- 22 Nisan 2014
- 33
- 2
- 8
Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amaaan normal yapan kimse kalmadı
Yaa bende cok kararsızım epiduralde acaba dayanabilirmiyim sanciya diye düşünüyorum
Canim ben kesinlikle normal istiyorum.eminim cok kisi vardir.normal dogum hikayeleri daha gec gelir.
Hadi hayirlisi...bekliyoz sancilari
Ben de normal istiyorum. Gerci cati muayenem yapilmadi daha cumartesi yapilacak insallah ama bi aksilik olmazsa normal istiyorum. Ama sezaryen olaydi da tarihini bilseydim dedigim de olmuyo degil. Her dakika nisanim geldi mi suyum eldi mi beklemezdim sabirsizlikla :) bdt me 18 gun daha var 😄😄
valla bende diyom sezaryen mi olaydım ama 1 hafta önce olsa yine var 2-3 günüm tutmuyo yani
bekle bekle gözümüz yolda kaldı
kafam çok karışık zaten sancıları kaldırabilir miyim kaldıramaz mıyım diye korkuyorum epiduralden korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum onun stresi var
Uykusuz geçen bir gecenin sabahından herkese Günaydın :) kızıma kavuşmama artık 1 gün kaldı Allah`ın izniyle. heyecan ve korku doruklardaAllahım sen bana yardım et...
Canım y o u tube a baksan orda açıklamalı gösterimi vardır
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba hanımlar, bugün benimde doktor kontrolüm vardı ve bende tarihimi aldım 4.6.14 çarşamba günü sabah 9:00 da hastanede olacağız. Allah`ın izniyle bebeğimi kucağıma alacağım. Ama çok korkuyorum nolur dua edin bana. Doktorum epidurali önerdi ama ben kendime güvenemem diye genel dedim. Şimdi de biraz araştırdım da herkes epidurali tavsiye ediyor. Aklım çok karıştı ne yapacağımı bilmiyorumnolur dua edin (
Uykusuz geçen bir gecenin sabahından herkese Günaydın :) kızıma kavuşmama artık 1 gün kaldı Allah`ın izniyle. heyecan ve korku doruklardaAllahım sen bana yardım et...
Ayni korkularin hepsi bende de var beni anlattin resmen.. Ama sonra kendime diyorum ki bunca kadin tarlada tuvaleette heryerde doguruyo da bi sen mi ciktin haspam doguramayan.. Hem de bu kadar imkanin icinde.. Kendimi motive ediyorum..
Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun :)Amin canim bizde dualarmizla sana destek olabiliriz insallah
Günaydın herkese
son günler daha korkulu stresli geçiyormuş valla..ya da ilk çocuğum diye bana mı öyle geliyor bilmiyorum ki 😳
Allahbkolaylıkla ve sağsalim kavuştursun inş cnm.. Bence genel en temizi 😁😁😁
Canim ben kesinlikle normal istiyorum.eminim cok kisi vardir.normal dogum hikayeleri daha gec gelir.
Hadi hayirlisi...bekliyoz sancilari
Allah yardimcin olsun canim az kalmis insallah kavusursunuz demir ilaci beni de kabiz yapiyo malesef ilac filan kullaniyomusun bana doktor duphalac diye bi surup vermistibayadır yazmıyorum ama okuyorum sürekli, doğum yapan arkadaşlara ayrı ayrı geçmiş olsun ve hepinizi tebrik ederimallah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin benim gibi bekleyen arkadaşlara da son günlerde sabır diliyorum gerçekten her geçen gün hareket etmekte, uyumakta, yemek yemekte her şey zorlaşıyor korka korka yemek yiyorum gaz yaparsa ya da midemi yakarsa diye, ne yesem geğirmeme sebep oluyor bu da midemi falan çok rahatsız ediyor ayrıca geçmek bilmeyen kabızlık sorunu var bende, bir çok arkadaş ishalden şikayetçi benimkisi tam tersi çünkü ben anemiyim sürekli demir takviyesi yapıyorum azıcık yürüsem ayaklar bacaklar iptal ve pelvik bölgesi her hareketimde ağrıyor, ama her hafta olan kontrollerde ve nst de allaha şükür her şey normal çok şikayet ettim yahuu ama artık ben de doğurayım istiyorum tarihimi bilmeme rağmen Ateşciğim yok ben yarın doğacam dese kabulüm şuana kadar 18 kilo aldım ayaklarım ve bileklerim boyuma göre zaten çok küçük bu kadar kiloyu taşıyamıyor az hareket etsem ağrıyor umarım doğumda en az 10 kilo gider 37+4 oldum ve benim de artık son 10 günüm, epidüral sezaryene karar verdim eşim de başımda olacak benden bukadar arkadaşlar allah kurtarsın hepcüğümüzü ve sevgiler hepinize doğuranların bebeklerine de mis kokulu öpücükler
annemin gelmesini cok istemistim canim ama isleri oldugundan gelemedi .uzulmustum ama esim cok iyi bakti manevi yonden cok destek verdi cok da mutluyuz bebek olduktan sonra ruh halimiz cok daha guzel oldu.cok sorun etme anenin gelmemesini allah sevdiklerimize uzun omurler versin eninde sonunda gorusursun anneciginle.kismet diyelim.bebisim erkek erenimiz oldu :) senin bebik kiz mi erkek mi? Allahin izniyle saglicakla alirsin insaallh yavrucuunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?