bugün evdeyim iznim başladı. karışık duygular içerisindeyım korkuyorum hem de mutluyum. doğumu hızlandırmak istiyorum 40 a kadar inşallah doğurururm. bir de bacaklarımda şişlik değil ama hani hamlarsınız ya öyle bir ağrı var var mı böyle ağrısı olan
slm kızlar bende dogum yaptım mayısın 21 dee allah herkese kolaylk versnn sag saglim kucana almak naisp etsinn kızım oldu şükür kucaama aldımm aklınıza takılan sorular varsa cvplayabilirim kızlar çantanıza zzemzeminn içine hurma dograyınn bebeginiz dogdunda iki çay kaşıgı verinnn hem sarılık olmuo hem gaz sorunu olmuo içni temizlio
Teşekkürler, seninde bebeğin hayırlı olsun , Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Erken geldiğine göre normal oldu sanırım. Doğum hikayeni de yazarsan büyük bir heyecanla okuruz.
Kızlar doğum yaklaştıkça aklıma takılan şeylerden biri de süt pompası olayı. Siz bununla ilgili bir hazırlık yaptınız mı? Ben henüz ne alacağıma karar veremedim :18: Doğumda pompam hazır olsun istiyorum nasıl olsa iznim bitince işe döneceğim ve zaten kullanmak şart olacak. Doğumdan sonra da tıkanıklık falan olursa elimin altında bulunmuş olur diyorum. Bana hız sağlaması açısından çift taraflı ve elektrikli bir şey olsun diyorum ama çoğu çokta pahallı. Kullanamayıp elimde kalmasından korkuyorum. Yani özetle kafam çok karışık. Siz neler düşünüyorsunuz?
merhaba kızlarrrrrr:) sayımız azalmaya başladı :) ben aslında yazılarınızı devamlı okuyrm ama maalesef bişey yazamıyrm :) ama hepinizi seviyrmmm :) hemde kocamanından :) dün bizde dr gittik kızlar oğlumm 3500 gr olmuş boyumuzda 50 cm mi geçmiş dün itibari ile 37+2 idik :) 4 haziranda sezeyan tarihim var cumartesi tekrar kontrola çağırdı veeee sonraaa çarşamba günü sabah 7 de doğum için çağırdı :) çok heyecanlıyım:)
canım bende doğumdan sonra işe başlıcammm maalesef3 aylıkken işe başlamak zorundayım o yüzden bende pompa çok araştırdım hatta burda da sormuştum kullanan arkadaşlarıma danıştım ve lansinoh eektrikli süt pompası almaya karar verdim bende daha almadım ama doğumdan sonra almayı düşünüyrm hem elektrikli hem çift taraflı hemde kullananlar çok memnun olduğunu yazmış inşallah bende memnun kalırım:)
Ben de henüz almadım ama araştırınca bana da en mantıklı gelen pompa o oldu. Kullananlardan duyduğum tek sıkıntı çok gürültülü olmasıydı. Acıtmasın ve bol süt sağsında gürültüsüne o kadar da takılacağımı sanmıyorum. Sanırım kulananlar bu ürünü en çok fiyat - performans sanlamında beğeniyor.
Hayırlı olsun canım çok sevindim az kalmış yavrunla kavuşmanıza. İkiniz içinde sağlıklı ve kolay doğum olur umarım. Dönüşte özellikle ben hastane ile ilgili yorumlarını bekliyorum.Bakalım sen ne akadar memnun kalacaksın. Orada doğum yapan tüm arkadaşlarım çok memnunlar ama onlar doğum yapalı 2-3 yıl oluyor. Bir de size de söylediler mi bilmiyorum doğum ücretini nakit olarak istiyorlarmış hazırlıklı olun dediler. Hadi sezeryan neysede normal olursa hastane çantasına nakit koyucam artık. Çok saçma ama napalım mecburen öyle yapıcaz. :26:
Ben artik alistim uyumamaya da uyuyamiyorum diye sinirlenmemeye de .. Evin icinde elimde yastugum bir oraya bir buraya yuvarlaniyorum 😄 kahpe bizans filminde sumer tilmac sirtinda kapiyla gidiyodubya herbyere ben de elimde yastikla heryere gidiyorum cifte tabanca basima ve ayamin altina koymaya cocuk gibi 😄😄 az kaldi arkadasm az skalim disimizi insallah sonu guzel..
herkese merhaba..
normal dogumum 1 temmuz gorunurken ve ben sezeryanla hazıran annesı olucam derken mayıs annesı olarak karsınızdayım..
suyumun gelmesi ile başlayan bu surecte neler yasadık inanın kelımelere dökmek oyle zor ki, hele de hastaneden bebeğimi küvezde bırakıp taburcu olmak zorunda kalmak gerçek bı travmaydı.. Allah düşmanımın başına vermesin..
7 aylık olarak aceleyle dünyaya gelen meleğim şimdi yanımda uyurken yazıyorum bu satırları size, küçücük bir miniğin acemi annesiyim bir süredir.. sağlığımız cok şükür yerınde.. premature olarak dogdugumuz ıcın cesıtlı kontrollerımız var, sanırım bu süreci saglıkla atlattıktan sonra doktor fılan gormek ıstemeyecegız hiçbirimiz.. ben zaten bebeğimin yanında zaman gecırmek ıcın küvez dönemini sabah aksam hastaneye gidip gelmekle gecırdıgım ıcın o dönem ne sezeryan dikişi, agrısı ne lohusalık anlayabıldım.. kendimi unuttugum bı donemdı..
girip size yazmak hbr vermek ıstedım ama takdır edersınız ki oyle endişeli günlerde oyle bı durumum yoktu.. cok sukur şimdi ıyıyız, inş oyle olmayad devm ederız, hala dualarınıza ıyı dıleklerınıze ıhtıyacımız var.. gecırdıgımız bu donemde ki guzel dıleklerınız ve dualarınız ıcın de herkese cok tesekkur ederız..
aslında yazacak cok seyım var ama ilgilenmem gereken bı mınıgım var.. herkese guzel saglıklı dogumlar diliyorum, sevgıler...
Canim Allah bağislasin bebeğini geçmiş olsun biz de bütün forum meraktan olduk nerde bu hatun diyeherkese merhaba..
normal dogumum 1 temmuz gorunurken ve ben sezeryanla hazıran annesı olucam derken mayıs annesı olarak karsınızdayım..
suyumun gelmesi ile başlayan bu surecte neler yasadık inanın kelımelere dökmek oyle zor ki, hele de hastaneden bebeğimi küvezde bırakıp taburcu olmak zorunda kalmak gerçek bı travmaydı.. Allah düşmanımın başına vermesin..
7 aylık olarak aceleyle dünyaya gelen meleğim şimdi yanımda uyurken yazıyorum bu satırları size, küçücük bir miniğin acemi annesiyim bir süredir.. sağlığımız cok şükür yerınde.. premature olarak dogdugumuz ıcın cesıtlı kontrollerımız var, sanırım bu süreci saglıkla atlattıktan sonra doktor fılan gormek ıstemeyecegız hiçbirimiz.. ben zaten bebeğimin yanında zaman gecırmek ıcın küvez dönemini sabah aksam hastaneye gidip gelmekle gecırdıgım ıcın o dönem ne sezeryan dikişi, agrısı ne lohusalık anlayabıldım.. kendimi unuttugum bı donemdı..
girip size yazmak hbr vermek ıstedım ama takdır edersınız ki oyle endişeli günlerde oyle bı durumum yoktu.. cok sukur şimdi ıyıyız, inş oyle olmayad devm ederız, hala dualarınıza ıyı dıleklerınıze ıhtıyacımız var.. gecırdıgımız bu donemde ki guzel dıleklerınız ve dualarınız ıcın de herkese cok tesekkur ederız..
aslında yazacak cok seyım var ama ilgilenmem gereken bı mınıgım var.. herkese guzel saglıklı dogumlar diliyorum, sevgıler...
Ben de henüz almadım ama araştırınca bana da en mantıklı gelen pompa o oldu. Kullananlardan duyduğum tek sıkıntı çok gürültülü olmasıydı. Acıtmasın ve bol süt sağsında gürültüsüne o kadar da takılacağımı sanmıyorum. Sanırım kulananlar bu ürünü en çok fiyat - performans sanlamında beğeniyor.
herkese merhaba..
Bacim sik sik emzirmeye calisiyorum ama yavrum emzik gibi kullaniyor resmen...
Baslarda sutum varddi oglum emmiyordu simdi ise emiyor ama gelen giden yok
Bacim kv de basimda daha ne kadar buyuk sikinti olabilir ki
Herseyde kendi dogurdugu cocuklariyla kiyasliyo...
Bende o senin cocuklarin buda benim swnin cocuklarin gibi olacak doye birsey yok diyorum ama ....
Anlamuyor ki her defasinda kiyas....
Gwceleri uyuyamiyoeum sabah yatayim diyorum pat odaya giriyo en ufak seste irkilerek kalkarim hep...
Oda biliyor ses cikaracak illa....
Dinlenememekte etkilermis ama dinlenmeye firsatim yok...
Oglu gelince yardim eder normalde kendi isimi kendim gorurum...
Birde gecen oglum agliyordu yoksa sutun mu gelmiyo ...
Bak gordun mu ac kaldi torunum diye yukses sesle sitem etmez mi deli oldum resmen....
Gecer odaya acar yuksek ses tv izler...
Ke di evide tam karsimda bu arada
Bende kafa rahat olmaz sanmiyorum....
Cok sagol bacim deneyecegim dediklerini....
Ayrica makinem var lansinoh marka...
Bebegim zaten olani cekiyo hemencecik kalan birsey yok ki....
Sagiyorum birka damla daha geliyor o kadar
Bu aralar tam tersi bacim yavruma annelik yapamiyorum diye depresyondayim aglayip duruyorum...
Bir yandan da kv de yemezsen sut olmaz tabi yok bilmem ne...
Ulan sanki onun hlgibi yemek zorundayim kadim 100 kiloyu asmis tek oturusta dunyayi yiyiyo....
Dediklerini deneyecegim cok sagol
O oooo cipsim bugun 22. Gunumuz bizim basa formun abilerinden
Masaallah bacim Rabb'im anali babali buyutmeyi nasip etsin ins.
Bende 2530 gr. Ve 49 cm. Ile dogum yapmistim ama direkt yagun bakima girmisti masaallah size cok eevindim hemen kucagina almana
Darisi topikcanlarima :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?