Kızlar bu gün saat 2 de doguma giriyorum,yani tam 10 dakika sonra)dua edin arkadaşlar
Kızlar bu gün saat 2 de doguma giriyorum,yani tam 10 dakika sonra)dua edin arkadaşlar
S a Doğumum başladi arkadaşlar saat 11 gibi 2 cm açilmam vardi simdi de yavaştan ağrilarim başladı hastaneden naklen yayin yapiyorum sizeçok şükür iyiyim ama dualarinizi bekliyorum 2000 kglik minik bebişim yakinda kucağimda olucak galiba
İnşallah solunum beslenme zorluğu falan çekmeyiz hemencik emer kilo farkini kapatiriz feyza sana da kolaylıklar diliyorom canim ALlah hepimizin yardimcisi olsun.
Kızlar doğuma giriyrm dua beklyrm
Geçtiğimiz cumadan bugüne (3 günde) 100 gr alarak 3300 gr ve 52 cm olan Efe ile geldik...
Haberler güzel, protein çıkmadı kan testi normal,nst iyi ve tansiyonlarda normal dedi, 14 üstünü görürsen ara beni dedi... Ama nst için cuma sabah 8.30'da tekrar çağırdı,o gün tarihi netleştirelim dedi... Çünkü 2-3 gün oynayabilir dedi... O da tansiyonda yükselme olmazsa
Yani tarihimiz aynı devam (17 haziran) erken alma durumu şimdilik yok... Ohhh şükür 🙏
tavsiyelerin için çok teşekkürler canım.....uyarılarını dikkate alıcam ,Herkese merhaba kizlar bugun dogum yapali 12 gun oldu, yasadigim ufak sikintilari siz yasamayin diye birkac tavsiye vrmek istiyorum sizlere
ben 2. Gun inanilmaz meme agrisi cektim sezeryan oldum bu kadar agrim olmamisti, goguslerim inani,maz sisti ve agridi uclarj deseniz ayri bi dert bebegi emzirirken nerdeyse aglicaktim
memeler dogumdan sonra cok buyuyolar sut dolmaya basladigi icin sisip sertlesiyolar boyle bisey yasarsaniz bol bol emzirin ya da sagin goguslerinizi, bi sekilde bosaltmaniz lazim, uclari icin de ilk ay gogus pedi yerine gogus kalkani kullanmanizi tavsiye ederim, ben bisuru gogus pedi almistim ama 2. Gun esime hemen gogus kalkani aldirdim o biraz rahatlatti uclarini tabi bu arada bol bol lansinoh krem surmeyi de unutmayin
benim dogumla ilgili hic sikintim olmadi biraz bas agrisi disinda ama goguslerimdeki agriyi asla unutamam umarim siz yasamazsiniz
bu arada toplam 13 kilo almistim 8.5 kilosu gitti 4.5 kilo fazlam kaldi
Slm kizlar gunaydin herkese bu gece acayip action bi gece geçirdim saat 2de suyum gelmiş vaziyette uyandim bi panik tabi hemen banyoya gittim nişan da var ne yapsam n etsem bi korku sardi ama ağri yok daha dört hafta var hesapta eşini uyandirdim doğru hastaneye muayene etti doktor bu arada su gelmeye devam ediyodu yatisimi yaptilar 2 litre serum yedim sabaha kadar nstye girdim şimdi ultrsonla suyuna bakacaklar yeterli mi diye dua edin lütfen gününü doldurdum bebeğim daha çok küçük teyzoşlar yaa
evet birbirlerimize dua edelim....herkesde aynı heyecan panik ve merak var... allah yüzümüze gülsün de bizi kurtarsın...günaydın arkadşlar bende bu siteye bayadır giremyrm ama takıp edyrm allah kısmet edrse haftaya epidural doğum olck çok korkyrm dualrını eksık etmyn allah hepimizi kurtsn ınşl
gözün aydın canım ne güzel doğum tarihin bellliGeçtiğimiz cumadan bugüne (3 günde) 100 gr alarak 3300 gr ve 52 cm olan Efe ile geldik...
Haberler güzel, protein çıkmadı kan testi normal,nst iyi ve tansiyonlarda normal dedi, 14 üstünü görürsen ara beni dedi... Ama nst için cuma sabah 8.30'da tekrar çağırdı,o gün tarihi netleştirelim dedi... Çünkü 2-3 gün oynayabilir dedi... O da tansiyonda yükselme olmazsa
Yani tarihimiz aynı devam (17 haziran) erken alma durumu şimdilik yok... Ohhh şükür 🙏
anaaaa doğuran doğurana sabah bişey yoktu daha valla çok kıskandım he bende istiyorum gel kızım gel kızım
Selam hatunlar geçen cumadan beri izindeyiz deli gibi temizlik yapmaktayım üstüne bi guzel grip öksürük oldum. Geceleride uyutmuyor oglum bi kac kere belimden sanci girdi öğrenmiş olduk nasıl bişi olduğunu :) bu arada daha tam bakamadim ama doguma gidenler var rabbim yardimciniz olsun darısı bizlere olsun son haftalar beklemek cok zor :))
Şu anda kızım kucağımda kollarımda,allah hepinize nasip etsin inşallah
Suni sancı doğumu hızlandırır mı kızlar yani bu açılma süreci daha mı hızlı ilerler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?