Ahhhhh meğer hamileliğimde uykusuzluktan bayılajaaaaammmm dediğimde abartıyormuşum :) şimdi gece gündüz yanımda da kimse kalmadığı için uykusuzluktan zaman zman içim geçiyor. Sabah yalnızız kızımla akşam baba geliyor ama sorsanız benden yorgun :) sağolsun bir dokunup bin ah işitiyorum. Dün dedim ben bu uykusuzlukla biraz daha ayakta kalmaya çalışırsam ya bayılacağım ya da hasta olacağım ve kimse kimseye bakamayacak. Buna istinaden bugün 40 dk uyumama izin verdi beyfendi :)
Kızım sarılık olduğundan dün özellikle çok yüksek olduğundan sürekli uyuma eğilimi var, gece her saat başı uyandırıp emzirmeye çalışıyorum, uyuyaakalmayayım diye salonda TV başındayım...
maşallahKızlar merhaba biz geldik şükürler olsun oğlum sağsağlım doğdu 38+3 3800 doğdu bugun 9 günlük olduk dünyanın en güzel varlığı hepinize hayırlı doğumlar
eyvah yandık desene.niye uyumuyolar gazı falan mı oluyo?Kızlar uykusuzluktan yakınıyosunuz ama her fırsatta uyuyun bence inanın 9 gundur en erken bu gece uyudum saat 5:30 du ve oda 1-1:30 saat anca bebişler hiç uyumuyor
öncelikle kızınamerhaba kızlar biz de kontrolden çıktık.37+4 deyiz. kızımın gelişimi yavaştı zten minyon bir bebek diyordu doktorumuz.annesine çekmiş :) 2520 gram dedi. vee haftaya cumaya sezeryan için günümüzü aldık inşallah.inatçı miniğim dönmediği için mecburi sezeryan olacak.insanın içine tuhaf bi kıpırtı basıyor gün verilince :)
bence Yasir hatta Yaser de olabilir.içine hangisi siniyosa onu koyun canım.merhaba kızlar biz oglumun ismine hala karar veremedik . siz ce ' yasir ' miraç' mi . hangisi daha güzell .
meraba canım bebişin hayırlı olsun.nasıl gidiyo annelik alışabildinizmi birbirinize?merhaba kızlar,
kk ya gıremedıgım gunlerde topıkten doguran cok kişi oldu mu acaba :26: ozellıkle bız gıbı premature annesı olan var mı merak edıyorum
Kızlar merhaba biz geldik şükürler olsun oğlum sağsağlım doğdu 38+3 3800 doğdu bugun 9 günlük olduk dünyanın en güzel varlığı hepinize hayırlı doğumlar
Aslında emiyo gazını çıkartıyo altını temizliyoruz nedenını anlmadık sanırım huysuzluğundan ağlıyo anne karnından sonra adabte olamadı çoğu bebekte oluyomuş 40 sonra 3 ayına kadar suruyo dıyolar umarım okadar uzun sürmezmaşallahsuphanallah canım.darısı başımıza inşallah...
eyvah yandık desene.niye uyumuyolar gazı falan mı oluyo?
öncelikle kızınadiyelim canım ne varmış kilosunda iyi işte sağlıklı olması önemli.
şimdiden gözün aydın canım.....
bence Yasir hatta Yaser de olabilir.içine hangisi siniyosa onu koyun canım.
meraba canım bebişin hayırlı olsun.nasıl gidiyo annelik alışabildinizmi birbirinize?
doğum yapan baya arkadas var hatta son sayfalarda yazıyo.daha net bilen arkadaslar yazarsa daha iyi olur.:44::44:
canım ya kıyamam sana.bugünlerin kıymetini bilmemiz gerek ama rahat yatamadıgımızdan galiba bide ben annemlerdeyim,
yatağımı arıyorum.bol bol emzirerek atlatılıyo sarılık evet ama hep ayakta kalıyon geceleri de ,ilk çocuğumdan iyi bilirim.
işin garibi gündüzde uyuyamıyorum.
çok gecmiş olsun canım arada eşin beklesin bebişi bir saat falan kestirebilsen....
merhaba kızlar,
kk ya gıremedıgım gunlerde topıkten doguran cok kişi oldu mu acaba :26: ozellıkle bız gıbı premature annesı olan var mı merak edıyorum
merhaba kızlar biz de kontrolden çıktık.37+4 deyiz. kızımın gelişimi yavaştı zten minyon bir bebek diyordu doktorumuz.annesine çekmiş :) 2520 gram dedi. vee haftaya cumaya sezeryan için günümüzü aldık inşallah.inatçı miniğim dönmediği için mecburi sezeryan olacak.insanın içine tuhaf bi kıpırtı basıyor gün verilince :)
Kızlar uykusuzluktan yakınıyosunuz ama her fırsatta uyuyun bence inanın 9 gundur en erken bu gece uyudum saat 5:30 du ve oda 1-1:30 saat anca bebişler hiç uyumuyor
Kizlaaar simdi doktordan ciktik 3300 gr doktor bile inanamadi 3 kere olcum yapti serviks boyu biraz kisaltmis takip edelim dedi haftaya cumartesi yine gidecez haziranin 10 nunda sonra alinabilir artik demis esime ben muayene odasindayken bakalim nasip hakkimizda hayirlisi olsun
Kızlar merhaba biz geldik şükürler olsun oğlum sağsağlım doğdu 38+3 3800 doğdu bugun 9 günlük olduk dünyanın en güzel varlığı hepinize hayırlı doğumlar
Kizlaaar simdi doktordan ciktik 3300 gr doktor bile inanamadi 3 kere olcum yapti serviks boyu biraz kisaltmis takip edelim dedi haftaya cumartesi yine gidecez haziranin 10 nunda sonra alinabilir artik demis esime ben muayene odasindayken bakalim nasip hakkimizda hayirlisi olsun
Biraz heyecan ama daha çok korku ve stres ile geldim 😳
Günlük tansiyon ölçüyorum bu ellerimin uyuşması şişmesinden acımasından dolayı.. İlk kez bu sabah 13/8 çıktı (doktor 12 üstü gördü mü ara demişti) Allah'tan kontrol vardı..
Nst normal çıktı ama hastanedeki ölçümde de 13/8 çıktı.. Ultrason muayenemiz normal, 37.haftadayız ama Efe beyimizin gelişimi 40.haftada gibi dedi doktor (maşallah) 3200 gr olmuş,şükür.. Doktor 24 saatlik idrar istedi yine,p.tesi gel dedi ve o gün bide kan testi yapılcak..
ASIL BOMBA : PAZARTESİ BU TEST SONUÇLARINA GÖRE HAFTAYA DOĞUMA ALABİLİRİM dedi,tansiyonu günde 3 kez ölçmeye başla ve 13 üstü oldu mu hemen gel dedi,bu sırada full dinlen dedi 😨😰
aaaay ben kendimi 17'sine şartladım ya,şok oldum.. Gelişimi açısından Allah'tan önde,sorum yok ama böyle erken olma ihtimali korkuttu beni.. Ellerimden ötürü geceleri,sabahları çok şikayet ediyorum çok zorlanıyorum o yüzden Allah "al bakalım sana" mı dedi ne? 😔 ama asla isyan etmedim ki ben..
Neyse kızlar çok uzatmayım durumlar böyle.. Sanırım p.tesi daha çok netleşicek durum..
amin güzelim Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmayi nasip etsin inşallahKizlar merhaba carsamba sabahi 06.20 de epidural normal dogum yaptm hem de 35+4 gunluk ve 2390 gramdk:)aniden sancilandm doktor durdurmaya calisti ama gelecegi varmis pasamin:))dun de evimize geldk her sey yolunda darisi basiniza:)Allah hepimizin yardimcisi olsun:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dualarımız seninle canım sen içini ferah tut inşallah bir sıkıntı olmadan doğar alırsın kucağınaArkadaslar bugun randevum vardi iki haftadir bebegimin gelisimi durmus. 2600 gr ve biz. 36+4 teyiz. Sancim cikti dr nasil duruyorsun bu sanciya dedi ama ben öyle fazla hissetmiyorum. Bebegimin kafasi gelismis karni gelismemis.hastaneye yönlendirdi. Yemek borusunun birinden beslenmede zorlaniyormus bebegim. Iki uc gun beklicez belki kendim dogururum diye olmadi bir hafta sonra gelisimi devam etmezse bebegim alincak. Sancim var ama ben col hissetmiyorum. Dr bebegimin kafasina dokundu bayagi bi asagi inmis ve görme bozuklugum vardi bi kac gundur. Simdilik tutuyolsr aslinda dogururum diye bakiyolar sancimdan dolayi. Aglaya aglaya nasil geldim hastaneye bilmiyorum neyle karsilascami bilmedigim icin. Dogumdan degil dogumdan sonra karsilascam seyden korkuyorum. Kafasi büyük karni kücük karni gelisememis bununla ilgili tecrübesi olan varmi? Kendi dr bana bebegin hayati tehlikesi yok ama sana ne olur bilemem dedi o an soktan ne demek istedigini soramadim saskinliktan korkudan kanim donmustu resmen zaman gecmek bilmedi. Bana dua edin ne olursunuz sag saglim alim bebegimi kucagima dr bana fazla bise anlatmiyolar korktugumi gördüklerinden cok endiseliyim .
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
kıyamam canım Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah dualarımız seninlemrb. arkadaşllar.günlerdir hastanede yatan biri olarak yazıyorum.ahh dualara çok ihtiyacım var.preeklampsi yani gebelik zehirlenmesinden dolayı hergün hastanedeyim nerdeyse. arada yatırıyolar arada acillerde geçip gidiyor son ayım.çok yoruldum çok bunaldım alın artık sezeryana diyorum az braz daha dayan diyolar.varmı aranızda benim gibi bu sorunu yaşayan
tebrikler canım maşallah sizeCancanlar canım oğlumla dün sezeryan olduk bugün evimizdeyiz..37+4.te 3800 gram ve 51 cm doğduk biz maşallah diyin teyzelerdetayları anlatacağım kendime geldiğimde..öpüyoruz..
teşekkürler canım size de maşallah allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar merhaba biz geldik şükürler olsun oğlum sağsağlım doğdu 38+3 3800 doğdu bugun 9 günlük olduk dünyanın en güzel varlığı hepinize hayırlı doğumlar
Dogum yapan arkadaslarimiz su anda dunyanin en guzel varliklariyla uyuduklari icin cok sanslilar. Biz de kucagimiza alalim sag salim insallah. Ben de yalnizim kimse yok benle su anda bakalim kimsesiz ne kdr dogurucam. Anneme doguma giderken haber vermeyi dusunmuyorum kadin beni ole sancili gorup de uzulmesin diye. Doguma girerken ben esim arasin diycem. Insallah pisman olmam 😄
merhaba kızlar biz oglumun ismine hala karar veremedik . siz ce ' yasir ' miraç' mi . hangisi daha güzell .
Bunu bende düşündüm annemde şeker, tansiyon var ve aşırı duygusaldır ama tüm bunların yanında aşırı inatçıdır haber vermezsem küser bir daha konuşmaz diye korkuyorum
hayırlısı tatlım iyi tarafından bakalım her şey yolunda ve biran önce kavuşacaksın bebişine
ayy çok heyecanlı ama
Dogum yapan arkadaslarimiz su anda dunyanin en guzel varliklariyla uyuduklari icin cok sanslilar. Biz de kucagimiza alalim sag salim insallah. Ben de yalnizim kimse yok benle su anda bakalim kimsesiz ne kdr dogurucam. Anneme doguma giderken haber vermeyi dusunmuyorum kadin beni ole sancili gorup de uzulmesin diye. Doguma girerken ben esim arasin diycem. Insallah pisman olmam 😄
Gunaydin kizlar doğum bir kadim için çok özel birşey bence o güzel günde annelerimizin yanimizda olmayi hak ediyor. Bence haber verin onlari mahrum birakmayin bu duygudanBunu bende düşündüm annemde şeker, tansiyon var ve aşırı duygusaldır ama tüm bunların yanında aşırı inatçıdır haber vermezsem küser bir daha konuşmaz diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?