2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biran önce doğurmak isteyen sen değilmiydin :) Dualarına dikkat et :)
.

doğru söze ne denir 😁 😃 😝 😂 😆 😎 😅 ama ben hep "zamanında olsun" diyede ekledim..dualarım zamanın çabuk geçmesi yönündeydi

Geçmiş olsun canım. Dopler çekildi mi kan akışı için ya da suyuna bakıldı mı? Benim doktorum ve perinatolog tek tek su alanlarını topladılar. Ayrıca 1 hafta geriden gitmesi normal dediler. Aslında benim 1 aydır geriden geliyor. Ama bugün doktor perinatoloğa göndermek istedi. Çok şükür önemli değil dediler. Gelişiyor ama geriden gele gele gelişiyor. Bu arada sen de süt içmeye başla ve pekmez ye, iyi geliyormuş. Gelişmleri de yaz, neler yapacaklar merak ettim. Doktorum 1 hafta sonraya çağırdı. Perinatolog tesadüf bugün hastanede olmasaymış 3 gün sonra çağıracakmış ama gerek kalmadı dedi.

bendede bakışmıştı var mı diye ama şükür çıkmadı..bebeğe ve anneye zarar vermeyecek kadar tutup son noktada müdahale edip sezeryan yapılıyor canım..çok detaylı bilmiyorum ama böyle olması gerek..tam olarak durumun ne ki?doktor ne diyor yani?

bugüne kadar benimde öyleydi..ilk kez bugün yükseldi tansiyon..24 saatlik idrar bir kez yapışmıştı,şimdi 2.yi istedi bakalım bu kezde idrar temiz çıkcakmı..

13 8 gebelikte cok yuksek degil benim normalde oyle cikiyor hemde ilac kullandigim halde bence stres yapma ozaman daha cok yukseliyor

ahaaa doktor bana baş ağrım olup olmadığınıda sordu ve olursa ara beni mutlaka dedi..istersen doktoruna bi danış bunu canım,ihmal etme..

sağol canım amin inşallah..ama korku başladı birazda..
:18:

Ben o bas agrisini yasayan biri olarak soyle soyleyeyim o normal bi agri degil enseden geliyor we asla gecmiyo kendinizi korkutmayın kızlar tansıyonunuz normal ben 16 8 leri gordum we 37 haftaya geldık 20 haftaliktik farkettıgimizd

cnm bence doktorun yaklaşımı ters olmuş baya bi. doktor da olsalar işte hepsinin ayrı bir mizacı karakteri var. bnm bebeğim de karın gelişimi geride.hem de 32.haftadan beri yavaşlamaya başladı. her 10 günde mesela 7-8 günlük gelişiyo işte böyle böyle aradaki fark en son 2 haftaya çıktı. tek başına karın çevresinin gelişiminın geride olması kilosunun zayıf olmasını etkiliyor. sen üzme kendini. bebişini kucağın aldığında kızacaksın o doktora seni boşuna üzdüğü için. beni de ilk doktorum öyle korkuttu sonra değiştirdim doktorumu. zaten artk son haftalar inşallah alırız minnaklarımızı kucağımıza sağlıkla sen dua et

canım doktora pek itimat etme 36+4 'te bebeğinin kilosu 2600 bence iyi benim 37 de 2630 du. banada karın çevresi gelişimi zayıf diyolardı . 38 de gittim 2950 -3000 ıkg olmuş dedi doktorum ben normal doğurmak istiyorum şuan 38+4 deyim .bebeğim gayet iyi boyu pposuna göre benimkininde kilosu zayıf karın çevresi gelişmemişti. doktorum sürekli sorun ediyodu. abuk sabuk konuşuyodu. banada aynı şeyi söylediler. 2 gün önce gittim doktora nstye bağlayıp tüm gün bebeğin hAREketlerini izliceklermiş sorun olursa sezeryanla alcaklardı. 2 gün öncesi için ailenle konuş seni hemen yatırcaz dedi doktor ve çıktı gitti. bende hemen eşimi aradım gel kaçır beni dedim o da geldi yavaşçaa o hastaneden kaçtım ve başka bir doktora gittim aynı gün içinde bu doktorda bana bebek gayet iyi baş aşağı herşeyi normal sadece boyu ve posuna göre bebeğimiz biraz zayıf o da o kadar önemli değil dedi o yüzden canım tek doktorla YETİNME VE HER DOKTORA DA GÜVENME YALAN SÖYLÜYORLAR

Baktilar dolasima sag taraf iyi dediler sol tarafi iyi göremediler bir hafta sonra tekrar bakcaklarmis. Sut kakao felan cok icerim zaten. Pekmezde yerim aslinda.. Bakalim ne olcak artik bekliyorum dedim ya kerpetenle aliyorum laflari ben soruyorum önce sef dr la görüscez diyip durdular napcaklariyla ilgili . Karnimda su an 3-4 dakkada bi yanma yada sizi oluyor. Hayirlisi artik bakalim ne olcak

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Cok sagol valla yalniz degilmisim demekki. Ilk hamileligim ve ne yapcami sastim.aliriz insallah su an 4-3 dakkada bi karnima yanma hafif sanci giriyo. Nst dede sanci cikiyor zaten. Dr sanci cok diyo ebeler Gayet iyisin diyo kafayi yememek elde degil valla. Heleki bugun öyle cok korktumki anlatamam.iki haftadir dr bana kan ilaci vermisti oda feci bulanti ve kusma yapti hatta yarim kilo verdim resmen bununlami alakalidir diYe vicdan azabi cekiyorum.

Haklisin..ben yurtdisinda yasiyorum burdaki butun dr lar bi cins. Kendi dr hatta bana resmen bebegin hayati tehlikesi yok ama sana bise diyemem dayanabilirmisin dedi imali imali..
Resmen soka girdim. Bide dr ayriyetten bir pisikolog. Yatircaklarmi dedim cantanida gotur belki yatarsin dedi hastaneye bi geldim meherse kendi dr zaten hastaneye yatis evraklarimi hazirlamis bide yatirin diye yazmis madem yatirin yazcaktin niye acikca söylemiyorsunki belkilerle oyaliyorsun beni. Dr o kadar kalsium ilaci istedim insan sonucta kendini bilir ve bana ihtiyacin yok dedi ama hastanedeki dr lar kaldiyumun az vitaminsiz kalmissin dediler. Bebegin karni gelismemis diyolar diyorumki benim icin bu durumun anlami ne yani ne demek oluyor bu bana onu aciklayin onlar bana kafasi gelismeseydinonzaman daha kotuydu diyolar simdi aciklamasi bumu yani? Ya hastanedeyim
Madem bebek gelismemis insan serum takmazmi? Benim
Zayifligima takmislar gercektende zayifim tmm ama o zaman serum takviyesi yapim bebegim gelissin madem beslenmem yetmiyor onada bise diyen yok olmadi diyorumki neden kan akimi nasil sag taraf iyi diyor eee peki sol ne alemde? Sinirlerimi bozdular resmen madem
Takviye ilac kullanilmicak isim
Ne burda onu anlamadim evdede yatiyordum ben.

Burda dr lar hastanede olmuyor söyle muaynehane var dr süphelenir hastaneye yollar hastane dr bakar ikiside ayni seyleri gördü ve söyledi;-()) dogumuda kendi dr larimiz yaptirmaz hastanede hangi dr varsa o yaptirir hatta ebeler Yaptirir özel ve sigorta ayrimida yoktur tek farkli olarak eben olur kendine özel istersen o kadar;-((. Yani ikiside ayri ayri dr lar hatta toplamda uc dr bakti ucude ayni gördü maalesef

Zaten hastanede iki dr ve kendi dr bakti canim. Sadece bir dr sabit kalmiyorsun burda herkes birbirine yönlendirip haberlesiyor bulgulari topluyor;-((( uc dr da ayni seyi söyledi maalesef

Tansiyon yükselmesi yok gayet normal sekerimde yok. Dr larda arastiriyolar pazar gunune kadar idrar biriktirmemi istediler. Sancimi cok siddetli hissetmiyorum ama kagida baktim 40-60 arasi oynuyor dr sasirdi ama ebeler dr anlamaz sen zayifsin o yuzden herseyi yaziyor nst benle muhabbet edebildigine göre durumun iyi dedi.

Canim arkadaslar bayagi yazmislar sana bende katiliyorum onlara. Doktorun mantikli bir aciklama yapmak zorunda yada seni bu kadar korkutmamali. Ne demek bebek dogar ama seni bilemem. Hem bak karin cevresinin geriden gelme durumu kac kisiye söylenmiş, cok strese sokma sen kendini. Insallah sag salim alirsin yavrunu kucağına

gunde 30 ila 40 gram arasi aliyorlar buna gore hesap edersen buluyor zaten

Iyiyim ne olsun gun sayıyorum sen nasilsin senin dogum ne zaman
Normalde tam bir ayim var ama sezaryen olacagi icin en fazla 3 hafta. Bebegimin boynuna kordon dolanmis insallah sorunsuz atlatirim su 3 haftayi.

Cancanlar canım oğlumla dün sezeryan olduk bugün evimizdeyiz..37+4.te 3800 gram ve 51 cm doğduk biz maşallah diyin teyzeler detayları anlatacağım kendime geldiğimde..öpüyoruz..
Masallah canim Allah anali babali buyutsun

doğru söze ne denir 😁 😃 😝 😂 😆 😎 😅 ama ben hep "zamanında olsun" diyede ekledim..dualarım zamanın çabuk geçmesi yönündeydi

Hayirlisiyla saglicakla gelir insallah pufpufum. Belki boylesi daha hayırlıdır

ofoffffffffffffff yine uykusuz geceler.
hemde bu sefer kendi evimde de deilim annemlerdeyim.yatağımı arıyorum
bebek gibi cok huysuzum suanda

ofoffffffffffffff yine uykusuz geceler.
hemde bu sefer kendi evimde de deilim annemlerdeyim.yatağımı arıyorum
bebek gibi cok huysuzum suanda

saka gibiym hala uyuyamadım.
gecmişi karıştırdım.2li testler cinsiyet telaşları,ve daha bir sürü sey.
oku oku gözlerim ağrıdı artık uzanma zamanı.umarım uyuyabilirim...:84::111::111::111:

saka gibiym hala uyuyamadım.
gecmişi karıştırdım.2li testler cinsiyet telaşları,ve daha bir sürü sey.
oku oku gözlerim ağrıdı artık uzanma zamanı.umarım uyuyabilirim...:84::111::111::111:

Bu gece hayirlara gitsin ben de ayniyim ciglik atmak istiyorum artik uykusuzluk beni benden aldi aldi..!

Her gecen gun daha zor saha uykusuz geceleri.. Yarim saat uyusam kendimi cok sansli hissediyorum. Bdt me daha 20 gun var ve ben 20 gun bole geciremicem yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…