2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hepinize ayri syri cok tsk ederim arkadaslar Allah hepinizden razi olsun evlatlarimizi Rabbim bize bagislasin dogum yapmamis arkadaslarimiza güzel dogumlar nasip etsin insallah.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Hepinize ayri syri cok tsk ederim arkadaslar Allah hepinizden razi olsun evlatlarimizi Rabbim bize bagislasin dogum yapmamis arkadaslarimiza güzel dogumlar nasip etsin insallah.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Gozun aydin bacim kavusmussun melegine
Umarim en kisa zamanda toparlanir meleginle birlikte cikarsin

Inşallah ağrın, sancın çabuk geçer arkadaşım. Bebeğinizi sağ salim dünyaya getirmişsin ne güzel. En kısa zamanda da bebeğin hastaneden çıkacak hersey yoluna girecek sen merak etme

merhaba güzel anneler kesin olmamakla birlikte yüksek tansiyon nedeniyle doktorum uygun görürse yarın sezeryanla doğum yapabilirim dua edin olurmu?

Allah sağlıklı, hayırlı doğumlar nasip etsin. İnşallah tansiyonun da normale döner, stres yapmamaya çalış...

Canım geçmiş olsun. Doğum yapacağını hiç düşünmemiştim. İyi ki suyun geldiğinde hastanedeymişsin en azından, çabuk müdahale edilmiş. Bebeğinin de kilosu maşallah korkuttukları gibi değilmiş. İnşallah kısa sürede bebeğini kucağına alırsın, Allah sağlıkla, analı-babalı büyütmeyi nasip etsin...

merhaba kızlarr yarın öğlen bebişimi kucagıma alıcam hayırlısıyla... dualarınızı bekliyorummm.. çook heyecanlıyım yaaaaaaa...

Allah sağlıklı, hayırlı doğumlar nasip etsin, analı-babalı büyüsün inşallah...

Merhaba kızlar gecenin bu saatinde uyuyamadm yarın ben de kavusabilirm oğluma yRın olmazsa artık cars gözüme uyku girmez oldu ya:18:

yukarı alıntıladığım mesajıma istinaden;
bir 24 saatlik idrarın daha sonuna geldik 😁 Allah'ım çok komik yaa bu idrar toplama olayı..15 dk'ya çıkcaz hastane yolları taştan..bide kan tahlili olcak,ardından nst..o arada sonuçları beklerken güzel bi kahvaltı..
veeeeee günlük tansiyon ölçümlerin ve tüm sonuçlarla beraber doktorla görüşme..
bakalım bugün neler bekliyor bizi köftemle
:18:

Uzuun bi gun olacak gibi allah yardimcin olsun canim

Slm kizlar gunaydin herkese bu gece acayip action bi gece geçirdim saat 2de suyum gelmiş vaziyette uyandim bi panik tabi hemen banyoya gittim nişan da var ne yapsam n etsem bi korku sardi ama ağri yok daha dört hafta var hesapta eşini uyandirdim doğru hastaneye muayene etti doktor bu arada su gelmeye devam ediyodu yatisimi yaptilar 2 litre serum yedim sabaha kadar nstye girdim şimdi ultrsonla suyuna bakacaklar yeterli mi diye dua edin lütfen gününü doldurdum bebeğim daha çok küçük teyzoşlar yaa

Gunaydin kizlar ve onlarin melekleri. nasilsiniz minisler ne alemde ? Dogum yapan arkadaslarimin hepsini tebrik ediyorum biz bekleyenlerinde zamaninda hayirkisiyla dogurmasini temenni ediyorum bizim iki gun once kontrolumuz vardi teyzeler. kizim iki haftada 400.gram almis 2260 gram olmus sukurler olsun. ama doktorumuz bebegimin iki hafta geriden geldigini soyledi. onemli birsey olmadigini sadece biraz yavas gekistigini soyledi ve kafamda deli sorularla geziyorum resmen. cok hareketli masaallah kizim. yerinde urmadigi icin kilo alamiyor bence bu aradan kizim donkus artik yan yatmiyormus. ;-) bu haftasonu yine kontrolumuz var nstye baglanacakmisiz ama bebegim hic sevmiyor o cihazi ayrica dogum tarihimiz 19 haziran iken doktor gelisimi geriden diye 26 haziran olarak belirledi sezeryan tarihimi. yani bende artik net bir tarihle gun sayiyorum galiba. tabi kizim erjen elmek istemezse. Haa facebook grubunda catlaklardan konusulmus bende buraya durumumu yazayim. benim karnimda catlaklar yok ama bacaklarimin ust kisimlarinda kirmizi catlaklar olusmus. acikcasi kendimi yaglamiyorum hic. ama bacaklarimda olmasi biraz can siıkıcı. aklima geldikce esim yagliyordu kremliyorsu sadece hepsi bu. onun disinda kendim hic ozen gostermedim ve ceremesini cekiyorum galiba neyse bebisler dogsunda artik bir caresine bakilacak catlaklarin. tabi vucut alisamadi bir anda 14 kilo almaya. 49 dan 64 e cikmaya

Uzun bir gun olacak anlasilan pufpufcum. ama sonuclar Allah' in ixni ile iyi olacagi icin keyfini cikar. kofteni goreceksin yine ohh ne guzel. bizden de bol bol selamlar ilet efe pasaya

Canim hayirlisiyla haftasini doldurup oyle dogar insaallah. sen hic tedirgin olup strese girmeki bebekte etkilenmesin bu durumdan. doktor muayenesinden sonrada bize yazmayi unutma

günaydın arkadşlar bende bu siteye bayadır giremyrm ama takıp edyrm allah kısmet edrse haftaya epidural doğum olck çok korkyrm dualrını eksık etmyn allah hepimizi kurtsn ınşl

Herkese merhaba kizlar bugun dogum yapali 12 gun oldu, yasadigim ufak sikintilari siz yasamayin diye birkac tavsiye vrmek istiyorum sizlere
ben 2. Gun inanilmaz meme agrisi cektim sezeryan oldum bu kadar agrim olmamisti, goguslerim inani,maz sisti ve agridi uclarj deseniz ayri bi dert bebegi emzirirken nerdeyse aglicaktim
memeler dogumdan sonra cok buyuyolar sut dolmaya basladigi icin sisip sertlesiyolar boyle bisey yasarsaniz bol bol emzirin ya da sagin goguslerinizi, bi sekilde bosaltmaniz lazim, uclari icin de ilk ay gogus pedi yerine gogus kalkani kullanmanizi tavsiye ederim, ben bisuru gogus pedi almistim ama 2. Gun esime hemen gogus kalkani aldirdim o biraz rahatlatti uclarini tabi bu arada bol bol lansinoh krem surmeyi de unutmayin
benim dogumla ilgili hic sikintim olmadi biraz bas agrisi disinda ama goguslerimdeki agriyi asla unutamam umarim siz yasamazsiniz
bu arada toplam 13 kilo almistim 8.5 kilosu gitti 4.5 kilo fazlam kaldi

kızlar 38 haftalık hamileyim.iki gündür ishalim.ağrılarım da arttı.sizce bu doğumun habercisi mi?

Canim ya gecmis olsun simdi nasil emzirebiliyonmu.
Ben ilk cocukta rahat emzirdim diye.krem ve kalkan almadim alsammi ki

Canim ya gecmis olsun simdi nasil emzirebiliyonmu.
Ben ilk cocukta rahat emzirdim diye.krem ve kalkan almadim alsammi ki

Evet emzirebiliyorum bi sorun yok ama uclari hala cok hassas dusta su tutunca canim yaniyo mesela o yuzden iyice emzirmeye alisincaya ve hassasiyeti gidinceye kadar kalkan kullanmaya devam edicem sanirim

Insallah gununu bekler canim ama dogsada bi sorun olacagini sanmam masallah buyudu artik bebeislerimiz bana da erken gelecek gibi bebek dedi doktor hakkimizda hayirlisi
günaydın arkadşlar bende bu siteye bayadır giremyrm ama takıp edyrm allah kısmet edrse haftaya epidural doğum olck çok korkyrm dualrını eksık etmyn allah hepimizi kurtsn ınşl
Allah yardimcin olsun saglikla kucagina alirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…