13 8 gebelikte cok yuksek degil benim normalde oyle cikiyor hemde ilac kullandigim halde bence stres yapma ozaman daha cok yukseliyor
Ben o bas agrisini yasayan biri olarak soyle soyleyeyim o normal bi agri degil enseden geliyor we asla gecmiyo kendinizi korkutmayın kızlar tansıyonunuz normal ben 16 8 leri gordum we 37 haftaya geldık 20 haftaliktik farkettıgimizd
Burda dr lar hastanede olmuyor söyle muaynehane var dr süphelenir hastaneye yollar hastane dr bakar ikiside ayni seyleri gördü ve söyledi;-()) dogumuda kendi dr larimiz yaptirmaz hastanede hangi dr varsa o yaptirir hatta ebeler Yaptirir özel ve sigorta ayrimida yoktur tek farkli olarak eben olur kendine özel istersen o kadar;-((. Yani ikiside ayri ayri dr lar hatta toplamda uc dr bakti ucude ayni gördü maalesef
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Bu gece hayirlara gitsin ben de ayniyim ciglik atmak istiyorum artik uykusuzluk beni benden aldi aldi..!
Herkese gunaydin gece uyuyamamak kadar kotusu yok yaa allah yardimcimiz olsun az kaldi kizlar sabir insallah sonu guzel olacak 5 hafta sonunda bu sabah doktora gidiyoruz umarim hersey yolundadirBu uykusuzluk beni benden aldı zaten saatlerdir uyumaya çalışıyorum
ofoffffffffffffff yine uykusuz geceler.
hemde bu sefer kendi evimde de deilim annemlerdeyim.yatağımı arıyorum
bebek gibi cok huysuzum suanda
cok zor bi geceydi canım.allah yardımcımız olsun....Bu gece hayirlara gitsin ben de ayniyim ciglik atmak istiyorum artik uykusuzluk beni benden aldi aldi..!
valla cok ugrasınca sıkıntı geliyo bende ugrasmıcam artık uyumaya.gündüz uyurum artık.Bu uykusuzluk beni benden aldı zaten saatlerdir uyumaya çalışıyorum
günaydın canım.annemlerde kardeslerimle beraberim güzel bi haftasonu olucak umarım.günaydın...Bütün annelere iyi hafta sonları
Günaydın kızlar
günaydınnnn:130::130:
iPhone 'den Kadınlar Kulübbü aracılığı ile gönderildi
Inşallah simdi uyuyosundur canim yaa cok az kalmış canim bitecek insallah bu zamanlar, bebislerle oynarken hatirlamicaz bile
Canim arkadaslar bayagi yazmislar sana bende katiliyorum onlara. Doktorun mantikli bir aciklama yapmak zorunda yada seni bu kadar korkutmamali. Ne demek bebek dogar ama seni bilemem. Hem bak karin cevresinin geriden gelme durumu kac kisiye söylenmiş, cok strese sokma sen kendini. Insallah sag salim alirsin yavrunu kucağına
Normalde tam bir ayim var ama sezaryen olacagi icin en fazla 3 hafta. Bebegimin boynuna kordon dolanmis insallah sorunsuz atlatirim su 3 haftayi.
Masallah canim Allah anali babali buyutsun
Hayirlisiyla saglicakla gelir insallah pufpufum. Belki boylesi daha hayırlıdır
ahaaa doktor bana baş ağrım olup olmadığınıda sordu ve olursa ara beni mutlaka dedi..istersen doktoruna bi danış bunu canım,ihmal etme..
sağol canım amin inşallah..ama korku başladı birazda.. :18:
Kizlaaar simdi doktordan ciktik 3300 gr doktor bile inanamadi 3 kere olcum yapti serviks boyu biraz kisaltmis takip edelim dedi haftaya cumartesi yine gidecez haziranin 10 nunda sonra alinabilir artik demis esime ben muayene odasindayken bakalim nasip hakkimizda hayirlisi olsun
Kizlar merhaba carsamba sabahi 06.20 de epidural normal dogum yaptm hem de 35+4 gunluk ve 2390 gramdk:)aniden sancilandm doktor durdurmaya calisti ama gelecegi varmis pasamin:))dun de evimize geldk her sey yolunda darisi basiniza:)Allah hepimizin yardimcisi olsun:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm arkadaslar herkes iyidir umarim dogum yapanlara hayirli anali babali saglikli olsun yapacaklarinda allah bir avazda kurtarsin insallah. 11 mayis gunu anneler gununde melegim dunyaya geldi bilen bilir plasenta previa yuzunden hamileligim yatarak gecti 36+2 ye kadar geldim cok sukur pazar gunu sabah kalktim lavaboya gittim hafif pembelik geldi korkup doktoru aradim hastaneye git nst ye gir dedi girdim sancim cikti ama ben hic birsey hissetmiyordum ebe doktorumu aradi alalim artik riske atmaya gerek yok dedi ve ben sok icinde aglayarak bebegim daha kucuk diye sezeryana girdim bebegim kuveze girmedi 2 gun kaldik hastanede evimize geldik 4gun sutum gelmedi 5.gun geldi ve bebegim beni emmek istemedi cok moralim bozuldu ustune ac kaldigi icin sarilik oldu hic birsey yiyemedi surekli uyuyordu kalkmadi saatlerce ac kaldi hastaneye gittim kac gun ust uste bebegimden kan alina alina elleri ayaklari delik desik oldu okadar zor zamanlardiki anlatamam ne sezeryan acimi bildim ne lohusalik bildim gunluk 2 saatlik uykuyla duruyordum gece boyu bebegi uyandirmakla ugrastim kimse derdime care degildi bebegime birsey olacak diye mahvoldum kilo verdim kan degerlerim dustu kendime bakamadigim ve istahim kactigi icin sonra bi doktor test istedi kizimdan mesanede mikrop cikti 2 gun kuvezde kaldi ve cikali 3 gun oldu cok sukur simdilik iyi ama beni emmiyor naptiysam emmiyor cok zor bi durum beni annesi olarak gormuyor ben bakamiyorum diye cok uzuluyorum kimse care olmuyor zorla diyor ama benim bebegim almiyor saatlerce ugrastim yok yok okadar cok emzirmeyi hayal ettimki olmadi benim psikolojim bozuldu emziren anneleri gordukce uzuluyorum sutumu sagsrak veriyorum ama bebek emmeyince sutte gelmiyor kizlar daha cok anlatacaklarim var ama inanin kendime bile zaman ayiramiyorum zaman bulunca tekrar yazarim opuyorum hepinizi
merhaba kızlar biz de kontrolden çıktık.37+4 deyiz. kızımın gelişimi yavaştı zten minyon bir bebek diyordu doktorumuz.annesine çekmiş :) 2520 gram dedi. vee haftaya cumaya sezeryan için günümüzü aldık inşallah.inatçı miniğim dönmediği için mecburi sezeryan olacak.insanın içine tuhaf bi kıpırtı basıyor gün verilince :)
cok zor bi geceydi canım.allah yardımcımız olsun....
valla cok ugrasınca sıkıntı geliyo bende ugrasmıcam artık uyumaya.gündüz uyurum artık.
günaydın canım.annemlerde kardeslerimle beraberim güzel bi haftasonu olucak umarım.
sabah 5.30 dan sonra bir iki saat uyudum canım.sonra lavobo malum bu aralar sık sık
birazda oturma odasında uyudum.ne yapalım bebekler kendine baktıracak,alıştırıyolar şimdiden
Kızlar merhaba biz geldik şükürler olsun oğlum sağsağlım doğdu 38+3 3800 doğdu bugun 9 günlük olduk dünyanın en güzel varlığı hepinize hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?