Gozun aydin bacim kavusmussun melegineHepinize ayri syri cok tsk ederim arkadaslar Allah hepinizden razi olsun evlatlarimizi Rabbim bize bagislasin dogum yapmamis arkadaslarimiza güzel dogumlar nasip etsin insallah.
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Arkadaslar biliyorsunuz cuma günü bebegimim gelisimi durdu dendigi icin hastaneye yatmistim.ve cumartesi sancim oldu ebe geldi fakst stresten oldugunu söyleyip bakmadan gitti. Iki saat sonra suyum patladi. Neye ugradigimi sastim korkudan öldüm cunku böle simdi olmamaliYdi. Erkendi henuz 37. hafta bitmemisti.Gelismemis demislerdi bana hazirliksizdim cok korktum bir panikki sormayin. Dr geldi dogumhaneE alindim 2cm acilmam vardi ve sancim git gide artiyordu.korkuYordumda cok ya bebegime bise olursa diye esim sakinlestirmek icin ugrasip durdu annem dualar ediyordi. Ben hem sancidan hem korkudan panik icindeydim. Tansiyonum cikti kalp atislarim düzensizlesti ve normal dogum beklerken bende sabir kalmadi bebegimi riske atmaktan korktum yasadigim panik nedeniyle ve sezaryene karar verdim.spinal sezeryan istedim.hemen dr lari cagirdilar evden gece 2 ydi yani bu gece iki.ameliyathaneYe alinirken bile panik icindeydim sakin duramiyordum igne yapildi esim yanima alindi agri sizi hissetmedim tek hissettigim karnimda deprem oluOrdu resmen. Ve bir aglama sesi..panik icinde olan ben o sesle koyu verdim kendimi BITTI diip durdum sadece sürekli ve sükür ettim. Esim bitti diyip durdu bebegime bakamadim cok korktum ne bekliyor beni bilemedim. Cok yorulmus yavrum oda strese girmis nefes alirken zorlaniyormus hemen baska bir hastaneYe gönderdiler ben kucagima alip koklayamadan bir kere olsun onu göremedem. Esimde gitti pesinden benim tansiyonumu dusurmek icin ugrastilar saatlerce sonra benide ayni hastaneye nakil ettiler.oglum küvezde simdi solunima yardim ediliyor ama baska bir sorunumuz yok. Dr lar bana daha karnimdayken karin gelisimi geri kalmis yemek borusu tikanmis 2600 gr kalmis bebegin demislerdi bu uzden hastanedeydim ben ve arkadaslar 3000gr bebek getirdim dünyaya daha haftalari dolmamiskem. O stres o uzuntuyu bosuna yasattilar bize.o kadar panik o kadar korkuyla mahfoldum. Normal dogum isterken iyikide sezaryen olmusum diyorum. Ne oglum ne ben dayanamazdik benim yüregim dayanmazdi yavrumuda riske atardim. Su an küvezde ama durumu iyi sükür babasi sürekli yaninda ben bi kere gidebildim dikislerim cok agriyor yürüyemiyorum ayakta ne nefes alabiliyorum nede konusaniliyorum.yatakta her türlü rahat edemiyorum. Agliyorum agridan sancidan insallah cabucak gecer diye dua ediyorum bol bol. Allah sizlere rahat kolay dogumlar nasip etsin insallah
merhaba güzel anneler kesin olmamakla birlikte yüksek tansiyon nedeniyle doktorum uygun görürse yarın sezeryanla doğum yapabilirim dua edin olurmu?
Arkadaslar biliyorsunuz cuma günü bebegimim gelisimi durdu dendigi icin hastaneye yatmistim.ve cumartesi sancim oldu ebe geldi fakst stresten oldugunu söyleyip bakmadan gitti. Iki saat sonra suyum patladi. Neye ugradigimi sastim korkudan öldüm cunku böle simdi olmamaliYdi. Erkendi henuz 37. hafta bitmemisti.Gelismemis demislerdi bana hazirliksizdim cok korktum bir panikki sormayin. Dr geldi dogumhaneE alindim 2cm acilmam vardi ve sancim git gide artiyordu.korkuYordumda cok ya bebegime bise olursa diye esim sakinlestirmek icin ugrasip durdu annem dualar ediyordi. Ben hem sancidan hem korkudan panik icindeydim. Tansiyonum cikti kalp atislarim düzensizlesti ve normal dogum beklerken bende sabir kalmadi bebegimi riske atmaktan korktum yasadigim panik nedeniyle ve sezaryene karar verdim.spinal sezeryan istedim.hemen dr lari cagirdilar evden gece 2 ydi yani bu gece iki.ameliyathaneYe alinirken bile panik icindeydim sakin duramiyordum igne yapildi esim yanima alindi agri sizi hissetmedim tek hissettigim karnimda deprem oluOrdu resmen. Ve bir aglama sesi..panik icinde olan ben o sesle koyu verdim kendimi BITTI diip durdum sadece sürekli ve sükür ettim. Esim bitti diyip durdu bebegime bakamadim cok korktum ne bekliyor beni bilemedim. Cok yorulmus yavrum oda strese girmis nefes alirken zorlaniyormus hemen baska bir hastaneYe gönderdiler ben kucagima alip koklayamadan bir kere olsun onu göremedem. Esimde gitti pesinden benim tansiyonumu dusurmek icin ugrastilar saatlerce sonra benide ayni hastaneye nakil ettiler.oglum küvezde simdi solunima yardim ediliyor ama baska bir sorunumuz yok. Dr lar bana daha karnimdayken karin gelisimi geri kalmis yemek borusu tikanmis 2600 gr kalmis bebegin demislerdi bu uzden hastanedeydim ben ve arkadaslar 3000gr bebek getirdim dünyaya daha haftalari dolmamiskem. O stres o uzuntuyu bosuna yasattilar bize.o kadar panik o kadar korkuyla mahfoldum. Normal dogum isterken iyikide sezaryen olmusum diyorum. Ne oglum ne ben dayanamazdik benim yüregim dayanmazdi yavrumuda riske atardim. Su an küvezde ama durumu iyi sükür babasi sürekli yaninda ben bi kere gidebildim dikislerim cok agriyor yürüyemiyorum ayakta ne nefes alabiliyorum nede konusaniliyorum.yatakta her türlü rahat edemiyorum. Agliyorum agridan sancidan insallah cabucak gecer diye dua ediyorum bol bol. Allah sizlere rahat kolay dogumlar nasip etsin insallah
merhaba kızlarr yarın öğlen bebişimi kucagıma alıcam hayırlısıyla...dualarınızı bekliyorummm.. çook heyecanlıyım yaaaaaaa...
Ayy sağol hayatim içimi rahatlattin inşallah bu bebeğinde h ç sağlik problemi yaşamazsiniz
Merhaba kızlar gecenin bu saatinde uyuyamadm yarın ben de kavusabilirm oğluma yRın olmazsa artık cars gözüme uyku girmez oldu ya:18:
Merhaba kızlar gecenin bu saatinde uyuyamadm yarın ben de kavusabilirm oğluma yRın olmazsa artık cars gözüme uyku girmez oldu ya:18:
Biraz heyecan ama daha çok korku ve stres ile geldim 😳
Günlük tansiyon ölçüyorum bu ellerimin uyuşması şişmesinden acımasından dolayı.. İlk kez bu sabah 13/8 çıktı (doktor 12 üstü gördü mü ara demişti) Allah'tan kontrol vardı..
Nst normal çıktı ama hastanedeki ölçümde de 13/8 çıktı.. Ultrason muayenemiz normal, 37.haftadayız ama Efe beyimizin gelişimi 40.haftada gibi dedi doktor (maşallah) 3200 gr olmuş,şükür.. Doktor 24 saatlik idrar istedi yine,p.tesi gel dedi ve o gün bide kan testi yapılcak..
ASIL BOMBA : PAZARTESİ BU TEST SONUÇLARINA GÖRE HAFTAYA DOĞUMA ALABİLİRİM dedi,tansiyonu günde 3 kez ölçmeye başla ve 13 üstü oldu mu hemen gel dedi,bu sırada full dinlen dedi 😨😰
aaaay ben kendimi 17'sine şartladım ya,şok oldum.. Gelişimi açısından Allah'tan önde,sorum yok ama böyle erken olma ihtimali korkuttu beni.. Ellerimden ötürü geceleri,sabahları çok şikayet ediyorum çok zorlanıyorum o yüzden Allah "al bakalım sana" mı dedi ne? 😔 ama asla isyan etmedim ki ben..
Neyse kızlar çok uzatmayım durumlar böyle.. Sanırım p.tesi daha çok netleşicek durum..
yukarı alıntıladığım mesajıma istinaden;
bir 24 saatlik idrarın daha sonuna geldik 😁 Allah'ım çok komik yaa bu idrar toplama olayı..15 dk'ya çıkcaz hastane yolları taştan..bide kan tahlili olcak,ardından nst..o arada sonuçları beklerken güzel bi kahvaltı..
veeeeee günlük tansiyon ölçümlerin ve tüm sonuçlarla beraber doktorla görüşme..
bakalım bugün neler bekliyor bizi köftemle :18:
yukarı alıntıladığım mesajıma istinaden;
bir 24 saatlik idrarın daha sonuna geldik 😁 Allah'ım çok komik yaa bu idrar toplama olayı..15 dk'ya çıkcaz hastane yolları taştan..bide kan tahlili olcak,ardından nst..o arada sonuçları beklerken güzel bi kahvaltı..
veeeeee günlük tansiyon ölçümlerin ve tüm sonuçlarla beraber doktorla görüşme..
bakalım bugün neler bekliyor bizi köftemle :18:[COLORu=#0000ff]
[/COLOR]
Slm kizlar gunaydin herkese bu gece acayip action bi gece geçirdim saat 2de suyum gelmiş vaziyette uyandim bi panik tabi hemen banyoya gittim nişan da var ne yapsam n etsem bi korku sardi ama ağri yok daha dört hafta var hesapta eşini uyandirdim doğru hastaneye muayene etti doktor bu arada su gelmeye devam ediyodu yatisimi yaptilar 2 litre serum yedim sabaha kadar nstye girdim şimdi ultrsonla suyuna bakacaklar yeterli mi diye dua edin lütfen gününü doldurdum bebeğim daha çok küçük teyzoşlar yaa
Herkese merhaba kizlar bugun dogum yapali 12 gun oldu, yasadigim ufak sikintilari siz yasamayin diye birkac tavsiye vrmek istiyorum sizlere
ben 2. Gun inanilmaz meme agrisi cektim sezeryan oldum bu kadar agrim olmamisti, goguslerim inani,maz sisti ve agridi uclarj deseniz ayri bi dert bebegi emzirirken nerdeyse aglicaktim
memeler dogumdan sonra cok buyuyolar sut dolmaya basladigi icin sisip sertlesiyolar boyle bisey yasarsaniz bol bol emzirin ya da sagin goguslerinizi, bi sekilde bosaltmaniz lazim, uclari icin de ilk ay gogus pedi yerine gogus kalkani kullanmanizi tavsiye ederim, ben bisuru gogus pedi almistim ama 2. Gun esime hemen gogus kalkani aldirdim o biraz rahatlatti uclarini tabi bu arada bol bol lansinoh krem surmeyi de unutmayin
benim dogumla ilgili hic sikintim olmadi biraz bas agrisi disinda ama goguslerimdeki agriyi asla unutamam umarim siz yasamazsiniz
bu arada toplam 13 kilo almistim 8.5 kilosu gitti 4.5 kilo fazlam kaldi
Canim ya gecmis olsun simdi nasil emzirebiliyonmu.
Ben ilk cocukta rahat emzirdim diye.krem ve kalkan almadim alsammi ki
Slm kizlar gunaydin herkese bu gece acayip action bi gece geçirdim saat 2de suyum gelmiş vaziyette uyandim bi panik tabi hemen banyoya gittim nişan da var ne yapsam n etsem bi korku sardi ama ağri yok daha dört hafta var hesapta eşini uyandirdim doğru hastaneye muayene etti doktor bu arada su gelmeye devam ediyodu yatisimi yaptilar 2 litre serum yedim sabaha kadar nstye girdim şimdi ultrsonla suyuna bakacaklar yeterli mi diye dua edin lütfen gününü doldurdum bebeğim daha çok küçük teyzoşlar yaa
Allah yardimcin olsun saglikla kucagina alirsin insallahgünaydın arkadşlar bende bu siteye bayadır giremyrm ama takıp edyrm allah kısmet edrse haftaya epidural doğum olck çok korkyrm dualrını eksık etmyn allah hepimizi kurtsn ınşl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?