2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Hayirli olsun canim...simdiden uyku yok zaten ama olsun:)))saglikli olsunlarda..darisi bize insallah.senin erken dogum riskinmi vardi canim..

kızlar cumartesi doktora gitmiştim tansiyonun düşüktü 9/5 doktor önemli değil dedi yüksek olmasın yeter ki dedi ama tam üç gündür baş ağrısı var bende Çok şiddetli tansiyonla alakalı mi Bilmiyorum doğum yakın diye de olabilir mi böyle bir şey? Doğum yaklaşırken baş ağrısı şikayeti olan var mi? Ishal var biraz Çok şu içeyim diyorum ama ağrısı geçmiyor.

Teşekkür ederim. Gelmedi bir türlü oğlum neyse suni sancı çok zorluyomuş ama en azından söylendiği gibi hızlı olur belki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim. Gelmedi bir türlü oğlum neyse suni sancı çok zorluyomuş ama en azından söylendiği gibi hızlı olur belki

Bunu zor olarak değilde daha hızlı bir süreç olarak düşünmen seni daha da rahatlatır. Senden 5 saate yürümen gereken bir mesafeyi 2 saate koşmanı beklemektir aslında suni sancı :) gerekliyse de candır tabi ki :) güzel nefel almaya dikkat et, hızlı nefes alışverişler seni yorar. o yüzden bebeğine bir sürü renkli balonlar üflemeyi dene, en sevdiğin çiceği kokla ve sonra dudaklarını büzerek balon üfle sakin sakin, bu kendini daha iyi hissettirecektir :) birde kasılmanın olmadığı aralarda mutlaka normal nefesine dön, böylelikle daha az yorulursun. Bu arada kac cm sin? bi de sag salim kucagına al emi

Sanırım tülü ters takmışsın, tülün acılan her iki kanat kısmı am tersi yönde olacan şuan ki haline bakınca. tülün iç kısmında ortasında boruyu geçirebileceğin bir delik olmalı, bende çok zor bulmuştum, benimki farklı bir model ama mantığı aynı. eğer o ortadaki deliği bulurda geçirirsen mekanizmayı daha kolay anlayabilirsin. kolay gelsin

Tülün demire geçirelecek yerini buldu. Şıan otdan geçik ama model yers çıkıyo :/ tekrar deneyeyim bari yaptığımı aşama aşama çekeyim şuankinin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tekar çıkarayım tekarar takmaya çalışayım bilgi için teşekkürler

Şu anda kızım kucağımda kollarımda,allah hepinize nasip etsin inşallah

Hayirli ugurlu olsun minikleriniz kizlar. Saglicakla buyutursunuz inşallah

her baş ağrısı aynımıdır bilmiyorum ama şu sıralar ben sıkı kontroldetim mesela..
ve doktor bana şiddetli baş ağrın olursa ara mutlaka dedi..

hani 24 saatlik idrarda protein var mı diye bakılıyor ya (binevi gebelik zehirlenmesi) aynı zamanda tansiyon yükselirse sorun,düşük olunca sorun yok..

hatta bugün yapıldı daha kontrolüm..aynı şeyi söyledi doktor "baş ağrın olursa ara" dedi..sen yinede bi doktoruna danış istersen canım..

3 cm canım inşallah bir sorun çıkmazda kavuşurum bebeğime bu arada çok güzel anlatmışsın nefesleri

KIZLARRRR çokkk mutluyum bende 1 saat öncesi çift çizgiyi gördümm :) hamileyimm rabbim isteyen herkeze bu mutluluqu yasatsın ya mükemmel bi duyquymuş :) 1 sene oldu bu ay biz evleneli senemizde hamilelik haberi qeldi. 3 4 aydr korunmuyoduk sonunda mucize qeldi kapımızı çaldı :) herkeze nasip etsin rabbim

Kizlar hastane icin kullan at kulodu alan oldu mu. Hasta bezi olarak mi geçiyor adi. Bilen varsa yardimci olabilir mi

Amiiiiiiinnn amiiiiiiiinnn.
Bu arada gözün aydın. Allah tamamina erdirsin

Tülün içinden demiri geçirdiğimde en fotodaki gibi oluyor şekli :/

galiba benimki su kaybiyla alakalı tuzlu ayran içtim sabah sonrada bol su içtim karpuz yedim şu an geçti gibi ishal yüzünden oluyor bence ama yine olursa öyle gideceğim hastaneye serum takılır susuz kaldıysa vücut geçer hemen yoksa ağrı kesici falan hiç fayda etmiyor. Bol su içeyim Inşallah olmaz tekrar şu an Çok hafif Çok şükür

Canim bizde cok ugrasmistik ya demir acikta kalio yada ters duruyo en sonunda esim bi formul bulmustu ama tam hatirlamiuorum sanirim cibinligi ortalayip ortadan bi delik actik ordan basliyarak disari dogru gecirdik o sekilde oldu

Şu anda kızım kucağımda kollarımda,allah hepinize nasip etsin inşallah

Masallah sizlere insallah bizede nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…