Geçtiğimiz cumadan bugüne (3 günde) 100 gr alarak 3300 gr ve 52 cm olan Efe ile geldik...
Haberler güzel, protein çıkmadı kan testi normal,nst iyi ve tansiyonlarda normal dedi, 14 üstünü görürsen ara beni dedi... Ama nst için cuma sabah 8.30'da tekrar çağırdı,o gün tarihi netleştirelim dedi... Çünkü 2-3 gün oynayabilir dedi... O da tansiyonda yükselme olmazsa
Yani tarihimiz aynı devam (17 haziran) erken alma durumu şimdilik yok... Ohhh şükür 🙏
Geçtiğimiz cumadan bugüne (3 günde) 100 gr alarak 3300 gr ve 52 cm olan Efe ile geldik...
Haberler güzel, protein çıkmadı kan testi normal,nst iyi ve tansiyonlarda normal dedi, 14 üstünü görürsen ara beni dedi... Ama nst için cuma sabah 8.30'da tekrar çağırdı,o gün tarihi netleştirelim dedi... Çünkü 2-3 gün oynayabilir dedi... O da tansiyonda yükselme olmazsa
Yani tarihimiz aynı devam (17 haziran) erken alma durumu şimdilik yok... Ohhh şükür ��
ilk dogumum olacak insallah
Yani tarihimiz aynı devam (17 haziran) erken alma durumu şimdilik yok... Ohhh şükür 🙏
Kızlar doğuma giriyrm dua beklyrm
Hadi gozun aydin pufpufum. Masallah cok guzel haberler almissinGeçtiğimiz cumadan bugüne (3 günde) 100 gr alarak 3300 gr ve 52 cm olan Efe ile geldik...
Insallah goncacim. Prenses bebegini uyutuyo su anda ninni söylüyorKordonu acmistir annesi merak etme. bakalim sezeryan tarihin ne zaman olacakgeri sayima baslarsin sende. oglusunuda senide opuyoruz. haa bu arada evdeki prenseside unutmayayim. onuda op bizim yerimize cancanim
gözün aydın tatlım darısı bize inşallah30 mayısta doğum yaptım güzel anneler
Rabbim herkese nasip etsin tarifi mümkün değil.
pamuk gibi bembeyaz meleğim uykumda özleyıp uyanıyorum.
Rabbım evlatlarımızı bızlere bağışlasın.
geçmişi takip edemedim doğum yapan annelere hayırlı olsun diyorum bekleyenlere ise beklenen en güzel şey bu diyorum.
doğum hikayemizi müsait bir zamanda paylaşacağım mutlaka.
şimdilik bukadar hepinize kolaylıklar diliyorumm.
kıyamam canım ya Rabbim tez zamanda şifalar versin biran önce bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallahArkadaslar biliyorsunuz cuma günü bebegimim gelisimi durdu dendigi icin hastaneye yatmistim.ve cumartesi sancim oldu ebe geldi fakst stresten oldugunu söyleyip bakmadan gitti. Iki saat sonra suyum patladi. Neye ugradigimi sastim korkudan öldüm cunku böle simdi olmamaliYdi. Erkendi henuz 37. hafta bitmemisti.Gelismemis demislerdi bana hazirliksizdim cok korktum bir panikki sormayin. Dr geldi dogumhaneE alindim 2cm acilmam vardi ve sancim git gide artiyordu.korkuYordumda cok ya bebegime bise olursa diye esim sakinlestirmek icin ugrasip durdu annem dualar ediyordi. Ben hem sancidan hem korkudan panik icindeydim. Tansiyonum cikti kalp atislarim düzensizlesti ve normal dogum beklerken bende sabir kalmadi bebegimi riske atmaktan korktum yasadigim panik nedeniyle ve sezaryene karar verdim.spinal sezeryan istedim.hemen dr lari cagirdilar evden gece 2 ydi yani bu gece iki.ameliyathaneYe alinirken bile panik icindeydim sakin duramiyordum igne yapildi esim yanima alindi agri sizi hissetmedim tek hissettigim karnimda deprem oluOrdu resmen. Ve bir aglama sesi..panik icinde olan ben o sesle koyu verdim kendimi BITTI diip durdum sadece sürekli ve sükür ettim. Esim bitti diyip durdu bebegime bakamadim cok korktum ne bekliyor beni bilemedim. Cok yorulmus yavrum oda strese girmis nefes alirken zorlaniyormus hemen baska bir hastaneYe gönderdiler ben kucagima alip koklayamadan bir kere olsun onu göremedem. Esimde gitti pesinden benim tansiyonumu dusurmek icin ugrastilar saatlerce sonra benide ayni hastaneye nakil ettiler.oglum küvezde simdi solunima yardim ediliyor ama baska bir sorunumuz yok. Dr lar bana daha karnimdayken karin gelisimi geri kalmis yemek borusu tikanmis 2600 gr kalmis bebegin demislerdi bu uzden hastanedeydim ben ve arkadaslar 3000gr bebek getirdim dünyaya daha haftalari dolmamiskem. O stres o uzuntuyu bosuna yasattilar bize.o kadar panik o kadar korkuyla mahfoldum. Normal dogum isterken iyikide sezaryen olmusum diyorum. Ne oglum ne ben dayanamazdik benim yüregim dayanmazdi yavrumuda riske atardim. Su an küvezde ama durumu iyi sükür babasi sürekli yaninda ben bi kere gidebildim dikislerim cok agriyor yürüyemiyorum ayakta ne nefes alabiliyorum nede konusaniliyorum.yatakta her türlü rahat edemiyorum. Agliyorum agridan sancidan insallah cabucak gecer diye dua ediyorum bol bol. Allah sizlere rahat kolay dogumlar nasip etsin insallah
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
bende de var canım bebeğin hareketleri diye tahmin ediyorum büyüdüğü için acıtıyordur annesiMerhaba arkadaşlar 36+3 günlük hamileyim bu aralar bebegim cok hareketli bazen karnimin üst kısmında agri oluyor gibi. Daha dogrusu agri mi bebek gerilip kaburgami mi acitiyor anlamıyorum. Birde bazen vajinama birsey batıyormus gibi oluyor korktum biraz. Böyle seyler yasayanlar var mi
geçmiş olsun tatlım Rabbim seni de bebeğini de korusun inşallahSlm kizlar gunaydin herkese bu gece acayip action bi gece geçirdim saat 2de suyum gelmiş vaziyette uyandim bi panik tabi hemen banyoya gittim nişan da var ne yapsam n etsem bi korku sardi ama ağri yok daha dört hafta var hesapta eşini uyandirdim doğru hastaneye muayene etti doktor bu arada su gelmeye devam ediyodu yatisimi yaptilar 2 litre serum yedim sabaha kadar nstye girdim şimdi ultrsonla suyuna bakacaklar yeterli mi diye dua edin lütfen gününü doldurdum bebeğim daha çok küçük teyzoşlar yaa
çok şükür canım hadi gözün aydınGeçtiğimiz cumadan bugüne (3 günde) 100 gr alarak 3300 gr ve 52 cm olan Efe ile geldik...
Allah yardımcın olsun darısı bize olsun inşallahKızlar doğuma giriyrm dua beklyrm
inşallah canım rabbim kolaylıklar nasip etsinS a Doğumum başladi arkadaşlar saat 11 gibi 2 cm açilmam vardi simdi de yavaştan ağrilarim başladı hastaneden naklen yayin yapiyorum sizeçok şükür iyiyim ama dualarinizi bekliyorum 2000 kglik minik bebişim yakinda kucağimda olucak galiba
İnşallah solunum beslenme zorluğu falan çekmeyiz hemencik emer kilo farkini kapatiriz feyza sana da kolaylıklar diliyorom canim ALlah hepimizin yardimcisi olsun.
S a Doğumum başladi arkadaşlar saat 11 gibi 2 cm açilmam vardi simdi de yavaştan ağrilarim başladı hastaneden naklen yayin yapiyorum sizeçok şükür iyiyim ama dualarinizi bekliyorum 2000 kglik minik bebişim yakinda kucağimda olucak galiba
İnşallah solunum beslenme zorluğu falan çekmeyiz hemencik emer kilo farkini kapatiriz feyza sana da kolaylıklar diliyorom canim ALlah hepimizin yardimcisi olsun.
Hadi gozun aydin masallah
Bak annesi minik koften guzelce buyuyorbir gunluk idrarda da birsey cikmamis billur gibiymis hadi gozun aydin canim
Oh Çok şükür Canım :)
Oh oh maşAllah kuzuna bizde yarin gitcez kontrole :)))
Hadi gozun aydin pufpufum. Masallah cok guzel haberler almissin
çok şükür canım hadi gözün aydın
S a Doğumum başladi arkadaşlar saat 11 gibi 2 cm açilmam vardi simdi de yavaştan ağrilarim başladı hastaneden naklen yayin yapiyorum sizeçok şükür iyiyim ama dualarinizi bekliyorum 2000 kglik minik bebişim yakinda kucağimda olucak galiba
yukarı alıntıladığım mesajıma istinaden;
bir 24 saatlik idrarın daha sonuna geldik 😁 Allah'ım çok komik yaa bu idrar toplama olayı..15 dk'ya çıkcaz hastane yolları taştan..bide kan tahlili olcak,ardından nst..o arada sonuçları beklerken güzel bi kahvaltı..
veeeeee günlük tansiyon ölçümlerin ve tüm sonuçlarla beraber doktorla görüşme..
bakalım bugün neler bekliyor bizi köftemle :18:
Slm kizlar gunaydin herkese bu gece acayip action bi gece geçirdim saat 2de suyum gelmiş vaziyette uyandim bi panik tabi hemen banyoya gittim nişan da var ne yapsam n etsem bi korku sardi ama ağri yok daha dört hafta var hesapta eşini uyandirdim doğru hastaneye muayene etti doktor bu arada su gelmeye devam ediyodu yatisimi yaptilar 2 litre serum yedim sabaha kadar nstye girdim şimdi ultrsonla suyuna bakacaklar yeterli mi diye dua edin lütfen gününü doldurdum bebeğim daha çok küçük teyzoşlar yaa
kızlar 38 haftalık hamileyim.iki gündür ishalim.ağrılarım da arttı.sizce bu doğumun habercisi mi?
Allah yardımcın olsun arkadaşım senin de. Sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah bebeğini. Bize de haber verS a Doğumum başladi arkadaşlar saat 11 gibi 2 cm açilmam vardi simdi de yavaştan ağrilarim başladı hastaneden naklen yayin yapiyorum sizeçok şükür iyiyim ama dualarinizi bekliyorum 2000 kglik minik bebişim yakinda kucağimda olucak galiba
Pardon baska bi yorumla karistirmisim insallah sag salim dogurursun:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?