2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

İlk dogumumda kv le oturuyodum.cok sancim olunca evde annemlerei siz arayin dedim konusamazdim cunku aglamaktan gece onikide falan.
Bide inat ettim hastaneye gitmemek icin sanciyi evde cek demislerdi hep.neyse dayanamadim gittik hastaneye.
Arabada kayinpederim,kayinvalide,kv nin eltisi,kayinpederin dayioglu.
Yani ben zor sigdim arabaya.annemi aradinmi dedim kv ye evet dedi bana.
Neyse hastaneye vardik 4 cm aciklik vardi sadece ama sancim dehsetti.herneyse sadece annemi istiyodum bide esim ama ikiside yok.
Neyse sabah 6tida dogdu kizim odaya ciktim.bitek annem yok gorumcem falan da gelmis.annem nerde dedim.kv annen telaslanmasin diye aramadik dedi supriz olacakmis anneme.ben tabi krizlere girdim sinirden.cunku annem tembihlemisti beni ara kesin diye.neyse aradim hemen geldi kendi ailem.kv le konusmadi surat yapti bana bile.sonra burasi kalabalik cok dedi kvleri gonderdi annem.ben cok gerildim tabi hicbise diyemedim annem hakliydi cunku.hemde ilk torunuydu cok hevesliydi.
Amma uzttim canim sana demem o ki annenizi arayin haber verinde.cunku o an en cok onlarin dualarina muhtaciz .simdiki doguma allah nazip ederse annem ablzm ve esimle gidicem.kizimida kardesime birakirim.bu arada annem cok kinci 7senedir hala unutamadi

İyi bari canim.emzirdikce duser kurtulursunuz umarim sariliktan.

30 mayısta doğum yaptım güzel anneler
Rabbim herkese nasip etsin tarifi mümkün değil.
pamuk gibi bembeyaz meleğim uykumda özleyıp uyanıyorum.
Rabbım evlatlarımızı bızlere bağışlasın.
geçmişi takip edemedim doğum yapan annelere hayırlı olsun diyorum bekleyenlere ise beklenen en güzel şey bu diyorum.
doğum hikayemizi müsait bir zamanda paylaşacağım mutlaka.
şimdilik bukadar hepinize kolaylıklar diliyorumm.

Slm kizlar fikrinize ihtiyacim var dun agriyla hastaneye gittim tabi acil doktoru vardi alttan muayene etti acilma var dedi ama cm soylemedi nst istedi nst de sancim cikmadi moral olarak zaten en basta moralimi bozdu yok bebek dogarsa yogun bakima girebilir gununu dolduran bebbekler bile yogun bakima girebiliyor genital bolgemde varisim var yok bu varisle nasil dogurcan cok kotu durumda vs. Nst de sanci cikmaginca eve dondum kanamam oldu busefer once kirmizi damla damla geldi simdi ise geceden beri peceteye kahverengi leke geliyor ve genital bolgemde cok agri var kasiklarim zaten agriyordu belimde agriyo napcam ben dun ayni doktora gitmemek icin gitmedim twkrardan yarini beklesem kendi doktoruma gitsem sorun olurmu yarina kadar beklememin uzun oldu kusura bakmayin hakkinizi helal edin lutfen

günaydın kızlar aranızda gögüs ucu kalkanı alan var mı?Ben karasız kaldım.Bir de süt sağma makinasını şimdi alaım yoksa doğumdan sonra mı?

günaydın kızlar aranızda gögüs ucu kalkanı alan var mı?Ben karasız kaldım.Bir de süt sağma makinasını şimdi alaım yoksa doğumdan sonra mı?

Ben siparisini verdim. Aventin hem o emzirmedigin zamanlarda ic camasirina degmesin diye koyulanlardan hem de emzirirken yara bere olursa arada duracak olanlardan. Bir de gogus ucu kremini aldim lansinohun. Sadece pompa kaldi o konuda da cok kararsizim. Dogumdan once alayim istiyodum ama bu gidisle beceremeyecegim sanirim.

Benim doktorum kanaman olursa derhal ara demisti canim. Alistigin doktoru istedigini biliyorum cokta haklisin ama riske atmamalisin diye dusunuyorum. O doktoru begenmediysen gerekirse baska hastaneyi dusun. Guclu olmaliyiz psikolojik arzularimiz yavrularimizi bastirmamali aslansin, kaplansin, annesin:)

Allah anali babali saglikli buyutsun. Gecmis olsun simdi yavrunun tadini cikarma zamani. Darisi biz dogurmayanlarin basina

çatı muayenesi gibi mi kontrol ettiler alttan.? Çünkü çatı muayenesini yaptıran hemen hemen herkeste kanama leke oldu.. Normal deniyor.. Ama yinede artık son günletdeyiz ben olsam giderdim yada en azından arardım doktoru.. Riske atmazdım

Evet cati muayenesi yapildi acilma var dendi bebek oynadigi surece sorun olmaz diye avutuyorum kendimi stresten aglayip duruyorum napim simdi gideyimmi ki suyum gelmedi bebek hareketleri de iyi ama oynadikca yattigim yerde bile asagi baskisi cok

canım bunların adı ne olarak geçiyor?ben de alayım

Bagcilar medicine hospitale gidiyorum ama nobetci doktorlari hep disardan ne sacmalik bugun baska bi doktor nobetcidir gitsem yatis yaparlar belkide suni sanci istemezsem yarina kadar gozetim altinda kendi doktorumuda bekleyebilirim galiba peki bu haftada dogarsa kuvezlikmi olurki kilosu 2.890 demisti kendi doktorum cuma gunu ayni hastane ama dunku nobetci 2.600 dedi benxe abartti

diğer gurupta doğum yapan arkadaşlarımız önerdi yanınızda bulunsun diye ben de ilk etapta manuel olanı aldım.

Evet cati muayenesi yapildi acilma var dendi bebek oynadigi surece sorun olmaz diye avutuyorum kendimi stresten aglayip duruyorum napim simdi gideyimmi ki suyum gelmedi bebek hareketleri de iyi ama oynadikca yattigim yerde bile asagi baskisi cok

nişandan hemen sonra doğum olmuyor ama doktorunu gitmesen bile mutlaka telefonla haberdar et. Nişanı gelip de nerdeyse bir haftadır doğurmayan annelerimiz var endişen olmasın ama doktorun mutlaka haberi olsun.

nişandan hemen sonra doğum olmuyor ama doktorunu gitmesen bile mutlaka telefonla haberdar et. Nişanı gelip de nerdeyse bir haftadır doğurmayan annelerimiz var endişen olmasın ama doktorun mutlaka haberi olsun.[/QUOTE]

Saol canim ariyayim doktoru haklisin..

O zaman canım doğru olabilir,yani normal.. Biçok kişiden duydum çünkü bunu.. Ama eğer emin değilsen ya da için rahat değilse ya ara sor doktorunu ya da başka bi hastaneye git kontrol ettir canım..

Gozunaydin canim.
Allah anneli babali buyutsun canim.darisi basimiza.
Canim suan sancin varmi?
Benimde dun kasiklarim batiyodu.gece midem bulandi istifra ettim,birazda ishal var.
Karnimda sanci basladi ama hafif hafif.alttan sikintim yok.
Sen biraz kanamam var dedin doktora gitmelisin kesinlikle.
Acaba beni ishal sancisimi yoksa dogummu.paniklemeden anlamaya calisiyom

Ayni durumdayim. Yani 20 gunum var sezaryene. Haftada 1 nst istendi ama ben dayanamayip 3 gune bir cektiriyorum :18: sancim yok. Hayirlisi bakalim insallah hicbir sorun olmadan atlatirim bu süreci

Canim doktorunu neden aramiyorsun diyecektim ki en son yazini okudum simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…