2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Bak annesi minik koften guzelce buyuyor bir gunluk idrarda da birsey cikmamis billur gibiymis hadi gozun aydin canim

Oh Çok şükür Canım :)

Son düzenleme:

Oh oh maşAllah kuzuna bizde yarin gitcez kontrole :)))

Hadi gozun aydin pufpufum. Masallah cok guzel haberler almissin

Kordonu acmistir annesi merak etme. bakalim sezeryan tarihin ne zaman olacak geri sayima baslarsin sende. oglusunuda senide opuyoruz. haa bu arada evdeki prenseside unutmayayim. onuda op bizim yerimize cancanim
Insallah goncacim. Prenses bebegini uyutuyo su anda ninni söylüyor sende son durum ne canim

Kızlar doğuma giriyrm dua beklyrm

Feyzacim hastanede misin sasirdim kiz. Allah yardimciniz olsun sag salim kavusursun ins yavruna

S a Doğumum başladi arkadaşlar saat 11 gibi 2 cm açilmam vardi simdi de yavaştan ağrilarim başladı hastaneden naklen yayin yapiyorum sizeçok şükür iyiyim ama dualarinizi bekliyorum 2000 kglik minik bebişim yakinda kucağimda olucak galiba
İnşallah solunum beslenme zorluğu falan çekmeyiz hemencik emer kilo farkini kapatiriz feyza sana da kolaylıklar diliyorom canim ALlah hepimizin yardimcisi olsun.

gözün aydın tatlım darısı bize inşallah

kıyamam canım ya Rabbim tez zamanda şifalar versin biran önce bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah
bizlere de hayırlı doğumlar

bende de var canım bebeğin hareketleri diye tahmin ediyorum büyüdüğü için acıtıyordur annesi

geçmiş olsun tatlım Rabbim seni de bebeğini de korusun inşallah

çok şükür canım hadi gözün aydın

Allah yardımcın olsun darısı bize olsun inşallah
inşallah canım rabbim kolaylıklar nasip etsin

Insallah goncacim. Prenses bebegini uyutuyo su anda ninni söylüyor sende son durum ne

Oyy teyzesi yesin onun ninni soyleyen agzini. kocaman kocaman op kuzumuzu annesi. bende son durumlar biraz endiseli gibi. kizimin gelisimi iki hafta geriden geliyormus ama doktor bunda endislenecwk birsey yok diyo. dogum tarihini ileri tarihe atti biraz daha iceride dursun diye. 19 u iken 26 haziran sezeryan gunu olarak belirlendi canim. kilosu bu aralar iyi ilerliyor masaallah. On iki gunde 400 gram almus kizim 2260 gram olmus en azinda buna seviniyorum. hayirlisi ile sagsalim bir dogursak yavrularimizi baska bir istegim arzum yok canimm.

Son düzenleme:

Allah yardimcin olsun cnm

Hadi gozun aydin masallah

Bak annesi minik koften guzelce buyuyor bir gunluk idrarda da birsey cikmamis billur gibiymis hadi gozun aydin canim

Oh Çok şükür Canım :)

Oh oh maşAllah kuzuna bizde yarin gitcez kontrole :)))

Hadi gozun aydin pufpufum. Masallah cok guzel haberler almissin

çok şükür canım hadi gözün aydın

hepinize teşekkür ediyoruz oğluşumla ben

hadi bakalım kızlar Allah yardımcınız olsun inşallah...haberlerinizi ve sizi bekliyoruz

Doguma girenler dualarimiz sizinle. Benim gibi bekleyenlerede sabirlar diliyorum. Malum bu kadar dogum olunca bizleride biraz sabirsizlandiriyor. Ben de bugun iznimin ilk gunundeyim. Duzenim bozulmasin diye erkenden kalktim her seyi ayni saatte yapmaya calisiyorum. Ogunler ara ogunler yatma ve kalkma saatlerimi duzenli tutuyorum. Tabi ogle uykusu kacamaklari haric :)

Hadi güzel güzel gidin gelin köftenle bakalım ne dicekler. Zor bir gece geçmiş olmalı, idrar toplarken. Senin tombik ne kadar oldu acaba

Allah hayırlısını versin canım. Ne zaman canı isterse o zaman
gelecek bebişler. Inşallah bir sıkıntı olmadan kolayca doğumunu yaparsın

kızlar 38 haftalık hamileyim.iki gündür ishalim.ağrılarım da arttı.sizce bu doğumun habercisi mi?

Tabi olabilir ama başka belirtilerin de olması lazım. Benim de iki gündür ağrılarım var hem de belime vuruyor. Ama sonra geçiyor. Bakalım ne zaman gelecekler

Anaa maşallah köftene ne büyümüş annesi. Iyi hadi şimdilik tarih degişmemiş.

Allah yardımcın olsun arkadaşım demek büyük gün geldi çattı. Güzel haberlerle gel bize. Dualarımız seninle.

Allah yardımcın olsun arkadaşım senin de. Sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah bebeğini. Bize de haber ver

Pardon baska bi yorumla karistirmisim insallah sag salim dogurursun:))))

Sagol canim sende gule gule.buyut bebisini

Doguma giren arkadaslar allah yardimciniz olsun cok heyecanli saglikla dogum haberlerinizi alalim i sallah

anaaaa doğuran doğurana sabah bişey yoktu daha valla çok kıskandım he bende istiyorum gel kızım gel kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…