip size yazmak hbr vermek ıstedım ama takdır edersınız ki oyle endişeli günlerde oyle bı durumum yoktu.. cok sukur şimdi ıyıyız, inş oyle olmayad devm ederız, hala dualarınıza ıyı dıleklerınıze ıhtıyacımız var.. gecırdıgımız bu donemde ki guzel dıleklerınız ve dualarınız ıcın de herkese cok tesekkur ederız..

aslında yazacak cok seyım var ama ilgilenmem gereken bı mınıgım var.. herkese guzel saglıklı dogumlar diliyorum, sevgıler...

canım benim hem geçmişler olsun hem hayırlı olsun ne denir bilemedim. rabbim gücüne güç katsın zor dönemler geçirmişin halada öyle gibi dualarımız senınle herkesin imtahanı derdi ayrı ayrı inancımızı yitirmeden dua ve tevekkül ile bu günleri geçirelim inşallah miniğini gül yanaklarından öperim sağlıklı uzun güzel ömürler diliyorum sıkıntılı günler bitsin geçsin inşallah

Canim Allah bağislasin bebeğini geçmiş olsun biz de bütün forum meraktan olduk nerde bu hatun diye kotu bi haber almaktan korktukama zaten güzel günlergecirmemissin anlasilan ama oönemliolan simdi iyi olmaniz mmutluluğun daim olsun inşallah bebeğini de sağlikla buyut opuyorum bebişinin yanaklarından sevgiler

En sessiz olani en hizli cekeni ve msj yapip sonra baslayani yani en kullanislisi bence mamajoo arkadaslar joker magazalrinda var bir bakin isterseniz resmen calismiyor zannediyorsunuz o kdr sessiz ve cekim hizini siz ayarliyorsunuz otomatik olarak harika bir urun tavsiye ederim bakmadan almayin.

hoşgeldiniz... bizde sizi çok merak ettik.. ama maalesef hiç bilgi alamadık. ama şimdi senin yazdığını ve iyi olduğunuzu görünce çok sevindim canım.. sağlıkla ve sağlıcakla günlerinizi geçirirsiniz inşallah. dualarımız sizinle canım...

Canım bebeğin için bir süre kayınvalideni duymazdan gelmek zorundasın. Benim başında da vardı bir felaket tellalı, eşimin babaannesi. Onun sütü çok fazlaymışta, 1 şişeyi doldururmuşta , bebekleri hep memeye saldırırmışmış, ben doğuramamışım da sezeryan olmuşum ( bunu herkesin içinde söyledi bana) vs...
O bunları söyledikçe ben içimden telkin ettim kendimi, sütüm çok iyi dedim hep. Kendi annemi aradım içimi boşalttım. Dinlenme işin sadece bir kısmı. Asıl önemli olan moral. Gerekirse kapını kilitle, bebeğini kesinlikle yalnız emzir. Bebek sadece açlıktan ağlamaz, bunu en iyi kayınvalidenin bilmesi lazım, onlar bir sürü çocuk yetiştirmiş ya! Sakın sakın moralini bozma, bebeğini düşün.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…