2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

canım ya kıyamam sana.bugünlerin kıymetini bilmemiz gerek ama rahat yatamadıgımızdan galiba bide ben annemlerdeyim,
yatağımı arıyorum.bol bol emzirerek atlatılıyo sarılık evet ama hep ayakta kalıyon geceleri de ,ilk çocuğumdan iyi bilirim.
işin garibi gündüzde uyuyamıyorum.
çok gecmiş olsun canım arada eşin beklesin bebişi bir saat falan kestirebilsen....

Kızlar merhaba biz geldik şükürler olsun oğlum sağsağlım doğdu 38+3 3800 doğdu bugun 9 günlük olduk dünyanın en güzel varlığı hepinize hayırlı doğumlar
maşallah suphanallah canım.darısı başımıza inşallah...
Kızlar uykusuzluktan yakınıyosunuz ama her fırsatta uyuyun bence inanın 9 gundur en erken bu gece uyudum saat 5:30 du ve oda 1-1:30 saat anca bebişler hiç uyumuyor
eyvah yandık desene.niye uyumuyolar gazı falan mı oluyo?
öncelikle kızına diyelim canım ne varmış kilosunda iyi işte sağlıklı olması önemli.
şimdiden gözün aydın canım.....
merhaba kızlar biz oglumun ismine hala karar veremedik . siz ce ' yasir ' miraç' mi . hangisi daha güzell .
bence Yasir hatta Yaser de olabilir.içine hangisi siniyosa onu koyun canım.
merhaba kızlar,

kk ya gıremedıgım gunlerde topıkten doguran cok kişi oldu mu acaba :26: ozellıkle bız gıbı premature annesı olan var mı merak edıyorum
meraba canım bebişin hayırlı olsun.nasıl gidiyo annelik alışabildinizmi birbirinize?
doğum yapan baya arkadas var hatta son sayfalarda yazıyo.daha net bilen arkadaslar yazarsa daha iyi olur.:44::44:

Kızlar merhaba biz geldik şükürler olsun oğlum sağsağlım doğdu 38+3 3800 doğdu bugun 9 günlük olduk dünyanın en güzel varlığı hepinize hayırlı doğumlar

hayırlı uğurlu olsun cnm..darısı bizlere..

Aslında emiyo gazını çıkartıyo altını temizliyoruz nedenını anlmadık sanırım huysuzluğundan ağlıyo anne karnından sonra adabte olamadı çoğu bebekte oluyomuş 40 sonra 3 ayına kadar suruyo dıyolar umarım okadar uzun sürmez

Bugün öyle yaptım, 1-1,5 saat kadar uyumuşum toplamda. Bölük pörçük ama toplam o kadar uyumuşum, iyi geldi doğrusu
Kızımın sarılık testini bugün yine tekrarladık, şükür düşmüş biraz ama bol bol emzirmeye devam dedi dr. Devam yani

sağlıklı sorunsuz ve kolay bi doğum olsunda gerisi problem değil..günde alınmış hadi başlasın geri sayım 🔁

Kızlar uykusuzluktan yakınıyosunuz ama her fırsatta uyuyun bence inanın 9 gundur en erken bu gece uyudum saat 5:30 du ve oda 1-1:30 saat anca bebişler hiç uyumuyor

benim şu an çektiğim uykusuzluk ellerimin parmaklarımın uyuşukluğu ve bunun verdiği acı ağrı..nerdeyse ağlayarak uyanıyorum uykumdan..hatta uyumaya korkar oldum..
o yüzden bebiş için uykusuz kalmak benim çektiğimin yanında sıfır!! 😔

Maşallah canım kizina ayy az kalmış çok heyecanlı bende perşembe gitcem bakalım ne dicek

Ben 2013 haziran annesiyim. Benim oğlumunda boynuna kordon dolanmıştı. Son 20 günde farkedildi. Her gün nst istemişti doktorum takip için. 37+6 dayken sancılandım ve mecburi sezeryana girdim saaatlerce sancıdan sonra. Oğlum strese girmiş ve kakasını yapmış ama yemeye fırsatı olmamış çok şükür ki. Burda da kordon dolanmış bebekler varmış. Korkmayın ama tedbirli olun. Nst ye her gün girme imkanınız varsa girin. Sancılarınız sık oluyorsa hiç beklemeden gidin hastaneye.
Rahim kasıldıkça kordon sıkışırmış çünkü. Bizde kaka yapma sebebi buydu. Ama sancınız yoksa korkmayın riskli olan kordon düğümlenmesi aslında.

Teşekkürler. Maşallah oğluna. Allah sağlıklı, hayırlı, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin...

Kızının gelişimi gayet güzel, maşallah... Kilosu iyi olduğu için 15 gün erken almayı düşünüyor sanıyorum... Şimdiden hayırlı, sağlıklı doğumlar...

hayırlısı tatlım iyi tarafından bakalım her şey yolunda ve biran önce kavuşacaksın bebişine
ayy çok heyecanlı ama

amin güzelim Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmayi nasip etsin inşallah

dualarımız seninle canım sen içini ferah tut inşallah bir sıkıntı olmadan doğar alırsın kucağına

kıyamam canım Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah dualarımız seninle

Cancanlar canım oğlumla dün sezeryan olduk bugün evimizdeyiz..37+4.te 3800 gram ve 51 cm doğduk biz maşallah diyin teyzeler detayları anlatacağım kendime geldiğimde..öpüyoruz..
tebrikler canım maşallah sizedarısı da bize

teşekkürler canım size de maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah

Dogum yapan arkadaslarimiz su anda dunyanin en guzel varliklariyla uyuduklari icin cok sanslilar. Biz de kucagimiza alalim sag salim insallah. Ben de yalnizim kimse yok benle su anda bakalim kimsesiz ne kdr dogurucam. Anneme doguma giderken haber vermeyi dusunmuyorum kadin beni ole sancili gorup de uzulmesin diye. Doguma girerken ben esim arasin diycem. Insallah pisman olmam 😄

Bunu bende düşündüm annemde şeker, tansiyon var ve aşırı duygusaldır ama tüm bunların yanında aşırı inatçıdır haber vermezsem küser bir daha konuşmaz diye korkuyorum

Bunu bende düşündüm annemde şeker, tansiyon var ve aşırı duygusaldır ama tüm bunların yanında aşırı inatçıdır haber vermezsem küser bir daha konuşmaz diye korkuyorum

Küsmez heralde diye düşünüyorum yine onu düşündüğümden tontişim benimmm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin kizlar doğum bir kadim için çok özel birşey bence o güzel günde annelerimizin yanimizda olmayi hak ediyor. Bence haber verin onlari mahrum birakmayin bu duygudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…