2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Çok teşekkür ederim canm benm. Bu ortadan delik açtığınız yeri foto varsa gönderebilirmisin?

Çünkü tülün zaten demirin geçmesi için yeri var, ordan demiri geçiriyorum ama tülün açma kapama yeri demirin sap kısmına denk geliyo arka tarafa :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kızlar spinal anestezi ile saat 2de oğlumu kucağıma aldm. Ayrıntıları yazaarm darısı basınıza çok gZl bir duygu

Feyzacim gozun aydin. Cok sukur atlattin sikintili gunleri ve kavustun ogluna, ne kadar mutlusundur simdi . Allah bagislasin yavrunuzu size canim darisida bize olsun.

Dondan baska herseye benziyor. Sacma sapan birsey. Amacina hizmet eden birsey degil. Ne amacla uretildigini sorgulatiyo insana 😄😄

Hahahahaaa... sagol cnm cevabin için. Vazgeçtim almaktan. Kafamdaki sorular yeter bana bir de onu sorgulamakla ugrasamam

Kızlar spinal anestezi ile saat 2de oğlumu kucağıma aldm. Ayrıntıları yazaarm darısı basınıza çok gZl bir duygu

şükür sonunda sağlıkla kavuştun canım bebişine..çok sevindim,hayırlı olsun 😍 Allah huzurla,sağlık mutlulukla büyütmeyi nasip etsin..darısı başımıza 🙏

Maşallah bebislere
Darısı başımıza diyelim bakalım ne zaman sıra bize gelecek

Cnm su sekilde gecir cemberin aytilan kismi arkaya gelicek deligin birini bi uctan gecirip digerini oteki uctan gecir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401732071142.webp
    17 KB · Görüntüleme: 36

En iyisi oyle yap boyle anlatmakla olmuyor cok karisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cevap yazamadığım doğum yapan arkadaşlara gözleri aydın olsun diyorum.....

ne güzel inşallah bizler de kavuşuruz yavrularımıza sağlıcakla

Merhaba hanımlar, bugün benimde doktor kontrolüm vardı ve bende tarihimi aldım 4.6.14 çarşamba günü sabah 9:00 da hastanede olacağız. Allah`ın izniyle bebeğimi kucağıma alacağım. Ama çok korkuyorum nolur dua edin bana. Doktorum epidurali önerdi ama ben kendime güvenemem diye genel dedim. Şimdi de biraz araştırdım da herkes epidurali tavsiye ediyor. Aklım çok karıştı ne yapacağımı bilmiyorum nolur dua edin (

Amaaan normal yapan kimse kalmadı
Yaa bende cok kararsızım epiduralde acaba dayanabilirmiyim sanciya diye düşünüyorum

Doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum. Maşallah bebeklerine... Allah sağlıklı, hayırlı ömürler versin, analı-babalı büyütsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…