Bugün öyle yaptım, 1-1,5 saat kadar uyumuşum toplamda. Bölük pörçük ama toplam o kadar uyumuşum, iyi geldi doğrusu
Kızımın sarılık testini bugün yine tekrarladık, şükür düşmüş biraz ama bol bol emzirmeye devam dedi dr. Devam yani[/QUOTE
Allah yardimcin olsun canim sarilik olunca anne çok yipraniyor ilk cocugumda sarilikti dirençli cikti ve çok ugramistik. İnşallah en kisa zmanda atlatirsiniz.
Kizlar benim kan grubu 0rh+ oglumumki b+ di anne bebek arasında abrh uyumsuzluğu diye birşey oluyormuş ve bu bebeklerin sariligi dirençli oluyormuş. İlk çocukta öğrendik çok sasirmistim ben doktor söyleyince inşallah bu bebeğimde olmaz
Bugün öyle yaptım, 1-1,5 saat kadar uyumuşum toplamda. Bölük pörçük ama toplam o kadar uyumuşum, iyi geldi doğrusu
Kızımın sarılık testini bugün yine tekrarladık, şükür düşmüş biraz ama bol bol emzirmeye devam dedi dr. Devam yani[/QUOTE
Allah yardimcin olsun canim sarilik olunca anne çok yipraniyor ilk cocugumda sarilikti dirençli cikti ve çok ugramistik. İnşallah en kisa zmanda atlatirsiniz.
Kizlar benim kan grubu 0rh+ oglumumki b+ di anne bebek arasında abrh uyumsuzluğu diye birşey oluyormuş ve bu bebeklerin sariligi dirençli oluyormuş. İlk çocukta öğrendik çok sasirmistim ben doktor söyleyince inşallah bu bebeğimde olmaz
bnde 0rh+ oğlumda 0rh+ bızde çok çektik sarılıktan
İlk dogumumda kv le oturuyodum.cok sancim olunca evde annemlerei siz arayin dedim konusamazdim cunku aglamaktan gece onikide falan.Dogum yapan arkadaslarimiz su anda dunyanin en guzel varliklariyla uyuduklari icin cok sanslilar. Biz de kucagimiza alalim sag salim insallah. Ben de yalnizim kimse yok benle su anda bakalim kimsesiz ne kdr dogurucam. Anneme doguma giderken haber vermeyi dusunmuyorum kadin beni ole sancili gorup de uzulmesin diye. Doguma girerken ben esim arasin diycem. Insallah pisman olmam 😄
Günaydın hanımlar. .....[/QU
Gunaydin.....
Herkese iyi pazarlar kizlar :)
Sanada iyi pazarlar canim...
Kızımın sarılık testini bugün yine tekrarladık, şükür düşmüş biraz ama bol bol emzirmeye devam dedi dr. Devam yani
günaydın kızlar aranızda gögüs ucu kalkanı alan var mı?Ben karasız kaldım.Bir de süt sağma makinasını şimdi alaım yoksa doğumdan sonra mı?
Benim doktorum kanaman olursa derhal ara demisti canim. Alistigin doktoru istedigini biliyorum cokta haklisin ama riske atmamalisin diye dusunuyorum. O doktoru begenmediysen gerekirse baska hastaneyi dusun. Guclu olmaliyiz psikolojik arzularimiz yavrularimizi bastirmamali aslansin, kaplansin, annesin:)Slm kizlar fikrinize ihtiyacim var dun agriyla hastaneye gittim tabi acil doktoru vardi alttan muayene etti acilma var dedi ama cm soylemedi nst istedi nst de sancim cikmadi moral olarak zaten en basta moralimi bozdu yok bebek dogarsa yogun bakima girebilir gununu dolduran bebbekler bile yogun bakima girebiliyor genital bolgemde varisim var yok bu varisle nasil dogurcan cok kotu durumda vs. Nst de sanci cikmaginca eve dondum kanamam oldu busefer once kirmizi damla damla geldi simdi ise geceden beri peceteye kahverengi leke geliyor ve genital bolgemde cok agri var kasiklarim zaten agriyordu belimde agriyo napcam ben dun ayni doktora gitmemek icin gitmedim twkrardan yarini beklesem kendi doktoruma gitsem sorun olurmu yarina kadar beklememin uzun oldu kusura bakmayin hakkinizi helal edin lutfen
Allah anali babali saglikli buyutsun. Gecmis olsun simdi yavrunun tadini cikarma zamani. Darisi biz dogurmayanlarin basina30 mayısta doğum yaptım güzel anneler
Rabbim herkese nasip etsin tarifi mümkün değil.
pamuk gibi bembeyaz meleğim uykumda özleyıp uyanıyorum.
Rabbım evlatlarımızı bızlere bağışlasın.
geçmişi takip edemedim doğum yapan annelere hayırlı olsun diyorum bekleyenlere ise beklenen en güzel şey bu diyorum.
doğum hikayemizi müsait bir zamanda paylaşacağım mutlaka.
şimdilik bukadar hepinize kolaylıklar diliyorumm.
Slm kizlar fikrinize ihtiyacim var dun agriyla hastaneye gittim tabi acil doktoru vardi alttan muayene etti acilma var dedi ama cm soylemedi nst istedi nst de sancim cikmadi moral olarak zaten en basta moralimi bozdu yok bebek dogarsa yogun bakima girebilir gununu dolduran bebbekler bile yogun bakima girebiliyor genital bolgemde varisim var yok bu varisle nasil dogurcan cok kotu durumda vs. Nst de sanci cikmaginca eve dondum kanamam oldu busefer once kirmizi damla damla geldi simdi ise geceden beri peceteye kahverengi leke geliyor ve genital bolgemde cok agri var kasiklarim zaten agriyordu belimde agriyo napcam ben dun ayni doktora gitmemek icin gitmedim twkrardan yarini beklesem kendi doktoruma gitsem sorun olurmu yarina kadar beklememin uzun oldu kusura bakmayin hakkinizi helal edin lutfen
çatı muayenesi gibi mi kontrol ettiler alttan.? Çünkü çatı muayenesini yaptıran hemen hemen herkeste kanama leke oldu.. Normal deniyor.. Ama yinede artık son günletdeyiz ben olsam giderdim yada en azından arardım doktoru.. Riske atmazdım
Ben siparisini verdim. Aventin hem o emzirmedigin zamanlarda ic camasirina degmesin diye koyulanlardan hem de emzirirken yara bere olursa arada duracak olanlardan. Bir de gogus ucu kremini aldim lansinohun. Sadece pompa kaldi o konuda da cok kararsizim. Dogumdan once alayim istiyodum ama bu gidisle beceremeyecegim sanirim.
Benim doktorum kanaman olursa derhal ara demisti canim. Alistigin doktoru istedigini biliyorum cokta haklisin ama riske atmamalisin diye dusunuyorum. O doktoru begenmediysen gerekirse baska hastaneyi dusun. Guclu olmaliyiz psikolojik arzularimiz yavrularimizi bastirmamali aslansin, kaplansin, annesin:)
Slm kizlar fikrinize ihtiyacim var dun agriyla hastaneye gittim tabi acil doktoru vardi alttan muayene etti acilma var dedi ama cm soylemedi nst istedi nst de sancim cikmadi moral olarak zaten en basta moralimi bozdu yok bebek dogarsa yogun bakima girebilir gununu dolduran bebbekler bile yogun bakima girebiliyor genital bolgemde varisim var yok bu varisle nasil dogurcan cok kotu durumda vs. Nst de sanci cikmaginca eve dondum kanamam oldu busefer once kirmizi damla damla geldi simdi ise geceden beri peceteye kahverengi leke geliyor ve genital bolgemde cok agri var kasiklarim zaten agriyordu belimde agriyo napcam ben dun ayni doktora gitmemek icin gitmedim twkrardan yarini beklesem kendi doktoruma gitsem sorun olurmu yarina kadar beklememin uzun oldu kusura bakmayin hakkinizi helal edin lutfen
günaydın kızlar aranızda gögüs ucu kalkanı alan var mı?Ben karasız kaldım.Bir de süt sağma makinasını şimdi alaım yoksa doğumdan sonra mı?
Evet cati muayenesi yapildi acilma var dendi bebek oynadigi surece sorun olmaz diye avutuyorum kendimi stresten aglayip duruyorum napim simdi gideyimmi ki suyum gelmedi bebek hareketleri de iyi ama oynadikca yattigim yerde bile asagi baskisi cok
Evet cati muayenesi yapildi acilma var dendi bebek oynadigi surece sorun olmaz diye avutuyorum kendimi stresten aglayip duruyorum napim simdi gideyimmi ki suyum gelmedi bebek hareketleri de iyi ama oynadikca yattigim yerde bile asagi baskisi cok
Gozunaydin canim.30 mayısta doğum yaptım güzel anneler
Rabbim herkese nasip etsin tarifi mümkün değil.
pamuk gibi bembeyaz meleğim uykumda özleyıp uyanıyorum.
Rabbım evlatlarımızı bızlere bağışlasın.
geçmişi takip edemedim doğum yapan annelere hayırlı olsun diyorum bekleyenlere ise beklenen en güzel şey bu diyorum.
doğum hikayemizi müsait bir zamanda paylaşacağım mutlaka.
şimdilik bukadar hepinize kolaylıklar diliyorumm.
Canim suan sancin varmi?Slm kizlar fikrinize ihtiyacim var dun agriyla hastaneye gittim tabi acil doktoru vardi alttan muayene etti acilma var dedi ama cm soylemedi nst istedi nst de sancim cikmadi moral olarak zaten en basta moralimi bozdu yok bebek dogarsa yogun bakima girebilir gununu dolduran bebbekler bile yogun bakima girebiliyor genital bolgemde varisim var yok bu varisle nasil dogurcan cok kotu durumda vs. Nst de sanci cikmaginca eve dondum kanamam oldu busefer once kirmizi damla damla geldi simdi ise geceden beri peceteye kahverengi leke geliyor ve genital bolgemde cok agri var kasiklarim zaten agriyordu belimde agriyo napcam ben dun ayni doktora gitmemek icin gitmedim twkrardan yarini beklesem kendi doktoruma gitsem sorun olurmu yarina kadar beklememin uzun oldu kusura bakmayin hakkinizi helal edin lutfen
Ayni durumdayim. Yani 20 gunum var sezaryene. Haftada 1 nst istendi ama ben dayanamayip 3 gune bir cektiriyorum :18: sancim yok. Hayirlisi bakalim insallah hicbir sorun olmadan atlatirim bu süreciBen 2013 haziran annesiyim. Benim oğlumunda boynuna kordon dolanmıştı. Son 20 günde farkedildi. Her gün nst istemişti doktorum takip için. 37+6 dayken sancılandım ve mecburi sezeryana girdim saaatlerce sancıdan sonra. Oğlum strese girmiş ve kakasını yapmış ama yemeye fırsatı olmamış çok şükür ki. Burda da kordon dolanmış bebekler varmış. Korkmayın ama tedbirli olun. Nst ye her gün girme imkanınız varsa girin. Sancılarınız sık oluyorsa hiç beklemeden gidin hastaneye.
Rahim kasıldıkça kordon sıkışırmış çünkü. Bizde kaka yapma sebebi buydu. Ama sancınız yoksa korkmayın riskli olan kordon düğümlenmesi aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?