slm kızlar kontrolllerınıze ıkı haftada mı gıdıyorsunuz haftada bır mı ?
slm kızlar kontrolllerınıze ıkı haftada mı gıdıyorsunuz haftada bır mı ?
benim geçen haftadan beri haftada bir...
Haftada 1'e düşen kontrol candır...
heyooooo bugün kontrolüm vaaaaar
heerkes bir bir yavrusuna kavusuyor hayırlısı ile:) Darısı başımıza inşallahh...seninde sezeryan galibaa isteyerekmiii acaba..ben normal doğum istiyorum ama bazennnnn aklımı kurcalamıyor değil bu sezeryan fikriiAllah hakkımızda hangisi hayırlı ise onu versin inşallah
Selam kizlar mayisin son haftasina girdik. Hadi bakalim haziran anneleri bu hafta basi bizimdir artik ha herro ya merrooo:)
bu arada cannima ozel selammm muucckkkk
amin canım evet isteyerek szeryan ilk oglumda sezeryandı isteyerekti
çok da rahattım şükür umarım buda öyle olur
asıl sorun emzirmek bana gör en büyük korkum
Oncelikle efecige masallah diyelim.benimde tansiyon bugun 13/8 cikti.korktum simdi basimdada biraz agri var.Biraz heyecan ama daha çok korku ve stres ile geldim 😳
Günlük tansiyon ölçüyorum bu ellerimin uyuşması şişmesinden acımasından dolayı.. İlk kez bu sabah 13/8 çıktı (doktor 12 üstü gördü mü ara demişti) Allah'tan kontrol vardı..
Nst normal çıktı ama hastanedeki ölçümde de 13/8 çıktı.. Ultrason muayenemiz normal, 37.haftadayız ama Efe beyimizin gelişimi 40.haftada gibi dedi doktor (maşallah) 3200 gr olmuş,şükür.. Doktor 24 saatlik idrar istedi yine,p.tesi gel dedi ve o gün bide kan testi yapılcak..
ASIL BOMBA : PAZARTESİ BU TEST SONUÇLARINA GÖRE HAFTAYA DOĞUMA ALABİLİRİM dedi,tansiyonu günde 3 kez ölçmeye başla ve 13 üstü oldu mu hemen gel dedi,bu sırada full dinlen dedi 😨😰
aaaay ben kendimi 17'sine şartladım ya,şok oldum.. Gelişimi açısından Allah'tan önde,sorum yok ama böyle erken olma ihtimali korkuttu beni.. Ellerimden ötürü geceleri,sabahları çok şikayet ediyorum çok zorlanıyorum o yüzden Allah "al bakalım sana" mı dedi ne? 😔 ama asla isyan etmedim ki ben..
Neyse kızlar çok uzatmayım durumlar böyle.. Sanırım p.tesi daha çok netleşicek durum..
Darisi basimiza canim.Kizlar merhaba carsamba sabahi 06.20 de epidural normal dogum yaptm hem de 35+4 gunluk ve 2390 gramdk:)aniden sancilandm doktor durdurmaya calisti ama gelecegi varmis pasamin:))dun de evimize geldk her sey yolunda darisi basiniza:)Allah hepimizin yardimcisi olsun:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biraz heyecan ama daha çok korku ve stres ile geldim 😳
Günlük tansiyon ölçüyorum bu ellerimin uyuşması şişmesinden acımasından dolayı.. İlk kez bu sabah 13/8 çıktı (doktor 12 üstü gördü mü ara demişti) Allah'tan kontrol vardı..
Nst normal çıktı ama hastanedeki ölçümde de 13/8 çıktı.. Ultrason muayenemiz normal, 37.haftadayız ama Efe beyimizin gelişimi 40.haftada gibi dedi doktor (maşallah) 3200 gr olmuş,şükür.. Doktor 24 saatlik idrar istedi yine,p.tesi gel dedi ve o gün bide kan testi yapılcak..
ASIL BOMBA : PAZARTESİ BU TEST SONUÇLARINA GÖRE HAFTAYA DOĞUMA ALABİLİRİM dedi,tansiyonu günde 3 kez ölçmeye başla ve 13 üstü oldu mu hemen gel dedi,bu sırada full dinlen dedi 😨😰
aaaay ben kendimi 17'sine şartladım ya,şok oldum.. Gelişimi açısından Allah'tan önde,sorum yok ama böyle erken olma ihtimali korkuttu beni.. Ellerimden ötürü geceleri,sabahları çok şikayet ediyorum çok zorlanıyorum o yüzden Allah "al bakalım sana" mı dedi ne? 😔 ama asla isyan etmedim ki ben..
Neyse kızlar çok uzatmayım durumlar böyle.. Sanırım p.tesi daha çok netleşicek durum..
Arkadaslar bugun randevum vardi iki haftadir bebegimin gelisimi durmus. 2600 gr ve biz. 36+4 teyiz. Sancim cikti dr nasil duruyorsun bu sanciya dedi ama ben öyle fazla hissetmiyorum. Bebegimin kafasi gelismis karni gelismemis.hastaneye yönlendirdi. Yemek borusunun birinden beslenmede zorlaniyormus bebegim. Iki uc gun beklicez belki kendim dogururum diye olmadi bir hafta sonra gelisimi devam etmezse bebegim alincak. Sancim var ama ben col hissetmiyorum. Dr bebegimin kafasina dokundu bayagi bi asagi inmis ve görme bozuklugum vardi bi kac gundur. Simdilik tutuyolsr aslinda dogururum diye bakiyolar sancimdan dolayi. Aglaya aglaya nasil geldim hastaneye bilmiyorum neyle karsilascami bilmedigim icin. Dogumdan degil dogumdan sonra karsilascam seyden korkuyorum. Kafasi büyük karni kücük karni gelisememis bununla ilgili tecrübesi olan varmi? Kendi dr bana bebegin hayati tehlikesi yok ama sana ne olur bilemem dedi o an soktan ne demek istedigini soramadim saskinliktan korkudan kanim donmustu resmen zaman gecmek bilmedi. Bana dua edin ne olursunuz sag saglim alim bebegimi kucagima dr bana fazla bise anlatmiyolar korktugumi gördüklerinden cok endiseliyim .
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Oncelikle efecige masallah diyelim.benimde tansiyon bugun 13/8 cikti.korktum simdi basimdada biraz agri var.
Canim hakkinda hayirlisi olsun
maşallah bebeğine ne güzel az kaldı kavuşmana tansiyonuna dikkat et Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
bence çok takılma karnı büyümemiş demek zayıf olacak demek kafası büyük karnı küçük bişey canlandırma kafanda haftanda çok küçük değil zaten keşke daha ayrıntılı anlatsaydı doktorun,inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini
Insallah.. Burda resmen kerpetenle aliyorum laflari agizlarindan. Cok sagol biraz daha icim rahatladi.Allah razi olsun
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
TCanim ya kiyamam,yalniz kalmamaya calis.bende 99 depremini fena yasadim adapazarinda hatirlamak bile urpertiyo.
Evet gece burasida gokgurultusu falan.
Bol bol dua oku aklina gelenleri bu mubarek gundede oku,rabbim yardim eder.
insallah sikintisiz olacak canim,pozitif dusunelim.coluk cocuga karisacaz evlerimize tekrar bebek kokusu gelicek ne guzel.
Ben iyiyim canim erken dogum falan derken plasenta yoluna girdi.simdide gec dogurcam gibi geliyo.
Dun kontrolvardi dogumhaneyi gezdim artik dogurmak istiyorum ordaki bebiside gorunce yeni dogmus.
32.haftadan itibaren 2 haftada.37den sonra haftada bir.ben pek uymadaim bi sikayeti yok diye
Dun gittim 37+4 te bidahaki persembeyede cagirdi.giderim cunku son 2 hafta artik.haftaya cati kontrolum cunku
Benim ayda birdi en son gecen hafta gittim sonra 2 hafta sonra gel dedi 38. Haftamda gitmis olucam cati kontrolum var heralde haftada bire duser sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?