30 mayısta doğum yaptım güzel anneler
Rabbim herkese nasip etsin tarifi mümkün değil.
pamuk gibi bembeyaz meleğim uykumda özleyıp uyanıyorum.
Rabbım evlatlarımızı bızlere bağışlasın.
geçmişi takip edemedim doğum yapan annelere hayırlı olsun diyorum bekleyenlere ise beklenen en güzel şey bu diyorum.
doğum hikayemizi müsait bir zamanda paylaşacağım mutlaka.
şimdilik bukadar hepinize kolaylıklar diliyorumm.
Slm kizlar fikrinize ihtiyacim var dun agriyla hastaneye gittim tabi acil doktoru vardi alttan muayene etti acilma var dedi ama cm soylemedi nst istedi nst de sancim cikmadi moral olarak zaten en basta moralimi bozdu yok bebek dogarsa yogun bakima girebilir gununu dolduran bebbekler bile yogun bakima girebiliyor genital bolgemde varisim var yok bu varisle nasil dogurcan cok kotu durumda vs. Nst de sanci cikmaginca eve dondum kanamam oldu busefer once kirmizi damla damla geldi simdi ise geceden beri peceteye kahverengi leke geliyor ve genital bolgemde cok agri var kasiklarim zaten agriyordu belimde agriyo napcam ben dun ayni doktora gitmemek icin gitmedim twkrardan yarini beklesem kendi doktoruma gitsem sorun olurmu yarina kadar beklememin uzun oldu kusura bakmayin hakkinizi helal edin lutfen
günaydın kızlar aranızda gögüs ucu kalkanı alan var mı?Ben karasız kaldım.Bir de süt sağma makinasını şimdi alaım yoksa doğumdan sonra mı?
Hemen hemen herkes aldı bu gruptan canım. Arkadaşın bahsettiği şey de göğüs kalkanı. Çok işe yarıyor diyor kullananlar. Hatta mucize diye bahsediyorlar. Süt sagma makinesini de şimdiden al derim. Sonuçta bi sakıncası olmaz erken almanın, ilk başta sütün gelmezse yine de sağarak kanalları açmaya yardımcı oluyormuşcanım bunların adı ne olarak geçiyor?ben de alayım
canım bunların adı ne olarak geçiyor?ben de alayım
nişandan hemen sonra doğum olmuyor ama doktorunu gitmesen bile mutlaka telefonla haberdar et.
O zaman canım doğru olabilir,yani normal.. Biçok kişiden duydum çünkü bunu.. Ama eğer emin değilsen ya da için rahat değilse ya ara sor doktorunu ya da başka bi hastaneye git kontrol ettir canım..
Ayni durumdayim. Yani 20 gunum var sezaryene. Haftada 1 nst istendi ama ben dayanamayip 3 gune bir cektiriyorum :18: sancim yok. Hayirlisi bakalim insallah hicbir sorun olmadan atlatirim bu süreci
Simdi aradim hastaneyi doktor doguma cikmis yanindaki asistan agrin cogalirsa gel dedi muayenedende olabilir son haftalarin dogum da olabilir kendi doktorunu beklemek istuyorsan bekleyebilirsin ama kanaman cogalir agriya dayanamazsan gel dedi simdilik yatarak bekleyeyim
Canim doktorunu neden aramiyorsun diyecektim ki en son yazini okudum simdi.
Canim kendini doktorunu mutlaka ara. Cok stres altindasin su anda. Yatisinin yapilmasi gerekiyorsa tabiki de yapmamalilar zaten. Biraz sakin olmaya calis ve kendi doktorunu ara bak zaten ozel hastaneye gidiyormussun belki kalkar gelir bile doktorunBagcilar medicine hospitale gidiyorum ama nobetci doktorlari hep disardan ne sacmalik bugun baska bi doktor nobetcidir gitsem yatis yaparlar belkide suni sanci istemezsem yarina kadar gozetim altinda kendi doktorumuda bekleyebilirim galiba peki bu haftada dogarsa kuvezlikmi olurki kilosu 2.890 demisti kendi doktorum cuma gunu ayni hastane ama dunku nobetci 2.600 dedi benxe abartti
nişandan hemen sonra doğum olmuyor ama doktorunu gitmesen bile mutlaka telefonla haberdar et. Nişanı gelip de nerdeyse bir haftadır doğurmayan annelerimiz var endişen olmasın ama doktorun mutlaka haberi olsun.
nişandan hemen sonra doğum olmuyor ama doktorunu gitmesen bile mutlaka telefonla haberdar et.[
/sağ olun kızlar ben de hemen alayım bari ikisini.
nişandan hemen sonra doğum olmuyor ama doktorunu gitmesen bile mutlaka telefonla haberdar et. Nişanı gelip de nerdeyse bir haftadır doğurmayan annelerimiz var endişen olmasın ama doktorun mutlaka haberi olsun.
Saol canim ariyayim doktoru haklisin..
Kizlar selam herkese haziran sonu doğum yapacaklar bebeklerin izin kilolari nasil yazar misiniz doktorum gelişimi geri dedi bebeğime 2000 gr bebeğim hareketi de azdı sali günü tok bir şekilde gel tatli birşeyler yeyip gel hareketlerini kontrol edelim dedi nstye girdim normal çıktı karnima pat pat vurdu doktor hareket yokkilosu için endişelenmeli miyim sizce ne dersiniz?
Kizlar selam herkese haziran sonu doğum yapacaklar bebeklerin izin kilolari nasil yazar misiniz doktorum gelişimi geri dedi bebeğime 2000 gr bebeğim hareketi de azdı sali günü tok bir şekilde gel tatli birşeyler yeyip gel hareketlerini kontrol edelim dedi nstye girdim normal çıktı karnima pat pat vurdu doktor hareket yokkilosu için endişelenmeli miyim sizce ne dersiniz?
merhaba kızlarr yarın öğlen bebişimi kucagıma alıcam hayırlısıyla...dualarınızı bekliyorummm.. çook heyecanlıyım yaaaaaaa...
Canim Allah yardimcin olsunn saglikla kucagina al insallahmerhaba güzel anneler kesin olmamakla birlikte yüksek tansiyon nedeniyle doktorum uygun görürse yarın sezeryanla doğum yapabilirim dua edin olurmu?
Saglikla kucagina al insallah canim..darisi bize..isteyerekmi sezeryan buarada?merhaba kızlarr yarın öğlen bebişimi kucagıma alıcam hayırlısıyla...dualarınızı bekliyorummm.. çook heyecanlıyım yaaaaaaa...
merhaba güzel anneler kesin olmamakla birlikte yüksek tansiyon nedeniyle doktorum uygun görürse yarın sezeryanla doğum yapabilirim dua edin olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?