2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
13 8 gebelikte cok yuksek degil benim normalde oyle cikiyor hemde ilac kullandigim halde bence stres yapma ozaman daha cok yukseliyor

Ben o bas agrisini yasayan biri olarak soyle soyleyeyim o normal bi agri degil enseden geliyor we asla gecmiyo kendinizi korkutmayın kızlar tansıyonunuz normal ben 16 8 leri gordum we 37 haftaya geldık 20 haftaliktik farkettıgimizd

normal şartlarda evet çok yüksek değil şu an..ki zaten doktor 13 üstü görünce gel yada ara dedi..ama uyuşukluk,şişlik ve acı ile öyle zor geceler geçiriyorum öyle zorlanıyorum ve ayaklarımda dahil öylr şiştiki anlatamam..görmen lazım..bu yüzden yakın takip yapıyor belkide doktor..

eeeee bu şekilde ne olacak peki sonuç?

Bu gece hayirlara gitsin ben de ayniyim ciglik atmak istiyorum artik uykusuzluk beni benden aldi aldi..!

Bu uykusuzluk beni benden aldı zaten saatlerdir uyumaya çalışıyorum
Herkese gunaydin gece uyuyamamak kadar kotusu yok yaa allah yardimcimiz olsun az kaldi kizlar sabir insallah sonu guzel olacak 5 hafta sonunda bu sabah doktora gidiyoruz umarim hersey yolundadir

ofoffffffffffffff yine uykusuz geceler.
hemde bu sefer kendi evimde de deilim annemlerdeyim.yatağımı arıyorum
bebek gibi cok huysuzum suanda

Inşallah simdi uyuyosundur canim yaa cok az kalmış canim bitecek insallah bu zamanlar, bebislerle oynarken hatirlamicaz bile

Bu gece hayirlara gitsin ben de ayniyim ciglik atmak istiyorum artik uykusuzluk beni benden aldi aldi..!
cok zor bi geceydi canım.allah yardımcımız olsun....
Bu uykusuzluk beni benden aldı zaten saatlerdir uyumaya çalışıyorum
valla cok ugrasınca sıkıntı geliyo bende ugrasmıcam artık uyumaya.gündüz uyurum artık.
günaydın...Bütün annelere iyi hafta sonları
günaydın canım.annemlerde kardeslerimle beraberim güzel bi haftasonu olucak umarım.
Günaydın kızlar
günaydınnnn:130::130:

iPhone 'den Kadınlar Kulübbü aracılığı ile gönderildi

Inşallah simdi uyuyosundur canim yaa cok az kalmış canim bitecek insallah bu zamanlar, bebislerle oynarken hatirlamicaz bile

sabah 5.30 dan sonra bir iki saat uyudum canım.sonra lavobo malum bu aralar sık sık
birazda oturma odasında uyudum.ne yapalım bebekler kendine baktıracak,alıştırıyolar şimdiden

bizim gurupta da iki kişi de kordon dolanmasi var surekli takipteler hatta birinin ki tam kuduruk 3 kat dolamis ama masallahi var. Surekli takip edilcek canim sen tasalanma sadece takip et minnosun hareketlerini. Zaten sezaryanmis birsz yavaslama olsa hareketlerde doktor hemen mudahale eder.

Kizlaaar simdi doktordan ciktik 3300 gr doktor bile inanamadi 3 kere olcum yapti serviks boyu biraz kisaltmis takip edelim dedi haftaya cumartesi yine gidecez haziranin 10 nunda sonra alinabilir artik demis esime ben muayene odasindayken bakalim nasip hakkimizda hayirlisi olsun

ahaaa doktor bana baş ağrım olup olmadığınıda sordu ve olursa ara beni mutlaka dedi..istersen doktoruna bi danış bunu canım,ihmal etme..

sağol canım amin inşallah..ama korku başladı birazda..
:18:

Masallah suphanallah canim.hayirlisi hakkinizda ins.az kalmis cok heyecanli :18:

Canim mrb oncelijle hayirli olsun gozynuz aydin. Ben de epidural normal dogum dusunuyorum. 38+2 deyiz bufun. Suan kontrol sirami bekliyorum. Nasil bir surecti senin icin tecrubelerini paylasir misin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merhaba biz geldik şükürler olsun oğlum sağsağlım doğdu 38+3 3800 doğdu bugun 9 günlük olduk dünyanın en güzel varlığı hepinize hayırlı doğumlar

Kızlar uykusuzluktan yakınıyosunuz ama her fırsatta uyuyun bence inanın 9 gundur en erken bu gece uyudum saat 5:30 du ve oda 1-1:30 saat anca bebişler hiç uyumuyor

merhaba kızlar biz de kontrolden çıktık.37+4 deyiz. kızımın gelişimi yavaştı zten minyon bir bebek diyordu doktorumuz.annesine çekmiş :) 2520 gram dedi. vee haftaya cumaya sezeryan için günümüzü aldık inşallah.inatçı miniğim dönmediği için mecburi sezeryan olacak.insanın içine tuhaf bi kıpırtı basıyor gün verilince :)

Canım çok geçmiş olsun ben de oğlumu emzirememiştim, ama hep sağıp sağıp verdim. Herkes 2-3 ay bile versen kârdır, zaten sütün anca o kadar gelir dedi. Ben yılmadım, her an her dakika sağdım ve çıkan 10 ml yi bile verdim, böyle böyle 6 ayı buldu anne sütünü oğluma içirişim. Ama tabii ki mama takviyeleriyle...
Ama ne olursa olsun zor tabii, insan üzülüyor. Ama sırf biraz daha süt vereyim diye kendimi üzmemeye çok çabalamıştım. Şükür şimdi kızımda ilk defa emzirmeyi tattım yani belki ikinci çocukta emzirmek sana da nasip olur ve bilemezsin
Yeterki kendini üzme ...

Hayırlısıyla sağ salim kucaklaşın inşallah

Ahhhhh meğer hamileliğimde uykusuzluktan bayılajaaaaammmm dediğimde abartıyormuşum :) şimdi gece gündüz yanımda da kimse kalmadığı için uykusuzluktan zaman zman içim geçiyor. Sabah yalnızız kızımla akşam baba geliyor ama sorsanız benden yorgun :) sağolsun bir dokunup bin ah işitiyorum. Dün dedim ben bu uykusuzlukla biraz daha ayakta kalmaya çalışırsam ya bayılacağım ya da hasta olacağım ve kimse kimseye bakamayacak. Buna istinaden bugün 40 dk uyumama izin verdi beyfendi :)
Kızım sarılık olduğundan dün özellikle çok yüksek olduğundan sürekli uyuma eğilimi var, gece her saat başı uyandırıp emzirmeye çalışıyorum, uyuyaakalmayayım diye salonda TV başındayım...

merhaba kızlar,

kk ya gıremedıgım gunlerde topıkten doguran cok kişi oldu mu acaba :26: ozellıkle bız gıbı premature annesı olan var mı merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…