2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

kızlar sarılık olmasını istemiorsanız zemzezmle hurma verin hurmayı dograyıp zemzemn içine atın dogdunda verin içinin pisini çok kolay attırıo

Başka bir topikte yazdığım bir iletiyi silmek istiyorum ama bir türlü silemiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi nasıl sileceğim ben bu iletiyi... :44:

sağol canım amin hepimizin inş..ama seninde az kalmış bak

çok zor bi süreç geçirmişsiniz Allah benzerini bile bidaha yaşatmasın inş..
Ama bebeğe yetemediğini ona bakamadığını düşünmek niye?? Saçmalama lütfen!!

Sen eminimki elinden geleni fazlasıyla yapıyorsundur..bu noktadan sonra gerisi Allah'ın bileceği iş..her bebek emiyor mu sanki?emmeyenlerde var bi dolu hatta direk mama verilenbile var.
sen sadece bebeğine ve sağlığınıza odaklan..böyle düşünüp yok yerede üzülme..

T
kızlar selam size bişey sorcam bnm bebegim cok hareketlendi 2gündür delicek karnımı sanki asadan çıkıvercek sizinde oylemi
Canim aynen bazen delip cikicakmis gibi oluyo.
Sag tarafim ozellikle dizleriyle ittiriyo.
Canim panik yapma rabbim zamaninda dogum nasip eder ins.
Ben hastanede lokum ve cikolata dusunuyorum evdede sabun yaptiriyo ablam nasil bise olcak meraklardayim.
Kizlar oglumu aldim kucagima. Allah herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Daha sonra ayrintilari yazacagim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim gozun aydin.daridi basimiza.
Allah saglikla buyutmek nasip etsin
teyzoşları bizde bebişimiz için bu sabunları hazırladık çok güzel değilmi :)

Ablamda sabun ysptiriyo.degisik fikir geldi bana.
Merak ediyorum nasil olacak.

Canim hayirli olsun ve cok gecmis olsun.
Umarim melegin emer seni moralini yuksek tut bebis icin.

Tatlim ya oncelikle gecmis olsun.
Alla bebegini saglikla buyutmek nasip etsin ins.

Oh temizlik bitmis simdi bekleme zamani.hayirli yolculuklar dikkatli ol.bende bugun anneme gidicem haftasonu orda gecircem ins.
Masallah bebegine kocaman olmus vaktinde gelsin insallah

saol canim.umarim vaktinde gelir.haftaya sinavlarim var.hayirlisi tabiki de

kızlar günaydın dün geceeşimle sabaha kadar uyumadık adet sancısı gibi ağrılarım oldu bacaklarıma vurdu çoğalırsa hemen dr a gideriz diye hazırlandık ama sabaha kadar değişmedi ilk doğumm olacağı için sancı nasıl bilmiyorumda doğum yaklaşıyormu sizce??

Gunaydin canim.o tip agrilar olabilir dun kendini yordunmu yoksa?
Suan nasilsin bilmiyorum ama gecmediyse doktora gitmen sart bence.

Gunaydin cannim.
Kontrolunde biraz moralin bozulmustu.
Doktoruna guven onu dinle canim.
Allahin izniyle bise olmaz insallah

Başka bir topikte yazdığım bir iletiyi silmek istiyorum ama bir türlü silemiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi nasıl sileceğim ben bu iletiyi... :44:

Forum yöneticilerine yazman gerekiyor. Sanırım mesajın sağında ya da solunda mesaj göndermek için ayrıca butonda oluyor.

Allah bağışlasın canım sende hayırlısı ile biraz zorlu kavuşmuşsun bebişine önemli olan sonuç çok şükür darısı bize

kızlar selam size bişey sorcam bnm bebegim cok hareketlendi 2gündür delicek karnımı sanki asadan çıkıvercek sizinde oylemi
aynen güzelim benim de öyle

Kizlar oglumu aldim kucagima. Allah herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Daha sonra ayrintilari yazacagim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin

geçmiş olsun canım aynı zamanda gözün aydın Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

Insallah aysenazim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik insallah sorunsuz aliriz yavrularimizi kucagimiza. Sen nasilsin canim

T

benim geçen haftadan beri haftada bir...
Haftada 1'e düşen kontrol candır...
heyooooo bugün kontrolüm vaaaaar

Evetttt kesinliklee canimcim:))bende iki haftadir ustuste gittim digeri carsamba:) gunlet hayirlisi ile hemen gecsinnn:))

Umarimm bugunki kontrolunde cook guzel gecerr...nstde sancin kac cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…