2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bana da en son gittigim doktor karin cevresi geride dedi ve cok ustunde durmadi. Ben tekrar sorunca onemli birsey degil dedi. Seni niye bu kadar korkutmuslar anlamadim

Off burdaki dr lari ben bi anlasam varya butun hamileligim boyunca hep bise cikardilar yok suyun fazla yok sonra normallesmis yok sancin var dinlen erken dogmasin yok acilman var 10 gune dogurusun ama dogurmadim yok simdi gene sanci cikti karin cevreside geride bebek gelismiyor kos hastaneye mahfettiler beni inan varya yoruldum yatirdilar madem artik dogurimde öyle cikim diyorum. Idrarda protein fazlaligim vsrmis ama kanda protein eksikligi deminde bunu söylediler bide hepsinin üstüne. Nedenini arastircaklarmis. ;-((((( biktim artik oglumu alim kucagima ve bitsin istiyorum ya..sancilarim cogalzmazsa pazartesi cikarcaklar hftaya cuma bebege bakip alip almicaklarina karar verceklermis..nst de sancin baya düzenli dediler ama kac oldugunu sormadim birazdan gene nst alinca sorcam bu sefer...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

nst kağıdın elindeyse bakabilirsin orda yazıyor zaten kaçlara çıktığı,kanda protein azlığı olması idrarla proteinin atılması,bebeğin artık büyümüş zaten idrarda protein çıkanlar,yüksek tansiyonu olanlar ve gebelik şekeri olanların bir çoğuna zaten sezeryan tarihi olarak 38.haftayı veriyorlar sen 37.haftanın sonundasın inşallah sorunsuz kavuşursun bebeğine

canım aktif kulanıcı degilim ara ara yazıyorum sana yazmadan edemedim once Allaha teslimiyet sonra iyi doktor iyi hastane derim kıızmda 7 aylıkken hastalanmıstım kendi dr um yurtdısındaydı bende nasıl olsa kendi dr muayene etmicek baska hastaneye gidiyim dedi muayene sırasında aynen doktorun yazdıklarını yazıyorum bunun(yavrumun) karnı kocaman bacakları yamuk kafası anormal sen hiç dr a gitmedin mi töbetöbee o an yıkıldım her kontolumu ozenle yaptıran biriyim hemen kendimi dısarı attım anlatamam hissettiklerimi hemen ozele gittim bobrek tası düsürdügüm anlasıldı sancılarımdan dolayı...baska drlara gitmeni tavsiye ederim eger varsa bole bi durumda Allahım yar yardımcın olsun karındakide evlat kucaktakide...

gunde 30 ila 40 gram arasi aliyorlar buna gore hesap edersen buluyor zaten

Canim beniiiiimmm bende seni öpüyorum nasilsin guzel anne
Iyiyim ne olsun gun sayıyorum sen nasilsin senin dogum ne zaman

Kızlar benm İns hesabım vardı ancak onu kapattm
Yeni actım buradaki arkadsları bulamıyorum ve üzldm cnkü doğumdan sonra bebeklerimizi görrdük feyza_fth benm kullanıcı adım yeniden buluşmak üzere
İns...da:)

Yaaa sisme eklem agrisi bende de var. Ama tansiyon normal protein kacagi yok 38+1 deyim. Sebin mutlu sona az kaldi hayirlisiyla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam hatunlar bugun iznimin ilk gunuydu ve temizligi yeni bitirebildim evde beklemek zor gececek gibi besige bakiom surekli hemen gelsin bebegim istiom sonrada zamani var beklemeli diyorum tuhaf :) yarin inşallah babamizin el yapımı besigimizi kıyafetlerimizi paylasacam artik evdeyim en guzel bisiiiii :)

Insallah.. Burda resmen kerpetenle aliyorum laflari agizlarindan. Cok sagol biraz daha icim rahatladi.Allah razi olsun

Canimm takilma moralini bozma banada gecen hafta kafasi su toplamis dedi neler neler soyledi baska doktora git mitlaka simdi hic oyle bisi demiolar rabbimin imtihani hic dusunmr dua ile inşallah sag salim saglikli dogsun bebeginnzayifligi gelişmemiş oluşu doğumdan sonrada çözülür simdi elindej gelenndua ve moralli olman bebegin hissedio herseyi unutma

Yaaa sisme eklem agrisi bende de var. Ama tansiyon normal protein kacagi yok 38+1 deyim. Sebin mutlu sona az kaldi hayirlisiyla

bugüne kadar benimde öyleydi..ilk kez bugün yükseldi tansiyon..24 saatlik idrar bir kez yapışmıştı,şimdi 2.yi istedi bakalım bu kezde idrar temiz çıkcakmı..

"bebek sağlıklı sana ne olur bilemem" ne demek yaaa hey allahım

Sen tabi o an şok olmuşsunda soramamışsındır.

Ama bişey sorcam canım,gittiğin doktora güveniyor musun?hani acaba başka farklı bi hastane ve farklı bi doktorada mı görünsen?

mrb. arkadaşllar.günlerdir hastanede yatan biri olarak yazıyorum.ahh dualara çok ihtiyacım var.preeklampsi yani gebelik zehirlenmesinden dolayı hergün hastanedeyim nerdeyse. arada yatırıyolar arada acillerde geçip gidiyor son ayım.çok yoruldum çok bunaldım alın artık sezeryana diyorum az braz daha dayan diyolar.varmı aranızda benim gibi bu sorunu yaşayan

Cancanlar canım oğlumla dün sezeryan olduk bugün evimizdeyiz..37+4.te 3800 gram ve 51 cm doğduk biz maşallah diyin teyzeler detayları anlatacağım kendime geldiğimde..öpüyoruz..

Cancanlar canım oğlumla dün sezeryan olduk bugün evimizdeyiz..37+4.te 3800 gram ve 51 cm doğduk biz maşallah diyin teyzeler detayları anlatacağım kendime geldiğimde..öpüyoruz..

tebrik ederim canım maaşallah....
günümüz aynı ama sen şimdiden tosununa kavuşmuşsun MAŞALLAHHHHH
güle güle büyüt bebişini....

kontrol günü sonuçlarım...
slm arkadaşlar...
bebeğimin kilosu 7 günde nerdeyse hiç değişmemiş... ama dr normal dedi....
tansiyon 11-7 normalmiş...,
nst de sancı yok...
ama bebeğin kafası aşağıya inmiş bayağı dedi dr...
bir de salı gününe yani 4 gün sonraya nst günü verdi.... sanırım aceleci davranmazsa benim oğlan haftaya cuma gelecek teyzeleriiiii

Canım maşallah, günü erken ama eve gelmişsiniz. Allah sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin...

Biran önce doğurmak isteyen sen değilmiydin :) Dualarına dikkat et :)

Canım endişelenme. Benim bebeğimde 1 hafta geriden geliyor. Doktorum emin olmak için bugün perinatoloğa yönlendirdi, dopler çekildi, 2 kere nst ye girdim. Tekrar kontrol etti falan, moral verdi. Bence doktorun yaklaşımı çok önemli. Doktorum da perinatologta önemli olmadığını söyledi. Minyon bir bebek olabilir dedi. Bir de bebek yan durduğu için tam ölçü alınamıyormuş. Hala ters bebeğim. Benimde kafa haftasında, gövde 1 hafta, bacaklar 2 hafta geri. 36+0 da bebeğim 2550 çıktı. Daha 3 hafta var, artık nefret ettiğim sütü hergün 1 lt içmeye başlayacağım. Hergün 3 lt su içmeme rağmen bebeğin suyu aman aman değil dediler ve bu durumun senin içtiğin suyla çok ilgisi yok dediler. Hakkımızda hayırlısı olsun. Durumumuz benzer ama doktor yaklaşımları farklı sanırım. Bugün eşim sürekli bişeyler çıkıyor, şimdiden 9 doğurduk bile diyor :)

Bebeği tutmak elimizde mi :) Allah hayırlı, vakitli doğumlar nasip etsin...

Geçmiş olsun canım. Ben 20. haftalarda farkettim. Gastrolojiye gittim, ultrason, bir sürü kan vs.. Karaciğer enzimlerim çıktı. Sonra kullandığım ilaçları, vitaminleri kestik ve normale döndüm. Takip ediliyorum ama çok şükür durdurduk. İnşallah sende atlatırsın. Asıl doğumdan sonrası önemli. Sonrasında ultrason olmayı ve bebeği de kontrol ettirmeyi unutma. Bana öyle söylemişlerdi. Böbrek ve karaciğerini kontrol ettir. Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin...Çok geçmiş olsun.

Slm kizlar bugun kontroldeydim 37 haftalik olduk kilomuz 3200 olmus bu hafta fazla kilo almamis sezeryan günümuzude aldik 13 haziran ins bebegime kavusucam artik bende gün sayiyorum :))))

Cok sagol canim. Beni hastaneye yatirdilar bi sebebten yatiyorum simdi. Tam olarak söylemiyorlarda sadece karin gelisimi kücük kilo almamis ve o kadar bitti.sinir oldum resmen haftaya büyük ihtimal bebegimi almak isticekler gelismedigi icin. Cok korktum inanki. Dr sadece eger karni degilde kafasi geriden gelseydi büyük rehlikeydi ama karin geriden gelmesi sadece bir sorun dedi.bebegin normal sartlarda gelismesi icin ugrasiyoruz dedi ve nasil ugrasma anlamadim hastanede yatiyorum ne bir ilac ne bir serum verdiler bana böylemi gelisimi tamamlicak anlamadimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…