2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

aaay çok şükür haber geldi senden... Nasıl merak ettim anlatamam,ulaşmak için bi yolsa gelmedi aklıma,çok şükür ki şu an herşey yolunda ve iyisiniz..
Yazış tarzından bile belli,çok zor günler geçirmişsiniz ama Allah sabrını vermiş demek bak şimdi ufaklık yanında uyuyormuş,Allah'ım ne büyük mutluluk..
Canım arkadaşım yaaa herşeyin yolunda olmasına çok sevindim,haber vermene ayrıca sevindim ama uzun süre haber alamayıncada itiraf edeyim kötü bişey var sandım..Şükür ki yok.. Fırsat buldukça gel yaz lütfen,haber alamamak çok kötü çünkü..

En mantiklisibu galiba. Sagol canim.

Nasil rahatladim bilemezsin. Cok tesekkur ederim yazdigin icin. Eger tekrar cvp verebilirsen bu donemde ozellikle dikkat ettigin birsey varsa soylersen cok memnun olurum. Benim yaramaz bir kizim var onunla ilgileniyorum. Hareketlerimi kisitlamam gerekiyor mu yatis pozisyonum oturusum kalkisim onemli mi bu konuda. Sen neLere dikkat ediyorsun

Cok şükür ki ikinizde iyisiniz. Cok merak ettik sizi. Hayirli olsun bebeğin canim. Allah anali babali büyütsün.

sağlıkla ve kolaylıkla kurtulursun inşallah canımcım..Allah yardımcın olsun ama ilk fırsatta gelip detayları yazmayıda unutma

Çok geçmiş olsun. Zamansızlıktan yazamadığını düşündüm ama sağlık problemleriyle uğraşıyormuşsun. Çok şükür ikinizde iyisiniz ve sıcak yuvanızdasınız. Bebeğin hayırlı olsun, Allah analı-babalı büyütsün inşallah....

Bize kredi kartıyla asla almıyoruz dediler. Normal doğum için 2013 fiyatları ile 3000 TL dediler (epidural dahil). 2014 fiyatıylada 3500 olacak dediler ama doğru anladıysam doktoroda orada gitmeye başladığımız için bize 2013 fiyatlarını uygulayacaklar. O şerbet ve pasta olaylarını ben de duydum ama hastane sağolsun ser verip sır vermediği için doğru mu değil mi bir türlü tam öğrenemedim Hatta kapalı çarşıya lohusa geceliği almaya gittiğimde dükkandaki kadın orada doğum yaptığını söylemişti. Doğumdan sonra masaj bile yapıyorlar dedi. Tabi bunlar doğum için verdiğimiz paraya dahil mi yoksa ekstra ödememi yaptılar bende emin olamadım. Emin olduğum bir kaç şey var. Çok yakın bir arkadaşım var 2 yıl önce orada doğum yapmıştı. Ona pasta kesmişler ve fotoğraflarda güzel çıksın diye hafif bir makyaj yapmışlar ve ekstra ücret ödememiş

Çarşaf ya da pike takımı olayına ben karşıyım. Neden dersen, bizim evden getirdiğimiz şeylerin hastanedekiler kadar steril olabileceğine inanmıyorum. Neticede özel deterjanlar ile özel makinalarda sterilize ediliyor her şey. AAA aklımdayken bu detaylar çok önemli çocuk için çoğu şeyi gerektiğinde hastane sağlıyormuş. Biberon, süt pompası, vs. Ancak bebek bezi vermiyorlarmış ona göre hazırlıklı olmalısın çünkü doğumhaneye girerken bebeğin ilk kıyafetleri ile birlikte bezlerini de istiyorlarmış.

Bir de doktorum ben senin yerinde olsam kullan at kilotlardan alırdım çünkü kullanan bayanlardan gördüğüm kadarı ile çok rahat ediyorlar kaydı, sızdı, vs stresine girmiyorlar hem de hastane de kullandığın kilodun aslında çok steril olması lazım dedi.

Seninde aklına gelen ya da duyduğun şeyler olursa mutlaka yaz ben de çok merak ediyorum ne nasıl olacak

Sağol canım bak mesela onu hiç duymamıştım. Hemen araştırmaya başlayayım. Malum zamanımız daralıyor artık

Hayırlı olsun miniğin. Belliki çok zor günler geçirmişsin ama artık bak her şey rayına oturmuş ve miniğin kollarınla. Sağlıkla tadını çıkarmanızı diliyorum

Rahat ol cnm stresin bi faydası yok bize zararı var malum. Ben de sakince biraz araştırdım, bunu önlemenin veya düzeltmenin bi yolu yok diyordu. Ama genel kanı fazla eğilip kalkmaman gerektiği.. Bi de yatarken sol tarafına yatmaya çalış ki kan akımı yavaşlamasın..
Bunun dışında rutin hareketlerini en ii sen bilirsin, hareket edip etmediğini kontrol et cnm.

Benimki 2 hafta içinde dolamış 3,5 kat! Çok becerikli maşallah!
Dediğim gibi bu şekilde normal doğuran da var.. Bazısı boynuna bazısı koluna bazısı gövdesine dolayabilio..
Ama hala kıpır kıpır içerde, rahat ol. Bu kaçıncı dolayışı
İnş sıkjntı çıkmadan sağ salim alırız kucağımıza 1 kat hiç önemli diil ama! Onu dolamadan saymıolar bile

Sorun olursa alıntı yapıp veya msjla sorarsan görürüm cnm. Diğer türlü farkedemeyebilirim eksik gösterio benimki.

Cok tesekkur ederim canim cok yardimci oldun. Saglicakla aliriz insallah yavrularimizi

Sogani limon sikmadan once yuvarlar ezer ole keser skariz ya sogana da aynisini yapip ikiye boluyoruz hafif sulanmis oluyo onu skiyoruz gogus ucuna onemli olan bebek daha hic emmeden bunu yapmak ben ole biliyorum insallah aciklayabilmiskmdir

Anladim cnm cok sagol.sonra silip mi emzirecegiz silmeye gerek yok mu peki biliyr msn?

benim duyduğum kadarıyla soğanı sürdükten sonra silinmeyecekmiş ben de yapıcam

sağlıkla ve kolaylıkla kurtulursun inşallah canımcım..Allah yardımcın olsun ama ilk fırsatta gelip detayları yazmayıda unutma
saol canım hep beraber sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah :) inşallah doğum hikayemi ilk fırsatta ayrıntılı bir şekilde yazacağım:)

ayy canım çokk iyi oldu bilgilendirmen :) ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri yani 4 haftalıktan itibaren jimere gidiyrm hatta ilk fiyat almaya 12 haftalıkken gitiiğimde çok erken demişlerdi:) ama bana 2013 fiyatları olarak ki devamlı oraya gittiğim için normal 3500 sezeryan 4000 peşin fiyatı dediler yani şimdi biz 4000 tl vereceğiz sezeryana acaba dr dan dr a mı değişiyr merak ettim :) ama pasta olayına çok sevindim :) resimlerde güzel çıkar inşallah ben oda süslemesi ve fotoğrafçı ayarladım canım doğuma eşim ve fotoğrafçımda girecek inşllah :) ama çasrşaf olayına katılıyorum karar verdim bende götürmiyeceğim :) bir arkadaşım ren tıpta doğum yaptı hatta dün yaptı doğumu benimle aynıydı ren tıp doğumda getrileceklerle ilgili hastane bir kağıt vermiş jimer verdmedi keşke verseydi bende dediğin gibi kilot olayını düşündüm ama kilot yerine hasta bezi al dediler bende öyle yapmıştım acaba kilotda mı alsaydım? bir de canım ben dr uma korse olayını sordum o da bana doğumdan sonra tekrar sor burda biryerden aldırıyorum dedi:)

Kullan at lohusa kilotlarindan mi bahsediyorsunuz acaba?

Butun gunum klimanin altinda geciyo insallah hasta olmam bu yanginin lohusa versiyonunu dusunemiyorum. Evde otur otur accayip skldm kocam gelse de ona sarsam beni disari cikarsa off off gunler bitse de dogursam 😄

veee şafak : 19

heyecanlı.. stresli.. korkulu.. zor geçecek bir 19 gün..

ama geçsin bitsin ve köfteme sağlıkla kavuşayım istiyorum artık...

Hayırlı olsun canım... inşallah bundan sonraki süreci sıkıntisız sağlıklı hep beraber geçirirsiniz...:)

Canım ben işte bizlere 2013 fiyatı mı uygulayacaklar yoksa 2014 fiyatı mı anlamadım. Ya zaten hiç bir soruma cevap alamıyorum. Hep salak salak geçiştiriliyorum çok sinir oluyorum. Hem nakit getireceksin diyor hem yok 2013 yok 2014 karıştırıyor. Net bir şey söylemeliler. Doğumda şunları yapıyoruz bunları yapmıyoruz demeliler. Hep o girişteki salak kadın yüzünden hiçbir şeyi anlatmayı beceremiyor hasta ilişkilerine niye oturtmuşlar o yeteneksizi gerçekten anlamıyorum. Hastanenin yüz karası olduğunu düşünüyorum
Bence hem kilot hem hasta bezi alma çünkü ben kilodu hastanenin karşısındaki eczaneden almıştım rahat edemezsen hemen eşinin gidip alabileceği mesafede bir yer Doktorum benimle hiç korse olayını konuşmadı acaba korse sadece sezeryanda mı kullanılıyorki :26:

veee şafak : 19

heyecanlı.. stresli.. korkulu.. zor geçecek bir 19 gün..

ama geçsin bitsin ve köfteme sağlıkla kavuşayım istiyorum artık...

Ayyy nekadar heycanli ya darisi basima bende temmuz annesi olcam allah izin verirse safak 45 :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…