2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
selamlar

bizde yeni geldik kontrolden muayene yaptı çok acıtmadı bence korkulcak bişey yokmuş :)
rahat rahat doğurursun dedi belim ağrıyo azcık dedim 2-3 güne gelmez en az 1 haftası var daha dedi nst de de bişey yok rahat benim zilli içerde :)
su iyimiş bi de kalp atışına baktı haftaya cuma bidaha kontrol bakalım

Selam kizlar mayisin son haftasina girdik. Hadi bakalim haziran anneleri bu hafta basi bizimdir artik ha herro ya merrooo:)

bu arada cannima ozel selammm muucckkkk

slm kızlar kontrolllerınıze ıkı haftada mı gıdıyorsunuz haftada bır mı ?

benim geçen haftadan beri haftada bir...
Haftada 1'e düşen kontrol candır...
heyooooo bugün kontrolüm vaaaaar

Haftada ya da 10 gunde 1...
Benim de bugun kontrolum var pufpuff hadi bakalim rastgeleee
Benim artik bundan sonra 1 kontrolum belki olur belki olmaz:)))

amin canım evet isteyerek szeryan ilk oglumda sezeryandı isteyerekti
çok da rahattım şükür umarım buda öyle olur
asıl sorun emzirmek bana gör en büyük korkum

selam kızlar.....
benim de bugün kontrolüm var.... çok heyecanlıyım...
akşama sonuçları paylaşırım inş......

Biraz heyecan ama daha çok korku ve stres ile geldim 😳
Günlük tansiyon ölçüyorum bu ellerimin uyuşması şişmesinden acımasından dolayı.. İlk kez bu sabah 13/8 çıktı (doktor 12 üstü gördü mü ara demişti) Allah'tan kontrol vardı..
Nst normal çıktı ama hastanedeki ölçümde de 13/8 çıktı.. Ultrason muayenemiz normal, 37.haftadayız ama Efe beyimizin gelişimi 40.haftada gibi dedi doktor (maşallah) 3200 gr olmuş,şükür.. Doktor 24 saatlik idrar istedi yine,p.tesi gel dedi ve o gün bide kan testi yapılcak..

ASIL BOMBA : PAZARTESİ BU TEST SONUÇLARINA GÖRE HAFTAYA DOĞUMA ALABİLİRİM dedi,tansiyonu günde 3 kez ölçmeye başla ve 13 üstü oldu mu hemen gel dedi,bu sırada full dinlen dedi 😨😰
aaaay ben kendimi 17'sine şartladım ya,şok oldum.. Gelişimi açısından Allah'tan önde,sorum yok ama böyle erken olma ihtimali korkuttu beni.. Ellerimden ötürü geceleri,sabahları çok şikayet ediyorum çok zorlanıyorum o yüzden Allah "al bakalım sana" mı dedi ne? 😔 ama asla isyan etmedim ki ben..

Neyse kızlar çok uzatmayım durumlar böyle.. Sanırım p.tesi daha çok netleşicek durum..

amin canım evet isteyerek szeryan ilk oglumda sezeryandı isteyerekti
çok da rahattım şükür umarım buda öyle olur
asıl sorun emzirmek bana gör en büyük korkum

Merhaba poly74, emzirme konusunda benmde korkularım vardı, teyzem sağolsun yardımcı oldu kendi gelinlerine hep tembihlemiş göğsünüze krem ( vazelin pişik kremi vs) sürün üstüne streç filmle kaplayın banyodan banyoya kalsın demiş ve 3 gelininde de ne göğüs acısı ne de süt sızlaması hiç bişi olmamış , bende 3 gündür yapıyorum, ben bepanthol pişik kremi sürüp streç filmle kapatıyorum gerçektende yumuşacık oluyor banyodan banyoya yeniliyorum açınca ucundaki sarı akıntı yumuşacık oluyo önceden ucundaki sarı akıntı hep kuru oluyodu ve göğsüm çok acıyodu dokundığumda şimdi öyle bi problemim kalmadı :) teyzem yaparken, bana çok dua ediceksin bak gör hiç acimicak dedi ve tanıdıklarınada öner demişti :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar merhaba carsamba sabahi 06.20 de epidural normal dogum yaptm hem de 35+4 gunluk ve 2390 gramdk:)aniden sancilandm doktor durdurmaya calisti ama gelecegi varmis pasamin:))dun de evimize geldk her sey yolunda darisi basiniza:)Allah hepimizin yardimcisi olsun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oncelikle efecige masallah diyelim.benimde tansiyon bugun 13/8 cikti.korktum simdi basimdada biraz agri var.
Canim hakkinda hayirlisi olsun..
Darisi basimiza canim.
Allah bagislasin evladini.gozunaydin nasilda mis kokuludur o simdi(masallah)

maşallah bebeğine ne güzel az kaldı kavuşmana tansiyonuna dikkat et Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

kızlar ben hala bebek çantası almadım siz ne aldınız.internetten alanlar varsa fotosunu ve nerden aldığını paylaşırsa sevinirim

Arkadaslar bugun randevum vardi iki haftadir bebegimin gelisimi durmus. 2600 gr ve biz. 36+4 teyiz. Sancim cikti dr nasil duruyorsun bu sanciya dedi ama ben öyle fazla hissetmiyorum. Bebegimin kafasi gelismis karni gelismemis.hastaneye yönlendirdi. Yemek borusunun birinden beslenmede zorlaniyormus bebegim. Iki uc gun beklicez belki kendim dogururum diye olmadi bir hafta sonra gelisimi devam etmezse bebegim alincak. Sancim var ama ben col hissetmiyorum. Dr bebegimin kafasina dokundu bayagi bi asagi inmis ve görme bozuklugum vardi bi kac gundur. Simdilik tutuyolsr aslinda dogururum diye bakiyolar sancimdan dolayi. Aglaya aglaya nasil geldim hastaneye bilmiyorum neyle karsilascami bilmedigim icin. Dogumdan degil dogumdan sonra karsilascam seyden korkuyorum. Kafasi büyük karni kücük karni gelisememis bununla ilgili tecrübesi olan varmi? Kendi dr bana bebegin hayati tehlikesi yok ama sana ne olur bilemem dedi o an soktan ne demek istedigini soramadim saskinliktan korkudan kanim donmustu resmen zaman gecmek bilmedi. Bana dua edin ne olursunuz sag saglim alim bebegimi kucagima dr bana fazla bise anlatmiyolar korktugumi gördüklerinden cok endiseliyim .

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

slm kızlar benımde dun kontrolüm vardı doktor bebeğimin çok aşağıda olduğunu her an suyumun gelebileceğini söyledi.Magnezyumu günde 650 gr alıyorum.Bol bol yat dedi.Ayın 18inide not aldı o tarıhe kadar tutmaya çalış dedi. bakalım artık hayırlısı bu gun hemen bebegın VE benım doğum çantalarımızı hazırladım neolur ne olmaz diye.Dun yani 35+5 de kilosu 2837 gr çıkdı .ayın 18ıne kadar 3500 bulurmu sizce.

bence çok takılma karnı büyümemiş demek zayıf olacak demek kafası büyük karnı küçük bişey canlandırma kafanda haftanda çok küçük değil zaten keşke daha ayrıntılı anlatsaydı doktorun,inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini

Oncelikle efecige masallah diyelim.benimde tansiyon bugun 13/8 cikti.korktum simdi basimdada biraz agri var.
Canim hakkinda hayirlisi olsun

ahaaa doktor bana baş ağrım olup olmadığınıda sordu ve olursa ara beni mutlaka dedi..istersen doktoruna bi danış bunu canım,ihmal etme..

maşallah bebeğine ne güzel az kaldı kavuşmana tansiyonuna dikkat et Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

sağol canım amin inşallah..ama korku başladı birazda..
:18:

Insallah.. Burda resmen kerpetenle aliyorum laflari agizlarindan. Cok sagol biraz daha icim rahatladi.Allah razi olsun

Insallah.. Burda resmen kerpetenle aliyorum laflari agizlarindan. Cok sagol biraz daha icim rahatladi.Allah razi olsun

Bana da en son gittigim doktor karin cevresi geride dedi ve cok ustunde durmadi. Ben tekrar sorunca onemli birsey degil dedi. Seni niye bu kadar korkutmuslar anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…