2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar,guya tecrubeli anneyim.
Bikere normal dogum yaptim ama ...
Karnimda bi sanci var usutme agrisimi yoksa dogum sancisimi anlamadim..
Hastaneye gidesim yok suan biraz beklesemmi

Hayırlı, ömürlü olsun bebeğin. Darısı bizim başımıza. Hikâyeni iyi olduğunda bekliyoruz cnm

Ne olur ne olmaz bence de aynı doktor olsa bile yine de git derim.
Son haftalardayız çünkü önemli bir dönem. Icini ferah tut, sakin olmaya çalış

günaydın kızlar aranızda gögüs ucu kalkanı alan var mı?Ben karasız kaldım.Bir de süt sağma makinasını şimdi alaım yoksa doğumdan sonra mı?

canım bunların adı ne olarak geçiyor?ben de alayım
Hemen hemen herkes aldı bu gruptan canım. Arkadaşın bahsettiği şey de göğüs kalkanı. Çok işe yarıyor diyor kullananlar. Hatta mucize diye bahsediyorlar. Süt sagma makinesini de şimdiden al derim. Sonuçta bi sakıncası olmaz erken almanın, ilk başta sütün gelmezse yine de sağarak kanalları açmaya yardımcı oluyormuş

nişandan hemen sonra doğum olmuyor ama doktorunu gitmesen bile mutlaka telefonla haberdar et. Nişanı gelip de nerdeyse bir haftadır doğurmayan annelerimiz var endişen olmasın ama doktorun mutlaka haberi olsun.[/QUOTE]

Canim kendini doktorunu mutlaka ara. Cok stres altindasin su anda. Yatisinin yapilmasi gerekiyorsa tabiki de yapmamalilar zaten. Biraz sakin olmaya calis ve kendi doktorunu ara bak zaten ozel hastaneye gidiyormussun belki kalkar gelir bile doktorun benimki 2800 lerdeyken doktorum bu cocuk artik olmus dogsa dis dunyaya kolaylikla uyum saglayabilir demisti. Ancak bunlarin hepsi bir yana lutfen sakin ol! Korkulacak bir sey yok. En kotu ihtimal yavruna bir kac erken kavusman mi :)))

nişandan hemen sonra doğum olmuyor ama doktorunu gitmesen bile mutlaka telefonla haberdar et. Nişanı gelip de nerdeyse bir haftadır doğurmayan annelerimiz var endişen olmasın ama doktorun mutlaka haberi olsun.

nişandan hemen sonra doğum olmuyor ama doktorunu gitmesen bile mutlaka telefonla haberdar et.[
/sağ olun kızlar ben de hemen alayım bari ikisini.

nişandan hemen sonra doğum olmuyor ama doktorunu gitmesen bile mutlaka telefonla haberdar et. Nişanı gelip de nerdeyse bir haftadır doğurmayan annelerimiz var endişen olmasın ama doktorun mutlaka haberi olsun.

Saol canim ariyayim doktoru haklisin..[/QUOTE]

Canım ben dün kontroldeydim doktor sıkı sıkı tebihledi kanaman olursa hemne gel diye demkki baya ciddi bir olay hemne git bence.

merhaba kızlarr yarın öğlen bebişimi kucagıma alıcam hayırlısıyla... dualarınızı bekliyorummm.. çook heyecanlıyım yaaaaaaa...

Saol canim ariyayim doktoru haklisin..

Canım ben dün kontroldeydim doktor sıkı sıkı tebihledi kanaman olursa hemne gel diye demkki baya ciddi bir olay hemne git bence.[/QUOTE]

Benim doktorumda cuma gunu oyle demisti ama cati muayenesinden sonra oldugu icin kafama takildi canim ustelik kocaman özel bir hastaneye godoyorum bir tane nobetci doktor koyuyorlar oda su an dogumda ölsem bakacak kadin dogumcu yok bide dunyanin parasini veriyorum napimki bu saatten sonra hastane dwgisemem kendi doktorumda cok iyi bu sanciyla yarini beklemeyecegimde kesin offf

Kizlar selam herkese haziran sonu doğum yapacaklar bebeklerin izin kilolari nasil yazar misiniz doktorum gelişimi geri dedi bebeğime 2000 gr bebeğim hareketi de azdı sali günü tok bir şekilde gel tatli birşeyler yeyip gel hareketlerini kontrol edelim dedi nstye girdim normal çıktı karnima pat pat vurdu doktor hareket yokkilosu için endişelenmeli miyim sizce ne dersiniz?

bnm bdt 26 hazıran 35+4 de gıttım en son 36+4 üm şu ann 3000 kılo demişti bana doktr kılosunu

Merhaba kizlar gecenlerde cati muayenesinden sonra baya korkmustm kanamadan dolayi ama hala dogurmadm:) cuma gnu doktora gttm kontrole ultrasonda bebek baya asagya inmis 2 cm aclmam vardi gecen hafta. Carsamba gnu doktorm doguma gelir gbi hazirlkli gel dedi aclmam artmissa sanrm dogm baslatlck ama ayniysa eve geri gndericm dedi 38 haftalk oluyorm ogun.

Kizima kavusuyorummmm

hamilelik takvimine göre 36.haftadasın ve 2000 gr demişsin..Yani haftaya göre biraz az gibi ama bu ille gelişim geriliği demek mi oluyormuş sanki 😡 aaay hemen küt diye kötüyü söylüyo yaaa..Ona bakarsan 1900 gr doğan ama çokta sağlıklı olup gelişen sonra kilo alan arkadaşımın çocuklarıda oldu benim..

merhaba kızlarr yarın öğlen bebişimi kucagıma alıcam hayırlısıyla... dualarınızı bekliyorummm.. çook heyecanlıyım yaaaaaaa...

Vuuuuuuuu yarın mı çooooook heyecanlııııııııı 😇😍

canım ben 36+2 yim bebeğimin kilosu 3000 kg dedi doktor ama bu tahmini bir rakammış yüzde 15 yanılma payı var dedi yani yüzde 15 yukarı veya aşağı olabilir miş boyu için de ölçümle doğru değil dedi yani fl değerini 7 ile çarpmak doğru sonuç vermiyormuş.Ama harekt konusu çok önemliymiş günde en az 10 hareket yapmalı dedi doktor.

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler kesin olmamakla birlikte yüksek tansiyon nedeniyle doktorum uygun görürse yarın sezeryanla doğum yapabilirim dua edin olurmu?

Aşkolsun kizlar yaş benim bebeğine yakin kilolar duymaya ihtiyacim var 1 kg farka diilküstüm şaka biyana maaşallah bebeklerinize 4 kg olarak mi doğurmayi planliyorsunuz eşim de diyo ki sen bu kiloyu ancak doğurursun zaten diyo aslında ben kiloyu takinti haline getirmiyorum ama sağliksiz bir durum olur diye endişeliyim sarılık falan olmaz inşallah doğunca bebeğim sağlıkla doğurup büyütebilmeyi hepimize nasip etsin Allahım amin

merhaba güzel anneler kesin olmamakla birlikte yüksek tansiyon nedeniyle doktorum uygun görürse yarın sezeryanla doğum yapabilirim dua edin olurmu?

ilk önce hayırlı olsun inşallah canım ama bişey sorcam..yüksek tansiyondan kastın ne tam olarak?kaç çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…