2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evet emzirebiliyorum bi sorun yok ama uclari hala cok hassas dusta su tutunca canim yaniyo mesela o yuzden iyice emzirmeye alisincaya ve hassasiyeti gidinceye kadar kalkan kullanmaya devam edicem sanirim

Ay gogus acisi cok fena diyoalr simdiden lansinoh suruyorum ped al dim bende insalah ihtiyacim olmaz ama kalkan da aklimda bulunsun olmadi esime aldiririm sag gogus ucum biraz tuhaf yara olacak gibi drdi ebe

kızlar 38 haftalık hamileyim.iki gündür ishalim.ağrılarım da arttı.sizce bu doğumun habercisi mi?

Canim ayni seyi dun ben sordum kimse cvp vermeyince acile gittim.
Bol bol su ic dediler suan sadece midem bulaniyo ilk aylar gibi.
İshal ve bulanti dogumun yaklasmasinin habercisiymis ama herkezde ayni deil.
Bagirsaklar doguma hazirlanirmis.38+1 deyimm

canım ben de bugün doktora gidicem.hayırlısı artık.inşallah iyi şeyler duyarız.

Bende de var ama cok fazla degil arada bi kasik agrimda oluyo ona bagliyorum demekki genelde oluyomus

olabilir canım.ben de telaş yaptım.eşimi aradım.ishal ve adet sancısı gibi ağrılar olunca.

Sagol canim sanada gecmis olsun dedigim gibi baxen kasiklarima degisik bi agri geliyo ishale bagliyorum cunku devamli degil sanirim dogum agrisi olsa duzenli olmasi lazim gerci cumartesi doktora sordum pat diye dogurur muyum diye hayir dedi

Bende de var ama cok fazla degil arada bi kasik agrimda oluyo ona bagliyorum demekki genelde oluyomus

Arada oluyodu ama bu ara bulanti ve sanciyla gelince tedirgin oldum.
Ama normalmis son haftalarda bulanti ishal durumu

Ay gogus acisi cok fena diyoalr simdiden lansinoh suruyorum ped al dim bende insalah ihtiyacim olmaz ama kalkan da aklimda bulunsun olmadi esime aldiririm sag gogus ucum biraz tuhaf yara olacak gibi drdi ebe

Evet gercekten gogus agrisi cok fena diyorum ya dikis yerim bile o kdar agrimadi ama herkeste olacak diye bisey yok, senin ilk dogumunda olmamis belki bunda da olmaz

Gunaydin canim.
İyiyiz canim hayirlisiyla dogsunlar daha iyi oluruz.
Sen nasilsin?
Dogum gununuz belli olmus hayirli olsun.
17 kilo aldim ama hicbiyerde catlak yok.
Acaba benmi goremiyom

Cok fazla yorma kendini canim.sonuclarini da bi an once yazarsin.hakkinda hayirlisi ins...

neden panik yaptın anlamadım bence erken değil 37 hafta bitmek üere bişey olmaz 37. hafta sonunda bebekler gayet sağlıklık. inşallah istediğin gibi olur ama doğsa da panık yapma ben 38. haftamdayım bı an önce doğsun istiyorum

Bende yarini iple cekiyorum. Yeni bir doktor ve buyuk ihtimalle sezaryen günü belli olacak. Ayrica bebegimin kordonu ne durumda cok merak ediyorum

arkadaşlar merhabaaaaaa bende çok büyük korku var;:) cumartesi dr gittik arkadaşlar doğumumu 1 gün önceye aldı dr suyum azalmış yarın sabah 06:30 da hastaneye gdyrm doğum için :) kızlar korkuyrm epidural sezeryan olacak ya iğne kayarda çok acırsa yada felç kalırsam ALLAH KORUSUN ama insan düşünmeden yapamıyor dua istyrm .... kocaman öpüldünüz çok heyecanlığım biricik oğlum yiğit bera ma kavuşacağım :) inşallah tabi...

Geçtiğimiz cumadan bugüne (3 günde) 100 gr alarak 3300 gr ve 52 cm olan Efe ile geldik...
Haberler güzel, protein çıkmadı kan testi normal,nst iyi ve tansiyonlarda normal dedi, 14 üstünü görürsen ara beni dedi... Ama nst için cuma sabah 8.30'da tekrar çağırdı,o gün tarihi netleştirelim dedi... Çünkü 2-3 gün oynayabilir dedi... O da tansiyonda yükselme olmazsa
Yani tarihimiz aynı devam (17 haziran) erken alma durumu şimdilik yok... Ohhh şükür 🙏

Hadi gozun aydin masallah

Geçmiş olsun Canım ... Sağ salim hayırlısıyla evinize de varın Canım inşallah...

Bende yarini iple cekiyorum. Yeni bir doktor ve buyuk ihtimalle sezaryen günü belli olacak. Ayrica bebegimin kordonu ne durumda cok merak ediyorum

Kordonu acmistir annesi merak etme. bakalim sezeryan tarihin ne zaman olacak geri sayima baslarsin sende. oglusunuda senide opuyoruz. haa bu arada evdeki prenseside unutmayayim. onuda op bizim yerimize cancanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…