2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

cnm kılosuz doğmasının sarılık olmasıyla bı alaksı olmaz bnm oglum 3,500 dogdu 2 sefer hastaneye yattık sarılıktan

Arkadaslar biliyorsunuz cuma günü bebegimim gelisimi durdu dendigi icin hastaneye yatmistim.ve cumartesi sancim oldu ebe geldi fakst stresten oldugunu söyleyip bakmadan gitti. Iki saat sonra suyum patladi. Neye ugradigimi sastim korkudan öldüm cunku böle simdi olmamaliYdi. Erkendi henuz 37. hafta bitmemisti.Gelismemis demislerdi bana hazirliksizdim cok korktum bir panikki sormayin. Dr geldi dogumhaneE alindim 2cm acilmam vardi ve sancim git gide artiyordu.korkuYordumda cok ya bebegime bise olursa diye esim sakinlestirmek icin ugrasip durdu annem dualar ediyordi. Ben hem sancidan hem korkudan panik icindeydim. Tansiyonum cikti kalp atislarim düzensizlesti ve normal dogum beklerken bende sabir kalmadi bebegimi riske atmaktan korktum yasadigim panik nedeniyle ve sezaryene karar verdim.spinal sezeryan istedim.hemen dr lari cagirdilar evden gece 2 ydi yani bu gece iki.ameliyathaneYe alinirken bile panik icindeydim sakin duramiyordum igne yapildi esim yanima alindi agri sizi hissetmedim tek hissettigim karnimda deprem oluOrdu resmen. Ve bir aglama sesi..panik icinde olan ben o sesle koyu verdim kendimi BITTI diip durdum sadece sürekli ve sükür ettim. Esim bitti diyip durdu bebegime bakamadim cok korktum ne bekliyor beni bilemedim. Cok yorulmus yavrum oda strese girmis nefes alirken zorlaniyormus hemen baska bir hastaneYe gönderdiler ben kucagima alip koklayamadan bir kere olsun onu göremedem. Esimde gitti pesinden benim tansiyonumu dusurmek icin ugrastilar saatlerce sonra benide ayni hastaneye nakil ettiler.oglum küvezde simdi solunima yardim ediliyor ama baska bir sorunumuz yok. Dr lar bana daha karnimdayken karin gelisimi geri kalmis yemek borusu tikanmis 2600 gr kalmis bebegin demislerdi bu uzden hastanedeydim ben ve arkadaslar 3000gr bebek getirdim dünyaya daha haftalari dolmamiskem. O stres o uzuntuyu bosuna yasattilar bize.o kadar panik o kadar korkuyla mahfoldum. Normal dogum isterken iyikide sezaryen olmusum diyorum. Ne oglum ne ben dayanamazdik benim yüregim dayanmazdi yavrumuda riske atardim. Su an küvezde ama durumu iyi sükür babasi sürekli yaninda ben bi kere gidebildim dikislerim cok agriyor yürüyemiyorum ayakta ne nefes alabiliyorum nede konusaniliyorum.yatakta her türlü rahat edemiyorum. Agliyorum agridan sancidan insallah cabucak gecer diye dua ediyorum bol bol. Allah sizlere rahat kolay dogumlar nasip etsin insallah

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

gözün aydın canımm :) Allah şifalar versin de bebişin de kucağına gelsin en yakın zamanda inşallah. dediğim gibi bak doğunca insan kızıyor doktora bazen boşuna üzmüşler beni o kadar diye. neyse önemli olan ikinizin de iyi olması. darısı bizim başımıza artk :)

öncelikle kızına diyelim canım ne varmış kilosunda iyi işte sağlıklı olması önemli.
şimdiden gözün aydın canım.....:3annelik işte herhalde illaki kilosu az olmasın isteniyor ama tabi önemli olan sağlığı küveze fln gerek kalmadan kucağım da olsun da inşallahh..

Bebişin hayırlı olsun hemşehrim ben de samsunluyum bu arada.

Evet ya gercektende öyle.bide ayaga kalkabilseydim bebegim yalniz yatiyor yukarda dokunamadim seslenemedim bile

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

merhaba güzel anneler kesin olmamakla birlikte yüksek tansiyon nedeniyle doktorum uygun görürse yarın sezeryanla doğum yapabilirim dua edin olurmu?

hadi bakalım canım allah yardımcın olsun.....hangi gün olursa olsun sağlıcakla doğsun :))

anım senin durumunu okuyordum,demek doğum yapmışsın sağlıcakla yani zor olanı atlatmışsın ne güzellllll..
artık bundan sonrası önemli sabır,sevgi ve inançla yavrunu büyütmeni dilerim....
allah kolaylıklar versin...

merhaba kızlarr yarın öğlen bebişimi kucagıma alıcam hayırlısıyla... dualarınızı bekliyorummm.. çook heyecanlıyım yaaaaaaa...

dualarımız seninle..... hayırlı doğumlarla kucağına al yavrunu inşallah..

Kizlar esim oglum olacak bi koc kesicem dedi ben bilmiyodum hic var mi gercekten boyle bi adet

Canım, kız çocuğa da erkek çocuğa da kesiliyor akika kurbanı. Biz kırkı ıkınca mevlütte kesmeyi düşünüyoruz.

Akika, çocuk nimetine karşılık, Allahü teâlâya şükretmek için hayvan kesmektir.

Merhaba arkadaşlar 36+3 günlük hamileyim bu aralar bebegim cok hareketli bazen karnimin üst kısmında agri oluyor gibi. Daha dogrusu agri mi bebek gerilip kaburgami mi acitiyor anlamıyorum. Birde bazen vajinama birsey batıyormus gibi oluyor korktum biraz. Böyle seyler yasayanlar var mi

Payir patir dogum hikayeleri haberleri baslayacak artik.. Ben de hayirlisiyla hayirli vakitte dogurmak istiyorum. Bdt den once de olur aslinda yaa 😮😮

Zor ve ciddi anlamda stresli günlerin geçmiş yazış tarzından bile belli.. Allah sağlıkla mutlulukla size bağışlasın,yanınıza bir an önce gelsin inşallah.. Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…