Allah yardimcin olsun canim az kalmis insallah kavusursunuz demir ilaci beni de kabiz yapiyo malesef ilac filan kullaniyomusun bana doktor duphalac diye bi surup vermisti
bayadır yazmıyorum ama okuyorum sürekli, doğum yapan arkadaşlara ayrı ayrı geçmiş olsun ve hepinizi tebrik ederimallah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin benim gibi bekleyen arkadaşlara da son günlerde sabır diliyorum gerçekten her geçen gün hareket etmekte, uyumakta, yemek yemekte her şey zorlaşıyor korka korka yemek yiyorum gaz yaparsa ya da midemi yakarsa diye, ne yesem geğirmeme sebep oluyor bu da midemi falan çok rahatsız ediyor ayrıca geçmek bilmeyen kabızlık sorunu var bende, bir çok arkadaş ishalden şikayetçi benimkisi tam tersi çünkü ben anemiyim sürekli demir takviyesi yapıyorum azıcık yürüsem ayaklar bacaklar iptal ve pelvik bölgesi her hareketimde ağrıyor, ama her hafta olan kontrollerde ve nst de allaha şükür her şey normal çok şikayet ettim yahuu ama artık ben de doğurayım istiyorum tarihimi bilmeme rağmen Ateşciğim yok ben yarın doğacam dese kabulüm şuana kadar 18 kilo aldım ayaklarım ve bileklerim boyuma göre zaten çok küçük bu kadar kiloyu taşıyamıyor az hareket etsem ağrıyor umarım doğumda en az 10 kilo gider 37+4 oldum ve benim de artık son 10 günüm, epidüral sezaryene karar verdim eşim de başımda olacak benden bukadar arkadaşlar allah kurtarsın hepcüğümüzü ve sevgiler hepinize doğuranların bebeklerine de mis kokulu öpücükler
Youtube açılıyor mu artık?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Youtube iphone ve tabletlerde hiç kapanmadıki ben hep kullanıyordum Youtube yi
tarihin belli mi peki cnm?ne zaman kısmetse?
Arkadaslar bir sorum olacak size. Genital bolgemde muazzam bir kasinti var. akintim da berrak degil aksine beyaz kremlerin sulanmis hali gibi. Biraz acik oldu ama kusura bakmayin lutfen. Ayni durumu yasayanlar bana yardimci olabilir mi ne kullandiklarina dair.
Bende normal bekliyorum insallahh nasipse ne zaman gelirkii Allah bilir:))Bende normalciyim :)) beklioz bakalim
hepinize teşekkür ediyoruz oğluşumla ben
Gunaydin sana ve minisinede...Gunaydin kizlar ve onlarin tatli minisleri
Gunaydin.bikere normal dogurdum.evet sancilar zordu ama katlanabilirim.epiduralden korkuyorum bende off yada bilmiyorum kafam karisikGunaydin kizlar. Bende normal dusunuyorum. Her sey cati muayenesinden sonra belli olacak. Ben sancilara dayanamayacagimi dusundugum icin epidural normal dusunuyorum. Doktorumlada konustum o da dikisler icin ozellikle tavsiye ediyor. Bakalim cuma gunu cati muayenemiz var heyecanla bekliyorum.
Hayirlisi canim bir hafta cabucak gecer.sezaryan olsam bende genel isterdim.kızlar benimde bir haftam kaldı haftaya salı saat:11 dedi doktor yarın son kontrolum var korkuyorum bu ikinci sezeryanım olcak genel anestezi tercihim.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. ikincide daha cok korkuyormuş insan....
Canim oncelikle gecmis olsun.sayili gun cabuk gecer.bayadır yazmıyorum ama okuyorum sürekli, doğum yapan arkadaşlara ayrı ayrı geçmiş olsun ve hepinizi tebrik ederimallah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin benim gibi bekleyen arkadaşlara da son günlerde sabır diliyorum gerçekten her geçen gün hareket etmekte, uyumakta, yemek yemekte her şey zorlaşıyor korka korka yemek yiyorum gaz yaparsa ya da midemi yakarsa diye, ne yesem geğirmeme sebep oluyor bu da midemi falan çok rahatsız ediyor ayrıca geçmek bilmeyen kabızlık sorunu var bende, bir çok arkadaş ishalden şikayetçi benimkisi tam tersi çünkü ben anemiyim sürekli demir takviyesi yapıyorum azıcık yürüsem ayaklar bacaklar iptal ve pelvik bölgesi her hareketimde ağrıyor, ama her hafta olan kontrollerde ve nst de allaha şükür her şey normal çok şikayet ettim yahuu ama artık ben de doğurayım istiyorum tarihimi bilmeme rağmen Ateşciğim yok ben yarın doğacam dese kabulüm şuana kadar 18 kilo aldım ayaklarım ve bileklerim boyuma göre zaten çok küçük bu kadar kiloyu taşıyamıyor az hareket etsem ağrıyor umarım doğumda en az 10 kilo gider 37+4 oldum ve benim de artık son 10 günüm, epidüral sezaryene karar verdim eşim de başımda olacak benden bukadar arkadaşlar allah kurtarsın hepcüğümüzü ve sevgiler hepinize doğuranların bebeklerine de mis kokulu öpücükler
Gunaydin kizlar..
Bu gece dunyanin en guzel ruyasini gördüm. Ama ben gördüğüm rüyayı pek hatirlamamHatirladigim tek sey oglumu emzirmeye calismamdi. Ama niye yaaa bu kadar degildi bu rüya
Gecen hafta ayni sorunum vardi kontrolumde soyledim.sari ve yesil pembemsi degilse onemli deil ve normalmis.benimde bembeyaz krem kivamindaydi.Arkadaslar bir sorum olacak size. Genital bolgemde muazzam bir kasinti var. akintim da berrak degil aksine beyaz kremlerin sulanmis hali gibi. Biraz acik oldu ama kusura bakmayin lutfen. Ayni durumu yasayanlar bana yardimci olabilir mi ne kullandiklarina dair.
Bende normal bekliyorum insallahh nasipse ne zaman gelirkii Allah bilir:))
Kızımla seni ve köfteni öpüyoruz biz de :)
Doğunca Efe diyemeyeceğim diye korkuyorum adı köfte olarak kaldı bende :))) benim kız da zilli kızım :)
Gunaydin sana ve minisinede...
Gunaydin.bikere normal dogurdum.evet sancilar zordu ama katlanabilirim.epiduralden korkuyorum bende off yada bilmiyorum kafam karisik
Hayirlisi canim bir hafta cabucak gecer.sezaryan olsam bende genel isterdim.
Ama normal istiyorum ins.
Canim oncelikle gecmis olsun.sayili gun cabuk gecer.
Midem benimde fena bazen surup iciyom bazen soda.
Cok hossun cannim.bende bu ara hep bebis goruyom ruyamda yada abuk sabu ruyalar ama sonlari yok.
Gecen hafta ayni sorunum vardi kontrolumde soyledim.sari ve yesil pembemsi degilse onemli deil ve normalmis.benimde bembeyaz krem kivamindaydi.
Kasinti icin bol su ic dedi herzamanki gibi ,iliskiye girme dedi bide.
Normalde belli olmuyo ama heyecani bi baska.41. Haftada gelmisti kizim.
benim baiıma gelmişti. Antibiyotik kullandım benArkadaslar bir sorum olacak size. Genital bolgemde muazzam bir kasinti var. akintim da berrak degil aksine beyaz kremlerin sulanmis hali gibi. Biraz acik oldu ama kusura bakmayin lutfen. Ayni durumu yasayanlar bana yardimci olabilir mi ne kullandiklarina dair.
keşke kaşımasan canım. Çünkü o kaşıntı çatlamamaya işaret.Beyaz akinti bendede var canim..ama sari ve koyu olmadigi surece sknti olmadigini biliyorum ama tabi duydugum bu sadece..ben bisey kullanmyrm acikcasi bende bastann beri o beyaz akinti var. uc gundur inanilmaz karin kasintim var..kasimiyim diom ama bu gece kasimaktan mahvetmisim:))yirtilmis resmen karnim
Merhaba canıım bende çatı muayenemi geçen c.tesi oldum. Dr. çok rahat doğumun olur dedi. Ama bende acıya dayanamamaktan korktuğum için epidural normal istediğimi söyledim doktorumaGunaydin kizlar. Bende normal dusunuyorum. Her sey cati muayenesinden sonra belli olacak. Ben sancilara dayanamayacagimi dusundugum icin epidural normal dusunuyorum. Doktorumlada konustum o da dikisler icin ozellikle tavsiye ediyor. Bakalim cumamaya gunu cati muayenemiz var heyecanla bekliyorum.
Ya ben hic guvenmiyorum kendime. Epidural normal dogum olmasaydi kesin genel anesteziyle sezeryan isterdim :)))Merhaba canıım bende çatı muayenemi geçen c.tesi oldum. Dr. çok rahat doğumun olur dedi. Ama bende acıya dayanamamaktan korktuğum için epidural normal istediğimi söyledim doktoruma
Ya ben hic guvenmiyorum kendime. Epidural normal dogum olmasaydi kesin genel anesteziyle sezeryan isterdim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?