2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar selam size bişey sorcam bnm bebegim cok hareketlendi 2gündür delicek karnımı sanki asadan çıkıvercek sizinde oylemi

Iyi olmaniza cok sevindim cok zamandir haber alamiyoduk senden ne guzel bebegine kavusmussun allah hic ayirmasin insallah

veee şafak : 19

heyecanlı.. stresli.. korkulu.. zor geçecek bir 19 gün..

ama geçsin bitsin ve köfteme sağlıkla kavuşayım istiyorum artık...

Hadi hayrlısı az kalmş benm de şafak ya 4 ya 6 gün bakalm paşamızın keyfine göre artık uyku tutmuyor beni heyecandan :)

canım senden haber almak ne güzel gerçekten seni çok merak ettin şükürki sende miniğinde iyi :) bzide inşallah sağlıklı bir şekilde miniğiizi kucağımıza alırız :)

canım gerçkten girişteki fiyat ile konuşan kadın çok yeteneksiz herşeyi sen sormalısın anlatmıyor bile korse olayını dr ben sordum öyle söyledi hatrlat aldırayım dedi ama normal doğum için nasıl oluyr tam bilmiyrm bence yinede dr sor:) söylediğin eczane meltem mobilya var onun yanındaki eczane heralde çünkü orda tek o var diye biliyrm:)

Butun gunum klimanin altinda geciyo insallah hasta olmam bu yanginin lohusa versiyonunu dusunemiyorum. Evde otur otur accayip skldm kocam gelse de ona sarsam beni disari cikarsa off off gunler bitse de dogursam 😄

ay bende öyleyim içim yanıo sürekli soğuk su içiyorum falan geçmiyor ne yapsam gece bile resmen yorganla kanlı bıçaklıyız eşiminde üzerini açıyorum :)) oda sinir oluyor bana aslında hepimiz zamanında kurtuluyoruz iyiki ağustosa falan kalmadık cinnet geçirirdik kesin :))

arkadaşlar bir gün daha bitti çok şükür bugünde doğurmadım:) cumartesiye bebek kurabiyelerim gelecek o zamana kadar doğurmak istemiyrm çok korkuyrm aniden suyum gelişr yada sancım tutar diye hastanede bebek kurabiyesi çikolta ve bebek şekeri dağıtacaım tek elimde olmayan şu an bebek kurabiyesi resimleride en kısa zamanda paylaşırım kurabiyelerime kavuşayımda evde de dağıtmak için lolipop hazırladım ama çikolata ve kurabiye sayısını fazla yaptrdım inşallah eve gelenlerede dağıtacağım:)

Ayyy nekadar heycanli ya darisi basima bende temmuz annesi olcam allah izin verirse safak 45 :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sorma valla..ama bişey diyim : ister100 küsür gün kalsın ister 10.. Bişey değişmiyor zaman geçmiyor her halukarda

Hadi hayrlısı az kalmş benm de şafak ya 4 ya 6 gün bakalm paşamızın keyfine göre artık uyku tutmuyor beni heyecandan :)

senin durum daha heyecanlı şu an valla 😍😘

Kurabiyeleri dışarda mı yaptırıyorsun. Aldığında hala doğurmadıysan :) resmini , nerden ve kaça yaptırdığını yazarsan sevinirim. Ben bebek şekeri haricinde çikolata alacağım ama daha vakit var.

Kizlar oglumu aldim kucagima. Allah herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Daha sonra ayrintilari yazacagim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bebek şekeri ve çikolatam geldi kurabiyem daha gelmedi ama yinede resmini gödtereyim . Benimkinde isim olarak yiğit bera yazacak inşaallah tek tek poşetli ve kurdelalı gelecek . Bebek çikolatam be bebek şekerim . Şimdide lohusa şerbet süslerimi göstereyim son olarakda lolipoplarımı lolipopları ben yaptım geri kalnlarını internetten sipariş ettim çok uygun fiyata yaptrdım hepsini daha sonra sunumları ile birlikte gösteririm inşaallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teyzoşları bizde bebişimiz için bu sabunları hazırladık çok güzel değilmi :)

Eklentiler

• $10173552_10152422778812020_2711812898362325783_n.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 60

Evet canim aynen o eczane dedigim gibi eksikligini hissedersen hemen ordan alirlar hatta orda bebek magazalari falanda var ve o eczanedeki her sey dogum ve bebekle ilgili :) ben bi gun hastaneden ciktiktan sonra soyle bir dolastimda neyi unutursak sadece karsiya gecerek kocalarimiz temin edebilir :)))

Slm arkadaslar herkes iyidir umarim dogum yapanlara hayirli anali babali saglikli olsun yapacaklarinda allah bir avazda kurtarsin insallah. 11 mayis gunu anneler gununde melegim dunyaya geldi bilen bilir plasenta previa yuzunden hamileligim yatarak gecti 36+2 ye kadar geldim cok sukur pazar gunu sabah kalktim lavaboya gittim hafif pembelik geldi korkup doktoru aradim hastaneye git nst ye gir dedi girdim sancim cikti ama ben hic birsey hissetmiyordum ebe doktorumu aradi alalim artik riske atmaya gerek yok dedi ve ben sok icinde aglayarak bebegim daha kucuk diye sezeryana girdim bebegim kuveze girmedi 2 gun kaldik hastanede evimize geldik 4gun sutum gelmedi 5.gun geldi ve bebegim beni emmek istemedi cok moralim bozuldu ustune ac kaldigi icin sarilik oldu hic birsey yiyemedi surekli uyuyordu kalkmadi saatlerce ac kaldi hastaneye gittim kac gun ust uste bebegimden kan alina alina elleri ayaklari delik desik oldu okadar zor zamanlardiki anlatamam ne sezeryan acimi bildim ne lohusalik bildim gunluk 2 saatlik uykuyla duruyordum gece boyu bebegi uyandirmakla ugrastim kimse derdime care degildi bebegime birsey olacak diye mahvoldum kilo verdim kan degerlerim dustu kendime bakamadigim ve istahim kactigi icin sonra bi doktor test istedi kizimdan mesanede mikrop cikti 2 gun kuvezde kaldi ve cikali 3 gun oldu cok sukur simdilik iyi ama beni emmiyor naptiysam emmiyor cok zor bi durum beni annesi olarak gormuyor ben bakamiyorum diye cok uzuluyorum kimse care olmuyor zorla diyor ama benim bebegim almiyor saatlerce ugrastim yok yok okadar cok emzirmeyi hayal ettimki olmadi benim psikolojim bozuldu emziren anneleri gordukce uzuluyorum sutumu sagsrak veriyorum ama bebek emmeyince sutte gelmiyor kizlar daha cok anlatacaklarim var ama inanin kendime bile zaman ayiramiyorum zaman bulunca tekrar yazarim opuyorum hepinizi

Allah yardımcın olsun canım. Inşallah her şey yoluna girer

herkese merhaba kızlar
en baş üyelerden olmama rağmen sitenin şifre azizliğinden dolayı oldukça uzun süredir girememiştim
birkaç defa yeni şifre almaya çalıştım ama olmadı sonunda bugün başardım
gerçi çoğu doğurmuş allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin!doğurucak olanlarda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
bizimde hayırlısıyla salı günü kavuşacağız oğluşumla pufpufum seninde az kalmış
yazamasamda okuyorum yazılanları çilekle ilgili uzun süredir bişey göremedim inşallah iyidir.
bu arada face adresinide rica ediyorum pufpufum

canım hıc uzme kendını, hepımız degısık ve zor zamanlardan gecebılıyoruz bu donemde, şükredelım bebeklerımızı saglıkla kucagımıza aldıgımız ıcın.. ben cok daha erken bı haftada dogurdum bebeğimi, süt konusunun nası bı stres oldugunu ıyı bılıyorum.. akışına bırak ama sagmaya devam et, lactamıl, humananın stıl tree cayı, hurma, dereotu, taze meyveler ve bol su guzel sut yapıyor, hergun bebegını emzırmeye calısmaya devam et, benım arkadasımın bebegı tam 31. gün annesını emmeye baslamıstı o yuzden hıc endıse etme..hersey yolun gırecek hayırlısı ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…