2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Amaaan normal yapan kimse kalmadı
Yaa bende cok kararsızım epiduralde acaba dayanabilirmiyim sanciya diye düşünüyorum

Canim ben kesinlikle normal istiyorum.eminim cok kisi vardir.normal dogum hikayeleri daha gec gelir.
Hadi hayirlisi...bekliyoz sancilari

Ben de normal istiyorum. Gerci cati muayenem yapilmadi daha cumartesi yapilacak insallah ama bi aksilik olmazsa normal istiyorum. Ama sezaryen olaydi da tarihini bilseydim dedigim de olmuyo degil. Her dakika nisanim geldi mi suyum eldi mi beklemezdim sabirsizlikla :) bdt me 18 gun daha var 😄😄

Canim ben kesinlikle normal istiyorum.eminim cok kisi vardir.normal dogum hikayeleri daha gec gelir.
Hadi hayirlisi...bekliyoz sancilari

valla bende diyom sezaryen mi olaydım ama 1 hafta önce olsa yine var 2-3 günüm tutmuyo yani
bekle bekle gözümüz yolda kaldı

kafam çok karışık zaten sancıları kaldırabilir miyim kaldıramaz mıyım diye korkuyorum epiduralden korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum onun stresi var

Ayni korkularin hepsi bende de var beni anlattin resmen.. Ama sonra kendime diyorum ki bunca kadin tarlada tuvaleette heryerde doguruyo da bi sen mi ciktin haspam doguramayan.. Hem de bu kadar imkanin icinde.. Kendimi motive ediyorum..

Uykusuz geçen bir gecenin sabahından herkese Günaydın :) kızıma kavuşmama artık 1 gün kaldı Allah`ın izniyle. heyecan ve korku doruklarda Allahım sen bana yardım et...

Uykusuz geçen bir gecenin sabahından herkese Günaydın :) kızıma kavuşmama artık 1 gün kaldı Allah`ın izniyle. heyecan ve korku doruklarda Allahım sen bana yardım et...

Amin canim bizde dualarmizla sana destek olabiliriz insallah

Günaydın herkese

son günler daha korkulu stresli geçiyormuş valla..ya da ilk çocuğum diye bana mı öyle geliyor bilmiyorum ki 😳
Allahbkolaylıkla ve sağsalim kavuştursun inş cnm.. Bence genel en temizi 😁😁😁

Ayni korkularin hepsi bende de var beni anlattin resmen.. Ama sonra kendime diyorum ki bunca kadin tarlada tuvaleette heryerde doguruyo da bi sen mi ciktin haspam doguramayan.. Hem de bu kadar imkanin icinde.. Kendimi motive ediyorum..

Aynen sana katılıyorum canım :) bizimde doğum tarihimiz 9 haziran gözüküyor ama daha tık yok :) inşallah gününü geçirmeden gelir kızcazım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canim bizde dualarmizla sana destek olabiliriz insallah

Günaydın herkese
Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun :)

Amin cnm dediğin gibi son günler zorlu geçiyor bu gece neredeyse hiç uyuyamadım. Hem heyecan ve korkudan hemde bebeğin verdiği rahatsızlıktan sanki yatmayı sevmiyor gibi yatınca karnım kaskatı oluyo geriyor sanki kendini içerde.

Gunaydin kizlar. Bende normal dusunuyorum. Her sey cati muayenesinden sonra belli olacak. Ben sancilara dayanamayacagimi dusundugum icin epidural normal dusunuyorum. Doktorumlada konustum o da dikisler icin ozellikle tavsiye ediyor. Bakalim cuma gunu cati muayenemiz var heyecanla bekliyorum.

kızlar benimde bir haftam kaldı haftaya salı saat:11 dedi doktor yarın son kontrolum var korkuyorum bu ikinci sezeryanım olcak genel anestezi tercihim.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. ikincide daha cok korkuyormuş insan....

Günaydın kızlar.. dün çatı muayenesi olmuştum açılma yok diye uyardı doktor Baya ağrım olmuştu gelince.bugün sabah ta nisan im gelmiş yanilmadiysam hafif kahverengi koyu kıvamlı akıntı gibi bişey annem de nisan dedi zaten. Artık devamı ne zaman gelecek sabırsızlanıyorm ağrı sancı da yok 😱

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bayadır yazmıyorum ama okuyorum sürekli, doğum yapan arkadaşlara ayrı ayrı geçmiş olsun ve hepinizi tebrik ederim allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin benim gibi bekleyen arkadaşlara da son günlerde sabır diliyorum gerçekten her geçen gün hareket etmekte, uyumakta, yemek yemekte her şey zorlaşıyor korka korka yemek yiyorum gaz yaparsa ya da midemi yakarsa diye, ne yesem geğirmeme sebep oluyor bu da midemi falan çok rahatsız ediyor ayrıca geçmek bilmeyen kabızlık sorunu var bende, bir çok arkadaş ishalden şikayetçi benimkisi tam tersi çünkü ben anemiyim sürekli demir takviyesi yapıyorum azıcık yürüsem ayaklar bacaklar iptal ve pelvik bölgesi her hareketimde ağrıyor, ama her hafta olan kontrollerde ve nst de allaha şükür her şey normal çok şikayet ettim yahuu ama artık ben de doğurayım istiyorum tarihimi bilmeme rağmen Ateşciğim yok ben yarın doğacam dese kabulüm şuana kadar 18 kilo aldım ayaklarım ve bileklerim boyuma göre zaten çok küçük bu kadar kiloyu taşıyamıyor az hareket etsem ağrıyor umarım doğumda en az 10 kilo gider 37+4 oldum ve benim de artık son 10 günüm, epidüral sezaryene karar verdim eşim de başımda olacak benden bukadar arkadaşlar allah kurtarsın hepcüğümüzü ve sevgiler hepinize doğuranların bebeklerine de mis kokulu öpücükler

Gunaydin kizlar..
Bu gece dunyanin en guzel ruyasini gördüm. Ama ben gördüğüm rüyayı pek hatirlamam Hatirladigim tek sey oglumu emzirmeye calismamdi. Ama niye yaaa bu kadar degildi bu rüya

Allah yardimcin olsun canim az kalmis insallah kavusursunuz demir ilaci beni de kabiz yapiyo malesef ilac filan kullaniyomusun bana doktor duphalac diye bi surup vermisti

öncelikle kusura bakma daha yeni gördüm mesajını aynen sorun yapmıyorum ama işte gönül isterdi ki bu özel anı paylaşabilelim, nasip ama sanırım artık taa önümğzdeki bahara görüşebileceğiz uçakla 10 saatlik yol ve biletler çok pahalı ha deyince kalkıp gidemiyor insan işte :44: bizim de bebeğimiz erkek adı Ateş Ares olacak inşallah 10 gün kaldı bakalım, bizim de sizin gibi olur umarım, ne güzel çok çok öperiz eren'i sağlık ve huzur dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…