2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Allah yardimcin olsun canim az kalmis insallah kavusursunuz demir ilaci beni de kabiz yapiyo malesef ilac filan kullaniyomusun bana doktor duphalac diye bi surup vermisti

bana da bağırsakları yumuşatması için bi ilaç verdi ama çok fayda etmiyor ben de kuru kayısı bol bol su falan alarak idare ediyorum bazen resmen doğum yapıyor kadar oluyorum çok sancılı acılı oluyor ve 3 4 günde bir yapabiliyorum, umarım doğumdan sonra da bu kadar şiddetli olmaz dikişlerle çook zorlar yoksa. sana da geçmiş olsun buarada

tarihin belli mi peki cnm?ne zaman kısmetse?

Youtube iphone ve tabletlerde hiç kapanmadıki ben hep kullanıyordum Youtube yi

Evet şimdi bende de yüklüydü gireyim bakalım hşdcekmi diye girdi ama malesef beşik için cibinlik kurulumunu bulamadım :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar bir sorum olacak size. Genital bolgemde muazzam bir kasinti var. akintim da berrak degil aksine beyaz kremlerin sulanmis hali gibi. Biraz acik oldu ama kusura bakmayin lutfen. Ayni durumu yasayanlar bana yardimci olabilir mi ne kullandiklarina dair.

Beyaz akinti bendede var canim..ama sari ve koyu olmadigi surece sknti olmadigini biliyorum ama tabi duydugum bu sadece..ben bisey kullanmyrm acikcasi bende bastann beri o beyaz akinti var.benimde uc gundur inanilmaz karin kasintim var..kasimiyim diom ama bu gece kasimaktan mahvetmisim:))yirtilmis resmen karnim

Kizlar catlaklariniz ne renkte. Benim ilk gebeligimde kirmiziydi sonra acilmisti ama bu sefer beyaz. Catlamisim ama cok belli degil, ilginç

Gunaydin kizlar ve onlarin tatli minisleri
Gunaydin sana ve minisinede...
Gunaydin.bikere normal dogurdum.evet sancilar zordu ama katlanabilirim.epiduralden korkuyorum bende off yada bilmiyorum kafam karisik
Hayirlisi canim bir hafta cabucak gecer.sezaryan olsam bende genel isterdim.
Ama normal istiyorum ins.
Canim oncelikle gecmis olsun.sayili gun cabuk gecer.
Midem benimde fena bazen surup iciyom bazen soda.
Gunaydin kizlar..
Bu gece dunyanin en guzel ruyasini gördüm. Ama ben gördüğüm rüyayı pek hatirlamam Hatirladigim tek sey oglumu emzirmeye calismamdi. Ama niye yaaa bu kadar degildi bu rüya

Cok hossun cannim.bende bu ara hep bebis goruyom ruyamda yada abuk sabu ruyalar ama sonlari yok.
Gecen hafta ayni sorunum vardi kontrolumde soyledim.sari ve yesil pembemsi degilse onemli deil ve normalmis.benimde bembeyaz krem kivamindaydi.
Kasinti icin bol su ic dedi herzamanki gibi ,iliskiye girme dedi bide.
Bende normal bekliyorum insallahh nasipse ne zaman gelirkii Allah bilir:))

Normalde belli olmuyo ama heyecani bi baska.41. Haftada gelmisti kizim.

Gunaydin.bikere normal dogurdum.evet sancilar zordu ama katlanabilirim.epiduralden korkuyorum bende off yada bilmiyorum

Canim epidurali yapmadan once uyusturuyorlar korkma. Onemli olan guvenilir bir hastane ve anestezist olmasi. Allah korusun risk her seyde var. Ben dikislerden gercekten cok korkuyorum

Kızımla seni ve köfteni öpüyoruz biz de :)
Doğunca Efe diyemeyeceğim diye korkuyorum adı köfte olarak kaldı bende :))) benim kız da zilli kızım :)

hehehehe 👼 😬 😎 oooh ne güzel kızın yanında di mi.. Bitirdin yedin gitti hamileliği şükür 👏

Cok saolun kizlar yaa cevaplar icin icimi rahatlattiniz.

benim baiıma gelmişti. Antibiyotik kullandım ben

keşke kaşımasan canım. Çünkü o kaşıntı çatlamamaya işaret.

Merhaba canıım bende çatı muayenemi geçen c.tesi oldum. Dr. çok rahat doğumun olur dedi. Ama bende acıya dayanamamaktan korktuğum için epidural normal istediğimi söyledim doktoruma

Merhaba canıım bende çatı muayenemi geçen c.tesi oldum. Dr. çok rahat doğumun olur dedi. Ama bende acıya dayanamamaktan korktuğum için epidural normal istediğimi söyledim doktoruma
Ya ben hic guvenmiyorum kendime. Epidural normal dogum olmasaydi kesin genel anesteziyle sezeryan isterdim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…