2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bu gün saat 2 de doguma giriyorum,yani tam 10 dakika sonra)dua edin arkadaşlar

allah yar ve yaardımcın olsun.... dua ile..............

inşallah sorunsuz telaşsız atlatırsın canım... allah kolaylık versin....
Kızlar doğuma giriyrm dua beklyrm

allah yardımcın olsun.. dualarımız doğum sürecinde olan herkesle inş....

kocaman bir maaşallah sana.... sonuçlar güzel.....doğum zamanını beklemek kaldı geriyeeeee...

tavsiyelerin için çok teşekkürler canım.....uyarılarını dikkate alıcam ,

hayırlısı neyse öyle olsun inş. canım..bazen bebekler zamanında doğuyor sarılıktı enfeksiyondu günlerce hastanede kalabiliyorlar(benim bikaç arkadaşım öyle olmuştu) yeterki yavrun sağlıcakla doğsun inşallah...

günaydın arkadşlar bende bu siteye bayadır giremyrm ama takıp edyrm allah kısmet edrse haftaya epidural doğum olck çok korkyrm dualrını eksık etmyn allah hepimizi kurtsn ınşl
evet birbirlerimize dua edelim....herkesde aynı heyecan panik ve merak var... allah yüzümüze gülsün de bizi kurtarsın...

gözün aydın canım ne güzel doğum tarihin bellli
Kızlar doğuma giriyrm dua beklyrm

Kızlar bu gün saat 2 de doguma giriyorum,yani tam 10 dakika sonra)dua edin arkadaşlar

anaaaa doğuran doğurana sabah bişey yoktu daha valla çok kıskandım he bende istiyorum gel kızım gel kızım

arkadaşlar Allah hepinizin yardımcısı olsun. ben de doğurmak ıstıyorum artık hergün yürüyorum doğurayım dıye ama yok. gelmıyor inşallah hayırlısı ıle bı an önce gelir

Selam hatunlar geçen cumadan beri izindeyiz deli gibi temizlik yapmaktayım üstüne bi guzel grip öksürük oldum. Geceleride uyutmuyor oglum bi kac kere belimden sanci girdi öğrenmiş olduk nasıl bişi olduğunu :) bu arada daha tam bakamadim ama doguma gidenler var rabbim yardimciniz olsun darısı bizlere olsun son haftalar beklemek cok zor :))

canım aynen öyle oluyor. son 2-3 hafta çok zor geçiyor.

Ay inanamiyorum ya patir patir dogum haberleri alicaz dedim sabah masallah aksami gormeden dog haberleri aliyoruz 😄 ayy cok heyecanli darisi basima ins saglikla hepimizin..

Ayyy çok heyecanlı doguran doğurana allah yardimciniz olsun doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Suni sancı doğumu hızlandırır mı kızlar yani bu açılma süreci daha mı hızlı ilerler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geriye anne olarak döneceksin ne güzel..Allah yardımcın olsun inş..gerçi 2'yi geçeli 3 saat olmuş naptın acaba???

Doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim, allahım analı babalı ve sağlıklı bi şekilde büyütmeyi masip eder inşallah :)

Darısı bizlerin başına bizde 39+1 olduk ama hala tık yok, hafif sancılarım oluyor ama sık olmuyo inşallah gününü geçirmeden gelir yavrum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar hepicinizi merhaba,

ben doğumu 27,05,2014 saat 10;25 de doğum yaptım sezeryan ile 36 haftalıkken bebeğim küveze girmedi allaha şükürler olsun suan oğlum efem karsımda mışıl mışıl uyuyor bende 3. gün itibari ile ayaklandım hafif sızılar oluor ama olcak okadar ama geceler okadar zorkiiiiiiii uykuya hasretiiimmmm vala simdi bol bol uyuyun fırsat buldukça

Suni sancı doğumu hızlandırır mı kızlar yani bu açılma süreci daha mı hızlı ilerler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Suni sancı normalde vucudun kendi kendine salgıladığı oksitosin denilen kasılmaya yardımcı olan hormonun dışarıdan verilmesidir. Normal süreçte vücut bunu beli dozlarda salgılayıp aralıklı kasılmalar yaratarak doğumun gerçekleşmesini sağlar. suni sancı adı ile bildiğimiz bu hormonun dışarıdan verilmesi, kasılmaları daha da sıklaştıracağı için doğum eylemi süresini kısaltır. Ancak sürekli kasılmalar olduğu ve dinlenme araları doğal sürece göre daha az olduğu için anne adayı daha çok yorulur. Çok geçmiş olsun

Kızlarr dün beşik için cibindirik aldım ama bi türlü yülü demire nasıl takicamı bilemedim :/ tülü demire geçirdim ama açılan kapatılan yer demirin sap kısmına denk geldi birde aldığımız yerdeki bayan tepesi büzüşünce içeri sinek giremez dedi ama ben orayı büZüştüremesim :/ bileniniz aarsa kurmasını bana resimli ni şekilde anlatabilir mi ?

İçinden kısa bi ip çıktı onuda demirin alt kısmından geçirip büÜştüreyim dedim olmadı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…