Forum yöneticilerine yazman gerekiyor. Sanırım mesajın sağında ya da solunda mesaj göndermek için ayrıca butonda oluyor.
Bana da en son gittigim doktor karin cevresi geride dedi ve cok ustunde durmadi. Ben tekrar sorunca onemli birsey degil dedi. Seni niye bu kadar korkutmuslar anlamadim
Off burdaki dr lari ben bi anlasam varya butun hamileligim boyunca hep bise cikardilar yok suyun fazla yok sonra normallesmis yok sancin var dinlen erken dogmasin yok acilman var 10 gune dogurusun ama dogurmadim yok simdi gene sanci cikti karin cevreside geride bebek gelismiyor kos hastaneye mahfettiler beni inan varya yoruldum yatirdilar madem artik dogurimde öyle cikim diyorum. Idrarda protein fazlaligim vsrmis ama kanda protein eksikligi deminde bunu söylediler bide hepsinin üstüne. Nedenini arastircaklarmis. ;-((((( biktim artik oglumu alim kucagima ve bitsin istiyorum ya..sancilarim cogalzmazsa pazartesi cikarcaklar hftaya cuma bebege bakip alip almicaklarina karar verceklermis..nst de sancin baya düzenli dediler ama kac oldugunu sormadim birazdan gene nst alinca sorcam bu sefer...
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Arkadaslar bugun randevum vardi iki haftadir bebegimin gelisimi durmus. 2600 gr ve biz. 36+4 teyiz. Sancim cikti dr nasil duruyorsun bu sanciya dedi ama ben öyle fazla hissetmiyorum. Bebegimin kafasi gelismis karni gelismemis.hastaneye yönlendirdi. Yemek borusunun birinden beslenmede zorlaniyormus bebegim. Iki uc gun beklicez belki kendim dogururum diye olmadi bir hafta sonra gelisimi devam etmezse bebegim alincak. Sancim var ama ben col hissetmiyorum. Dr bebegimin kafasina dokundu bayagi bi asagi inmis ve görme bozuklugum vardi bi kac gundur. Simdilik tutuyolsr aslinda dogururum diye bakiyolar sancimdan dolayi. Aglaya aglaya nasil geldim hastaneye bilmiyorum neyle karsilascami bilmedigim icin. Dogumdan degil dogumdan sonra karsilascam seyden korkuyorum. Kafasi büyük karni kücük karni gelisememis bununla ilgili tecrübesi olan varmi? Kendi dr bana bebegin hayati tehlikesi yok ama sana ne olur bilemem dedi o an soktan ne demek istedigini soramadim saskinliktan korkudan kanim donmustu resmen zaman gecmek bilmedi. Bana dua edin ne olursunuz sag saglim alim bebegimi kucagima dr bana fazla bise anlatmiyolar korktugumi gördüklerinden cok endiseliyim .
slm kızlar benımde dun kontrolüm vardı doktor bebeğimin çok aşağıda olduğunu her an suyumun gelebileceğini söyledi.Magnezyumu günde 650 gr alıyorum.Bol bol yat dedi.Ayın 18inide not aldı o tarıhe kadar tutmaya çalış dedi. bakalım artık hayırlısı bu gun hemen bebegın VE benım doğum çantalarımızı hazırladım neolur ne olmaz diye.Dun yani 35+5 de kilosu 2837 gr çıkdı .ayın 18ıne kadar 3500 bulurmu sizce.
Iyiyim ne olsun gun sayıyorum sen nasilsin senin dogum ne zamanCanim beniiiiimmm bende seni öpüyorumnasilsin guzel anne
Biraz heyecan ama daha çok korku ve stres ile geldim 😳
Günlük tansiyon ölçüyorum bu ellerimin uyuşması şişmesinden acımasından dolayı.. İlk kez bu sabah 13/8 çıktı (doktor 12 üstü gördü mü ara demişti) Allah'tan kontrol vardı..
Nst normal çıktı ama hastanedeki ölçümde de 13/8 çıktı.. Ultrason muayenemiz normal, 37.haftadayız ama Efe beyimizin gelişimi 40.haftada gibi dedi doktor (maşallah) 3200 gr olmuş,şükür.. Doktor 24 saatlik idrar istedi yine,p.tesi gel dedi ve o gün bide kan testi yapılcak..
ASIL BOMBA : PAZARTESİ BU TEST SONUÇLARINA GÖRE HAFTAYA DOĞUMA ALABİLİRİM dedi,tansiyonu günde 3 kez ölçmeye başla ve 13 üstü oldu mu hemen gel dedi,bu sırada full dinlen dedi 😨😰
aaaay ben kendimi 17'sine şartladım ya,şok oldum.. Gelişimi açısından Allah'tan önde,sorum yok ama böyle erken olma ihtimali korkuttu beni.. Ellerimden ötürü geceleri,sabahları çok şikayet ediyorum çok zorlanıyorum o yüzden Allah "al bakalım sana" mı dedi ne? 😔 ama asla isyan etmedim ki ben..
Neyse kızlar çok uzatmayım durumlar böyle.. Sanırım p.tesi daha çok netleşicek durum..
Kızlar benm İns hesabım vardı ancak onu kapattm
Yeni actım buradaki arkadsları bulamıyorum ve üzldm cnkü doğumdan sonra bebeklerimizi görrdük feyza_fth benm kullanıcı adım yeniden buluşmak üzere
İns...da:)
Insallah.. Burda resmen kerpetenle aliyorum laflari agizlarindan. Cok sagol biraz daha icim rahatladi.Allah razi olsun
Yaaa sisme eklem agrisi bende de var. Ama tansiyon normal protein kacagi yok 38+1 deyim. Sebin mutlu sona az kaldi hayirlisiyla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar bugun randevum vardi iki haftadir bebegimin gelisimi durmus. 2600 gr ve biz. 36+4 teyiz. Sancim cikti dr nasil duruyorsun bu sanciya dedi ama ben öyle fazla hissetmiyorum. Bebegimin kafasi gelismis karni gelismemis.hastaneye yönlendirdi. Yemek borusunun birinden beslenmede zorlaniyormus bebegim. Iki uc gun beklicez belki kendim dogururum diye olmadi bir hafta sonra gelisimi devam etmezse bebegim alincak. Sancim var ama ben col hissetmiyorum. Dr bebegimin kafasina dokundu bayagi bi asagi inmis ve görme bozuklugum vardi bi kac gundur. Simdilik tutuyolsr aslinda dogururum diye bakiyolar sancimdan dolayi. Aglaya aglaya nasil geldim hastaneye bilmiyorum neyle karsilascami bilmedigim icin. Dogumdan degil dogumdan sonra karsilascam seyden korkuyorum. Kafasi büyük karni kücük karni gelisememis bununla ilgili tecrübesi olan varmi? Kendi dr bana bebegin hayati tehlikesi yok ama sana ne olur bilemem dedi o an soktan ne demek istedigini soramadim saskinliktan korkudan kanim donmustu resmen zaman gecmek bilmedi. Bana dua edin ne olursunuz sag saglim alim bebegimi kucagima dr bana fazla bise anlatmiyolar korktugumi gördüklerinden cok endiseliyim .
Ekledim canım seni :)
Kizlar merhaba carsamba sabahi 06.20 de epidural normal dogum yaptm hem de 35+4 gunluk ve 2390 gramdk:)aniden sancilandm doktor durdurmaya calisti ama gelecegi varmis pasamin:))dun de evimize geldk her sey yolunda darisi basiniza:)Allah hepimizin yardimcisi olsun:)
çok geçmiş olsun canım.....
minik paşana kavuşmuşsun ne güzel....
bundan sonra sabırlı ve bir yandan da keyifli günler seni bekliyor...
güle güle büyüt bebişini...........
Cancanlar canım oğlumla dün sezeryan olduk bugün evimizdeyiz..37+4.te 3800 gram ve 51 cm doğduk biz maşallah diyin teyzelerdetayları anlatacağım kendime geldiğimde..öpüyoruz..
Kizlar merhaba carsamba sabahi 06.20 de epidural normal dogum yaptm hem de 35+4 gunluk ve 2390 gramdk:)aniden sancilandm doktor durdurmaya calisti ama gelecegi varmis pasamin:))dun de evimize geldk her sey yolunda darisi basiniza:)Allah hepimizin yardimcisi olsun:)
Biraz heyecan ama daha çok korku ve stres ile geldim 😳
Günlük tansiyon ölçüyorum bu ellerimin uyuşması şişmesinden acımasından dolayı.. İlk kez bu sabah 13/8 çıktı (doktor 12 üstü gördü mü ara demişti) Allah'tan kontrol vardı..
Nst normal çıktı ama hastanedeki ölçümde de 13/8 çıktı.. Ultrason muayenemiz normal, 37.haftadayız ama Efe beyimizin gelişimi 40.haftada gibi dedi doktor (maşallah) 3200 gr olmuş,şükür.. Doktor 24 saatlik idrar istedi yine,p.tesi gel dedi ve o gün bide kan testi yapılcak..
ASIL BOMBA : PAZARTESİ BU TEST SONUÇLARINA GÖRE HAFTAYA DOĞUMA ALABİLİRİM dedi,tansiyonu günde 3 kez ölçmeye başla ve 13 üstü oldu mu hemen gel dedi,bu sırada full dinlen dedi 😨😰
aaaay ben kendimi 17'sine şartladım ya,şok oldum.. Gelişimi açısından Allah'tan önde,sorum yok ama böyle erken olma ihtimali korkuttu beni.. Ellerimden ötürü geceleri,sabahları çok şikayet ediyorum çok zorlanıyorum o yüzden Allah "al bakalım sana" mı dedi ne? 😔 ama asla isyan etmedim ki ben..
Neyse kızlar çok uzatmayım durumlar böyle.. Sanırım p.tesi daha çok netleşicek durum..
slm kızlar benımde dun kontrolüm vardı doktor bebeğimin çok aşağıda olduğunu her an suyumun gelebileceğini söyledi.Magnezyumu günde 650 gr alıyorum.Bol bol yat dedi.Ayın 18inide not aldı o tarıhe kadar tutmaya çalış dedi. bakalım artık hayırlısı bu gun hemen bebegın VE benım doğum çantalarımızı hazırladım neolur ne olmaz diye.Dun yani 35+5 de kilosu 2837 gr çıkdı .ayın 18ıne kadar 3500 bulurmu sizce.
mrb. arkadaşllar.günlerdir hastanede yatan biri olarak yazıyorum.ahh dualara çok ihtiyacım var.preeklampsi yani gebelik zehirlenmesinden dolayı hergün hastanedeyim nerdeyse. arada yatırıyolar arada acillerde geçip gidiyor son ayım.çok yoruldum çok bunaldım alın artık sezeryana diyorum az braz daha dayan diyolar.varmı aranızda benim gibi bu sorunu yaşayan
Canım maşallah, günü erken ama eve gelmişsiniz. Allah sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin...
Biran önce doğurmak isteyen sen değilmiydin :) Dualarına dikkat et :)
Canım endişelenme. Benim bebeğimde 1 hafta geriden geliyor. Doktorum emin olmak için bugün perinatoloğa yönlendirdi, dopler çekildi, 2 kere nst ye girdim. Tekrar kontrol etti falan, moral verdi. Bence doktorun yaklaşımı çok önemli. Doktorum da perinatologta önemli olmadığını söyledi. Minyon bir bebek olabilir dedi. Bir de bebek yan durduğu için tam ölçü alınamıyormuş. Hala ters bebeğim. Benimde kafa haftasında, gövde 1 hafta, bacaklar 2 hafta geri. 36+0 da bebeğim 2550 çıktı. Daha 3 hafta var, artık nefret ettiğim sütü hergün 1 lt içmeye başlayacağım. Hergün 3 lt su içmeme rağmen bebeğin suyu aman aman değil dediler ve bu durumun senin içtiğin suyla çok ilgisi yok dediler. Hakkımızda hayırlısı olsun. Durumumuz benzer ama doktor yaklaşımları farklı sanırım. Bugün eşim sürekli bişeyler çıkıyor, şimdiden 9 doğurduk bile diyor :)
Bebeği tutmak elimizde mi :) Allah hayırlı, vakitli doğumlar nasip etsin...
Geçmiş olsun canım. Ben 20. haftalarda farkettim. Gastrolojiye gittim, ultrason, bir sürü kan vs.. Karaciğer enzimlerim çıktı. Sonra kullandığım ilaçları, vitaminleri kestik ve normale döndüm. Takip ediliyorum ama çok şükür durdurduk. İnşallah sende atlatırsın. Asıl doğumdan sonrası önemli. Sonrasında ultrason olmayı ve bebeği de kontrol ettirmeyi unutma. Bana öyle söylemişlerdi. Böbrek ve karaciğerini kontrol ettir. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin...Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?