Kullan at olarak geçiyor canım, ben aldım bir pakette 3 tane var. 10 tl. Sonradan keşke almasaydım dedim.
Canim bizde cok ugrasmistik ya demir acikta kalio yada ters duruyo en sonunda esim bi formul bulmustu ama tam hatirlamiuorum sanirim cibinligi ortalayip ortadan bi delik actik ordan basliyarak disari dogru gecirdik o sekilde oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
KIZLARRRR çokkk mutluyum bende 1 saat öncesi çift çizgiyi gördümm :) hamileyimm rabbim isteyen herkeze bu mutluluqu yasatsın ya mükemmel bi duyquymuş :) 1 sene oldu bu ay biz evleneli senemizde hamilelik haberi qeldi. 3 4 aydr korunmuyoduk sonunda mucize qeldi kapımızı çaldı :) herkeze nasip etsin rabbim
Kullan at olarak geçiyor canım, ben aldım bir pakette 3 tane var. 10 tl. Sonradan keşke almasaydım dedim.
Ben de aldim hic alincak gibi bir sey degil almayin arkadaslar ben de koymayacagim cantama
Iyiki almadan once danismisim size. Kullanisli birsey degil galiba, neden pisman oldunuz?
Kızlar spinal anestezi ile saat 2de oğlumu kucağıma aldm. Ayrıntıları yazaarm darısı basınıza çok gZl bir duygu
Dondan baska herseye benziyor. Sacma sapan birsey. Amacina hizmet eden birsey degil. Ne amacla uretildigini sorgulatiyo insana 😄😄
Kızlar spinal anestezi ile saat 2de oğlumu kucağıma aldm. Ayrıntıları yazaarm darısı basınıza çok gZl bir duygu
Hahahahaaa... sagol cnm cevabin için. Vazgeçtim almaktan. Kafamdaki sorular yeter bana bir de onu sorgulamakla ugrasamam
Çok teşekkür ederim canm benm. Bu ortadan delik açtığınız yeri foto varsa gönderebilirmisin?
Çünkü tülün zaten demirin geçmesi için yeri var, ordan demiri geçiriyorum ama tülün açma kapama yeri demirin sap kısmına denk geliyo arka tarafa :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm su sekilde gecir cemberin aytilan kismi arkaya gelicek deligin birini bi uctan gecirip digerini oteki uctan gecir
Öteki uçdan nasıl geçicek öbür ucu sapın ucuna gidiyor monte edilen yere, halaa anlayamadım nasıl oldupu en iyisi aldığım yere gideyim sorayım bari yardımlarımların için çok teşekkür ederim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
En iyisi oyle yap boyle anlatmakla olmuyor cok karisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?